2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
hanimlar inanilmaz derecede sabahtan beri migdem yaniyor... surup ictim renie duo ama sadece 1 kasik ictim ama gecmedi... netde bi bakindim yogurt denildi yedim gecirmedi... sekerli ilik su diye biliyordum ictim hic gecmedi... varmi bi cozumu olan (
Canim benim hamilelikten once gasriritim vardi. Surekli yanma fln olurdu. Salatalik cok iyi gelmsiti. Muz da oyle. Bi dene. Sifa olur ins

Evet canim hemen sagmaya basliyorsun benim kizim emmedi ilk andan itibaren sagarak verdim. Kolostrum sutunu bile biberonla icti.

Ben Belçikadayım en problemli ülkelerden biri hiç 6 aylık vize vermedi kimseye duymadım geleceğin gün kadar veriyor, başka ülkelerden başvuru yapabilirler umarım 6 ay verirler bana 3 ay yeter, sonra tatil için onlarla Türkiye’ye giderim

Bende de akinti var canim sarimsi kokusuz. Insallah birsey olmayacak kotusunu dusunme

Tabikii ya şaka yapıyorum yeterki evladım sağ salim gelsin de bana, onu tehlikeye atacak bir durum olmasında ben her türlü ağrı sızıya razıyım. Eşim işten gelsin de olmadı bi gideriz, ameliyattan sonra ayakta kalmam yasak sadece tuvalet ve yemek için kalkıyorum

Dun bir e bebek turu yaptim alinacaklar vardi. Bebek arabasina puset vs alacaktim. Magazalardan ziyade internet alisverisi kesinlikle daha hesapli. Bende hic birsey almadim pusetini internetten siparis verdim.

Ama besik konusunda kararsizim. Siz park yatak mi aldiniz? Yoksa anne yani buyuk besiklerden mi aldiniz?

Canım ben tam avent alıcaktım arkadaşlar medela al mutlaka dediler. dediğin markayı ben duymadım hiç. Ama memnun olan çoksa iyidir herhalde
Bende avent te karar kılmıştım ki bana da bunu öneren olunca biraz araştrdım.fiyatta 129 falandı internette sayfasıda var incelemek isteyen arkadşlar olursa

Kizimda buyuyen besik almistim. Bunda da park yatak deneyecegim

Canım biz park yatak aldık. Sebebi biz çok gezen bir çiftiz ben oteldeki park yataklara bebeğimi yatıramam tiksinirim mantığıyla iki masraf olmasın diye aldık. Yada memelekete giderken felan da götürürüz bebek rahatça yatar yatağını yadırgamaz diye düşündük. İş arkadaşlarım öyle söylediler. İki üç yıl rahatça taşırsın yanında dediler. İki Masraftan kaçtık kısacası

Kızlar süt sağma makinesi lanshon kullandım memnundum, diğerlerini bilmiyorum açıkcası, beşiğe gelince oğlumda park yatak aldım duruyor, yine onu kullanacam inşşh, zaten 6 aydn sonra abisinin yanına inşlh, odasına geçer, park yatak gerçekten güzel gittiğin heryere götürüyorsun hiç yatak derdin olmuyor, bende yazın gezmeyi düşünüyorum inşlh çok lazım olur

hanimlar inanilmaz derecede sabahtan beri migdem yaniyor... surup ictim renie duo ama sadece 1 kasik ictim ama gecmedi... netde bi bakindim yogurt denildi yedim gecirmedi... sekerli ilik su diye biliyordum ictim hic gecmedi... varmi bi cozumu olan (
Bende ise yaradi cnm patatesi al kabugunu soy rendele suyunu sık ic

Umarim verirler canım, belcikadan hic schengen almadim bisey diyemiyorum ben de. Fransa nispeten uzun veriyor, belki ordan giris yapip trenle sana gecebilirler, yakin zaten, aklima bi o alternatif geliyor. Biz almanyadayiz, genclere vize konusunda sorun cikariyorlar ama yaslilarda ne de olsa dönecek diye cok zorlamiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…