- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Canim benim hamilelikten once gasriritim vardi. Surekli yanma fln olurdu. Salatalik cok iyi gelmsiti. Muz da oyle. Bi dene. Sifa olur inshanimlar inanilmaz derecede sabahtan beri migdem yaniyor... surup ictim renie duo ama sadece 1 kasik ictim ama gecmedi... netde bi bakindim yogurt denildi yedim gecirmedi... sekerli ilik su diye biliyordum ictim hic gecmedi... varmi bi cozumu olan(
Kızlar şimdi hepsiburadadan medela swing süt sağım makinesi aldım. Fiyatı diğer yerlere göre iyiydi. Yaklaşık 2 aydır bakıyorum. 698 liraya aldım tekli. İnşallah işime yarar. İlk süt gelmediğinde bebek emmezse onla sağabilir miyim hastanedetecrübeli annelerrr cvp verinnn
Ben Belçikadayım en problemli ülkelerden biri hiç 6 aylık vize vermedi kimseye duymadım geleceğin gün kadar veriyor, başka ülkelerden başvuru yapabilirler umarım 6 ay verirler bana 3 ay yeter, sonra tatil için onlarla Türkiye’ye giderimBen de ayni seyleri yazdim canim ama ilk vizesi oldugu icin 6 ay alabildik, buna da sukur. Kucuk cocugumuz var, esim her gun almanca kursuna devam etmek zorunda, bebek de gelince yardima ihtiyacimiz olacak ve rahatca gelebilmesini istiyoruz yazdim. Geleli daha 2 sene olduğunu, hic akrabamiz ve tanidigimiz olmadığıni yazdim.
Bu sekilde yazip 2 sene vize alan arkadasim da oldu ama ilk schengen olunca bizim zaten o kadar buyuk beklentimiz yoktu. Dogumda rahat gelebilsin, gerekirse uzun kalabilsin yeter. Seninkilerin amerika vizesi bence baya kolaylaştırır isi, insallah istedigin sureyi alırsınız valla tam cile vize basvurusu.
Kızlar günaydın, affedersiniz ama akıntısı olan var mı aranızda? Serklaj ameliyatı olalı bugün 2 hafta oldu en ufak bişeyde korkuyorum artık. Doktor yeşil, kokulu kaşıntılıysa haber ver dedi, ama böyle değil sarımsı gibi.
Tabikii ya şaka yapıyorum yeterki evladım sağ salim gelsin de bana, onu tehlikeye atacak bir durum olmasında ben her türlü ağrı sızıya razıyım. Eşim işten gelsin de olmadı bi gideriz, ameliyattan sonra ayakta kalmam yasak sadece tuvalet ve yemek için kalkıyorumAklinda kaldiysa git saglik ocagina iki dakkada yaptir cik ertesi gun elinde... haftaya kadar bekletme kendini... bu bir oneri yani... o sipalarin gunahi yok.. onlar herseyden habersiz, masum melakeleristerlermi annelerini uzmek... aşklarrr aşkk... bi tek bize muhtaclar su zamandan sonra.. ama bu vucudumuzun bize oynu
İnşallah canım Rabbim korusun hepimizi, evlatlarımızı inşallahBende de akinti var canim sarimsi kokusuz. Insallah birsey olmayacak kotusunu dusunme
Bende avent te karar kılmıştım ki bana da bunu öneren olunca biraz araştrdım.fiyatta 129 falandı internette sayfasıda var incelemek isteyen arkadşlar olursaCanım ben tam avent alıcaktım arkadaşlar medela al mutlaka dediler. dediğin markayı ben duymadım hiç. Ama memnun olan çoksa iyidir herhalde
Evet bende duydum hatta ondan alicaktim son dk esim mamajoo aldi onu alamadimGünaydın kızlarrr.bende bu süt sağma makinesinde mochi markasını duydum ve memnuniyet çoğunlukta fiyatıda çok uygun geldi aranızda duyan varmı
Kizimda buyuyen besik almistim. Bunda da park yatak deneyecegimDun bir e bebek turu yaptim alinacaklar vardi. Bebek arabasina puset vs alacaktim. Magazalardan ziyade internet alisverisi kesinlikle daha hesapli. Bende hic birsey almadim pusetini internetten siparis verdim.
Ama besik konusunda kararsizim. Siz park yatak mi aldiniz? Yoksa anne yani buyuk besiklerden mi aldiniz?
Mochiyi bende denemek istiyorum. Fiyatta makuldü. Elektrikli almayacagim gibi görünüyorGünaydın kızlarrr.bende bu süt sağma makinesinde mochi markasını duydum ve memnuniyet çoğunlukta fiyatıda çok uygun geldi aranızda duyan varmı
Canım biz park yatak aldık. Sebebi biz çok gezen bir çiftiz ben oteldeki park yataklara bebeğimi yatıramam tiksinirim mantığıyla iki masraf olmasın diye aldık. Yada memelekete giderken felan da götürürüz bebek rahatça yatar yatağını yadırgamaz diye düşündük. İş arkadaşlarım öyle söylediler. İki üç yıl rahatça taşırsın yanında dediler. İki Masraftan kaçtık kısacasıDun bir e bebek turu yaptim alinacaklar vardi. Bebek arabasina puset vs alacaktim. Magazalardan ziyade internet alisverisi kesinlikle daha hesapli. Bende hic birsey almadim pusetini internetten siparis verdim.
Ama besik konusunda kararsizim. Siz park yatak mi aldiniz? Yoksa anne yani buyuk besiklerden mi aldiniz?
Aynen cnm merakla bekliyorum en guzel kisimlari :)En temizi ayri ayri olmasi canim cok iyi yapmıssiniz.senin haftan en önde annenler geldi gitti dinlenip yaptım derken 30.haftayi bulur ben bile simdiden ne zaman yikasam diye düsunuyorum
Bende ise yaradi cnm patatesi al kabugunu soy rendele suyunu sık ichanimlar inanilmaz derecede sabahtan beri migdem yaniyor... surup ictim renie duo ama sadece 1 kasik ictim ama gecmedi... netde bi bakindim yogurt denildi yedim gecirmedi... sekerli ilik su diye biliyordum ictim hic gecmedi... varmi bi cozumu olan(
Sana da gecmis olsun canim, dr benim öksürüğü duyunca direkt 1 hafta yazdi zaten ben daha agzimi acmadan. Bol sivi al yat dinlen dedi geldim eve.Allah şifa versin bende kbb randevuma gidiyorum öksürüğe döndü
Umarim verirler canım, belcikadan hic schengen almadim bisey diyemiyorum ben de. Fransa nispeten uzun veriyor, belki ordan giris yapip trenle sana gecebilirler, yakin zaten, aklima bi o alternatif geliyor. Biz almanyadayiz, genclere vize konusunda sorun cikariyorlar ama yaslilarda ne de olsa dönecek diye cok zorlamiyorlar.Ben Belçikadayım en problemli ülkelerden biri hiç 6 aylık vize vermedi kimseye duymadım geleceğin gün kadar veriyor, başka ülkelerden başvuru yapabilirler umarım 6 ay verirler bana 3 ay yeter, sonra tatil için onlarla Türkiye’ye giderim
Gostermiyor ayni cnmGünaydın herkese iyi haftalar. E bebek outlete giden var mı hiç. Fiyatları internet sitesine göre değişkenlik gösteriyor mu.
İcebılıyorum ama bende 4 ay snra basladımSu icebiliyosaniz ne guzell bnm midemi bulandiyor midemde suyun durmasi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?