- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Daha uygun ama kumas ve kalite olarak cok begenemedim benOnu bilmiyorumda ağız mendili alcaktım geçen e bebekten 19,90 liraydı. İnternetten bakayım dedim aynı mendil 14,90 dı. Almadan internet sayfasına bakın daha ucuzsa internetten alın diye önerebilirim sadece. Bşrde babymall sanki e bebeke göre daha ucuz ve büyük şeyler aldığında pazarlık da yapabiliyorsun. Ben bebek arabasını ordan pazarlıkla biraz daha uyguna almıştım
Akinti hep var bende cnm.sari dedigin idrarin sariligindan olmasin?Kızlar günaydın, affedersiniz ama akıntısı olan var mı aranızda? Serklaj ameliyatı olalı bugün 2 hafta oldu en ufak bişeyde korkuyorum artık. Doktor yeşil, kokulu kaşıntılıysa haber ver dedi, ama böyle değil sarımsı gibi.
Uzerindeki ceketle kazaginin renk uyumu hosuma gitti :)
Evett hastaneye götür kesin, bebek emmemişti ben calıştrmştim süt gelsin diye hoş oda gelmedi ama kanallar acılmştir belki ertesi gün biraz biraz emmeye başlamıştiKızlar şimdi hepsiburadadan medela swing süt sağım makinesi aldım. Fiyatı diğer yerlere göre iyiydi. Yaklaşık 2 aydır bakıyorum. 698 liraya aldım tekli. İnşallah işime yarar. İlk süt gelmediğinde bebek emmezse onla sağabilir miyim hastanedetecrübeli annelerrr cvp verinnn
Sukur ben gecen hafta atlattim oksuruk belasini ama 1 hafta surundurduSana da gecmis olsun canim, dr benim öksürüğü duyunca direkt 1 hafta yazdi zaten ben daha agzimi acmadan. Bol sivi al yat dinlen dedi geldim eve.
Cocuklar icin olan bi oksuruk surubu verdi kotu olursan ic dedi ama icim elvermiyor ne de olsa ilac. Su, meyve suyu, cay falan geciricem bi sekilde artik.Sukur ben gecen hafta atlattim oksuruk belasini ama 1 hafta surundurdu
Geçmiş olsun canımCocuklar icin olan bi oksuruk surubu verdi kotu olursan ic dedi ama icim elvermiyor ne de olsa ilac. Su, meyve suyu, cay falan geciricem bi sekilde artik.
Balli ihlamurla atlatmistim ben gecmis olsun hepinizeCocuklar icin olan bi oksuruk surubu verdi kotu olursan ic dedi ama icim elvermiyor ne de olsa ilac. Su, meyve suyu, cay falan geciricem bi sekilde artik.
Istedigine yaptur sorun olmaz :)Kızlar caNlarrr benim detaylı yarın inşallah bide size bişey anlatcam şimdi benim doktorum detaylı yapmıyor hastanesindede yok ama bana bi doçent arkadaşı varmış illa gidin bi kere yaptırcaksınız sonuçta falan dedi aradık 400 TL dediler bende o kadar vermek istemiyorum doktrumun asistanını arayıp başka yerden almak istediğimi diğerinin fiyatının beni aştığını belirttim oda istediginz yere yaptırabilirsiniz dedi ama sonucu alıp doktoruma gittiğim de tepki alırmıyım acaba diyorum eşim kızıyor ne hakkı var istediggimiz yerde yaptırırz diyor haklı buluyorum eşimi ben biraz detaycıyım ondan en ince ayrıntısına kadar düşünrüm 400 yerine doktor muayenesi ile birlikte 135 liraya gidicem yarın randuvum doktorumun arkadaşı heralde 400 TL dediği doktor
Agir olur örtulmez dogru cnm bana hediye geldi bir tane o da yeter diye dusunuyorum sonucta cok kış yasamicaklarhanımlar yorgan falan şimdiden alıcak mısınız seneye mi almayı planlıyorsunuz?ilk doğduğunda üstünde ağır olur örtülmez diye düşünüyorum ama hazır indirim zamanı almak gerekir mi? ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bende park yatak almistim kizimda 6.ayda birine verdimKizimda buyuyen besik almistim. Bunda da park yatak deneyecegim
Canım biz park yatak aldık. Sebebi biz çok gezen bir çiftiz ben oteldeki park yataklara bebeğimi yatıramam tiksinirim mantığıyla iki masraf olmasın diye aldık. Yada memelekete giderken felan da götürürüz bebek rahatça yatar yatağını yadırgamaz diye düşündük. İş arkadaşlarım öyle söylediler. İki üç yıl rahatça taşırsın yanında dediler. İki Masraftan kaçtık kısacası
Benim kizimdan uyku seti var. Bende kızıma yorgan alicam. Ama suan almayi dusunmuyorumhanımlar yorgan falan şimdiden alıcak mısınız seneye mi almayı planlıyorsunuz?ilk doğduğunda üstünde ağır olur örtülmez diye düşünüyorum ama hazır indirim zamanı almak gerekir mi? ne düşünüyorsunuz bu konuda
hanımlar yorgan falan şimdiden alıcak mısınız seneye mi almayı planlıyorsunuz?ilk doğduğunda üstünde ağır olur örtülmez diye düşünüyorum ama hazır indirim zamanı almak gerekir mi? ne düşünüyorsunuz bu konuda
Yerin müsaitse ve cok gezen biri degilsen anne yani daha iyidir tabi. Benim tekrar alma sansim yok malesef. Bu yaz memlekete gidip kalmak istiyorum biraz o yuzden park yatak daha mantıklı geliyor. Normalde ben kizima baza alip, suanki bazayi buyuyen besige çevirecektim ama daha pahaliya geliyor alamayacağım. O yuzden park yatakBende park yatak almistim kizimda 6.ayda birine verdimhic sevmemistim. Bunda da anne yani ama buyuk olanlardan alayim ama karar veremedim yinede. Hani sonradan yatak olanlardan almak istemiyorum, zaten uzayan yatak aldik ikeadan.
Evet boyle dusununce park yatak cok mantikli ben kizimda aldigim park yatagi 6 ay sonra birine verince bu yonden kullanmamistim hictatile gidince reflu yatagini aliyordum buyudukcede alezle nevresim takimi aldim hep yanimda uyuttum
Bak begendigim modeli ekleyeyim ama cok cok kararsizim.
Bilmiyorum ki canım şimdi geldim doktordan bir sıkıntı yok çok şükür, bir de karnım sancılanıyordu toko denilen bişeye yolladı galiba nst bir sorun çıkmadıAkinti hep var bende cnm.sari dedigin idrarin sariligindan olmasin?
Hmm kaliye olarak bilemem ama ebebekin internet sitesi aynı marka aynı ürün için daha ucuzDaha uygun ama kumas ve kalite olarak cok begenemedim ben
Ben park yatak takımı aldım yanları korumalıhanımlar yorgan falan şimdiden alıcak mısınız seneye mi almayı planlıyorsunuz?ilk doğduğunda üstünde ağır olur örtülmez diye düşünüyorum ama hazır indirim zamanı almak gerekir mi? ne düşünüyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?