2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim kizimdan var yorganım ama hic kullanamadim onda. Ağırlıktan ote cok sıcak geldi, 3,5 olacak daha bu kis ilk defa yorgan örtüyoruz. Bebekken havaya gore yazin penye kisin orgu ya da polar battaniye kullandim ben. En cok da hastane cikisindan cikan battaniyeyi kullanmışımdir heralde.

Güzelmiş canım istediğini al elbette içine ne sinerse

Bu modelleri çok beğeniyorum ben ya kaçırma uygunsa indirimdeyken her şey al canım

Canım bende doktoruma söyledim sarı akıntım var diye berraksa sorun yok ama sarıysa fitil vereyim dedi. 6 günlük fitil verdi ama şuan ürtikerden dolayı kullanamadım tetikler korkusuyla kaşıntılar azalsın kullancam hemen

Bende öyle daha hic yorgan kullanmadı battaniye örtüyorum

Ben de sordum beklerken sarı oluyordur belki dedi kokusuzsa korkma canım dedi benimki kuzum,umarım geçer kuzum benimki de senin şu ürtiker de geçsin artık inşallah

Yok bi sorun olmaz doktor bu yuzden tepki vermez için rahat olsun herkes bütcesine göre gidyor bende aynı hastanede degılde farklı bi yerde yaptırdım onu götürcem

Yorgan bende hiç kullanmadım bebeklikte battaniye kullandım bi dönem uyku tulumu kullandım artık uyku tulumu giymek istemiyor hafif bi battaniye örtüyorum

Kızlar selamlar nasılsınız napıyorsunuz?
Kaç gündür yoğunluktan giremiyorum. Benim 2 gündür karnımda sertleşmeler oluyor. Dün eşimle biraz alışveriş yaptık karnım baya sertleşti ağırlaştı zor yürüdüm. İnternette baktığımda 6. aydan sonra bu kasılmaların normal olduğunu söylüyor. Doktorumda rahim uzunluğumun iyi olduğunu korkmamam gerektiğini söylemişti en sonki kontrolde. Birde magnezyum ilacım bitti sanırım ondan 3-4 gündür kullanmıyorum yarın gidip alıcam.
Karnımda yumru gibi sertleşmeler olmasına rağmen bebek çok hareketli tekmelerini savuruyor o yüzden endişelenmiyorum inşallah herşey yolundadır normaldir :)
Son trimester'a girdim artık sıkıntılar baş göstermeye başladı Sizde de oluyor mu böyle şeyler?

detaylı ultrasona 1000 tl verdim. beyninde aklına takılan bişey oldu doktorun, istediğiniz zaman tekrar gelin bakalım dedi. kontrol randevusu almak istedim 10 gün sonrasına, bizde kontrol yok tekrar muayne dediler. muaynede de yeniden detaylı ücreti alınacakmış. bir 1000 lira daha dedi yani. şaka mı bu ya... almadım randevu sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…