Benim kizimdan var yorganım ama hic kullanamadim onda. Ağırlıktan ote cok sıcak geldi, 3,5 olacak daha bu kis ilk defa yorgan örtüyoruz. Bebekken havaya gore yazin penye kisin orgu ya da polar battaniye kullandim ben. En cok da hastane cikisindan cikan battaniyeyi kullanmışımdir heralde.hanımlar yorgan falan şimdiden alıcak mısınız seneye mi almayı planlıyorsunuz?ilk doğduğunda üstünde ağır olur örtülmez diye düşünüyorum ama hazır indirim zamanı almak gerekir mi? ne düşünüyorsunuz bu konuda
Güzelmiş canım istediğini al elbette içine ne sinerseBende park yatak almistim kizimda 6.ayda birine verdimhic sevmemistim. Bunda da anne yani ama buyuk olanlardan alayim ama karar veremedim yinede. Hani sonradan yatak olanlardan almak istemiyorum, zaten uzayan yatak aldik ikeadan.
Evet boyle dusununce park yatak cok mantikli ben kizimda aldigim park yatagi 6 ay sonra birine verince bu yonden kullanmamistim hictatile gidince reflu yatagini aliyordum buyudukcede alezle nevresim takimi aldim hep yanimda uyuttum
Bak begendigim modeli ekleyeyim ama cok cok kararsizim.
Bende park yatak almistim kizimda 6.ayda birine verdimhic sevmemistim. Bunda da anne yani ama buyuk olanlardan alayim ama karar veremedim yinede. Hani sonradan yatak olanlardan almak istemiyorum, zaten uzayan yatak aldik ikeadan.
Evet boyle dusununce park yatak cok mantikli ben kizimda aldigim park yatagi 6 ay sonra birine verince bu yonden kullanmamistim hictatile gidince reflu yatagini aliyordum buyudukcede alezle nevresim takimi aldim hep yanimda uyuttum
Bak begendigim modeli ekleyeyim ama cok cok kararsizim.
Maşalah annesiiii onaBu minnoş bugün çıldırdı kızlarilk defa balık gibi ordan oraya kayıyo ve midemi bulandırıyor. Bu kadarı normal mi napıyo bu diyorum vallahi
Maşallah maşallahta kendinde değil bugünMaşalah annesiiii ona
Canım bende doktoruma söyledim sarı akıntım var diye berraksa sorun yok ama sarıysa fitil vereyim dedi. 6 günlük fitil verdi ama şuan ürtikerden dolayı kullanamadım tetikler korkusuylaKızlar günaydın, affedersiniz ama akıntısı olan var mı aranızda? Serklaj ameliyatı olalı bugün 2 hafta oldu en ufak bişeyde korkuyorum artık. Doktor yeşil, kokulu kaşıntılıysa haber ver dedi, ama böyle değil sarımsı gibi.
Bende öyle daha hic yorgan kullanmadı battaniye örtüyorumBenim kizimdan var yorganım ama hic kullanamadim onda. Ağırlıktan ote cok sıcak geldi, 3,5 olacak daha bu kis ilk defa yorgan örtüyoruz. Bebekken havaya gore yazin penye kisin orgu ya da polar battaniye kullandim ben. En cok da hastane cikisindan cikan battaniyeyi kullanmışımdir heralde.
Ben de sordum beklerken sarı oluyordur belki dedi kokusuzsa korkma canım dedi benimki kuzum,umarım geçer kuzum benimki de senin şu ürtiker de geçsin artık inşallahCanım bende doktoruma söyledim sarı akıntım var diye berraksa sorun yok ama sarıysa fitil vereyim dedi. 6 günlük fitil verdi ama şuan ürtikerden dolayı kullanamadım tetikler korkusuylakaşıntılar azalsın kullancam hemen
İnşallah minnoşum dua et sendeBen de sordum beklerken sarı oluyordur belki dedi kokusuzsa korkma canım dedi benimki kuzum,umarım geçer kuzum benimki de senin şu ürtiker de geçsin artık inşallah
Yok bi sorun olmaz doktor bu yuzden tepki vermez için rahat olsun herkes bütcesine göre gidyor bende aynı hastanede degılde farklı bi yerde yaptırdım onu götürcemKızlar caNlarrr benim detaylı yarın inşallah bide size bişey anlatcam şimdi benim doktorum detaylı yapmıyor hastanesindede yok ama bana bi doçent arkadaşı varmış illa gidin bi kere yaptırcaksınız sonuçta falan dedi aradık 400 TL dediler bende o kadar vermek istemiyorum doktrumun asistanını arayıp başka yerden almak istediğimi diğerinin fiyatının beni aştığını belirttim oda istediginz yere yaptırabilirsiniz dedi ama sonucu alıp doktoruma gittiğim de tepki alırmıyım acaba diyorum eşim kızıyor ne hakkı var istediggimiz yerde yaptırırz diyor haklı buluyorum eşimi ben biraz detaycıyım ondan en ince ayrıntısına kadar düşünrüm 400 yerine doktor muayenesi ile birlikte 135 liraya gidicem yarın randuvum doktorumun arkadaşı heralde 400 TL dediği doktor
Yorgan bende hiç kullanmadım bebeklikte battaniye kullandım bi dönem uyku tulumu kullandım artık uyku tulumu giymek istemiyor hafif bi battaniye örtüyorumBenim kizimdan var yorganım ama hic kullanamadim onda. Ağırlıktan ote cok sıcak geldi, 3,5 olacak daha bu kis ilk defa yorgan örtüyoruz. Bebekken havaya gore yazin penye kisin orgu ya da polar battaniye kullandim ben. En cok da hastane cikisindan cikan battaniyeyi kullanmışımdir heralde.
Tamam canım sağolYok bi sorun olmaz doktor bu yuzden tepki vermez için rahat olsun herkes bütcesine göre gidyor bende aynı hastanede degılde farklı bi yerde yaptırdım onu götürcem ☺
Benim yatinca da agriyor ya. Son aylarda napcaz bizBen hala kendime gelemedim dün 3 4 saat dısarda olmak mahvetmiş beni alt kemklerim bile hamlamış kalca ön ayaga kalkmak zor gelıyo bugun yatış modundayım daha gezmem ben töbe
Dün gece varya sagdan sola dönemedim eşime dedim cocugu ortaya yatırdı öyle uyandıkca kıpırdamadan baktım o nası bi agrı ya erken basladı bundaBenim yatinca da agriyor ya. Son aylarda napcaz biz
Bacak arasına yastık koymak iyi geliyo yatarken canım ama yataktan kalkarken resmen anam aglıyo magnezyum almasak nolcak kimblirBenim yatinca da agriyor ya. Son aylarda napcaz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?