2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kuzum doktorla konuşmak istediğini söyle. Sonuçta doktor çağırmış. Bana da demişti doktor 15 gün sonra gel diye aradım para mevzusu yaptılar doktor çağırdı dedim. Adını telefonumu aldılar. 1 saat sonra ücretsiz randevuyu tanımladılar. Bastır az para değil verdiğin. 10 gün bile geçmemiş

Yok artık ya neresi orası normalde heryerde 10 gün içerisinde ücretsiz oluyor yani ki doktor kendisi çağırmış yani. Bence de gitme sırf para için bile demiş olabilir. 1000TL az para değil.

Yaziklar olsunnn bu insanlara bu para politikasi nedir Allah askinaa... verme yaaa baska doktor yokmu?? Paran illaki vardir ama bu insanlara vermeyecenki anlasinlar anlamazlar ama olsun... boyle de para cabuk kazanilmiyor... kardesim sinir ben bile oldum duydugum gibi

Canım hiç almadım, bunda da almayacam, ev doğal gazlı olunca gerrk kalmadı oğlumda ğstünü asla örttürmez, duruma göre sonra bakılır, zaten ilk sene küçük bebek battaniyeleri yeter

Kızlar maydanoz çokm tüketmiyorum ama tere felan yiyorum normalde sevmiyorum ama bu ara çok hoşuma gidiyor terenin zararı olmaz herlade degilmi sizlerde yiyor musunuz
Olacagini sanmam :) ben ne olsa yiyorum ya :) dereotu bulantiyi twtikleyebiliyormus bilgin olsun birde sirkeli suda beklet iyice durula ye cnm

Oluyor.2 3 haftadir ara ara oluyor.yerleri daraliyor annesi ya kafa ya popo dayiyorlar bir yerlerini :) duzenli ve sık olmadiktan sonra sorun yok.

Oluyor.2 3 haftadir ara ara oluyor.yerleri daraliyor annesi ya kafa ya popo dayiyorlar bir yerlerini :) duzenli ve sık olmadiktan sonra sorun yok.
Öyle gerçekten yer daralıyor bunu hissedebiliyorum
Kemikleride iyice güçlendi heralde bugün tam toplantının ortasında bir vurdu korktum sıçradım sonra gülmeye başladım millet bana bakıyor iyi misin diye

bende de ameda 2 li var tabi ki sagabilirsin bi arkim senin gibi medela tekli kullaniyordu memnundu

Kızlar maydanoz çokm tüketmiyorum ama tere felan yiyorum normalde sevmiyorum ama bu ara çok hoşuma gidiyor terenin zararı olmaz herlade degilmi sizlerde yiyor musunuz
ben yeşillik bi roka yiyorum oda balık günlerinde.yeşillik normalde de yemezdim şimdide hiç zorlamadım yenmelii mi acaba ya

Dün gece varya sagdan sola dönemedim eşime dedim cocugu ortaya yatırdı öyle uyandıkca kıpırdamadan baktım o nası bi agrı ya erken basladı bunda seninde karnın büyükmü ondan mı acaba
Evet karnim büyük ama ne biliyim kemik agrisi cok erken basladi

Yok artık ya neresi orası normalde heryerde 10 gün içerisinde ücretsiz oluyor yani ki doktor kendisi çağırmış yani. Bence de gitme sırf para için bile demiş olabilir. 1000TL az para değil.
bursanın en ünlü perintoloğu Yalçın Kimya çok araştırarak gittim herkes aşırı iyi yorumlar yapmış. biz gittiğimizde de gerçekten cok detaylı inceledi saatlerce ilgilendi. ama açıkçası kontrolün olmaması ve tekrarki gidişimde yine 1000 lira istemesi aşırı abes geldi. muayne ücreti deseler neyse ama yine detaylı.. ben detaylıya girdim sadece tek bişeye bakılıcak dedim yok öyle olmuyor yeniden incelenecek uzun süre dedi asistanı... gitmiycem ya napayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…