Kuzum doktorla konuşmak istediğini söyle. Sonuçta doktor çağırmış. Bana da demişti doktor 15 gün sonra gel diye aradım para mevzusu yaptılar doktor çağırdı dedim. Adını telefonumu aldılar. 1 saat sonra ücretsiz randevuyu tanımladılar. Bastır az para değil verdiğin. 10 gün bile geçmemişdetaylı ultrasona 1000 tl verdim. beyninde aklına takılan bişey oldu doktorun, istediğiniz zaman tekrar gelin bakalım dedi. kontrol randevusu almak istedim 10 gün sonrasına, bizde kontrol yok tekrar muayne dediler. muaynede de yeniden detaylı ücreti alınacakmış. bir 1000 lira daha dedi yani. şaka mı bu ya... almadım randevu sinir oldum
Yok artık ya neresi orası normalde heryerde 10 gün içerisinde ücretsiz oluyor yani ki doktor kendisi çağırmış yani. Bence de gitme sırf para için bile demiş olabilir. 1000TL az para değil.detaylı ultrasona 1000 tl verdim. beyninde aklına takılan bişey oldu doktorun, istediğiniz zaman tekrar gelin bakalım dedi. kontrol randevusu almak istedim 10 gün sonrasına, bizde kontrol yok tekrar muayne dediler. muaynede de yeniden detaylı ücreti alınacakmış. bir 1000 lira daha dedi yani. şaka mı bu ya... almadım randevu sinir oldum
Aşkkkk ordaki aşkkk
Yaziklar olsunnn bu insanlara bu para politikasi nedir Allah askinaa... verme yaaa baska doktor yokmu?? Paran illaki vardir ama bu insanlara vermeyecenki anlasinlar anlamazlar ama olsun... boyle de para cabuk kazanilmiyor... kardesim sinir ben bile oldum duydugum gibidetaylı ultrasona 1000 tl verdim. beyninde aklına takılan bişey oldu doktorun, istediğiniz zaman tekrar gelin bakalım dedi. kontrol randevusu almak istedim 10 gün sonrasına, bizde kontrol yok tekrar muayne dediler. muaynede de yeniden detaylı ücreti alınacakmış. bir 1000 lira daha dedi yani. şaka mı bu ya... almadım randevu sinir oldum
Dualarım seninle kuzucum, aklımdasın kendine çok dikkat etİnşallah minnoşum dua et sende
Canım hiç almadım, bunda da almayacam, ev doğal gazlı olunca gerrk kalmadı oğlumda ğstünü asla örttürmez, duruma göre sonra bakılır, zaten ilk sene küçük bebek battaniyeleri yeterhanımlar yorgan falan şimdiden alıcak mısınız seneye mi almayı planlıyorsunuz?ilk doğduğunda üstünde ağır olur örtülmez diye düşünüyorum ama hazır indirim zamanı almak gerekir mi? ne düşünüyorsunuz bu konuda
1 ay once ustun koru bakmistim ayni gelmisti 3 5 urune gore degerlendirdim :)Hmm kaliye olarak bilemem ama ebebekin internet sitesi aynı marka aynı ürün için daha ucuz
Birsey cikmamasina sevindim :)Bilmiyorum ki canım şimdi geldim doktordan bir sıkıntı yok çok şükür, bir de karnım sancılanıyordu toko denilen bişeye yolladı galiba nst bir sorun çıkmadı
Tam ortalama diger gobislere gore :)Aiiiyyy geç mi kaldımm yoksaaaagöbüş fotoları gelmişşşş
Olacagini sanmam :) ben ne olsa yiyorum ya :) dereotu bulantiyi twtikleyebiliyormus bilgin olsun birde sirkeli suda beklet iyice durula ye cnmKızlar maydanoz çokm tüketmiyorum ama tere felan yiyorum normalde sevmiyorum ama bu ara çok hoşuma gidiyor terenin zararı olmaz herlade degilmisizlerde yiyor musunuz
Oluyor.2 3 haftadir ara ara oluyor.yerleri daraliyor annesi ya kafa ya popo dayiyorlar bir yerlerini :) duzenli ve sık olmadiktan sonra sorun yok.Kızlar selamlar nasılsınız napıyorsunuz?
Kaç gündür yoğunluktan giremiyorum. Benim 2 gündür karnımda sertleşmeler oluyor. Dün eşimle biraz alışveriş yaptık karnım baya sertleşti ağırlaştı zor yürüdüm. İnternette baktığımda 6. aydan sonra bu kasılmaların normal olduğunu söylüyor. Doktorumda rahim uzunluğumun iyi olduğunu korkmamam gerektiğini söylemişti en sonki kontrolde. Birde magnezyum ilacım bitti sanırım ondan 3-4 gündür kullanmıyorum yarın gidip alıcam.
Karnımda yumru gibi sertleşmeler olmasına rağmen bebek çok hareketli tekmelerini savuruyor o yüzden endişelenmiyorum inşallah herşey yolundadır normaldir :)
Son trimester'a girdim artık sıkıntılar baş göstermeye başladıSizde de oluyor mu böyle şeyler?
Öyle gerçekten yer daralıyor bunu hissedebiliyorumOluyor.2 3 haftadir ara ara oluyor.yerleri daraliyor annesi ya kafa ya popo dayiyorlar bir yerlerini :) duzenli ve sık olmadiktan sonra sorun yok.
deniycem mutlakaBende ise yaradi cnm patatesi al kabugunu soy rendele suyunu sık ic
bende de ameda 2 li var tabi ki sagabilirsin bi arkim senin gibi medela tekli kullaniyordu memnunduKızlar şimdi hepsiburadadan medela swing süt sağım makinesi aldım. Fiyatı diğer yerlere göre iyiydi. Yaklaşık 2 aydır bakıyorum. 698 liraya aldım tekli. İnşallah işime yarar. İlk süt gelmediğinde bebek emmezse onla sağabilir miyim hastanedetecrübeli annelerrr cvp verinnn
ben yeşillik bi roka yiyorum oda balık günlerinde.yeşillik normalde de yemezdim şimdide hiç zorlamadım yenmelii mi acaba yaKızlar maydanoz çokm tüketmiyorum ama tere felan yiyorum normalde sevmiyorum ama bu ara çok hoşuma gidiyor terenin zararı olmaz herlade degilmisizlerde yiyor musunuz
Bence yenmeli canım maydanoz çok önermiyorlar ama onunda abartmadan yersek bişey olmaz diye düşünyomben yeşillik bi roka yiyorum oda balık günlerinde.yeşillik normalde de yemezdim şimdide hiç zorlamadım yenmelii mi acaba ya
Evet karnim büyük ama ne biliyim kemik agrisi cok erken basladiDün gece varya sagdan sola dönemedim eşime dedim cocugu ortaya yatırdı öyle uyandıkca kıpırdamadan baktım o nası bi agrı ya erken basladı bundaseninde karnın büyükmü ondan mı acaba
bursanın en ünlü perintoloğu Yalçın Kimya çok araştırarak gittim herkes aşırı iyi yorumlar yapmış. biz gittiğimizde de gerçekten cok detaylı inceledi saatlerce ilgilendi. ama açıkçası kontrolün olmaması ve tekrarki gidişimde yine 1000 lira istemesi aşırı abes geldi. muayne ücreti deseler neyse ama yine detaylı.. ben detaylıya girdim sadece tek bişeye bakılıcak dedim yok öyle olmuyor yeniden incelenecek uzun süre dedi asistanı... gitmiycem ya napayım..Yok artık ya neresi orası normalde heryerde 10 gün içerisinde ücretsiz oluyor yani ki doktor kendisi çağırmış yani. Bence de gitme sırf para için bile demiş olabilir. 1000TL az para değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?