- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
asistanı o şekilde konuşunca dedim yalçın hocaya sorabilir misiniz bana kendisi dedi gel diye dedim. konuşup birkaç saat sonra dönüş yaptı aynen dediğim gibi tekrar detaylı ultrason parası istediler... ve bursanın en iyi perintoloğu her yerde övgüler yağdırılmış... adam işini iyi yapıyor iyi inceliyor ediyor tamam ama bu yapılan bence ayıpKuzum doktorla konuşmak istediğini söyle. Sonuçta doktor çağırmış. Bana da demişti doktor 15 gün sonra gel diye aradım para mevzusu yaptılar doktor çağırdı dedim. Adını telefonumu aldılar. 1 saat sonra ücretsiz randevuyu tanımladılar. Bastır az para değil verdiğin. 10 gün bile geçmemiş
Sağol canım benim çok sağolBirsey cikmamasina sevindim :)
Casual cadillac duydum arkadaşım kullanıyo bebişe ısrarla önerdi. 2500 dü normalde fiyatı, trendyolda 1500 şuan. Ama benim kocacığım arabaya daha erken dediği için almıyo inatla. Kazıklanacak sonra haberi yok :)kızlar bu arada trendyoldan baya bişey aldım aşırı indiirm var özellikle uzun kollu zıbınlarda ikilisi 19 liraya düşmüş pamuklu... baya bi stokladım:) bebek arabası alan veya öneri duyan var mı? ebebek aralıkta bebek arabalarında indirim yapcakmıs
kızlar bu arada trendyoldan baya bişey aldım aşırı indiirm var özellikle uzun kollu zıbınlarda ikilisi 19 liraya düşmüş pamuklu... baya bi stokladım:) bebek arabası alan veya öneri duyan var mı? ebebek aralıkta bebek arabalarında indirim yapcakmıs
Kızlar bana da bir akıl verin.
Söyle ki ben her yere arabayla gidiyorum. Evimin konumu nedeniyle ekmek almaya bile arabayla gitmek durumundayım kısacası. Şimdi bebek doğduğunda da ayni sistem devam edecek. Bebek arabası alma konusunda kararsızım. 1500 2000 tl verip sonra o arabayı kullanmazsam vicdanen bir kere rahat etmem. Söyle 5 6 aylık olunca baston araba vari bir şey mi alsam ona da gerek yok mu
Tamam ilkini vermiş olabilirsin ama bir tek şey için tekrar 1.000 lira bence de çok. Ben de 500 liraya yaptırdım. Eyüp ekici de. Adam detaylıca inceledi saolsun. Raporumu verdi. Seninki de incelemiştir bir sorun görse raporda yazardı. İnşallah bir şeyciği yoktur meleğininbursanın en ünlü perintoloğu Yalçın Kimya çok araştırarak gittim herkes aşırı iyi yorumlar yapmış. biz gittiğimizde de gerçekten cok detaylı inceledi saatlerce ilgilendi. ama açıkçası kontrolün olmaması ve tekrarki gidişimde yine 1000 lira istemesi aşırı abes geldi. muayne ücreti deseler neyse ama yine detaylı.. ben detaylıya girdim sadece tek bişeye bakılıcak dedim yok öyle olmuyor yeniden incelenecek uzun süre dedi asistanı... gitmiycem ya napayım..
Arkadaşlarımın hepsi kullanmadıkları eşyaları tutumlu anne sitesinden satıyor. Ben de bunu düşünerekten almak istediğimi alıyorum ordan daha düşük fiyatla satarım diye. Reflü yatağı oyun halısı sattıklarını biliyorum yani. Herşey gidiyorKızlar bana da bir akıl verin.
Söyle ki ben her yere arabayla gidiyorum. Evimin konumu nedeniyle ekmek almaya bile arabayla gitmek durumundayım kısacası. Şimdi bebek doğduğunda da ayni sistem devam edecek. Bebek arabası alma konusunda kararsızım. 1500 2000 tl verip sonra o arabayı kullanmazsam vicdanen bir kere rahat etmem. Söyle 5 6 aylık olunca baston araba vari bir şey mi alsam ona da gerek yok mu
Ben pierre cardin escape aldım. Çok hafif çift yönlü ve travel sistem. Öncelikle hafif ve kullanışlı olmasına bayıldım. Bakarken aklında bulunsun. Ben aldığımda 1.900 liraydı. Şimdi 1.750 liraya var internetteKızlar bana da bir akıl verin.
Aynen doktorun ne dedi? Benımki karın büyüklüğüne kas güçsüzlüğüne baglıyo mümkün oldugunca dinlen diye ben sikayetlerimi saydıkcaEvet karnim büyük ama ne biliyim kemik agrisi cok erken basladi
Ben söylemedim. Genel olarak agrilarim oldugunu biliyor. Magnezyum 3 aydan beri kullaniyorum. Kemik agrisina raziyim yeterki kasık agrisi olmasin. O zaman korkuyorum erkenmi doğuracagim diye. Benim en basindan beri hep agrili bu gebelik...Aynen doktorun ne dedi? Benımki karın büyüklüğüne kas güçsüzlüğüne baglıyo mümkün oldugunca dinlen diye ben sikayetlerimi saydıkca
kızlar bu arada trendyoldan baya bişey aldım aşırı indiirm var özellikle uzun kollu zıbınlarda ikilisi 19 liraya düşmüş pamuklu... baya bi stokladım:) bebek arabası alan veya öneri duyan var mı? ebebek aralıkta bebek arabalarında indirim yapcakmıs
Beni kemik agrisida korkutmuyo degilBen söylemedim. Genel olarak agrilarim oldugunu biliyor. Magnezyum 3 aydan beri kullaniyorum. Kemik agrisina raziyim yeterki kasık agrisi olmasin. O zaman korkuyorum erkenmi doğuracagim diye. Benim en basindan beri hep agrili bu gebelik...
Direkt aklima doona geldi ama pahali iste. Belirli zamandan sonra baston candirKızlar bana da bir akıl verin.
Ayyindirim varken benimde birşeyler bakasım var sma bu ay çok masraf yaptık.kızlar bu arada trendyoldan baya bişey aldım aşırı indiirm var özellikle uzun kollu zıbınlarda ikilisi 19 liraya düşmüş pamuklu... baya bi stokladım:) bebek arabası alan veya öneri duyan var mı? ebebek aralıkta bebek arabalarında indirim yapcakmıs
Yazilarinizi okuyamiyorum... evde isler bitmiyorr.. isleri bitirip oturcam insallah... bebislerimin islerini bitirirsem rahatlicam... bu hafta sonuna kadar kesme dikme islerini bitirsek sonrada kiyafetlerini yikama utuleme yapip keyif catip yaticamm
Bu ara benimde akıntım çoğaldı. Hatta ben akıntı için fitil kullandım ondan sonra daha çoğaldı sanki anlamadımArkidişler benim 2 gündür çok akıntım var önceden yoktu sumu diye korkar oldum ama beyazlıkta var sizde durum ne akıntınız çokmu bemim çılacak kadar çok geldi
Bu modelleri çok beğeniyorum ben ya kaçırma uygunsa indirimdeyken her şey al canım
Güzelmiş canım istediğini al elbette içine ne sinerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?