2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
asistanı o şekilde konuşunca dedim yalçın hocaya sorabilir misiniz bana kendisi dedi gel diye dedim. konuşup birkaç saat sonra dönüş yaptı aynen dediğim gibi tekrar detaylı ultrason parası istediler... ve bursanın en iyi perintoloğu her yerde övgüler yağdırılmış... adam işini iyi yapıyor iyi inceliyor ediyor tamam ama bu yapılan bence ayıp

Casual cadillac duydum arkadaşım kullanıyo bebişe ısrarla önerdi. 2500 dü normalde fiyatı, trendyolda 1500 şuan. Ama benim kocacığım arabaya daha erken dediği için almıyo inatla. Kazıklanacak sonra haberi yok :)

Kızlar bana da bir akıl verin.
Söyle ki ben her yere arabayla gidiyorum. Evimin konumu nedeniyle ekmek almaya bile arabayla gitmek durumundayım kısacası. Şimdi bebek doğduğunda da ayni sistem devam edecek. Bebek arabası alma konusunda kararsızım. 1500 2000 tl verip sonra o arabayı kullanmazsam vicdanen bir kere rahat etmem. Söyle 5 6 aylık olunca baston araba vari bir şey mi alsam ona da gerek yok mu

Eger hafif bi model dusunuyorsaniz kanz I gordum 500kusura dusmustu 1000lerden kabinede aliyorlar diye baya övülmüştü instada ,benim yeni aldigim arabam vardi onu kullanicam ilk baslarda kanguru cok rahat oluyorum 2bebekle cikicagim icin yime kullanicam doguma dogru yeni model amayi dusunuyorum

Tamam ilkini vermiş olabilirsin ama bir tek şey için tekrar 1.000 lira bence de çok. Ben de 500 liraya yaptırdım. Eyüp ekici de. Adam detaylıca inceledi saolsun. Raporumu verdi. Seninki de incelemiştir bir sorun görse raporda yazardı. İnşallah bir şeyciği yoktur meleğinin

Arkadaşlarımın hepsi kullanmadıkları eşyaları tutumlu anne sitesinden satıyor. Ben de bunu düşünerekten almak istediğimi alıyorum ordan daha düşük fiyatla satarım diye. Reflü yatağı oyun halısı sattıklarını biliyorum yani. Herşey gidiyor

Ben pierre cardin escape aldım. Çok hafif çift yönlü ve travel sistem. Öncelikle hafif ve kullanışlı olmasına bayıldım. Bakarken aklında bulunsun. Ben aldığımda 1.900 liraydı. Şimdi 1.750 liraya var internette

Aynen doktorun ne dedi? Benımki karın büyüklüğüne kas güçsüzlüğüne baglıyo mümkün oldugunca dinlen diye ben sikayetlerimi saydıkca
Ben söylemedim. Genel olarak agrilarim oldugunu biliyor. Magnezyum 3 aydan beri kullaniyorum. Kemik agrisina raziyim yeterki kasık agrisi olmasin. O zaman korkuyorum erkenmi doğuracagim diye. Benim en basindan beri hep agrili bu gebelik...

Ben duymadim ama kendi deneyimlerime gore; mamas papas tan cok memnunum. Urbo 2 modeli kizimdan kaldi duruyor hala. Be safe puset aldim birde, onu kullanmaya devam edecegim.

Ben söylemedim. Genel olarak agrilarim oldugunu biliyor. Magnezyum 3 aydan beri kullaniyorum. Kemik agrisina raziyim yeterki kasık agrisi olmasin. O zaman korkuyorum erkenmi doğuracagim diye. Benim en basindan beri hep agrili bu gebelik...
Beni kemik agrisida korkutmuyo degil catı agrısımı oluyo bunun adı bilmiyorum ama bazen kuyruk sokumu yogunluk bazen ön

Arkidişler benim 2 gündür çok akıntım var önceden yoktu sumu diye korkar oldum ama beyazlıkta var sizde durum ne akıntınız çokmu bemim çılacak kadar çok geldi

Direkt aklima doona geldi ama pahali iste. Belirli zamandan sonra baston candir

Ayyindirim varken benimde birşeyler bakasım var sma bu ay çok masraf yaptık.
Ben kraft fit 2 aldım canım. Çok önerdiler. Güzel kullanışlı gözüküyor araba ama büyük yani.

Yazilarinizi okuyamiyorum... evde isler bitmiyorr.. isleri bitirip oturcam insallah... bebislerimin islerini bitirirsem rahatlicam... bu hafta sonuna kadar kesme dikme islerini bitirsek sonrada kiyafetlerini yikama utuleme yapip keyif catip yaticamm

Uf bugun bende ayakkabilik ve mutfak dolabini doktum ki hala daha bitmedi mutfak birde evdeki cuce olunca yardima bir abla bulacagimda yeni tasindim kimseyide tanimiyorum

Arkidişler benim 2 gündür çok akıntım var önceden yoktu sumu diye korkar oldum ama beyazlıkta var sizde durum ne akıntınız çokmu bemim çılacak kadar çok geldi
Bu ara benimde akıntım çoğaldı. Hatta ben akıntı için fitil kullandım ondan sonra daha çoğaldı sanki anlamadım

Bu modelleri çok beğeniyorum ben ya kaçırma uygunsa indirimdeyken her şey al canım

Insallah bulurum benimde gonlum hep bu modelden yana hele kizim hala bizimle yatiyor yeni bebikte oyle olursa yataga sigmayacagiz en azindan boyle yan tarafini cikarir beraber yatiyormus gibi yaparim diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…