- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Bende temizliğe birini bulamadım. Karşıda oturuyorken bir temizlik şirketi ile anlaşmıştım. Güzel temizliyorlardı burda bir kaç defa birini çağırdım hem 200 tl alıyor hem yarım yamalak yapıyor hem geç geliyor erken çıkıyor sinir oldum çağırmadım bi daha. 1.5 aydıt eşimle yalandan temizliyoz işteUf bugun bende ayakkabilik ve mutfak dolabini doktum ki hala daha bitmedi mutfak birde evdeki cuce oluncayardima bir abla bulacagimda yeni tasindim kimseyide tanimiyorum
Insallah bulurum benimde gonlum hep bu modelden yana hele kizim hala bizimle yatiyoryeni bebikte oyle olursa yataga sigmayacagiz en azindan boyle yan tarafini cikarir beraber yatiyormus gibi yaparim diye dusundum
Tuzlu falan yedinmi canım dikkat et çok tuz tüketmeKızlar bacaklarım şişti ya ödem mi oldu naptı bileklerim falan kapkalın şuan niye böyle oldu
Bende temizliğe birini bulamadım. Karşıda oturuyorken bir temizlik şirketi ile anlaşmıştım. Güzel temizliyorlardı burda bir kaç defa birini çağırdım hem 200 tl alıyor hem yarım yamalak yapıyor hem geç geliyor erken çıkıyor sinir oldum çağırmadım bi daha. 1.5 aydıt eşimle yalandan temizliyoz işte
Kızlar bacaklarım şişti ya ödem mi oldu naptı bileklerim falan kapkalın şuan niye böyle oldu
Bundan bi tanede bana lazim bizde oglumla beraber uyuyoruz parkyatak yatagin hemen dibinde ,besigide odasinda kocam yatagini buyutelim bari ben yatiyim bosuna almis olmayalim diyor
Arkidişler benim 2 gündür çok akıntım var önceden yoktu sumu diye korkar oldum ama beyazlıkta var sizde durum ne akıntınız çokmu bemim çılacak kadar çok geldi
Tuzlu değilde öğlen biraz turşu falan çok yedim ondan mı oldu acaba. Dikkat ediyim bundan sonra.Tuzlu falan yedinmi canım dikkat et çok tuz tüketme
Bende mutfağa girişmek istiyorum. 5 ay oldu taşınalı dolapların içini falan bi dökiyim temizliyim tekrar yerleştiriyim diyorum. Yatak odası ve ayakkabılığı kışlıkları çıkarırken baya temizleyip düzenlemiştim. Rahatım o yüzden.Evet artik hic ucuzda degiller ya bende armuttan birini almistim almadan daha temizdi evbizde yalandan ustten ustten yapiyordukta eskisi gibi ilgilenmeyince herrrsey alt ust olmus bugun dolaplari bitirip yarinda dip kose temizlersemm camlarla perdeler kalacak insallah o zamanda birini bulurum
Cok eksi tuzlu yemissen ondan sismistir yada cok ayakta kaldiysan ondanda olabilir tuzlu yeme ayaklarinida yuksege dik iyice dinlen
bende ondan korkuyorumda ondan bir daha hiic park yatak isine girmeyeyim diyorum kizim aramizda yatiyor 3 senedir kocaya sarilip uyumak neydi unuttum.
Anne yani orta boy besik aldim (60x120) iki bebek oldugu icin tek olsaydi 70x120 de alabilirdimDun bir e bebek turu yaptim alinacaklar vardi. Bebek arabasina puset vs alacaktim. Magazalardan ziyade internet alisverisi kesinlikle daha hesapli. Bende hic birsey almadim pusetini internetten siparis verdim.
Ama besik konusunda kararsizim. Siz park yatak mi aldiniz? Yoksa anne yani buyuk besiklerden mi aldiniz?
Ben sana bisi diyim mi ikizim olmasaydi ben yine park yatak almazdim.. boyle benide cezbettirdiler ama nereye gidersem gideyim bebemi kocamla ortamiza alirdim yada otel odalarinda tekli oluyordur yada ne bilim o yatagi al oraya tasi buraya .. cok da tasinmalik kurmalik devamli degil diye dusunmekteyim.. (bilmiyorum) ama iki battaniye bir yorgan bisi ser halinin ustune zaten kisin tatile cikmayi sevmeyiz.. hele bebeklerle hic dusunemem.. e zaten kac sene yatagiyla tasicaksinki oraya buraya.. ben biraz gorseli guzel odada sik olsun diye tercih etmistim ve iki bucuk yasindan sonra montesoru yada normal yataga gecis yaptircam bebekleri.. en guzel neyse onda yatirmak istedim.. anne yanida olabiliyoken bunlardan olsunda bosa cocuk icin kalkip inmeyeyim diye.. ama hayirli ugurlu olsun prensesime ve annesineCanım biz park yatak aldık. Sebebi biz çok gezen bir çiftiz ben oteldeki park yataklara bebeğimi yatıramam tiksinirim mantığıyla iki masraf olmasın diye aldık. Yada memelekete giderken felan da götürürüz bebek rahatça yatar yatağını yadırgamaz diye düşündük. İş arkadaşlarım öyle söylediler. İki üç yıl rahatça taşırsın yanında dediler. İki Masraftan kaçtık kısacası
Cok mantikli esine ve sana katiliyorum doktor yeterki iyi olsun... bunlar bulmus islerini valla hep kendi camiasina para yedirme pesindelerKızlar caNlarrr benim detaylı yarın inşallah bide size bişey anlatcam şimdi benim doktorum detaylı yapmıyor hastanesindede yok ama bana bi doçent arkadaşı varmış illa gidin bi kere yaptırcaksınız sonuçta falan dedi aradık 400 TL dediler bende o kadar vermek istemiyorum doktrumun asistanını arayıp başka yerden almak istediğimi diğerinin fiyatının beni aştığını belirttim oda istediginz yere yaptırabilirsiniz dedi ama sonucu alıp doktoruma gittiğim de tepki alırmıyım acaba diyorum eşim kızıyor ne hakkı var istediggimiz yerde yaptırırz diyor haklı buluyorum eşimi ben biraz detaycıyım ondan en ince ayrıntısına kadar düşünrüm 400 yerine doktor muayenesi ile birlikte 135 liraya gidicem yarın randuvum doktorumun arkadaşı heralde 400 TL dediği doktor
Al kuzumm indirim gorursen al dursun.. yazdan sonra baslicaz ustunu ortmeye belkide yasina gelsinler hele bidahaki seneye kesin herhalde ortmus olacaz.. ben aldim her donem hersey zamlaniyor.. al gitsin gozune bisey carparsahanımlar yorgan falan şimdiden alıcak mısınız seneye mi almayı planlıyorsunuz?ilk doğduğunda üstünde ağır olur örtülmez diye düşünüyorum ama hazır indirim zamanı almak gerekir mi? ne düşünüyorsunuz bu konuda
Hahahaha cildirdi annesi ne kadar guzel masallah minisineeBu minnoş bugün çıldırdı kızlarilk defa balık gibi ordan oraya kayıyo ve midemi bulandırıyor. Bu kadarı normal mi napıyo bu diyorum vallahi
Ot benim isim bende tere roka ispanak aysberg tavuk haslayip kitir ekmek salata gibi yiyorumKızlar maydanoz çokm tüketmiyorum ama tere felan yiyorum normalde sevmiyorum ama bu ara çok hoşuma gidiyor terenin zararı olmaz herlade degilmisizlerde yiyor musunuz
Tabikideeer yenmeliii yesillik cook onemli.. ozellikle yesil yaprakli otlar, sebzeler ciğ tuketebilirsen cok guzel... A,Kvitamini ve benim bildigim demir potasyum magnezyum kalsiyum bunlar bildiklerim ha bide C vit tabikide... yani bunu baska biseyde karsilayamazssinki oturdugunda sirkeli suda beklet yika elinin altinda olsunben yeşillik bi roka yiyorum oda balık günlerinde.yeşillik normalde de yemezdim şimdide hiç zorlamadım yenmelii mi acaba ya
Bende montesorri takımını aldım şimdidenBen sana bisi diyim mi ikizim olmasaydi ben yine park yatak almazdim.. boyle benide cezbettirdiler ama nereye gidersem gideyim bebemi kocamla ortamiza alirdim yada otel odalarinda tekli oluyordur yada ne bilim o yatagi al oraya tasi buraya .. cok da tasinmalik kurmalik devamli degil diye dusunmekteyim.. (bilmiyorum) ama iki battaniye bir yorgan bisi ser halinin ustune zaten kisin tatile cikmayi sevmeyiz.. hele bebeklerle hic dusunemem.. e zaten kac sene yatagiyla tasicaksinki oraya buraya.. ben biraz gorseli guzel odada sik olsun diye tercih etmistim ve iki bucuk yasindan sonra montesoru yada normal yataga gecis yaptircam bebekleri.. en guzel neyse onda yatirmak istedim.. anne yanida olabiliyoken bunlardan olsunda bosa cocuk icin kalkip inmeyeyim diye.. ama hayirli ugurlu olsun prensesime ve annesine
bizim casual tek hareketle a aciliyor cnm ama yenileri cikmistir coktan 3 sene oldu alalikızlar bu arada trendyoldan baya bişey aldım aşırı indiirm var özellikle uzun kollu zıbınlarda ikilisi 19 liraya düşmüş pamuklu... baya bi stokladım:) bebek arabası alan veya öneri duyan var mı? ebebek aralıkta bebek arabalarında indirim yapcakmıs
Bende de lansioh var ikili ama kızım da TEK’ini kullandım ikisi bir kullanınca daha mı iyi oluyorbende de ameda 2 li var tabi ki sagabilirsin bi arkim senin gibi medela tekli kullaniyordu memnundu
İkili olup çekiş gücü iyiyse süreden kazanıyorsunBende de lansioh var ikili ama kızım da TEK’ini kullandım ikisi bir kullanınca daha mı iyi oluyor
Aynen öyle aynenCok mantikli esine ve sana katiliyorum doktor yeterki iyi olsun... bunlar bulmus islerini valla hep kendi camiasina para yedirme pesindeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?