2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaaaaaaa coook guzelllll Allahhh guzell gunlerde prensesini buyutmeyi nasip etsin kuzucum... ohh be guzel simdide trendyola bakmak istiyorum anca oturdum bugunden beri is yapiyorum.... Goren sen naptin bu evde hiccc bi degisiklik yok der ama gel bide bana sor oluyorum resmen dokuz dogurdum gozleri temizledim.. 50 adet kese diktim yaptim yapistirdim... posetleyip kaldircam kurusunlar... sonra hastane icin kiyafet kesesi kumasin olculerini anca kestim kenara koydum.. yeterrr bu kadar..

Ya sana sey diyip mobilya eve geldi kuruldumu??? Bizimkilerin besiklerinin kokusu gecmedi valla balkona attim ... az biraz kokusu gitsin diye fenalar ya hala..

Beni kemik agrisida korkutmuyo degil catı agrısımı oluyo bunun adı bilmiyorum ama bazen kuyruk sokumu yogunluk bazen ön
Benim kalçalar ve bel canim. Cati agrisi cok yasamiyorum. Genelde dar olanlar yasar derler genisledifi icin. Bana kızımda ebe çatın çok iyi demişti ama sezeryanla dogurmak zorunda kaldım

Arkidişler benim 2 gündür çok akıntım var önceden yoktu sumu diye korkar oldum ama beyazlıkta var sizde durum ne akıntınız çokmu bemim çılacak kadar çok geldi
Benimde oyle. Cumartesi doktorum bakti normal sorun yok dedi. Kizimda da bu haftalarda artmisti suyum geliyo sanmistik

Sendeki bu azime bayılıyorum valla

Ya sana sey diyip mobilya eve geldi kuruldumu??? Bizimkilerin besiklerinin kokusu gecmedi valla balkona attim ... az biraz kokusu gitsin diye fenalar ya hala..
Kuruldu kuruldu hatta bir ayı geçti. Daha şimdi kapaklarını açtım içinin kokusu hala geçmemiş. Ama dışında koku kalmadı çok şükür biraz erken aldık aslında ama yıllar sonra gelen bir prenses ve bizde de heves olunca eşimle hemen gittik aldık. Allahım bebişlerimizi hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepsine sağlık sıhhat versin

Kızlar ya ben daha bebişe sadece emzik ve biberon aldım, başka bişey yok eşim ocak yada şubatta alırız diyor ama benim içimede sinmiyor, arada kaldım biraz ya, sadece kıyafet alacam ama ne bilim geç mi olur

Kızlar ya ben daha bebişe sadece emzik ve biberon aldım, başka bişey yok eşim ocak yada şubatta alırız diyor ama benim içimede sinmiyor, arada kaldım biraz ya, sadece kıyafet alacam ama ne bilim geç mi olur
Valla ben iki aydır birşeyler alıyorum ama hala eksiklerim çıkıyor. Eğer planlı bir alışveriş yapacaksan niye geç olsun. Ama son aylar belin ağrıyacak kaburgaların ağrıyacak ağırlaşçan felan diyolar. Tecrübeli anneler cvp versin buna ben bilemedim

Şimdiden çok ağırlaştım zaten sonunu hayal edemiyorum ki, bulunduğumuz yerde ebbebk civil gibi mağazalar yok, küçük yerler var eşimde oralrdan almayalım diyor şubatta mersine gidecez o zaman alırız diyorda, geç gibi, aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…