cok ayakta durmus olabilirsin ,tuzu azalt bol su ic ,limonlu su ic gunde 1 bardak sadece biraz sık ic cnmKızlar bacaklarım şişti ya ödem mi oldu naptı bileklerim falan kapkalın şuan niye böyle oldu
dvet iki gogsun ayni anda sagilmasi daha iyi cnm ama tekli de kullanan var ikiliyse ikili kullanBende de lansioh var ikili ama kızım da TEK’ini kullandım ikisi bir kullanınca daha mı iyi oluyor
Yaaaaaaa coook guzelllll Allahhh guzell gunlerde prensesini buyutmeyi nasip etsin kuzucum... ohh be guzel simdide trendyola bakmak istiyorum anca oturdum bugunden beri is yapiyorum.... Goren sen naptin bu evde hiccc bi degisiklik yok der ama gel bide bana sorBende montesorri takımını aldım şimdidenbebeğe kim bakacaksa orda yatacak dedim ailedekilere hatta ablamı istiyorum ilk zamanlar. Ona dedim yatağını aldım çadırlı felan çok güzel diye kandırmaya çalışıyorum park yatakta da prensesim yatacak
Bebisimize iyi baksin yeterAynen öyle aynenkafamıza yatana aldık valla cnm
Ya sana sey diyip mobilya eve geldi kuruldumu??? Bizimkilerin besiklerinin kokusu gecmedi valla balkona attim ... az biraz kokusu gitsin diye fenalar ya hala..Bende montesorri takımını aldım şimdidenbebeğe kim bakacaksa orda yatacak dedim ailedekilere hatta ablamı istiyorum ilk zamanlar. Ona dedim yatağını aldım çadırlı felan çok güzel diye kandırmaya çalışıyorum park yatakta da prensesim yatacak
Alla Allaa oyle prolaktini daha fazlami uyardiyor ondan mi acaba?dvet iki gogsun ayni anda sagilmasi daha iyi cnm ama tekli de kullanan var ikiliyse ikili kullan
Bende ikiliyi sadece ikiz çocukları olanlar kullanıyor sanmıştımİkili olup çekiş gücü iyiyse süreden kazanıyorsun
ben kizim 3 aylikken birakip ise basladim her gun sagdim bitmedi ikiliydi bebek emisini taklit ediyordu falan ikili olsun dediler mutlaka evet beyne iki memeden de uyari gidiyorAlla Allaa oyle prolaktini daha fazlami uyardiyor ondan mi acaba?
Tuzu azalt ve bol su ic cnmKızlar bacaklarım şişti ya ödem mi oldu naptı bileklerim falan kapkalın şuan niye böyle oldu
Benim kalçalar ve bel canim. Cati agrisi cok yasamiyorum. Genelde dar olanlar yasar derler genisledifi icin. Bana kızımda ebe çatın çok iyi demişti ama sezeryanla dogurmak zorunda kaldımBeni kemik agrisida korkutmuyo degilcatı agrısımı oluyo bunun adı bilmiyorum ama bazen kuyruk sokumu yogunluk bazen ön
Benimde oyle. Cumartesi doktorum bakti normal sorun yok dedi. Kizimda da bu haftalarda artmisti suyum geliyo sanmistikArkidişler benim 2 gündür çok akıntım var önceden yoktu sumu diye korkar oldum ama beyazlıkta var sizde durum ne akıntınız çokmu bemim çılacak kadar çok geldi
Onlem amacli tansiyon takibi yaptır bir kaç gün. Tuzlu yeme bol su tuketKızlar bacaklarım şişti ya ödem mi oldu naptı bileklerim falan kapkalın şuan niye böyle oldu
Sendeki bu azime bayılıyorum vallaYaaaaaaa coook guzelllll Allahhh guzell gunlerde prensesini buyutmeyi nasip etsin kuzucum... ohh be guzel simdide trendyola bakmak istiyorum anca oturdum bugunden beri is yapiyorum.... Goren sen naptin bu evde hiccc bi degisiklik yok der ama gel bide bana soroluyorum resmen dokuz dogurdum gozleri temizledim.. 50 adet kese diktim yaptim yapistirdim... posetleyip kaldircam kurusunlar... sonra hastane icin kiyafet kesesi kumasin olculerini anca kestim kenara koydum.. yeterrr bu kadar..
Turşu tansiyonun ve odemin en buyuk dusmani. Bende yiyorum ama henuz odem olmadi sen abarttin galiba biraz :))Tuzlu değilde öğlen biraz turşu falan çok yedim ondan mı oldu acaba. Dikkat ediyim bundan sonra.
Kuruldu kuruldu hatta bir ayı geçti. Daha şimdi kapaklarını açtım içinin kokusu hala geçmemiş. Ama dışında koku kalmadı çok şükürYa sana sey diyip mobilya eve geldi kuruldumu??? Bizimkilerin besiklerinin kokusu gecmedi valla balkona attim ... az biraz kokusu gitsin diye fenalar ya hala..
Valla ben iki aydır birşeyler alıyorum ama hala eksiklerim çıkıyor. Eğer planlı bir alışveriş yapacaksan niye geç olsun. Ama son aylar belin ağrıyacak kaburgaların ağrıyacak ağırlaşçan felan diyolar. Tecrübeli anneler cvp versin bunaKızlar ya ben daha bebişe sadece emzik ve biberon aldım, başka bişey yokeşim ocak yada şubatta alırız diyor ama benim içimede sinmiyor, arada kaldım biraz ya, sadece kıyafet alacam ama ne bilim geç mi olur
Şimdiden çok ağırlaştım zatenValla ben iki aydır birşeyler alıyorum ama hala eksiklerim çıkıyor. Eğer planlı bir alışveriş yapacaksan niye geç olsun. Ama son aylar belin ağrıyacak kaburgaların ağrıyacak ağırlaşçan felan diyolar. Tecrübeli anneler cvp versin bunaben bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?