2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Insallah bulurum benimde gonlum hep bu modelden yana hele kizim hala bizimle yatiyor yeni bebikte oyle olursa yataga sigmayacagiz en azindan boyle yan tarafini cikarir beraber yatiyormus gibi yaparim diye dusundum
Bizde hala beraber yatıyoruz ya 70x130 karyola almştim korkulugunu cıkarıp yatagıma sıfırlamıştık emzirirken cok rahat oluyodu şimdide kalkıp bakmamak cok rahat ama odasını ayırsam mı dıyorum artık cünkü bebek olunca birbirlerini uyandırcaklar sese aşırı hassas benim oğluş.. ayırırsam odasına yatak alcam bebişe bişy almıcam cnkü hem sepet beşik var hem bu karyola

Selam kızlarrr Şimdi siz niye kafaya taktın diyeceksiniz ama olmuyor işte ah şu bilmişler Bugün misafirim vardı, geçen ay da gördüğüm biri. Pat diye yüzüme "Aa, karnın bir ayda çok büyümemiş fazla fark yok, bebek kesin kilo almamıştır!" dedi Çarşamba kontrolüm var 1 aydan sonra, içim içimi yedi akşama kadar. Laf demeyim dedim ama sinirden kudurdum. Böyle bir tez yok değil mi yaaa

Canım valla benim de dün başladı. Normalde şeffaf geliyordu ama dün baya sarımsı, berrak geldi. Şaşırdım hatta. Epey de yoğundu. Ama daha cuma günü vajinal muayene de oldum, doktor tertemiz dedi.

ben kizim 3 aylikken birakip ise basladim her gun sagdim bitmedi ikiliydi bebek emisini taklit ediyordu falan ikili olsun dediler mutlaka evet beyne iki memeden de uyari gidiyor

Pekiii ikili pompada tek memeden sağım yapabiliyor musun? Muhtemeln ben bebek 6 aylıkken başlayacağım işe. 6 aya kadar emzirip, memenin kalanını sağmayı düşünüyorum. Bunun için de hep tekli düşünmüştüm ama şimdi emin olamadım

Hiiiiç alakası yok canım, hiç canını sıkma sen

Ne alaka allah aşkına 9 aylık kadının karnı hiç denecek kadar küçük olup iri bebek doğuran çok gördüm duydum iç karınla alakalı S seryu arkadaşımızla aynı haftadayız ama onunki A Altibirlik61 Hasatzamani arkadaşlar ile 3 hafta kadar ara olmasına rağmen onunkilerden büyüktü maşalah❤ bu vucud yapımıza ve karınımızla alakalı takma yani

Şuan haftada anca 100 gr almaya basladilar ne bekliyordu ki acaba. Şu insanlara inanmak cok zor.
Kaynanamda gosterdigim usgye bakip aaa bunun göbeği var buyuk kizindan kilolu dogar bu dedi

Gecmis olsun canım oksurugun icin cevizin ortasindaki zarı kaynatip içebilirsin ben öyle kurtuldum öksurukten

Iyi geceler kızlar ben perte çıktım resmen sol el bilegim ve sag diz kapagimin altı ağrıyor eklemler coştu var mi böyle benim gibi eklem ağrısı ceken annecikler

Magnezyum kalsiyum takviyesi aliyor musun yada normalde romatizman var miydi
Almıyorum daha başlamadi doktorum romatizma yokda ikiside önceden az zorlasam ağrıyordu eski dertlerim çıktı ortaya ayagimda sivi artisi var zaten ondan diz kapagim kirleniyordu geçmişti geri geldi oda maalesef

Bende iki gundur cok fena oksuruyorum napcam bilmiyorum. Baya da tikandim. Bu ceviz herkeste ayni etkiyi yapar mi acaba daha oncede hic icmedim
Babam astım bronsitti canım hiçbirşey kesmedi öksurugunu onla kesildi gebeligimin ilk haftasinda bende hastaydim oksurmekten uyuyamiyordum valla ben onda şifa buldum malum ilaçta icemedigimden denesen bişey kaybetmezsin bence kimyasal falan içermiyor sonuçta

Yarın tetanoz aşımın ikinci dozu ve düzenli kan tahlilim var sağlık ocağında. İnşallah kanım yükselmiştir bir de ben bu hafta yemeyi öyle abarttım ki kesin şekerim yüksek çıkacak. Onu geçtim yürüyüşlerim de aksadı hep. Oof ooff

Canım bende akıntı beyazdi sarıya döndü geçen hafta idrar tahlili yapti doktorum enfeksiyon çıktı 6li fitil verdi cok sukur iyiyim simdi bi baktir istersen sende ne olur ne olmaz

Kızlar ya ben daha bebişe sadece emzik ve biberon aldım, başka bişey yok eşim ocak yada şubatta alırız diyor ama benim içimede sinmiyor, arada kaldım biraz ya, sadece kıyafet alacam ama ne bilim geç mi olur
Canım ben daha onları bile almadım sadece alınck listesi yapıp neyi nerden alacağıma karar vermeyi düşünüyrm 28 den snra alacağım inşallah.

Kızlar ya ben daha bebişe sadece emzik ve biberon aldım, başka bişey yok eşim ocak yada şubatta alırız diyor ama benim içimede sinmiyor, arada kaldım biraz ya, sadece kıyafet alacam ama ne bilim geç mi olur
Valla bende almayacaktım ama eltimler geldi dedeyle babaanne illa alin diye ısrar edince çoğu seyini aldim kıyafet bitti sayılır buyukbaslar kaldi sadece besik araba gibi hatta bugün ateş olcerini bile aldim biraz abartmis olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…