- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Ah evet canım benım darmış öyle demişlerdiBenim kalçalar ve bel canim. Cati agrisi cok yasamiyorum. Genelde dar olanlar yasar derler genisledifi icin. Bana kızımda ebe çatın çok iyi demişti ama sezeryanla dogurmak zorunda kaldım
Bizde hala beraber yatıyoruz yaInsallah bulurum benimde gonlum hep bu modelden yana hele kizim hala bizimle yatiyoryeni bebikte oyle olursa yataga sigmayacagiz en azindan boyle yan tarafini cikarir beraber yatiyormus gibi yaparim diye dusundum
Beni de canim hala ara ara öksürüyorum bugün de okullar açıldı inşallah tekrarlamazSukur ben gecen hafta atlattim oksuruk belasini ama 1 hafta surundurdu
Kızlar günaydın, affedersiniz ama akıntısı olan var mı aranızda? Serklaj ameliyatı olalı bugün 2 hafta oldu en ufak bişeyde korkuyorum artık. Doktor yeşil, kokulu kaşıntılıysa haber ver dedi, ama böyle değil sarımsı gibi.
ben kizim 3 aylikken birakip ise basladim her gun sagdim bitmedi ikiliydi bebek emisini taklit ediyordu falan ikili olsun dediler mutlaka evet beyne iki memeden de uyari gidiyor
Selam kızlarrrŞimdi siz niye kafaya taktın diyeceksiniz ama olmuyor işte ah şu bilmişler Bugün misafirim vardı, geçen ay da gördüğüm biri. Pat diye yüzüme "Aa, karnın bir ayda çok büyümemiş fazla fark yok, bebek kesin kilo almamıştır!" dedi Çarşamba kontrolüm var 1 aydan sonra, içim içimi yedi akşama kadar. Laf demeyim dedim ama sinirden kudurdum. Böyle bir tez yok değil mi yaaa
Ne alaka allah aşkına 9 aylık kadının karnı hiç denecek kadar küçük olup iri bebek doğuran çok gördüm duydum iç karınla alakalı S seryu arkadaşımızla aynı haftadayız ama onunki A Altibirlik61Selam kızlarrrŞimdi siz niye kafaya taktın diyeceksiniz ama olmuyor işte ah şu bilmişler Bugün misafirim vardı, geçen ay da gördüğüm biri. Pat diye yüzüme "Aa, karnın bir ayda çok büyümemiş fazla fark yok, bebek kesin kilo almamıştır!" dedi Çarşamba kontrolüm var 1 aydan sonra, içim içimi yedi akşama kadar. Laf demeyim dedim ama sinirden kudurdum. Böyle bir tez yok değil mi yaaa
Şuan haftada anca 100 gr almaya basladilar ne bekliyordu ki acaba. Şu insanlara inanmak cok zor.Selam kızlarrrŞimdi siz niye kafaya taktın diyeceksiniz ama olmuyor işte ah şu bilmişler Bugün misafirim vardı, geçen ay da gördüğüm biri. Pat diye yüzüme "Aa, karnın bir ayda çok büyümemiş fazla fark yok, bebek kesin kilo almamıştır!" dedi Çarşamba kontrolüm var 1 aydan sonra, içim içimi yedi akşama kadar. Laf demeyim dedim ama sinirden kudurdum. Böyle bir tez yok değil mi yaaa
Canım valla benim de dün başladı. Normalde şeffaf geliyordu ama dün baya sarımsı, berrak geldi. Şaşırdım hatta. Epey de yoğundu. Ama daha cuma günü vajinal muayene de oldum, doktor tertemiz dedi.
Bana da kokulu, kaşıntılı ve yeşil olması önemli dedi kuzum, ben de dikiş olunca çok korkuyorum bişey olacak diye
Gecmis olsun canım oksurugun icin cevizin ortasindaki zarı kaynatip içebilirsin ben öyle kurtuldum öksuruktenGunaydin kizlar, saat farkindan anca yetisiyorum size
Dunden beri oksurugum kotulesti, aile hekimime geldim sıra bekliyorum, rapor alicam. Oksurdukce karnima agri giriyor nefret ediyorum yaa.
Ogleden sonra da kv geliyor, kadini da hasta etmesem bari.
Bende iki gundur cok fena oksuruyorum napcam bilmiyorum. Baya da tikandim. Bu ceviz herkeste ayni etkiyi yapar mi acaba daha oncede hic icmedimGecmis olsun canım oksurugun icin cevizin ortasindaki zarı kaynatip içebilirsin ben öyle kurtuldum öksurukten
Magnezyum kalsiyum takviyesi aliyor musun yada normalde romatizman var miydiIyi geceler kızlar ben perte çıktım resmensol el bilegim ve sag diz kapagimin altı ağrıyor eklemler coştu var mi böyle benim gibi eklem ağrısı ceken annecikler
Almıyorum daha başlamadi doktorum romatizma yokda ikiside önceden az zorlasam ağrıyordu eski dertlerim çıktı ortaya ayagimda sivi artisi var zaten ondan diz kapagim kirleniyordu geçmişti geri geldi oda maalesefMagnezyum kalsiyum takviyesi aliyor musun yada normalde romatizman var miydi
Babam astım bronsitti canım hiçbirşey kesmedi öksurugunu onla kesildi gebeligimin ilk haftasinda bende hastaydim oksurmekten uyuyamiyordum valla ben onda şifa buldum malum ilaçta icemedigimden denesen bişey kaybetmezsin bence kimyasal falan içermiyor sonuçtaBende iki gundur cok fena oksuruyorum napcam bilmiyorum. Baya da tikandim. Bu ceviz herkeste ayni etkiyi yapar mi acaba daha oncede hic icmedim
Canım bende akıntı beyazdi sarıya döndü geçen hafta idrar tahlili yapti doktorum enfeksiyon çıktı 6li fitil verdi cok sukur iyiyim simdi bi baktir istersen sende ne olur ne olmazKızlar günaydın, affedersiniz ama akıntısı olan var mı aranızda? Serklaj ameliyatı olalı bugün 2 hafta oldu en ufak bişeyde korkuyorum artık. Doktor yeşil, kokulu kaşıntılıysa haber ver dedi, ama böyle değil sarımsı gibi.
Canım ben daha onları bile almadımKızlar ya ben daha bebişe sadece emzik ve biberon aldım, başka bişey yokeşim ocak yada şubatta alırız diyor ama benim içimede sinmiyor, arada kaldım biraz ya, sadece kıyafet alacam ama ne bilim geç mi olur
Valla bende almayacaktım ama eltimler geldi dedeyle babaanne illa alin diye ısrar edince çoğu seyini aldim kıyafet bitti sayılır buyukbaslar kaldi sadece besik araba gibi hatta bugün ateş olcerini bile aldim biraz abartmis olabilirimKızlar ya ben daha bebişe sadece emzik ve biberon aldım, başka bişey yokeşim ocak yada şubatta alırız diyor ama benim içimede sinmiyor, arada kaldım biraz ya, sadece kıyafet alacam ama ne bilim geç mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?