Bende de durum aynı öksürmekten uyandım şimdi kalktım oturuyorum. Allah hasta olan herkese şifa versin hamilelikte çok zormuşBeni de canim hala ara ara öksürüyorum bugün de okullar açıldı inşallah tekrarlamaz
Ablam hamileliğinde 12 kilo almış bebek 3,5 kg doğdu. Aynı dönemde Yakın arkadaşıda hamileydi. Kız 20 kilo aldı bebek 2,5 kg doğdu. Gözümün önünde oldu yani.Selam kızlarrrŞimdi siz niye kafaya taktın diyeceksiniz ama olmuyor işte ah şu bilmişler Bugün misafirim vardı, geçen ay da gördüğüm biri. Pat diye yüzüme "Aa, karnın bir ayda çok büyümemiş fazla fark yok, bebek kesin kilo almamıştır!" dedi Çarşamba kontrolüm var 1 aydan sonra, içim içimi yedi akşama kadar. Laf demeyim dedim ama sinirden kudurdum. Böyle bir tez yok değil mi yaaa
Ben son birkaç yıldır kış aylarında bağışıklığı güçlendirsin diye arada içerdim öksürük yokken ve son birkaç kıştır da öksürük olmadım. Ama şimdi siz deyince fark ettimki bu sene hiç içmedim. Onla mı alakalı acabaBende iki gundur cok fena oksuruyorum napcam bilmiyorum. Baya da tikandim. Bu ceviz herkeste ayni etkiyi yapar mi acaba daha oncede hic icmedim
Ben bacak aramda normal yastıkla yatıyorum. Birde hamile yastıklarına verecek paramız kalmadı artıkKizlar hamile yastigi alan kullanan oneren varmi. Malum yatmak zorlasmaya basliyor artik
Miktar nasil ayarlaniyorBabam astım bronsitti canım hiçbirşey kesmedi öksurugunu onla kesildi gebeligimin ilk haftasinda bende hastaydim oksurmekten uyuyamiyordum valla ben onda şifa buldum malum ilaçta icemedigimden denesen bişey kaybetmezsin bence kimyasal falan içermiyor sonuçta
Bizde hala beraber yatıyoruz ya70x130 karyola almştim korkulugunu cıkarıp yatagıma sıfırlamıştık emzirirken cok rahat oluyodu şimdide kalkıp bakmamak cok rahat ama odasını ayırsam mı dıyorum artık cünkü bebek olunca birbirlerini uyandırcaklar sese aşırı hassas benim oğluş.. ayırırsam odasına yatak alcam bebişe bişy almıcam cnkü hem sepet beşik var hem bu karyola
tabiki sagabiliyorsun kapatiliyor ucu beyaz tipa gibi bsyi var oraya biberon ve memelik kismini takmayip tipasini kilitliyorsunCanım valla benim de dün başladı. Normalde şeffaf geliyordu ama dün baya sarımsı, berrak geldi. Şaşırdım hatta. Epey de yoğundu. Ama daha cuma günü vajinal muayene de oldum, doktor tertemiz dedi.
Pekiii ikili pompada tek memeden sağım yapabiliyor musun? Muhtemeln ben bebek 6 aylıkken başlayacağım işe. 6 aya kadar emzirip, memenin kalanını sağmayı düşünüyorum. Bunun için de hep tekli düşünmüştüm ama şimdi emin olamadım
Hiiiiç alakası yok canım, hiç canını sıkma sen ❤
bende dun abur cubur yedim bu gun yemiycem istem yaptircam yukleme icin yarin da veririm kanYarın tetanoz aşımın ikinci dozu ve düzenli kan tahlilim var sağlık ocağında. İnşallah kanım yükselmiştirbir de ben bu hafta yemeyi öyle abarttım ki kesin şekerim yüksek çıkacak. Onu geçtim yürüyüşlerim de aksadı hep. Oof ooff
Canım günlük 4-5 tane ceviz kırıyorsun ya. Ortadaki göbeklerini alıp cezveye atıp bir su bardağı kadar su koyup, yarımşar su bardağı doldurup eşimle bana veriyordum. Koku yok tat yok renk çok çok az. Böyle sıcak su içer gibi içerdik. Akşam gene yapçam fayda etsin öksürüğümüze yeter kiMiktar nasil ayarlaniyor
İnternette de araştır yine de. Ben haber izlerken spiker öyle demişti. Öyle alıştım. Şimdi hamileyiz zararı felan var mı bebeğe bi araştırmak da lazımMiktar nasil ayarlaniyor
Ankara da yagmurlu Rabbim hepsinin yardimcisi olsun .Gunaydin kizlar, Istanbul da hava yagmurlu soguk Allah calisanlara kolayliklar versin.
park yatak ben hiç almadım içime sinmemişti tip olarakOhh ne guzel duruyor besigi ben hata yaptim verdim iste ne yalan soyleyeyim sevmemistim park yatagida iyi olduaslinda en mantiklisi senin yaptigin iste ben yapmadim onu. En azindan yatagina aliskin benimki bizim yataga alisti. Hic biryerde kalmaz hadi eve kahverengi yatakta uyumaya gidelim diyor. bende soyle dusundum simdi hic ayirmakla ugrasmayayim dedim zaten ayrilmayacak ne yapsamda bakalim kardesi dogdugundaki uyku duzeni nasil olacak. Bizimkide ses olsun isik olsun uyuyamaz. Amaannn bunlar ne kadar bizimle yatacak boyle.
Kiraci oldugum icin bende mobilya tarzi istemedim park yatak alicam bakalim memnun kalacak miyimpark yatak ben hiç almadım içime sinmemişti tip olarakYaa sorma ınsan rahat yatamıyorki bi süre eşim oturma odasında yaşamaya devam etti öylede olmuyo oyuzden cozumu birleştirmekte buldum tavsiye ederım cok rahat oluyo benimki odasına alıştrsam kabullenır gibi gelıyo ama ben ayrılamıyorum ayrı bi yataga alışkın şükürr..kahvrengi yatak tanımı çok iyimiş yaa yerim onu
Benimde kızım çok fena öksrüyo doğal yöntemlerle hafifletmeye çalşyorm yazayım sende dene canm büyükler içinde etkiliCanım günlük 4-5 tane ceviz kırıyorsun ya. Ortadaki göbeklerini alıp cezveye atıp bir su bardağı kadar su koyup, yarımşar su bardağı doldurup eşimle bana veriyordum. Koku yok tat yok renk çok çok az. Böyle sıcak su içer gibi içerdik. Akşam gene yapçam fayda etsin öksürüğümüze yeter ki
Ankara da yagmurlu Rabbim hepsinin yardimcisi olsun .
park yatak ben hiç almadım içime sinmemişti tip olarakYaa sorma ınsan rahat yatamıyorki bi süre eşim oturma odasında yaşamaya devam etti öylede olmuyo oyuzden cozumu birleştirmekte buldum tavsiye ederım cok rahat oluyo benimki odasına alıştrsam kabullenır gibi gelıyo ama ben ayrılamıyorum ayrı bi yataga alışkın şükürr..kahvrengi yatak tanımı çok iyimiş yaa yerim onu
Canım ben kilo alıyorum ama göbek hızlı büyümüyorAblam hamileliğinde 12 kilo almış bebek 3,5 kg doğdu. Aynı dönemde Yakın arkadaşıda hamileydi. Kız 20 kilo aldı bebek 2,5 kg doğdu. Gözümün önünde oldu yani.
O yüzden sen milletin laflarını dert etme kendineAllahım sağlık sıhhat versin yavrucaklarımıza
Şuan yok kuzum dün gittim doktor bir risk görmedi, eğer yoğunlaşırsa gider tahlil yaptırırım olmadıCanım bende akıntı beyazdi sarıya döndü geçen hafta idrar tahlili yapti doktorum enfeksiyon çıktı 6li fitil verdi cok sukur iyiyim simdi bi baktir istersen sende ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?