2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ablam hamileliğinde 12 kilo almış bebek 3,5 kg doğdu. Aynı dönemde Yakın arkadaşıda hamileydi. Kız 20 kilo aldı bebek 2,5 kg doğdu. Gözümün önünde oldu yani.
O yüzden sen milletin laflarını dert etme kendine Allahım sağlık sıhhat versin yavrucaklarımıza

Bende iki gundur cok fena oksuruyorum napcam bilmiyorum. Baya da tikandim. Bu ceviz herkeste ayni etkiyi yapar mi acaba daha oncede hic icmedim
Ben son birkaç yıldır kış aylarında bağışıklığı güçlendirsin diye arada içerdim öksürük yokken ve son birkaç kıştır da öksürük olmadım. Ama şimdi siz deyince fark ettimki bu sene hiç içmedim. Onla mı alakalı acaba yarın içeyim hemen

Ohh ne guzel duruyor besigi ben hata yaptim verdim iste ne yalan soyleyeyim sevmemistim park yatagida iyi oldu aslinda en mantiklisi senin yaptigin iste ben yapmadim onu. En azindan yatagina aliskin benimki bizim yataga alisti. Hic biryerde kalmaz hadi eve kahverengi yatakta uyumaya gidelim diyor. bende soyle dusundum simdi hic ayirmakla ugrasmayayim dedim zaten ayrilmayacak ne yapsamda bakalim kardesi dogdugundaki uyku duzeni nasil olacak. Bizimkide ses olsun isik olsun uyuyamaz. Amaannn bunlar ne kadar bizimle yatacak boyle.

tabiki sagabiliyorsun kapatiliyor ucu beyaz tipa gibi bsyi var oraya biberon ve memelik kismini takmayip tipasini kilitliyorsun

bende dun abur cubur yedim bu gun yemiycem istem yaptircam yukleme icin yarin da veririm kan

Miktar nasil ayarlaniyor
Canım günlük 4-5 tane ceviz kırıyorsun ya. Ortadaki göbeklerini alıp cezveye atıp bir su bardağı kadar su koyup, yarımşar su bardağı doldurup eşimle bana veriyordum. Koku yok tat yok renk çok çok az. Böyle sıcak su içer gibi içerdik. Akşam gene yapçam fayda etsin öksürüğümüze yeter ki

Miktar nasil ayarlaniyor
İnternette de araştır yine de. Ben haber izlerken spiker öyle demişti. Öyle alıştım. Şimdi hamileyiz zararı felan var mı bebeğe bi araştırmak da lazım
Bide ben gül hatmi çiçeği içiyorum. Nette hamilelikte ilk sekiz hafta kullanılmamalı demiş. Yinede bir su bardağına 3-5 çiçek atıp kaynatıyorum. Oda öksürüğe birebir. Annem küçüklüğümüzden beri yapardı bize

park yatak ben hiç almadım içime sinmemişti tip olarakYaa sorma ınsan rahat yatamıyorki bi süre eşim oturma odasında yaşamaya devam etti öylede olmuyo oyuzden cozumu birleştirmekte buldum tavsiye ederım cok rahat oluyo benimki odasına alıştrsam kabullenır gibi gelıyo ama ben ayrılamıyorum ayrı bi yataga alışkın şükürr..kahvrengi yatak tanımı çok iyimiş yaa yerim onu

Kiraci oldugum icin bende mobilya tarzi istemedim park yatak alicam bakalim memnun kalacak miyim

Benimde kızım çok fena öksrüyo doğal yöntemlerle hafifletmeye çalşyorm yazayım sende dene canm büyükler içinde etkili

Tereyağ pekmez ılıtması çok iyi geliyo
Zeytin yağ limon
Kekik çayı bal limon
Zencefil bal limon (sadece büyükler için)
Ihlamur bal limon
Bol bol c vitamini Mandalin suyu vs
Zeytinyağ Karabiber kızdırılıp göğüse sürülmesi ısıtılmış bez konması da boğazı yumşatıyor

Aklıma gelen tüm yöntemleri yazdm canım birinden biri şifa olsun inşaAllah

Ankara da yagmurlu Rabbim hepsinin yardimcisi olsun .

Amin canim bu havalar cok zor gercekten.

Bende yatagini getireyim bi yatak odasina bakalim ne yapacak. Ama hiiiiic sanmiyorum yatmaz babasida ayrilamiyor kii ben kocayi gondermiyorum iceri dun diyorum biz 3 senedir sarilarak uyumadik hic farkinda misin bi 13 sene daha unut diyor 0karnindaki simdiden engel yanmisiz biz diyor

Canım ben kilo alıyorum ama göbek hızlı büyümüyor bana da mantıksız gelse de can sıkıyorlar işte

Canım bende akıntı beyazdi sarıya döndü geçen hafta idrar tahlili yapti doktorum enfeksiyon çıktı 6li fitil verdi cok sukur iyiyim simdi bi baktir istersen sende ne olur ne olmaz
Şuan yok kuzum dün gittim doktor bir risk görmedi, eğer yoğunlaşırsa gider tahlil yaptırırım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…