2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Şuan haftada anca 100 gr almaya basladilar ne bekliyordu ki acaba. Şu insanlara inanmak cok zor.
Kaynanamda gosterdigim usgye bakip aaa bunun göbeği var buyuk kizindan kilolu dogar bu dedi
Ya zaten etraf birden bilmiş teyzelerle doluyor bu dönem ben normalde cevap da veririm de bebekle ilgili olunca kitleniyor insan

Canım ilk oğlumda kullandım yatma pozisyonu süper oluyor ama yaşı biraz büyüyünce oturma pozisyonu çok rahat değil alt kısmı dar oluyor bak mutlaka

Kızlar ya ben daha bebişe sadece emzik ve biberon aldım, başka bişey yok eşim ocak yada şubatta alırız diyor ama benim içimede sinmiyor, arada kaldım biraz ya, sadece kıyafet alacam ama ne bilim geç mi olur
Canım sonradan maddi manevi zorlanmayız diyorsan sona da bırakabilirsin. Birde erken doğum riski var sonuçta sonrasında stres olmaktansa en azından bir kaç parça kıyafet alınmasında fayda var bence.
Birde oda falan yapıcaksan erken almak gerek bence.
Biz odayı takım almadık parça parça alıyoruz beğendiğimiz ürünleri. Bu ay sadece bebek arabası ve mobilyanın bir kısmının taksidi var 3bin tl falan. Önümüzdeki ayda bir bu kadar gelcek. Daha da dolabını, halısını perdesini falan almadım eksikler var.
Bu şekilde en azından zorlanmadan rahat ödüyoruz ama bir anda hepsini alsaydık bizi zorlayabilirdi.

Yok tabikide canım sen öyle söyleyenlere ne bakıyorsun. Benim bi kuzenim 30 kilo kadar aldı karnı kocamandı bebek 2 küsür kilo doğdu. Bir kuzenim 13 kilo kadar aldı bebek 4 kilo doğdu. Karnıda normaldi.
Tamamen yapı bünye meselesi yani.

bende pierre cardin escape aldım hepsiburada da 3000 liradan 1580e düşmüştü kaçırmak istemedim ve gerçekten çok hafif ve kullanışlı travel sistem olmasına rağmen

Kizimda yenidogan aparatli solomom baby kullandim. Kurtaricim oldu. İnsallah bu bebekte sever
Kanguruyu kac aylik kullanimina baslayabiliyoruz... ve bebek icin zor olmuyormu ben anne icini dusunmuyorum benim icin her halukarda kosturmali okucak iki bebekte.. ? Fikir verirmisiniz???

Herkese gunaydin midem bulantisi cekiyorum sabahlari... kaburgalarim agriyor.. hasta olacam felan dedim ama yok snradan aklima geldi bebeklerden dolayida olabilir.. artik cigerlerime dogru gelmeyi dusunuyorlar sanirim.. sanki cok yuk tasimisim gibi yorgunluk var kas agrisi diyeyeim ben.. optum kizlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…