Ya zaten etraf birden bilmiş teyzelerle doluyor bu dönemŞuan haftada anca 100 gr almaya basladilar ne bekliyordu ki acaba. Şu insanlara inanmak cok zor.
Kaynanamda gosterdigim usgye bakip aaa bunun göbeği var buyuk kizindan kilolu dogar bu dedi
Ne alaka allah aşkına 9 aylık kadının karnı hiç denecek kadar küçük olup iri bebek doğuran çok gördüm duydum iç karınla alakalı @seryu arkadaşımızla aynı haftadayız ama onunki A Altibirlik61 @Hasatzamani arkadaşlar ile 3 hafta kadar ara olmasına rağmen onunkilerden büyüktü maşalah❤ bu vucud yapımıza ve karınımızla alakalı takma yani
Canım valla benim de dün başladı. Normalde şeffaf geliyordu ama dün baya sarımsı, berrak geldi. Şaşırdım hatta. Epey de yoğundu. Ama daha cuma günü vajinal muayene de oldum, doktor tertemiz dedi.
Pekiii ikili pompada tek memeden sağım yapabiliyor musun? Muhtemeln ben bebek 6 aylıkken başlayacağım işe. 6 aya kadar emzirip, memenin kalanını sağmayı düşünüyorum. Bunun için de hep tekli düşünmüştüm ama şimdi emin olamadım
Hiiiiç alakası yok canım, hiç canını sıkma sen ❤
Canım ilk oğlumda kullandım yatma pozisyonu süper oluyor ama yaşı biraz büyüyünce oturma pozisyonu çok rahat değil alt kısmı dar oluyor bak mutlakaCasual cadillac duydum arkadaşım kullanıyo bebişe ısrarla önerdi. 2500 dü normalde fiyatı, trendyolda 1500 şuan. Ama benim kocacığım arabaya daha erken dediği için almıyo inatla. Kazıklanacak sonra haberi yok :)
Bugün tansiyonumu ölçtürdüm 9a 5 çıktı. Hemşire iyi düşük dedi.Onlem amacli tansiyon takibi yaptır bir kaç gün. Tuzlu yeme bol su tuket
Canım sonradan maddi manevi zorlanmayız diyorsan sona da bırakabilirsin. Birde erken doğum riski var sonuçta sonrasında stres olmaktansa en azından bir kaç parça kıyafet alınmasında fayda var bence.Kızlar ya ben daha bebişe sadece emzik ve biberon aldım, başka bişey yokeşim ocak yada şubatta alırız diyor ama benim içimede sinmiyor, arada kaldım biraz ya, sadece kıyafet alacam ama ne bilim geç mi olur
Yok tabikide canım sen öyle söyleyenlere ne bakıyorsun. Benim bi kuzenim 30 kilo kadar aldı karnı kocamandı bebek 2 küsür kilo doğdu. Bir kuzenim 13 kilo kadar aldı bebek 4 kilo doğdu. Karnıda normaldi.Selam kızlarrrŞimdi siz niye kafaya taktın diyeceksiniz ama olmuyor işte ah şu bilmişler Bugün misafirim vardı, geçen ay da gördüğüm biri. Pat diye yüzüme "Aa, karnın bir ayda çok büyümemiş fazla fark yok, bebek kesin kilo almamıştır!" dedi Çarşamba kontrolüm var 1 aydan sonra, içim içimi yedi akşama kadar. Laf demeyim dedim ama sinirden kudurdum. Böyle bir tez yok değil mi yaaa
Bende istiyorum ama hiç araştırmadım. Öneriler varsa alırım.Kızlar kanguru alacakmısınız öneride bulunmak isteyen varmı
Ben alıcam biraz araştırdım mamadus markasını en çok önermişler.Kızlar kanguru alacakmısınız öneride bulunmak isteyen varmı
bende pierre cardin escape aldım hepsiburada da 3000 liradan 1580e düşmüştü kaçırmak istemedim ve gerçekten çok hafif ve kullanışlı travel sistem olmasına rağmenBen pierre cardin escape aldım. Çok hafif çift yönlü ve travel sistem. Öncelikle hafif ve kullanışlı olmasına bayıldım. Bakarken aklında bulunsun. Ben aldığımda 1.900 liraydı. Şimdi 1.750 liraya var internette
Kizimda yenidogan aparatli solomom baby kullandim. Kurtaricim oldu. İnsallah bu bebekte severKızlar kanguru alacakmısınız öneride bulunmak isteyen varmı
Bana bebek uc aylik olunca dedilerGünaydın kızlar bugün tetanoz aşımın 2.dozunu vuruldum. Bir sonraki bebek 4 aylık oluncaymış.
Kanguruyu kac aylik kullanimina baslayabiliyoruz... ve bebek icin zor olmuyormu ben anne icini dusunmuyorum benim icin her halukarda kosturmali okucak iki bebekte.. ? Fikir verirmisiniz???Kizimda yenidogan aparatli solomom baby kullandim. Kurtaricim oldu. İnsallah bu bebekte sever
Al benden de o kadar... bu hafta basladi ya... bende diyon ne yuk muk kaldirmadim bu kas agrisida ne boyle.. kaburgalarim ayrilmis gibi bi agri var kollarimi kaldirinca daha ii hissediyorumSlm hanımlar ☺
Geçmeyen kaburga agrilarimla yine basbasayim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?