2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Haydi bakalım, verdim kanı idrarı Allah hayretsin inşallah kanım tavana, şekerim diplere vurmuştur 1 ayda yarım kilo almışım, biraz rahatladım. Korkmaya başlamıştım, niye alamıyorum veriyorum diye. Ebe normal olduğunu söyledi Tetanosumun da ikinci dozunu vuruldum, inşallah ağrı çekmem

Günaydın kızlar bugün tetanoz aşımın 2.dozunu vuruldum. Bir sonraki bebek 4 aylık oluncaymış.
Selam herkese,
Bir iki gündür yokum ne çok konuşmuşsunuz. Yine temizlik var evde, ben de fırsattan istifade girip bakınayım dedim
Doktorum bana tetanozun ikinci dozunda gerek yok dedi. Çok zorlarlarsa doktorum yaptırmamı istemiyor dersin ki zorunlu değilsin, tek dozu seni korur, zorlayamazlar dedi kafamı karıştırdı gönderdi resmen. Aralık başında ebe arayınca nasıl anlatacağım bakalım. O da eşimin mesai arkadaşının eşi. Israrla unutma aşıyı diyordu

Ayda bir gelip mezurayla olcuyor galiba senin arkadas, neye gore buyumemis? Bosversene canım ya herkesin akli kendine, sıkma canini.

Bendeki lansinoh canim, ikili, tekli sagim yapabiliyorsun. Havayi ceken hortumun tekini takinca tekli oluyor.

Kızlar kanguru alacakmısınız öneride bulunmak isteyen varmı

Canım ben nekoslings almak istiyorum ama epey pahalı kendi sitesinde. Tutumluanne.com’dan az kullanılmış bir şey alabilirim belki. Genelde kangurular tam bacak başlangıç yerlerinden tutuyorlar bebekleri, bu da benekte ödem oluşumunu tetikleyebiliyormuş. Neko’nun tutuşu daha sağlam, bacaklar dizden kesiliyor, kalça daha doğru duruyor. 3 yaşına kadar kullanılabiliyormuş da. Ama aynı tarzda daha ucuza bulmayı da hedefliyorum, araştıracağım.

Canım oda yapmıycam, abisinin odasına yatak yapcaz doğduktan sonra, büyük eşyalarımın hepsi var çok şükür, saddce kıyafet alacağım ama dediğin gibi erken doğum riski var kıyafet çok önemli ondan endişem bakalım duramam alırım ben benim eltim 32 haftalık doğum yaptı hiçbir hazırlık yokmuş mağazadan hastane çıkışı alıp götürmüşler hemşire çok kızmış, yıkanmadan bu ne diye, allah korusun ya

Kanguruyu kac aylik kullanimina baslayabiliyoruz... ve bebek icin zor olmuyormu ben anne icini dusunmuyorum benim icin her halukarda kosturmali okucak iki bebekte.. ? Fikir verirmisiniz???
Yenidoğan aparatıyla hemen kullanılıyor canım bende solomon almıştım ama hiç kullanamadım oğlum hiç durmadı inşlh ikinci durur

Ben hiç sormadım bu konuyu doktoruma. Yaptırılıyor diye yaptırdım yani

Ben doktorumla aşı konusunu hiç konuşmadım. Bana ilk dozu yaptıklarında belki 2.ye gerek olmayacağını aile hekimliğinde hemşiremiz söylemişti. Sonra aile hekimimiz aradan 9yıl geçti için tek dozun koruyucu olmayacağını düşündü.Dün 2.yi yaptırdım. Yaptırmanın ne gibi sorunu olabilir tam bilmiyorum açıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…