Ben artık uyuyamıyorum . Doktora da söyledim ama bir şey demedi. Artık okulda da yorulunca ağrıyor. Baya işkence gibiSlm hanımlar ☺
Geçmeyen kaburga agrilarimla yine basbasayim :/
Selam herkese,Günaydın kızlar bugün tetanoz aşımın 2.dozunu vuruldum. Bir sonraki bebek 4 aylık oluncaymış.
Yok tabikide canım sen öyle söyleyenlere ne bakıyorsun. Benim bi kuzenim 30 kilo kadar aldı karnı kocamandı bebek 2 küsür kilo doğdu. Bir kuzenim 13 kilo kadar aldı bebek 4 kilo doğdu. Karnıda normaldi.
Tamamen yapı bünye meselesi yani.
Ayda bir gelip mezurayla olcuyor galiba senin arkadas, neye gore buyumemis? Bosversene canım ya herkesin akli kendine, sıkma canini.Selam kızlarrrŞimdi siz niye kafaya taktın diyeceksiniz ama olmuyor işte ah şu bilmişler Bugün misafirim vardı, geçen ay da gördüğüm biri. Pat diye yüzüme "Aa, karnın bir ayda çok büyümemiş fazla fark yok, bebek kesin kilo almamıştır!" dedi Çarşamba kontrolüm var 1 aydan sonra, içim içimi yedi akşama kadar. Laf demeyim dedim ama sinirden kudurdum. Böyle bir tez yok değil mi yaaa
Bendeki lansinoh canim, ikili, tekli sagim yapabiliyorsun. Havayi ceken hortumun tekini takinca tekli oluyor.Canım valla benim de dün başladı. Normalde şeffaf geliyordu ama dün baya sarımsı, berrak geldi. Şaşırdım hatta. Epey de yoğundu. Ama daha cuma günü vajinal muayene de oldum, doktor tertemiz dedi.
Pekiii ikili pompada tek memeden sağım yapabiliyor musun? Muhtemeln ben bebek 6 aylıkken başlayacağım işe. 6 aya kadar emzirip, memenin kalanını sağmayı düşünüyorum. Bunun için de hep tekli düşünmüştüm ama şimdi emin olamadım
Hiiiiç alakası yok canım, hiç canını sıkma sen ❤
Kızlar kanguru alacakmısınız öneride bulunmak isteyen varmı
Ben de lansinoh düşünüyorum. Hem uygun fiyatlı hem kaliteli gibi geliyorBendeki lansinoh canim, ikili, tekli sagim yapabiliyorsun. Havayi ceken hortumun tekini takinca tekli oluyor.
Canım oda yapmıycam, abisinin odasına yatak yapcaz doğduktan sonra, büyük eşyalarımın hepsi var çok şükür, saddce kıyafet alacağım ama dediğin gibi erken doğum riski var kıyafet çok önemli ondan endişem bakalım duramam alırım benCanım sonradan maddi manevi zorlanmayız diyorsan sona da bırakabilirsin. Birde erken doğum riski var sonuçta sonrasında stres olmaktansa en azından bir kaç parça kıyafet alınmasında fayda var bence.
Birde oda falan yapıcaksan erken almak gerek bence.
Biz odayı takım almadık parça parça alıyoruz beğendiğimiz ürünleri. Bu ay sadece bebek arabası ve mobilyanın bir kısmının taksidi var 3bin tl falan. Önümüzdeki ayda bir bu kadar gelcek. Daha da dolabını, halısını perdesini falan almadım eksikler var.
Bu şekilde en azından zorlanmadan rahat ödüyoruz ama bir anda hepsini alsaydık bizi zorlayabilirdi.
Yenidoğan aparatıyla hemen kullanılıyor canım bende solomon almıştım ama hiç kullanamadım oğlum hiç durmadı inşlh ikinci dururKanguruyu kac aylik kullanimina baslayabiliyoruz... ve bebek icin zor olmuyormu ben anne icini dusunmuyorum benim icin her halukarda kosturmali okucak iki bebekte.. ? Fikir verirmisiniz???
Ben hiç sormadım bu konuyu doktoruma. Yaptırılıyor diye yaptırdım yaniSelam herkese,
Bir iki gündür yokum ne çok konuşmuşsunuz.Yine temizlik var evde, ben de fırsattan istifade girip bakınayım dedim
Doktorum bana tetanozun ikinci dozunda gerek yok dedi. Çok zorlarlarsa doktorum yaptırmamı istemiyor dersin ki zorunlu değilsin, tek dozu seni korur, zorlayamazlar dedi kafamı karıştırdı gönderdi resmen. Aralık başında ebe arayınca nasıl anlatacağım bakalım. O da eşimin mesai arkadaşının eşi. Israrla unutma aşıyı diyordu
Ben doktorumla aşı konusunu hiç konuşmadım. Bana ilk dozu yaptıklarında belki 2.ye gerek olmayacağını aile hekimliğinde hemşiremiz söylemişti. Sonra aile hekimimiz aradan 9yıl geçti için tek dozun koruyucu olmayacağını düşündü.Dün 2.yi yaptırdım. Yaptırmanın ne gibi sorunu olabilir tam bilmiyorum açıkçaSelam herkese,
Bir iki gündür yokum ne çok konuşmuşsunuz.Yine temizlik var evde, ben de fırsattan istifade girip bakınayım dedim
Doktorum bana tetanozun ikinci dozunda gerek yok dedi. Çok zorlarlarsa doktorum yaptırmamı istemiyor dersin ki zorunlu değilsin, tek dozu seni korur, zorlayamazlar dedi kafamı karıştırdı gönderdi resmen. Aralık başında ebe arayınca nasıl anlatacağım bakalım. O da eşimin mesai arkadaşının eşi. Israrla unutma aşıyı diyordu
Oyy maşallah minnoşaBuda benim kuzum kızlar bi maşallah alırızherşey yolunda çok şükür detaylıdan geldik
Uni baby almistim ben ama simdiki aklim olsa granul sabunlardan alirdim.Günaydın bebek deterjanı olarak doğal hangi ürünü tercih ediyorsunuz acaba
Kızlar kanguru alacakmısınız öneride bulunmak isteyen varmı
Unı baby temz içerik olarak gözükmüyor artık. Bende kararsız kaldım indirimdeyken alıp koyayım diyordum ama kararsız kaldımUni baby almistim ben ama simdiki aklim olsa granul sabunlardan alirdim.
ben 1. dozu doktoruma sorarak yaptırdım ama 2.de sormadım valla, çağırdılar gittimBen hiç sormadım bu konuyu doktoruma. Yaptırılıyor diye yaptırdım yani
Ben duru granül aldım kokusu gayet hoşUni baby almistim ben ama simdiki aklim olsa granul sabunlardan alirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?