2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben artık uyuyamıyorum . Doktora da söyledim ama bir şey demedi. Artık okulda da yorulunca ağrıyor. Baya işkence gibi
gece sağima yatmisim o kadar ağrıyordu ki acıyla uyandım. artık oturunca da ağrıyor.
İnşallah doğuma kadar devam etmez

Ayda bir gelip mezurayla olcuyor galiba senin arkadas, neye gore buyumemis? Bosversene canım ya herkesin akli kendine, sıkma canini.
Yok sıkmadım ama bir an için sinirden deli olmadım değil Yarın kontrol var zaten, heyecanımı ona saklıyorum

Uni baby köpük şampuan aldım ben şimdi iyi değil mi yaa
İnstagram muhendisimoğlu içerik incelemesi yapıyor eger bu konuda hassassanız oradan takip edebilirsiniz bende sampuan olarak mustela veya minoris düşünüyorum ama daha farklı markaların var

Bugün tansiyonumu ölçtürdüm 9a 5 çıktı. Hemşire iyi düşük dedi.
Benimde 9-7 çıktı düşük dedi. Ama nette bülent tıraşın sitesi 9 altına düşmedikçe düşük sayılmaz ikinci trimester da düşük olur demiş. Son trimesterda eski haline gelir demiş. Hayırlısı bakalım

Bana bebek uc aylik olunca dediler
Benim bildiğimde 2. Dozdan altı ay sonra vuruluyor. Herkesin vurulma haftası faeklı olduğu için öyle denilmiştir. Ben 18. Haftamda ilk dozu vuruldum. İkinci aralık başı. Sonuncu da haziranda bebek 5 aylık olunca. Alla alla iyice karıştı işler

Ben hastalıktan bir kilo verdim 5 günde

ve benimde artık mide yanmalarım başladı.3 gündür yemeklerden sonra çok kötü oluyorum.resmen kaynıyor midem.ilaçsız bir yöntem var mı dindirebilcek.

Evet bu hafta bir arkadaşımız vize başvurusunda bulundu Fransa’dan ilk vizeleri ne kadar vize alacaklar ona göre başvuruda bulunur bizimkiler Almanya yada Fransa’dan başvuruda bulunacaklar artık Christmas tatili girmeden araya elim kalbimde bekliyor olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…