2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım ben de ilk dozunu olmuştum 16 Ekim’de ama 18 Kasım’da ikinci dozunu yaptırmadım erken doğum riskim var diye yaptırmadı doktor, hemşireye de söyleyince bir sorun yaşamadım sağlık ocağında

Canım ben de ilk dozunu olmuştum 16 Ekim’de ama 18 Kasım’da ikinci dozunu yaptırmadım erken doğum riskim var diye yaptırmadı doktor, hemşireye de söyleyince bir sorun yaşamadım sağlık ocağında
Bu doktorlar hepsi bir alem... benim ikinci dozumuda yaptirdim... bir sikinti gormediler... hemde ikiz gebelik hemde dusuk riski yuksek gruptayiz.. saglik bakanligida onayliyor.. tek yapilan dozlarin hic bir anlamida ayrica yok.. hepatit olsun bu olsun ikinci ucuncu dozlarini yaptirmadigin surece anlamsiz hekim gozuyle soyluyorum. Yine doktorlarin tercihidir.. bisey diyemem. Turkiye sartlarinda yapilmasini uygun goruyorum ben.

Ben hastayimda ama gercekten icim o kadar sıkışıkkii

Pazar gunu 6 ay bitiyo. Kızım dan kalanlari yikadim ama yenilerle birlikte bebek deterjaniylada yikiycam utulucem. Desene çanta yapmasakta hazir dursun artik

Ben de pierre cardin escape 11.11 indiriminden hepsi burada dan 1300 e aldım. Kargo gecikti. Bugün elime geçecek. Tereddütlüydüm, sizin beğenmenize sevindim. Kızımda casual cadillac kullanmıştım. Çok memnundum. Ikinci çocuk planımız yoktu. Kızım geçen sene 3 yaşındayken bile bebek arabasına binmek istediği için onu satıp ikinci el maclaren baston almıştım 25 kiloya kadar taşıdığı için. Satmasaydım casual ile bu bebişimi de büyütürdüm.

Canım haklı olabilirsin ama ben serklajlıyım, 1 cm açıklığım vardı dikiş atıldı,tetanoz aşısıda rahim kaslarını geriyormuş galiba, takibimi yapan doktorda yaptırma diyince el kol bağlanıyor, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah her konuda

Agrin sizin yok insallah dimi canim ? Dikisle ilgili sikintin kalmamistir die dusunuykrum.

Kizlar ozledim sizi yahu girip sessizce okuyup cikiyodum. Kv ve kp geldiler. Cok sukur simdilik bi sikinti yok ilgi gayet iyi acikcasi bu kadar beklemiyordum. Bende rahatca uzanabiliyorum, kafamda yemek derdi de yok. Simdilik benden haberler bole. Guzel bi haftayi daha atlatalim sag salim hepimiz ins

Agrin sizin yok insallah dimi canim ? Dikisle ilgili sikintin kalmamistir die dusunuykrum.
Canım daha dün gittim doktora biraz karnım ağrıyordu baktı doktor bir problem göremedi ama tahlil yapmadı, ben yarın iğne için sağlık ocağına gideceğim orada idrar tahlili vermeyi düşünüyorum, çok tedirginim enfeksiyon felan olur diye. Çok hafif sarı akıntım var korkuyorum doktora söyledim koku yoksa bir problem oluşturmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…