- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Siveno babyGünaydın bebek deterjanı olarak doğal hangi ürünü tercih ediyorsunuz acaba
Bende oyle yapmqyi dusunuyorum :)Bende uni baby almıştım. Aldıktan sonra öğrendim temiz olmadığını. Artık bir sonrakilerini granül alırım.
Patates suyu cnm beni o rahatlatmisti.patatesi soy rendele elinle suyunu sık icve benimde artık mide yanmalarım başladı.3 gündür yemeklerden sonra çok kötü oluyorum.resmen kaynıyor midem.ilaçsız bir yöntem var mı dindirebilcek.
Canım ben de ilk dozunu olmuştum 16 Ekim’de ama 18 Kasım’da ikinci dozunu yaptırmadım erken doğum riskim var diye yaptırmadı doktor, hemşireye de söyleyince bir sorun yaşamadım sağlık ocağındaSelam herkese,
Bir iki gündür yokum ne çok konuşmuşsunuz.Yine temizlik var evde, ben de fırsattan istifade girip bakınayım dedim
Doktorum bana tetanozun ikinci dozunda gerek yok dedi. Çok zorlarlarsa doktorum yaptırmamı istemiyor dersin ki zorunlu değilsin, tek dozu seni korur, zorlayamazlar dedi kafamı karıştırdı gönderdi resmen. Aralık başında ebe arayınca nasıl anlatacağım bakalım. O da eşimin mesai arkadaşının eşi. Israrla unutma aşıyı diyordu
Yaptir yaptir hatta ucuncuyude yaptir.. hicbiseyi yok..Ben hiç sormadım bu konuyu doktoruma. Yaptırılıyor diye yaptırdım yani
Ayyy ne guzel masallah sana kuzucumTokluk kan şekerim 116 çıktı doktor sıkıntı yok dedi haftada 1-2 kez sütlü tatlılar tercih edebilirsin aşırıya kaçma dedi protein ağırlıklı beslen dedi şeker yüklemesi yaptırmama da gerek kalmadı
Buda guzelhic canini sikma canim bebisin iyidir.. sen kendini biran once toparlamaya calis.. o kadar kullaniyoruz takviye edici ilaclar.. bebisinin gunluk alacagi kalori zaten cok cok az.. sen dusunup uzulmeyesin sakinBen hastalıktan bir kilo verdim 5 günde
İlk defaaa duydum yaaSiveno baby
Bu doktorlar hepsi bir alem... benim ikinci dozumuda yaptirdim... bir sikinti gormediler... hemde ikiz gebelik hemde dusuk riski yuksek gruptayiz.. saglik bakanligida onayliyor.. tek yapilan dozlarin hic bir anlamida ayrica yok.. hepatit olsun bu olsun ikinci ucuncu dozlarini yaptirmadigin surece anlamsiz hekim gozuyle soyluyorum. Yine doktorlarin tercihidir.. bisey diyemem. Turkiye sartlarinda yapilmasini uygun goruyorum ben.Canım ben de ilk dozunu olmuştum 16 Ekim’de ama 18 Kasım’da ikinci dozunu yaptırmadım erken doğum riskim var diye yaptırmadı doktor, hemşireye de söyleyince bir sorun yaşamadım sağlık ocağında
Yenidogan aparatli alinca kullanirsin. İncele canim. Ben 2 aylikken alabilmiştimKanguruyu kac aylik kullanimina baslayabiliyoruz... ve bebek icin zor olmuyormu ben anne icini dusunmuyorum benim icin her halukarda kosturmali okucak iki bebekte.. ? Fikir verirmisiniz???
Ben hastayimda ama gercekten icim o kadar sıkışıkkiiHerkese gunaydin midem bulantisi cekiyorum sabahlari...kaburgalarim agriyor.. hasta olacam felan dedim ama yok snradan aklima geldi bebeklerden dolayida olabilir.. artik cigerlerime dogru gelmeyi dusunuyorlar sanirim.. sanki cok yuk tasimisim gibi yorgunluk var kas agrisi diyeyeim ben.. optum kizlar...
Oyy minnakBuda benim kuzum kızlar bi maşallah alırızherşey yolunda çok şükür detaylıdan geldik
Canım oda yapmıycam, abisinin odasına yatak yapcaz doğduktan sonra, büyük eşyalarımın hepsi var çok şükür, saddce kıyafet alacağım ama dediğin gibi erken doğum riski var kıyafet çok önemli ondan endişem bakalım duramam alırım benbenim eltim 32 haftalık doğum yaptı hiçbir hazırlık yokmuş mağazadan hastane çıkışı alıp götürmüşler hemşire çok kızmış, yıkanmadan bu ne diye, allah korusun ya
Ben de pierre cardin escape 11.11 indiriminden hepsi burada dan 1300 e aldım. Kargo gecikti. Bugün elime geçecek. Tereddütlüydüm, sizin beğenmenize sevindim. Kızımda casual cadillac kullanmıştım. Çok memnundum. Ikinci çocuk planımız yoktu. Kızım geçen sene 3 yaşındayken bile bebek arabasına binmek istediği için onu satıp ikinci el maclaren baston almıştım 25 kiloya kadar taşıdığı için. Satmasaydım casual ile bu bebişimi de büyütürdüm.Ben pierre cardin escape aldım. Çok hafif çift yönlü ve travel sistem. Öncelikle hafif ve kullanışlı olmasına bayıldım. Bakarken aklında bulunsun. Ben aldığımda 1.900 liraydı. Şimdi 1.750 liraya var internette
Canım haklı olabilirsin ama ben serklajlıyım, 1 cm açıklığım vardı dikiş atıldı,tetanoz aşısıda rahim kaslarını geriyormuş galiba, takibimi yapan doktorda yaptırma diyince el kol bağlanıyor, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah her konudaBu doktorlar hepsi bir alem... benim ikinci dozumuda yaptirdim... bir sikinti gormediler... hemde ikiz gebelik hemde dusuk riski yuksek gruptayiz.. saglik bakanligida onayliyor.. tek yapilan dozlarin hic bir anlamida ayrica yok.. hepatit olsun bu olsun ikinci ucuncu dozlarini yaptirmadigin surece anlamsiz hekim gozuyle soyluyorum. Yine doktorlarin tercihidir.. bisey diyemem. Turkiye sartlarinda yapilmasini uygun goruyorum ben.
Agrin sizin yok insallah dimi canim ? Dikisle ilgili sikintin kalmamistir die dusunuykrum.Canım haklı olabilirsin ama ben serklajlıyım, 1 cm açıklığım vardı dikiş atıldı,tetanoz aşısıda rahim kaslarını geriyormuş galiba, takibimi yapan doktorda yaptırma diyince el kol bağlanıyor, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah her konuda
O koltuklar basina bela olmuyormu bembeyazKızlar bu da benim göbüşüm
Canım daha dün gittim doktora biraz karnım ağrıyordu baktı doktor bir problem göremedi ama tahlil yapmadı, ben yarın iğne için sağlık ocağına gideceğim orada idrar tahlili vermeyi düşünüyorum, çok tedirginim enfeksiyon felan olur diye. Çok hafif sarı akıntım var korkuyorum doktora söyledim koku yoksa bir problem oluşturmaz dediAgrin sizin yok insallah dimi canim ? Dikisle ilgili sikintin kalmamistir die dusunuykrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?