- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Sen serklajsin belki senin durumun farkli ama soyldiginiz arkadasa o sekilde soylerseniz daha iyi olur... kimi arkadaslar herseye cok tedirginlikle yaklasiyor.. kimisi yaptirmaktan korkuyor... ama bu bebek ve annenin mikrop kapmasinda bagisiklik saglamasi acisindan onemli belki siz ozel hastanede ozel sartlarda dogum yapacaksiniz ama herkesin sarti bir olmuyor..Canım haklı olabilirsin ama ben serklajlıyım, 1 cm açıklığım vardı dikiş atıldı,tetanoz aşısıda rahim kaslarını geriyormuş galiba, takibimi yapan doktorda yaptırma diyince el kol bağlanıyor, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah her konuda
Haklısınız, herkesin doktoru,fikirleri, yaşadıkları şartlar çok farklı. Ben sadece fikrimi belirtmek istedimSen serklajsin belki senin durumun farkli ama soyldiginiz arkadasa o sekilde soylerseniz daha iyi olur... kimi arkadaslar herseye cok tedirginlikle yaklasiyor.. kimisi yaptirmaktan korkuyor... ama bu bebek ve annenin mikrop kapmasinda bagisiklik saglamasi acisindan onemli belki siz ozel hastanede ozel sartlarda dogum yapacaksiniz ama herkesin sarti bir olmuyor..
sizin doktorunuz daha ehemmiyetli davranmak istiyor.. tetanoz yinede erken dogumu tetiklemiyor.. tetiklense bakanlik bu skilde dozlarin sikligi ve aylarri tutmaz.. bu yurt disinda farkli uygulama sekli ama yine aynisi yapilan bircok ulke var.
Kardes bir sikintisi yok.. eger dusuk riskin gibi bir durumun yoksa ne bilim.. bebek dogum kanalindadir, bas asagiya pozisyonu degismistir.. kordon dolonmasi vardir.. plesenta ondedir gibi dogumsal oozisyonlarini tetikleyecek durum yoksa ki cunku bu sezeryan dogumlarin habercisi.. olmadigi surece saglik ocaklari bu uygulamayi yaptiyor .. dogumdan sonrada ucuncu dozu yaptiriyoaun yaklasik ikinvi dozu vurulduktan 6 ay sonra.. o yuzden bebk uc aylikken deniliyor... istemezseniz yaptirmayiniz tabi.. Ben burda Canan KARATAYlik da yapmak istemem ama oyle yani ben soyliyeyimde.. doktorunuzsuz hareket etmeyin..Ben hiç sormadım bu konuyu doktoruma. Yaptırılıyor diye yaptırdım yani
Kuzum al icini sineni bebis buyudugu zaman yada kendin icin kullanirsin yada mutfak bezlerine felan.. sonradan icin rahatsiz olacaginaBende uni baby almıştım. Aldıktan sonra öğrendim temiz olmadığını. Artık bir sonrakilerini granül alırım.
Haklisn valla :)Ben bacak aramda normal yastıkla yatıyorum. Birde hamile yastıklarına verecek paramız kalmadı artık
Ya peki kanguru dusunulebilir bisey midir? Ne kadarlik kac kg ya kafar rahat tasinabilir??Bas destegi olan modeller dogumdan itibaren kullanilabiliyor canım.
Ayyy coook guzel haberler aldimKizlar ozledim sizi yahugirip sessizce okuyup cikiyodum. Kv ve kp geldiler. Cok sukur simdilik bi sikinti yok ilgi gayet iyi acikcasi bu kadar beklemiyordum. Bende rahatca uzanabiliyorum, kafamda yemek derdi de yok. Simdilik benden haberler bole. Guzel bi haftayi daha atlatalim sag salim hepimiz ins
Iyi dusunmussun. Yaptir tahlilini canim. Ama bende serklaj sonrasi hep akinti var. Acik sari ve kokusuz sekilde. Doktor kendi de bakti hatta gecen gun. Problem yok gayet iyi dedi. Seninde yoktur saniyorum.Canım daha dün gittim doktora biraz karnım ağrıyordu baktı doktor bir problem göremedi ama tahlil yapmadı, ben yarın iğne için sağlık ocağına gideceğim orada idrar tahlili vermeyi düşünüyorum, çok tedirginim enfeksiyon felan olur diye. Çok hafif sarı akıntım var korkuyorum doktora söyledim koku yoksa bir problem oluşturmaz dedi
benimde oyleydi cozumu az ve sık yemek yemede buldum tabi simdilik... 2 gundur oyle yiyorum yanmadi!!ve benimde artık mide yanmalarım başladı.3 gündür yemeklerden sonra çok kötü oluyorum.resmen kaynıyor midem.ilaçsız bir yöntem var mı dindirebilcek.
Fistikimsin benimAyyy coook guzel haberler aldim
Senden ne mutlu sana iyice dinlen... yat uzan keyfine bak... sicacik yemekler tertemiz ev.. ohh ohh cok mutlu oldum adina sen oku oku ama arada dürt burda bizidee ozluyoz yani.. her zaman eksin olmuyor canim
Ay bu mesajın bana ne iyi geldi bilemezsin canım benim, ben de inanıyorum vakitli vakitli doğurup bu günleri hatırlayacağız beraber inşallahIyi dusunmussun. Yaptir tahlilini canim. Ama bende serklaj sonrasi hep akinti var. Acik sari ve kokusuz sekilde. Doktor kendi de bakti hatta gecen gun. Problem yok gayet iyi dedi. Seninde yoktur saniyorum.
Ben en basindan beri soyle dusunuyorum..elimize bi sey batinca bile kizariyor sisiyor, vucut tepki veriyor canim. Kaldi ki cok sert, tel gibi bi dikis var bizde. Bi de surekli progestan kullanimk var. O da surekli camasirimin islak kalmasina sebbep oluyor ve surekli degistiriyorum gun icinde. Haliyle akintilar normal yani, kafana takma sende. Hersey guzel olcak, vaktinde dogurcaz bu tosbikleri annesi.
zum kac cikti???Kızlar ya kan tahlili yapmıştm kolestrolüm yüksek çıkmış moralim bozuldu.sizin nasıldı bktrmışmıydnız
Total kolestrol 279 olması gereken 0-230 arası trigliserid 218 0-200 hdl kolestrol 95 35-75 ldl kolestrol 144 0-130 crp de 7.76 çıkmışKu
zum kac cikti???
2.dozu 1.dozdan 1 ay sonra vurulmuyor muyuz? Ben erken ni vueuldum ozaman anlamadımBenim bildiğimde 2. Dozdan altı ay sonra vuruluyor. Herkesin vurulma haftası faeklı olduğu için öyle denilmiştir. Ben 18. Haftamda ilk dozu vuruldum. İkinci aralık başı. Sonuncu da haziranda bebek 5 aylık olunca. Alla alla iyice karıştı işler
Degerlerin araligin azicik ustunde bence.. doktorun ne dedi? Simdi 2. Trimester ve 3. Trimesterda kolesterol ozellikle trigloserid degeri artiyor tatlim.. 300 e kadar yolu var.. yani takip senin icin sart.. guzel diyet yapicaksin doktorun ne dedi ki?? Bizide aydinlat.. endiseye kapilma ama yagli seylerden kh tan ozellikle az tuket..Total kolestrol 279 olması gereken 0-230 arası trigliserid 218 0-200 hdl kolestrol 95 35-75 ldl kolestrol 144 0-130 crp de 7.76 çıkmış
Ben ütüleyip koydum çekmeceye bi makinalık daha var onlarda 5 dk da olur perde ve cam silme için yardımcı bayan ayarlıcam kaçıncı haftaya denk getirsem 30 haftalıkken erken olur mu kiPazar gunu 6 ay bitiyo. Kızım dan kalanlari yikadim ama yenilerle birlikte bebek deterjaniylada yikiycam utulucem. Desene çanta yapmasakta hazir dursun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?