- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Evet 1 ay sonra2.dozu 1.dozdan 1 ay sonra vurulmuyor muyuz? Ben erken ni vueuldum ozaman anlamadım
hamilelikte kolestrolün yüksek çıkması normal hatta beklenen bir durummuş benimde yüksek ama dr önemsencek bir şey değil hamilelikte böyle olur dedi.siz dr la görüştünüz müKızlar ya kan tahlili yapmıştm kolestrolüm yüksek çıkmış moralim bozuldu.sizin nasıldı bktrmışmıydnız
Bende de cikti da, gecici genelde hamilelilikte oluyor dedi dr. Siniri biraz gecmisti degerim. Ilac vs vermiyorlar zaten bununla ilgiliTotal kolestrol 279 olması gereken 0-230 arası trigliserid 218 0-200 hdl kolestrol 95 35-75 ldl kolestrol 144 0-130 crp de 7.76 çıkmış
Yaa bence yaptirmakta fayda var kimse hastanede kendini riske atmak istemez ki.. dusunsene ben vurdurdum diyosun sonra muayne tetkik.. dikis atip gonderiyolarlar.. sonra bi baktin tetanoz .. e simdi kim sorumlu hastane... onu kimse ustune sorumluluk almiyor canim haklisin... ama bu kisisel kendimize ait vurulan asilar yapilan tetkikler oldugu dosya olussa rahatlikla erisilse hic boyle problem olmaz.. hehehe guldum vallaKızlar bana yapılan tetanoz asisinin haddi hesabı yok. Kayırmalı olarak 2000 yılında iki kez kızıma hamileyken, 2006 da 2 kez ufkuma hamileyken, 2007 de 1 doz küçük olguna hamileyken, 1 yıl sonra son dozu yapıyoruz bir daha onur boyu yaptırmana gerek yok dediler.
elimi kestim acilde vurdular, aynı elimden ameliyat oldum vurdular, feci bir şekilde düşüp dizimi yaraladım vurdular. Ki artık bana onur boyu yapılmayacak dediğim halde.
Son olarak Ebeye söyledim bana çok vuruld diye, 1 doz hatırlatma vuralım yine dediler ve vurdurdum.
Bununla ilgili hiç sorun yaşamadım ne kendim ne çocuklarım. Korkmayın bence vurdurun ikinci dozu da
Sonucuu yeni aldım canım hemen doktora gönderdim bakalım ne diyecekhamilelikte kolestrolün yüksek çıkması normal hatta beklenen bir durummuş benimde yüksek ama dr önemsencek bir şey değil hamilelikte böyle olur dedi.siz dr la görüştünüz mü
Bende de cikti da, gecici genelde hamilelilikte oluyor dedi dr. Siniri biraz gecmisti degerim. Ilac vs vermiyorlar zaten bununla ilgili
Ama crp ilac gerektiriyo canim. Aman ihmal etme. Kaninda enfeksiyon cikmis, sen bi tit ve idrar kulturu de ver bence. Cok gecmis olsun
Al benden de o kadar... ya az ye sik sik ogunlerini ye.. bende bir tabak yemekle catliyor gibiyim.. beni sikistiran cocuklar... zavalli midecigimBen hastayimda ama gercekten icim o kadar sıkışıkkii
Bende bugün doktora akıntım olduğunu söyledim kaşıntı yanma yoksa normal dedi bir de özel bölge yıkamak için jel verdi eczaneden aldım banyodan banyoya kullanıcamAy bu mesajın bana ne iyi geldi bilemezsin canım benim, ben de inanıyorum vakitli vakitli doğurup bu günleri hatırlayacağız beraber inşallah ☺ Her gün progestanı tablet olarak sabah akşam alıyorum ben de, haklısın bir sürü şey kullanıyoruz normal bu kadarı da☺ 34. Haftayı görelim inşallah da ondan sonra biraz daha rahatlarız hayırlısıyla ☺
Benim ilk gebeliğimde de olmuştu ama son 2 ay gibiydi. Bunda baya erken oldugece sağima yatmisim o kadar ağrıyordu ki acıyla uyandım. artık oturunca da ağrıyor.
İnşallah doğuma kadar devam etmez
Ya bende yemek yedikten sonra Çaltıcak gibi oluyorum artıkAl benden de o kadar... ya az ye sik sik ogunlerini ye.. bende bir tabak yemekle catliyor gibiyim.. beni sikistiran cocuklar... zavalli midecigimacliktan bayilcam ama ancak su iciyorum baska bisiye yer acmak icin bi saat bekliyorum..
Valla ne derece dogrudur bilmiyorum ama biz enfeksiyona daha yatkin oldugumuz icin serkaljdan dolayi, o intim jellerin dogal florayi bozabileceginden bahsediliyirdu hep.Bende bugün doktora akıntım olduğunu söyledim kaşıntı yanma yoksa normal dedi bir de özel bölge yıkamak için jel verdi eczaneden aldım banyodan banyoya kullanıcam
Trendyolda indirimde ama şişesi biraz minik 750 mlİlk defaaa duydum yaa
İnşallah faydasını görürsün canım benimBende bugün doktora akıntım olduğunu söyledim kaşıntı yanma yoksa normal dedi bir de özel bölge yıkamak için jel verdi eczaneden aldım banyodan banyoya kullanıcam
Bana da aynısını söyledi canım sadece suyla önden arkaya yıka, bir de güzelce kurula dedi. Günde 3 kez çamaşır değiştiriyorum ben deValla ne derece dogrudur bilmiyorum ama biz enfeksiyona daha yatkin oldugumuz icin serkaljdan dolayi, o intim jellerin dogal florayi bozabileceginden bahsediliyirdu hep.
Hatta birkac yontem var mesela, wc sonrasi elmali sirke damlatilmis, pamukla temizlik veya yarim sise baticonun kalanini, kaynamis ilimis suyla tamamlayip kullanmak gibi. Ama benim doktorum hayir kullanma, evet tum mikroplari oldurur ama faydali olanlar da olurse, bi kere enfeksiyon kaparsan, durduramayiz dedigi icin, kullanmiyorum ben hicbir sey canim.
Sik sik camasir degistiriyroum sadece
Gebelikte kolestrol yuksek cikabilir cnmKızlar ya kan tahlili yapmıştm kolestrolüm yüksek çıkmış moralim bozuldu.sizin nasıldı bktrmışmıydnız
Kanda biraz enfeksiyon cikmisTotal kolestrol 279 olması gereken 0-230 arası trigliserid 218 0-200 hdl kolestrol 95 35-75 ldl kolestrol 144 0-130 crp de 7.76 çıkmış
30 erken olur camlar icin 32 34 de falan cagir cnmBen ütüleyip koydum çekmeceye bi makinalık daha var onlarda 5 dk da olur perde ve cam silme için yardımcı bayan ayarlıcam kaçıncı haftaya denk getirsem 30 haftalıkken erken olur mu ki
Ya ne olacak bilmiyorum ya.. karin genis olsa hic onemli degil ya.. yiyip doymak istiyorum.. ayiptir soylemesi bir pide yicem once yarisini yiyorum aradan vakit gecirdiktten sonra diger yarisina yer aciyorum..Ya bende yemek yedikten sonra Çaltıcak gibi oluyorum artıkdün gece uyuyamadım rahat edemiyorum artık.halbuki çok de yemiyorum ekmeği felan çok azalttım
İnsallh faydasini gorursun aldigim ozel marka jel bende ise yaramadigi gibi kasinti yapmistiBende bugün doktora akıntım olduğunu söyledim kaşıntı yanma yoksa normal dedi bir de özel bölge yıkamak için jel verdi eczaneden aldım banyodan banyoya kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?