YA nette bakınca baya korktum damar tıkanıklığı falan dyo ama genelde arkadşlarda sizin gibi söyledi inşallah doktorda güzel şeyler söylerGebelikte kolestrol yuksek cikabilir cnm
Malesef Allahtan yaptırdım kan testiniKanda biraz enfeksiyon cikmis
Benimkide yüksekti canım ama sıkıntı değilmiş hamilelikte genelde yüksek çıkabiliyormuşKızlar ya kan tahlili yapmıştm kolestrolüm yüksek çıkmış moralim bozuldu.sizin nasıldı bktrmışmıydnız
Bu konuda uzman olab arkadasYa kızlar midemden resmen alev çıkıyor nasıl baş ediyorsunuz bu mide yanmasıyla ilaç kullanmak istemiyorum
Canım burada eşyalı kiralık evde oturuyorum. Koltuklar falan yeni alınmıştı biz buraya taşındık. İlk biz kullanıyoruz. Her hafta sağolsun yardımcım var. Siliyor. Çünkü hepsi deri. Kolay oluyor temizlemesi. Birde 6 yaşında kızım var. Ona rağmen henüz bir sorunumuz olmadiO koltuklar basina bela olmuyormu bembeyaz
Oh ne guzel haber canimcimKizlarrr annem geliyor yola cikmislar.. Cok mutluyumartik hicbise yapacak halim yok... birazcik anne yemekleri yiyim.. kahvalti saatlerini duzenleyeyim.. cok yoruluyorum... oturunca olmuyor uzaninca olmuyor.. kaburgalarim agriyir Ya nasil olacak bilemiyorum.. bu hafta bayan temizlikci tuttum fena degildi.. artik hep gelecek.. gelsin yapsin temizlesin.. son zamanda heryeri temizletirim.. elimden gelen bu olacak.. optum sizi yemekler varmi? Açimmm aç.. aklima sadece yemek geliyor ama mide bulantilarim yine artti nasil bi is? Ne olacak boyle bilemiyorum..
Soda ve soğuk süt bana iyi geliyor canımYa kızlar midemden resmen alev çıkıyor nasıl baş ediyorsunuz bu mide yanmasıyla ilaç kullanmak istemiyorum
ben kefir içiyorum hem hamilelikte çok faydalıymış altınkılıç tavsiye ederim not: normalde de kronik mide hastasıyım hamilelikte bu kat kat artmasına rağmen iyi geliyor inan bana :)Ya kızlar midemden resmen alev çıkıyor nasıl baş ediyorsunuz bu mide yanmasıyla ilaç kullanmak istemiyorum
Sağol canım onlar artık fayda etmemeye başladı sodada tansiyonımu yükseltiyor bulantı bitti diye sevinirken ahh ahh neyse sabreden derviş muradına ermiş olacağızSoda ve soğuk süt bana iyi geliyor canım
Ahh çok iyiyimis ama kefiri içemiyorum nedense bir tiksindim hala devam ediyor sağol canım yinedeben kefir içiyorum hem hamilelikte çok faydalıymış altınkılıç tavsiye ederim not: normalde de kronik mide hastasıyım hamilelikte bu kat kat artmasına rağmen iyi geliyor inan bana :)
Sağol canım bu arada gözün aydın olsunBu konuda uzman olab arkadasHasatzamani onunda senin gibi sikintisi oldu.. ben maden suyuyla gecici cozum buldum ama durduramadim...
Merak etme cnm :)YA nette bakınca baya korktum damar tıkanıklığı falan dyo ama genelde arkadşlarda sizin gibi söyledi inşallah doktorda güzel şeyler söyler☺
O zaman sorun yok :) bu arada yuzuklerinde oluyor hala guzel :) benim sıkmaya basladi ne olur ne olmaz takmiyorum.Canım burada eşyalı kiralık evde oturuyorum. Koltuklar falan yeni alınmıştı biz buraya taşındık. İlk biz kullanıyoruz. Her hafta sağolsun yardımcım var. Siliyor. Çünkü hepsi deri. Kolay oluyor temizlemesi. Birde 6 yaşında kızım var. Ona rağmen henüz bir sorunumuz olmadi ☺ ama kendi tercihim olsa bu renkleri tercih etmezdim
Gozun aydin cnm senin adina sevindim :) ben anneme temizle dedim gelince bana diyor ki sen benim evimi temizlemiyorsun ben niye temizleyeyim bende dedim ki ayazin seyini acicam evinin her tarafina isesin :)Kizlarrr annem geliyor yola cikmislar.. Cok mutluyumartik hicbise yapacak halim yok... birazcik anne yemekleri yiyim.. kahvalti saatlerini duzenleyeyim.. cok yoruluyorum... oturunca olmuyor uzaninca olmuyor.. kaburgalarim agriyir Ya nasil olacak bilemiyorum.. bu hafta bayan temizlikci tuttum fena degildi.. artik hep gelecek.. gelsin yapsin temizlesin.. son zamanda heryeri temizletirim.. elimden gelen bu olacak.. optum sizi yemekler varmi? Açimmm aç.. aklima sadece yemek geliyor ama mide bulantilarim yine artti nasil bi is? Ne olacak boyle bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?