2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
O koltuklar basina bela olmuyormu bembeyaz
Canım burada eşyalı kiralık evde oturuyorum. Koltuklar falan yeni alınmıştı biz buraya taşındık. İlk biz kullanıyoruz. Her hafta sağolsun yardımcım var. Siliyor. Çünkü hepsi deri. Kolay oluyor temizlemesi. Birde 6 yaşında kızım var. Ona rağmen henüz bir sorunumuz olmadi ama kendi tercihim olsa bu renkleri tercih etmezdim

Kizlarrr annem geliyor yola cikmislar.. Cok mutluyum artik hicbise yapacak halim yok... birazcik anne yemekleri yiyim.. kahvalti saatlerini duzenleyeyim.. cok yoruluyorum... oturunca olmuyor uzaninca olmuyor.. kaburgalarim agriyir Ya nasil olacak bilemiyorum.. bu hafta bayan temizlikci tuttum fena degildi.. artik hep gelecek.. gelsin yapsin temizlesin.. son zamanda heryeri temizletirim.. elimden gelen bu olacak.. optum sizi yemekler varmi? Açimmm aç.. aklima sadece yemek geliyor ama mide bulantilarim yine artti nasil bi is? Ne olacak boyle bilemiyorum..

Oh ne guzel haber canimcim mis gibi ev yemegi gibisi var mi ? Kv de sagolsun, keki meyvesi, ,yemegi, camasiri, temizligi yapiyor. Bende yapamicaktim artik, kasik agrim oluyor ayakta kalinca biraz. Benim anca wcye gidecek kadar enerjim var artik oglumu da kendimi de riske atamam dedim, yatiyorum gun boyu. Ins sen de seninkiler gelince coookk rahat edersin.
Kizlar keske hepimziin, anne ya da anne gibi olabilen kv fln gelebilse de, rahatca gecse su donemler. Allah yardimcimiz olsun hepimizin, zor bi surec

Ya kızlar midemden resmen alev çıkıyor nasıl baş ediyorsunuz bu mide yanmasıyla ilaç kullanmak istemiyorum
ben kefir içiyorum hem hamilelikte çok faydalıymış altınkılıç tavsiye ederim not: normalde de kronik mide hastasıyım hamilelikte bu kat kat artmasına rağmen iyi geliyor inan bana :)

Merhaba kizlar bugun kontrolum vardi bebegim 22 hafta ile uyumluymus kilosu 500 gram dedi ama plasenta cok aşağıda dedi kanaman varmi dedi kanamam olmadi hic gozum korktu oyle diyince doktor kizlar aranızda benim gibi olan varmi neden aşağılanır ki bebegin eşi

Kızlar canım çok mantar çekiyor
Geçen eşim sakin yeme zehirli falan olursa diye korktu.
Bende vazgeçtim yemekten,
Şimdi yine canım çekiyor normal kültür mantarı işte markettekilerden.

Ama bi sıkıntı daha var nette baktım gebelikte yiyilabilir mi diye,
Mantar yiyenin çocuğunun kulakları kepçe olurmuş diye yazılar okudum
Allahım zehirli olmasını geçtim şimdide içime bu dert oldu
en iyisi yememek mi yaa

O zaman sorun yok :) bu arada yuzuklerinde oluyor hala guzel :) benim sıkmaya basladi ne olur ne olmaz takmiyorum.

Şeker yüklememi yaptırdım bugün kızlar sağlık ocağında 3 kez kan alındı. İdrar tahlilide verdim muhtemelen enfeksiyon çıkacak yine koku var çünkü. Tetanozumunda 2. Dozunu vuruldum. Bana bidaha vurulacaksın demediler. Geçmiş sayfalarda yazmışsınızda etiketleyemedim 3. Dozu da mı varmış?

Gozun aydin cnm senin adina sevindim :) ben anneme temizle dedim gelince bana diyor ki sen benim evimi temizlemiyorsun ben niye temizleyeyim bende dedim ki ayazin seyini acicam evinin her tarafina isesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…