2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde 6 yaşında kızım var sizin de ikinci çocuğunuz mu olacak bebeğin cinsiyeti ne benim kızım kardeşine bi şey almamızı istemiyor o benden kalanları kullansın diyo ama kardeşi olacağı içinde mutlu karnımı gelip öpüyor sizin kızın tepkileri neler acaba merak ettim

Demekki daha cikmamis yukari agir kaldirma kendini cok yorma hicbirseycik olmaz.

Bana sunu yeme cocuk boyle olur demeleri acikcasi sacmalik geliyor.Markettekinlerin zehirli cikmalari biraz zor kapali paketli mantarlar islemlerden geciyor sonucta ben yiyorum

Gozun aydin cnm senin adina sevindim :) ben anneme temizle dedim gelince bana diyor ki sen benim evimi temizlemiyorsun ben niye temizleyeyim bende dedim ki ayazin seyini acicam evinin her tarafina isesin :)
Benim annem de buradaydı işimi gücümü yaptı ama yorulunca da çekilmiyor sinirli oluyor Doğuma yakın yine gelir temizlik yaparım dedi ama ben birini bulup yaptırıcam o temiz eve gelsin afra tafra çekemem parama geçer sözüm sadece Doğumda yanımda olsun ben bebeğe alışana kadar yanımda olsun yeter Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Toplam 5 doz vurulursan omur boyu vurulmuyorsun ben 10 yil olmustir 5 dozu tamamlayali bana 1 tane hatirlatma dozu yaptilar sadece ama yapmak istemezsen obur gebeliginde de 2 kez yaparlar.

Keşke herkes bizim gibi olsa gerçekten,
Bana da annem bakıyor şükür.
Burda bazı arkadaşlar magduriyetlerini yazınca bu konuda çok üzülüyorum gerçekten.
Özellikle çocuğu olanlar, mecbur is yapıyorlar yemek yapıyorlar vs.
Allah yardımcımız olsun insalllah hepimizin.

Ben temizlikci bile cagirmicam esim cagiralim dedi ama ben kendim yapicam dedim.ki evim temiz sadece yorucak olan cam olur onuda 3 gunde yaparim :)

Bende 24 haftada kontroldeydim eşi biraz daha yukarda olabilirdi dedi zamanla yukarı çıkacak zaten dedi dikkat etmeye çalışıyorum inşallah sorun olmaz

Ben temizlikci bile cagirmicam esim cagiralim dedi ama ben kendim yapicam dedim.ki evim temiz sadece yorucak olan cam olur onuda 3 gunde yaparim :)
Benim o konuda ağzım yandı kızımda Doğuma yakın yordum kendimi yatsaydım belki biraz daha beklerdi kızım 36 haftada geldi bunda daha dikkatli olacağım sende dikkat et bence eşini dinle

O zaman sorun yok :) bu arada yuzuklerinde oluyor hala guzel :) benim sıkmaya basladi ne olur ne olmaz takmiyorum.
Canım benim ödemim olmuyor. İlk hamilelikte de olmamıştı. Sismiyor vücudum. Hemde çok su içen biride değilim. Gece yatarken de yuzukleri çıkarmıyorum henüz. Sanırım yapısal bir durum.

Canım bence cam işine girme diğer işlerini yapta. Cam çok tehlikeli değil mi Allah korusun başın falan döner.

Offf gecen mantarli tavuklu kasarli yesil kirmizi biberli yemek yaptim soteledim gibi.. ya tarihine bak kuzucum canin cektiyse yap ye nefsini korle.. mantarin kepce yaptigini bilmiom... benim kulaklarim kucuk babaninkide oyle... eger bebisler kepce olursa yanii ben şok olurum bilemiyorum...

Canım benim ödemim olmuyor. İlk hamilelikte de olmamıştı. Sismiyor vücudum. Hemde çok su içen biride değilim. Gece yatarken de yuzukleri çıkarmıyorum henüz. Sanırım yapısal bir durum.
Ayyy harikasin sanslisin valla ne diyeyim cok sukurr bendede simdilik bir sikinti yokk... insallah olmaz

Canım ben yaptırmadım aşı ilk oğlumda düşük tehlikem var diye yaptırmadı doktor, bunda tekrar sordum gerek yok evde yapılan doğumlar için tetanoz dedi yaptırmaycam

Bana sunu yeme cocuk boyle olur demeleri acikcasi sacmalik geliyor.Markettekinlerin zehirli cikmalari biraz zor kapali paketli mantarlar islemlerden geciyor sonucta ben yiyorum
Offff yine canim cekti yarin alim de mantar tavuk yapayimm hatta ekmek hamuru alimm.. icine koyup pisiriyim abarttim olayi farkindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…