- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Benimde 6 yaşında kızım var sizin de ikinci çocuğunuz mu olacak bebeğin cinsiyeti ne benim kızım kardeşine bi şey almamızı istemiyor o benden kalanları kullansın diyoCanım burada eşyalı kiralık evde oturuyorum. Koltuklar falan yeni alınmıştı biz buraya taşındık. İlk biz kullanıyoruz. Her hafta sağolsun yardımcım var. Siliyor. Çünkü hepsi deri. Kolay oluyor temizlemesi. Birde 6 yaşında kızım var. Ona rağmen henüz bir sorunumuz olmadi ☺ ama kendi tercihim olsa bu renkleri tercih etmezdim
Cok yazdim mutlaka gecmisi okumussundur patatesi soy yika renfele suyunu sık ic cnmSağol canım bu arada gözün aydın olsun
Demekki daha cikmamis yukari agir kaldirma kendini cok yorma hicbirseycik olmaz.Merhaba kizlar bugun kontrolum vardi bebegim 22 hafta ile uyumluymus kilosu 500 gram dedi ama plasenta cok aşağıda dedi kanaman varmi dedi kanamam olmadi hic gozum korktu oyle diyince doktor kizlar aranızda benim gibi olan varmi neden aşağılanır ki bebegin eşi
Bana sunu yeme cocuk boyle olur demeleri acikcasi sacmalik geliyor.Markettekinlerin zehirli cikmalari biraz zor kapali paketli mantarlar islemlerden geciyor sonucta ben yiyorumKızlar canım çok mantar çekiyor
Geçen eşim sakin yeme zehirli falan olursa diye korktu.
Bende vazgeçtim yemekten,
Şimdi yine canım çekiyor normal kültür mantarı işte markettekilerden.
Ama bi sıkıntı daha var nette baktım gebelikte yiyilabilir mi diye,
Mantar yiyenin çocuğunun kulakları kepçe olurmuş diye yazılar okudum
Allahım zehirli olmasını geçtim şimdide içime bu dert oldu
en iyisi yememek mi yaa
Benim annem de buradaydı işimi gücümü yaptı ama yorulunca da çekilmiyor sinirli oluyor Doğuma yakın yine gelir temizlik yaparım dedi ama ben birini bulup yaptırıcam o temiz eve gelsin afra tafra çekemem parama geçer sözüm sadece Doğumda yanımda olsun ben bebeğe alışana kadar yanımda olsun yeter Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesinGozun aydin cnm senin adina sevindim :) ben anneme temizle dedim gelince bana diyor ki sen benim evimi temizlemiyorsun ben niye temizleyeyim bende dedim ki ayazin seyini acicam evinin her tarafina isesin :)
Toplam 5 doz vurulursan omur boyu vurulmuyorsun ben 10 yil olmustir 5 dozu tamamlayali bana 1 tane hatirlatma dozu yaptilar sadece ama yapmak istemezsen obur gebeliginde de 2 kez yaparlar.Şeker yüklememi yaptırdım bugün kızlar sağlık ocağında 3 kez kan alındı. İdrar tahlilide verdim muhtemelen enfeksiyon çıkacak yine koku var çünkü. Tetanozumunda 2. Dozunu vuruldum. Bana bidaha vurulacaksın demediler. Geçmiş sayfalarda yazmışsınızda etiketleyemedim 3. Dozu da mı varmış?
Keşke herkes bizim gibi olsa gerçekten,Oh ne guzel haber canimcimmis gibi ev yemegi gibisi var mi ? Kv de sagolsun, keki meyvesi, ,yemegi, camasiri, temizligi yapiyor. Bende yapamicaktim artik, kasik agrim oluyor ayakta kalinca biraz. Benim anca wcye gidecek kadar enerjim var artik oglumu da kendimi de riske atamam dedim, yatiyorum gun boyu. Ins sen de seninkiler gelince coookk rahat edersin.
Kizlar keske hepimziin, anne ya da anne gibi olabilen kv fln gelebilse de, rahatca gecse su donemler. Allah yardimcimiz olsun hepimizin, zor bi surec
Ben temizlikci bile cagirmicam esim cagiralim dedi ama ben kendim yapicam dedim.ki evim temiz sadece yorucak olan cam olur onuda 3 gunde yaparim :)Benim annem de buradaydı işimi gücümü yaptı ama yorulunca da çekilmiyor sinirli oluyor Doğuma yakın yine gelir temizlik yaparım dedi ama ben birini bulup yaptırıcam o temiz eve gelsin afra tafra çekemem parama geçer sözüm sadece Doğumda yanımda olsun ben bebeğe alışana kadar yanımda olsun yeter Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Bende 24 haftada kontroldeydim eşi biraz daha yukarda olabilirdi dedi zamanla yukarı çıkacak zaten dedi dikkat etmeye çalışıyorum inşallah sorun olmazMerhaba kizlar bugun kontrolum vardi bebegim 22 hafta ile uyumluymus kilosu 500 gram dedi ama plasenta cok aşağıda dedi kanaman varmi dedi kanamam olmadi hic gozum korktu oyle diyince doktor kizlar aranızda benim gibi olan varmi neden aşağılanır ki bebegin eşi
Benim o konuda ağzım yandı kızımda Doğuma yakın yordum kendimi yatsaydım belki biraz daha beklerdi kızım 36 haftada geldi bunda daha dikkatli olacağım sende dikkat et bence eşini dinleBen temizlikci bile cagirmicam esim cagiralim dedi ama ben kendim yapicam dedim.ki evim temiz sadece yorucak olan cam olur onuda 3 gunde yaparim :)
Aaaa ilk kez duydum deneyeyim canım sağolCok yazdim mutlaka gecmisi okumussundur patatesi soy yika renfele suyunu sık ic cnm
Ay sağolun kızlar ya internete bakınca baya korktumBenimkide yüksekti canım ama sıkıntı değilmiş hamilelikte genelde yüksek çıkabiliyormuş
Canım benim ödemim olmuyor. İlk hamilelikte de olmamıştı. Sismiyor vücudum. Hemde çok su içen biride değilim. Gece yatarken de yuzukleri çıkarmıyorum henüz. Sanırım yapısal bir durum.O zaman sorun yok :) bu arada yuzuklerinde oluyor hala guzel :) benim sıkmaya basladi ne olur ne olmaz takmiyorum.
Canım bence cam işine girme diğer işlerini yapta. Cam çok tehlikeli değil mi Allah korusun başın falan döner.Ben temizlikci bile cagirmicam esim cagiralim dedi ama ben kendim yapicam dedim.ki evim temiz sadece yorucak olan cam olur onuda 3 gunde yaparim :)
Offf gecen mantarli tavuklu kasarli yesil kirmizi biberli yemek yaptim soteledim gibi.. ya tarihine bak kuzucum canin cektiyse yap ye nefsini korle.. mantarin kepce yaptigini bilmiom...Kızlar canım çok mantar çekiyor
Geçen eşim sakin yeme zehirli falan olursa diye korktu.
Bende vazgeçtim yemekten,
Şimdi yine canım çekiyor normal kültür mantarı işte markettekilerden.
Ama bi sıkıntı daha var nette baktım gebelikte yiyilabilir mi diye,
Mantar yiyenin çocuğunun kulakları kepçe olurmuş diye yazılar okudum
Allahım zehirli olmasını geçtim şimdide içime bu dert oldu
en iyisi yememek mi yaa
Yok cnm ben yormadan yaparim saol uyardigin icin :)Benim o konuda ağzım yandı kızımda Doğuma yakın yordum kendimi yatsaydım belki biraz daha beklerdi kızım 36 haftada geldi bunda daha dikkatli olacağım sende dikkat et bence eşini dinle
Ayyy harikasin sanslisin valla ne diyeyim cok sukurr bendede simdilik bir sikinti yokk... insallah olmazCanım benim ödemim olmuyor. İlk hamilelikte de olmamıştı. Sismiyor vücudum. Hemde çok su içen biride değilim. Gece yatarken de yuzukleri çıkarmıyorum henüz. Sanırım yapısal bir durum.
Midem beni maf etti herseyi denedim en iyi gelen bu oyduAaaa ilk kez duydum deneyeyim canım sağol
Canım ben yaptırmadım aşı ilk oğlumda düşük tehlikem var diye yaptırmadı doktor, bunda tekrar sordum gerek yok evde yapılan doğumlar için tetanoz dedi yaptırmaycamCanım haklı olabilirsin ama ben serklajlıyım, 1 cm açıklığım vardı dikiş atıldı,tetanoz aşısıda rahim kaslarını geriyormuş galiba, takibimi yapan doktorda yaptırma diyince el kol bağlanıyor, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah her konuda
Offff yine canim cekti yarin alim de mantar tavuk yapayimmBana sunu yeme cocuk boyle olur demeleri acikcasi sacmalik geliyor.Markettekinlerin zehirli cikmalari biraz zor kapali paketli mantarlar islemlerden geciyor sonucta ben yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?