- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.378
- 158
- 32
Baş aşağı pozisyonda mı canım nasıl yukarı çıkmadı?Benim sipa hic yukari cikmadi hep asagida kasiklarimda yuzunu goremedi dr asagida oldugu icin ama ben takmiyorum sagligi iyi cok sukur :)
hamileliğimin başından beri eşimle kardeş kardeş yatıyozMetodu oek yok ya kocamdan destek aliom ona donerken. Yanda komidine donerken oraya biraya tutuyom bazen uykumda karnini kasarak saga sola donuom.. yani baslarda aman bebegmklerimk sikistirdim bide doktor suyun az demisti ya iyice stres aman kasmiim sikisip bisey olmasin .. ama kuzum dikkatli ol tabide saga sola donmek kasman sıkman dogal bisi dikkat et elinden geldigince ama o kadar olacak sey... vucudunun yanlarina bacaginin arasina yastiklar al onlardan da guc al destek al.. gobisine yastigin uzerine koy.. gobeginin koydugun yastik ince olsun gobek daha rahat ediyor hatta v seklinde varsa yada kalp seklinde super oluyor tam o boguma gobegimi koyuyom yanlarini tam kavriyor sanki karnimi hic tasimiyor gibiyim arkamdankocamm elini kolunu vurur diye kirlent varbu ne dedi gecende... zaten zavalli kocam yatagin bir ucunda yatiyordu .. neyse onlemimi alayim bende.. sag tarafimda kirlentte genelde sirtimi felan yasliom guzel oluyor hani ☺
Hasta oluyor anamolu olabiliyor tatlum zaten korkulmasinin sebebi bu. Bebek hasta olma bas buyuk bebekler ne bilim kör bebekler olabiliyor.. bebekte seker olabiliyor... ama bunlar olmasada olabilir yani seker...Canim bi sey sorcam ;
Seker cikarsa gebelikte, bebegin iri dogmasi ve normal dogumun zorlasmasi haricinde sikinti olur mu ?
Yani bebrgin seker hastasi olmasi ihtimali de var mi ki ?
Sesli guldumhamileliğimin başından beri eşimle kardeş kardeş yatıyozgeçenlerde sarılarak yatalım özledim dedim.sabah diyor heryere yastık koymuşun denedim ama ulaşamadım sana sarılmaya
Ahh yavrummm bende oyle kocami ozledimm beee dedim kocama.. yavrularimi benden daha cok dusunuyor gorunce kendime kizdim ama oyle yatakta onu goremiyom evde herkes ayri ayri yatiyor.. temas bisi yapmiyorhamileliğimin başından beri eşimle kardeş kardeş yatıyozgeçenlerde sarılarak yatalım özledim dedim.sabah diyor heryere yastık koymuşun denedim ama ulaşamadım sana sarılmaya
Vuvvv, neler neler desene. Hic bu kadar bilmiyordum. Tesekkur ederim.Hasta oluyor anamolu olabiliyor tatlum zaten korkulmasinin sebebi bu. Bebek hasta olma bas buyuk bebekler ne bilim kör bebekler olabiliyor.. bebekte seker olabiliyor... ama bunlar olmasada olabilir yani seker...
Ama eger riskliyse gebeligin ve anne baba yakin akrabanda seker yoksa ve magnezyum gibi ilac kullaniyorsan kasilman olabiliyorsa yada kramp( yani magnezyum kalsiyum gibi takviye ilac kullaniosan) normal aclik sekeri bide yemek yiyip tika basa 1 saat sonra yemek yiyip tokluk sekeriylede doktor anlayabiliyor... yuksekse ona gore yine diyet kistesi verebiliyor bu tamamen doktoruna bagli bir surec...
Kendimden ornek verim benim erken riski var bazen kasilma oldugunu doktor soyledi ben toplanma var demistim o rahim kasilmasiymis demesine gore gunde 4-5 kez deyince magnezyum verdi gunde iki kere... yani bu magnezyumu yemeye baslayinca bu sefer rahim kasilmasini kesecek ama bu seferde erken su geliyor ya mesela bu tarz ilac takviyesi kullanan icin cok daha onem gostermeli cunku agri sizi anlamadan rahmin bacaklarin kasilman oluo olmadigini anlama sansin ortadan kalkiyor... o yuzden onlemini alip hicbisey yaomican
Neyse konuyu dagittim.. diyet listesi verip duzenli beslenmek lazim sonra annedede kalici kalabilir .. ilk dogumda degil ikinci dogumda daha riskli hale geliyor.. omur boyu annede olabiliyor zaten seker olmasina isaret.. sekerli anneler daha bir ozenli dikkatli olmalari lazim..
Yani ondan bu kadar onemsiyorlar ama ben zaten sekerli ekmekli makarnali oilavli seyler yemiyorum .. sekeri olanlarada iste tamda bunlari ogunlerinden akldirio et tavuk sebze lif kuruyemis iste ceviz findik bol yesil yaorakki ye diyor.. yani bunlarada uyuyorum hala gebeligimin basindaki kilodayim.. o yuzden seker testine gerek yok dedi.. amniyon sivisi eksik boyle devam ederse oksaoar felan kan ignesi yada aspirine baslicaktik.. onada baslamadik su daha bol tuketneye basladim aklima geldikce.. yani sekeri olana ilac veriyorsa eger bu doktorlar 150 ciktiginda,179 ciktiginda ne bilim o zaman herkes yapsin ama ilac vermiyorda dikkat et deyince e zaten aybi seye geliyor.. kilo almak bana iskence mide bulantim hala var.. istahsizim ogun sik ve azicik yiyorum.. yani daha neVuvvv, neler neler desene. Hic bu kadar bilmiyordum. Tesekkur ederim.
Aydinlandim
Sende aşağıda baskı hissediyomusun? Baş aşağı mı duruyo benimki en son baş aşağıydı öyle olunca galıba altta daha fazla yogunluk oluyoBenim sipa hic yukari cikmadi hep asagida kasiklarimda yuzunu goremedi dr asagida oldugu icin ama ben takmiyorum sagligi iyi cok sukur :)
Ne guzel yemiyorsan ole seyler. Karbonhidrati kesince de bebek kilo almiyor diyorlar. Ama senin bebislerin kilosu gayet iyi oysa ki.Yani ondan bu kadar onemsiyorlar ama ben zaten sekerli ekmekli makarnali oilavli seyler yemiyorum .. sekeri olanlarada iste tamda bunlari ogunlerinden akldirio et tavuk sebze lif kuruyemis iste ceviz findik bol yesil yaorakki ye diyor.. yani bunlarada uyuyorum hala gebeligimin basindaki kilodayim.. o yuzden seker testine gerek yok dedi.. amniyon sivisi eksik boyle devam ederse oksaoar felan kan ignesi yada aspirine baslicaktik.. onada baslamadik su daha bol tuketneye basladim aklima geldikce.. yani sekeri olana ilac veriyorsa eger bu doktorlar 150 ciktiginda,179 ciktiginda ne bilim o zaman herkes yapsin ama ilac vermiyorda dikkat et deyince e zaten aybi seye geliyor.. kilo almak bana iskence mide bulantim hala var.. istahsizim ogun sik ve azicik yiyorum.. yani daha ne
Beni satıcı keklemiş demekki bana 60-120 hep dedi. Açıkçası fiyatı da iyiydi aldım bendeben haftasonu aldım bir 60 120 birde 70 130 vardı
Güzel haberlerini bekliyoruzA Altibirlik61 veHasatzamani bebekleriniz kocaman olmul maşallah bende şu an dr kapısında bekliyorum. İdrar vercem kasıklarımda ağrı var. Birde hareketleri çok aşağıda hissediyorum 2 gündür merak ettim açıkçası.. bakalım prensesim kaç gr olmuş
Aklınızda olsun saten nevresimler dönme konusunda çok rahat.Ben ilk doğumumda farketmiştim.Dönerken dikişim falan acımadı hiç.Şimdi de saten kullanıyorum kışın biraz soğuk oluyor ama en azından dönerken ağrım olmuyorMetodu oek yok ya kocamdan destek aliom ona donerken. Yanda komidine donerken oraya biraya tutuyom bazen uykumda karnini kasarak saga sola donuom.. yani baslarda aman bebegmklerimk sikistirdim bide doktor suyun az demisti ya iyice stres aman kasmiim sikisip bisey olmasin .. ama kuzum dikkatli ol tabide saga sola donmek kasman sıkman dogal bisi dikkat et elinden geldigince ama o kadar olacak sey... vucudunun yanlarina bacaginin arasina yastiklar al onlardan da guc al destek al.. gobisine yastigin uzerine koy.. gobeginin koydugun yastik ince olsun gobek daha rahat ediyor hatta v seklinde varsa yada kalp seklinde super oluyor tam o boguma gobegimi koyuyom yanlarini tam kavriyor sanki karnimi hic tasimiyor gibiyim arkamdankocamm elini kolunu vurur diye kirlent varbu ne dedi gecende... zaten zavalli kocam yatagin bir ucunda yatiyordu .. neyse onlemimi alayim bende.. sag tarafimda kirlentte genelde sirtimi felan yasliom guzel oluyor hani ☺
Aynen ama sabaha kadar o kadar çok dönüyorum ki her dönüşümde eşim uyanıyorhamileliğimin başından beri eşimle kardeş kardeş yatıyozgeçenlerde sarılarak yatalım özledim dedim.sabah diyor heryere yastık koymuşun denedim ama ulaşamadım sana sarılmaya
Uykusuzluk ve yorgunluktan sinirlilige bagladim artikmalum ailem burdaydi gitti pazar temizlik yaptim aksamina esim rahatsizlandi hastaneye gittik bugunde seker yuklemesini yaptirdik.Bebisim 1140 gr.cikti ama sekerim cikti aclik 90 tokluk 1.saat 188 cikti 2.saati 159 du.Yememe icmeme dikkat edicem artik.esim ise yetiseceginden dolayi kv delere geldim gozumden uyku akiyor.
İnsallah benim de oyle olur canimBi öncekinde benimde idrar testinde glukoz pozitif cıktı ama doktor onemsemedi tok karnına yaptrdıgın icin olmştur dedibakalım kan sonucun nasıl cikicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?