2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım pek bilgüm yok ama bence normal gibi zaten bu gram ikiye katlicak moralini bozma inşaallah bi sorun yoktur

Hadi sanada gecmis olsun canim artik haftada 150 -200gram arasi oluyormus belli bir haftaya kadar seninkilerde tam olculu aliyor galiba nazar degmesin onlara suyunu sorucaktin onun icin bisey demedi mi igneye gerek var mi yok mu diye ne guzel sık sık gorebiliyosunuz benim aydan aya hafta sonu acildeydim ama yinede ozledim bile

H
Haklısın canım ama kimliğe yüksek yazıp sadece efe demek banada tuhaf geldi ya tek istediğin ismi ver yada eşinin dedigi gibi olmalı

H

Haklısın canım ama kimliğe yüksek yazıp sadece efe demek banada tuhaf geldi ya tek istediğin ismi ver yada eşinin dedigi gibi olmalı
Tek istediğim ismi eşim kabul etmiyor ,iki isim istiyor ama küçücük çocuğa daha modern ilerde zorlanmayacağı bir isim olsun istiyorum,ona kalsa tabi kendi istediği isimde gayet modern güzel.ya 9 ay ben taşıyorum her türlü sıkıntısına katlanıyorum ama isme o karar verdiğinde cinlerim tepeme geliyo

Doktor baya canini sıkmak istemis gibi geldi bana. Sen ki masallah cok guzel kiloda cocuklar doguran baya basarili bi annesin ki.
Takilma doktora bence. Sen kendine ve bebegine inan, guven.
Kaldi ki onar, yirmiser gram farklardan dolayi ole demis besbelli. Sen ole yazinca bende baktim kac gr kendi tosunum o haftada die. Ama ortada aman aman bi fark yok ki.
Ama icine de sinmezse al farkli bi doktora randevu, en azindan rahat uyursun canim.
Yine tombalak bi bebek olur o bana ole geliyor

Kızlar ya dr moralimi bozdu. Ben dedim hareketleri çok aşağıda hissediyorum. Dediki suyu aşağıda çünkü baskı hissetmen normal. Çok dolaşma yat dedi progestan iğne ve fitil verdi. Rahim kapalı ama sıkı takip edilmen lazım senin dedi. Korktum açıkçası bişi de diyemedim idrarı verdim eve geldim. Sizde böyle olan var mı?

Canım bozma moralini hemen, belki rahim uzunluğun birazcık azalmıştır işini garantiye almak için sana progestan fitil vermiştir,çünkü o rahim kaslarını güçlendiriyor öyle duymuştum. Canını sıkma hiç, tedbiri elden bırakmamak lazım

çok yazdım sayfada bunu canım belki görmüşündür bende aşağıda taşıyorum bebeği plasentada aşağıda.rahim ağzı kapalı olduğu için evham yaptırmadı dr'um.çalışıyorum üstelik dinlen demedi.ağır tempo günde 1 saat yürüyüş yapabilirsin dedi.çok yürüyünce zaten rahatsız oluyorsun elimle göbeği tutup kaldırasım geliyor özellikle merdiven çıkarken.sen temkinli ol ama kafaana da çok takıp günlerini kötü geçirme.ara ara progestan fitil kullandım kutuyu bitirmeden bıraktırdığı bi kaç ay sonra tekrar başlattığı oldu

Moralinin bozulmasi normal belki, beklemedigin bi tepkiyle karsilasmissin sonucta canim.
Iyi haberleri siraliyim senin acindan. Rahmin kapali 1, sıki takip edecek doktor seni 2, progestanin fitil hali ve ignesi cok ise yarar 3, idrar da vermissin 4, ve en onemlisi bunu anlamis olmasi-farketmesi doktorunun cok iyi senin ve bebegin acisindan.
Oh mis yani bence.
Benim suyum ya da bebegim asagida degil ve progestani kullaniyorum serklaj nedeniyle. Ne biliym bence bozulacagin degil sukredecegin seyleri farketmis dr.
Gecmis olsunluk bi durumunda yok bence
Ama al sana kocamaaan bi moral opucugu

İnşallah önemli bir şey değildir. Rahmin kapalı Rahim uzunluğun kötü değil dediğini hatırlıyorum ama beynim gitti bir anda. Suyu aşağıda bası yapıyor dedi. O ne demek anlamadım anlayan varmı?

Canım benim bence çok korkmana gerek yok agrın sızın yok ise doktor biraz kabaca davranmış ama bence normal yani aşağıda hissetmen değişiyor yerleri çnkü gramına ne dedi

Ama plesenta demedi suyu dedi su ayrı plesenta ayrı mı kafam karıştı iyice. Şyide geçen hafta birşey yoktu. Sadece 2 gündür hareketleri en aşağıda hissediyorum size de sormuştum hatta burda. Çok korktum. Bana yürüyüş felan yapma dedi

Sen neden serklaj oldun peki

Plesanta asagida olan cok duydum ama suyu asagidayi bende duymadim canim. Acaba panikle yanlis anlamis olma ihtimalin var mi ki ? Bi doktora daha mi danissan ki ?

Bi de, ben gibi olanlarda, serklajlilarda diyim, birak yurumeyi cok oturmak bile yasak derler normalde. Ama bana bi doktorum, hic kisitlama kendini de dedi. Ama ben temkinli davraniyorum acikcasi.
Cunku kumar degil bu, bi can var ortada. Bu yuzden baska doktor cok onemsemese de ben oyumu, senin dinlenmenden yana kullaniyorum.

su bebeğin bulunduğu keseyi kastetmiştir.kesenin aşağıda olduğunu baskıyı ondan hissettiğini söylemiştir.göbek şeklin nasıl.benim mesela göbek deliğimin üstü boş hep alt şişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…