Canım pek bilgüm yok ama bence normal gibi zaten bu gram ikiye katlicak moralini bozma inşaallah bi sorun yokturKızlar biraz keyifsizim bu ara. Detaylı icin kontrole çağırmışlardı. İlk gittiğimde yanı 20+4 de bebeğim 318 gr çıkmıştı. Bir yorum yapmadı bu konuda. Bu gün 22+4 teyiz 451 gr olmuş. Gelişimi geriden geliyor haberin var mi dedi. Bana da öyle geliyor diyebildim sadece. Halbuki 500 gr geçmeliydi. Bir de kalbinde hafif bir açıklık gördüm rapora yazıyorum nasıl olsa fetal eko çektireceksin dedi. Ona da sıkıldım. Şimdi araligin 18 ini bekliyorum fetal eko için
Bebeklerimmm masallahlari varmis tosbagalarcok iyilermis rahim kapaliymis.. amniyon sivisi iyi durumdaymis.. agirliklari 975 e 985 olmus.. gecen hafta 7 yuz kusur demisti canimi sikmisti bir haftada 200 gram almislar Allh Allah artik daha kilo kismina takilmicam kizlar bunu artik teyit ettim.. organlari herbiseyi iyiydi dr tek tek bakti valla. Karninda sertlesmeler var dedim gunde 4-5 kez oluyor deyince yani bebekler toplanip yada bir bebek bilemiyorum bir yere gekio sertlesiyor gobek cevrem deyince magnezyum diasporal sase verdi... biz cok mutlu ayrildik kizlarr darisi size ha bu arada devletteki 15 gunde bir gel diyor.. ozeldeki bir ay sonra girusuruz dedi
Haklısın canım ama kimliğe yüksek yazıp sadece efe demek banada tuhaf geldikızlar merhaba sizlere birşey sormak istiyorum,biz isim konusunda hala karar veremedik ve eşim ısrarla rahmetli babasının ismini vermek istiyor,adı Yüksel..bende kimliğinde yazabilir ama yanına bir isim daha olsun ama ilk ismiyle sesleniriz diyorum ,benim istediğim Efe..ama ismi sadece kimlikte yazmamalıymış efe yüksel diye seslenilmeliymiş,anlaşamıyoruz bir türlü.ben onu kırmamak için kimlikte yazsın dedim ama çocuğuma sadece efe diye seslenmek istiyorum ,herkes kendi adıyla yaşasın ayrıca içime sinmediği için sinirlerim tepeme geliyor
Tek istediğim ismi eşim kabul etmiyor ,iki isim istiyor ama küçücük çocuğa daha modern ilerde zorlanmayacağı bir isim olsun istiyorum,ona kalsa tabi kendi istediği isimde gayet modern güzel.ya 9 ay ben taşıyorum her türlü sıkıntısına katlanıyorum ama isme o karar verdiğinde cinlerim tepeme geliyoH
Haklısın canım ama kimliğe yüksek yazıp sadece efe demek banada tuhaf geldiya tek istediğin ismi ver yada eşinin dedigi gibi olmalı
Doktor baya canini sıkmak istemis gibi geldi bana. Sen ki masallah cok guzel kiloda cocuklar doguran baya basarili bi annesin ki.Kızlar biraz keyifsizim bu ara. Detaylı icin kontrole çağırmışlardı. İlk gittiğimde yanı 20+4 de bebeğim 318 gr çıkmıştı. Bir yorum yapmadı bu konuda. Bu gün 22+4 teyiz 451 gr olmuş. Gelişimi geriden geliyor haberin var mi dedi. Bana da öyle geliyor diyebildim sadece. Halbuki 500 gr geçmeliydi. Bir de kalbinde hafif bir açıklık gördüm rapora yazıyorum nasıl olsa fetal eko çektireceksin dedi. Ona da sıkıldım. Şimdi araligin 18 ini bekliyorum fetal eko için
Baya iddiali olmussssKızlaarrrr biz oglumuzun adınaözgür efe verme kararı aldık
Sagol canımmmmm allah razı olsun çok tşk edrizBaya iddiali olmussss
Hem ozgur hem de efe.
Efenin soylenisi de cok hos geliyo bana aslinda.
Adiyla yasasin pasa
Canım bozma moralini hemen, belki rahim uzunluğun birazcık azalmıştır işini garantiye almak için sana progestan fitil vermiştir,çünkü o rahim kaslarını güçlendiriyor öyle duymuştum. Canını sıkma hiç, tedbiri elden bırakmamak lazımKızlar ya dr moralimi bozdu. Ben dedim hareketleri çok aşağıda hissediyorum. Dediki suyu aşağıda çünkü baskı hissetmen normal. Çok dolaşma yat dedi progestan iğne ve fitil verdi. Rahim kapalı ama sıkı takip edilmen lazım senin dedi. Korktum açıkçası bişi de diyemedim idrarı verdim eve geldim. Sizde böyle olan var mı?
çok yazdım sayfada bunu canım belki görmüşündür bende aşağıda taşıyorum bebeği plasentada aşağıda.rahim ağzı kapalı olduğu için evham yaptırmadı dr'um.çalışıyorum üstelik dinlen demedi.ağır tempo günde 1 saat yürüyüş yapabilirsin dedi.çok yürüyünce zaten rahatsız oluyorsun elimle göbeği tutup kaldırasım geliyor özellikle merdiven çıkarken.sen temkinli ol ama kafaana da çok takıp günlerini kötü geçirme.ara ara progestan fitil kullandım kutuyu bitirmeden bıraktırdığı bi kaç ay sonra tekrar başlattığı olduKızlar ya dr moralimi bozdu. Ben dedim hareketleri çok aşağıda hissediyorum. Dediki suyu aşağıda çünkü baskı hissetmen normal. Çok dolaşma yat dedi progestan iğne ve fitil verdi. Rahim kapalı ama sıkı takip edilmen lazım senin dedi. Korktum açıkçası bişi de diyemedim idrarı verdim eve geldim. Sizde böyle olan var mı?
Moralinin bozulmasi normal belki, beklemedigin bi tepkiyle karsilasmissin sonucta canim.Kızlar ya dr moralimi bozdu. Ben dedim hareketleri çok aşağıda hissediyorum. Dediki suyu aşağıda çünkü baskı hissetmen normal. Çok dolaşma yat dedi progestan iğne ve fitil verdi. Rahim kapalı ama sıkı takip edilmen lazım senin dedi. Korktum açıkçası bişi de diyemedim idrarı verdim eve geldim. Sizde böyle olan var mı?
İnşallah önemli bir şey değildir. Rahmin kapalı Rahim uzunluğun kötü değil dediğini hatırlıyorum ama beynim gitti bir anda. Suyu aşağıda bası yapıyor dedi. O ne demek anlamadım anlayan varmı?Canım bozma moralini hemen, belki rahim uzunluğun birazcık azalmıştır işini garantiye almak için sana progestan fitil vermiştir,çünkü o rahim kaslarını güçlendiriyor öyle duymuştum. Canını sıkma hiç, tedbiri elden bırakmamak lazım
Canım benim bence çok korkmana gerek yok agrın sızın yok ise doktor biraz kabaca davranmışKızlar ya dr moralimi bozdu. Ben dedim hareketleri çok aşağıda hissediyorum. Dediki suyu aşağıda çünkü baskı hissetmen normal. Çok dolaşma yat dedi progestan iğne ve fitil verdi. Rahim kapalı ama sıkı takip edilmen lazım senin dedi. Korktum açıkçası bişi de diyemedim idrarı verdim eve geldim. Sizde böyle olan var mı?
Ama plesenta demedi suyu dedi su ayrı plesenta ayrı mı kafam karıştı iyice. Şyide geçen hafta birşey yoktu. Sadece 2 gündür hareketleri en aşağıda hissediyorum size de sormuştum hatta burda. Çok korktum. Bana yürüyüş felan yapma dediçok yazdım sayfada bunu canım belki görmüşündür bende aşağıda taşıyorum bebeği plasentada aşağıda.rahim ağzı kapalı olduğu için evham yaptırmadı dr'um.çalışıyorum üstelik dinlen demedi.ağır tempo günde 1 saat yürüyüş yapabilirsin dedi.çok yürüyünce zaten rahatsız oluyorsun elimle göbeği tutup kaldırasım geliyor özellikle merdiven çıkarken.sen temkinli ol ama kafaana da çok takıp günlerini kötü geçirme.ara ara progestan fitil kullandım kutuyu bitirmeden bıraktırdığı bi kaç ay sonra tekrar başlattığı oldu
550 gr civarı dedi sanırım. Diğer konudan bebeğine odaklanamadım kiCanım benim bence çok korkmana gerek yok agrın sızın yok ise doktor biraz kabaca davranmışama bence normal yani aşağıda hissetmen değişiyor yerleri çnkü gramına ne dedi
Sen neden serklaj oldun pekiMoralinin bozulmasi normal belki, beklemedigin bi tepkiyle karsilasmissin sonucta canim.
Iyi haberleri siraliyim senin acindan. Rahmin kapali 1, sıki takip edecek doktor seni 2, progestanin fitil hali ve ignesi cok ise yarar 3, idrar da vermissin 4, ve en onemlisi bunu anlamis olmasi-farketmesi doktorunun cok iyi senin ve bebegin acisindan.
Oh mis yani bence.
Benim suyum ya da bebegim asagida degil ve progestani kullaniyorum serklaj nedeniyle. Ne biliym bence bozulacagin degil sukredecegin seyleri farketmis dr.
Gecmis olsunluk bi durumunda yok bence
Ama al sana kocamaaan bi moral opucugu
Plesanta asagida olan cok duydum ama suyu asagidayi bende duymadim canim. Acaba panikle yanlis anlamis olma ihtimalin var mi ki ? Bi doktora daha mi danissan ki ?Ama plesenta demedi suyu dedi su ayrı plesenta ayrı mı kafam karıştı iyice. Şyide geçen hafta birşey yoktu. Sadece 2 gündür hareketleri en aşağıda hissediyorum size de sormuştum hatta burda. Çok korktum. Bana yürüyüş felan yapma dedi
Erken dogum yapmistim.Sen neden serklaj oldun peki
su bebeğin bulunduğu keseyi kastetmiştir.kesenin aşağıda olduğunu baskıyı ondan hissettiğini söylemiştir.göbek şeklin nasıl.benim mesela göbek deliğimin üstü boş hep alt şişiyor.Ama plesenta demedi suyu dedi su ayrı plesenta ayrı mı kafam karıştı iyice. Şyide geçen hafta birşey yoktu. Sadece 2 gündür hareketleri en aşağıda hissediyorum size de sormuştum hatta burda. Çok korktum. Bana yürüyüş felan yapma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?