2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Suyu asagda ne demekki rahim boyunu ölctümü canım peki? İcini ferah tut önlem almış doktorun ne guzel

Bende anlamadım suyu ve plesenta olayını. Yok kesinlikle suyu aşağıda toplanmış dedi. suyu da plesentayı kapsıyor mu? Bilen var mı kızlar

Bende anlamadım suyu ve plesenta olayını. Yok kesinlikle suyu aşağıda toplanmış dedi. suyu da plesentayı kapsıyor mu? Bilen var mı kızlar
Bence yapman gereken, bir doktor randevusu daha alip, siki sikiya unutmadan, rahim boyum kac mm, plesantam ya da bebegim ya da esi asagida mi fln die sormak. Bilemedigim icin bi yorum da yapamicam canim.

Sadece kimlikte yazınca da sorun oluyor.Okulda resmi kurumlarda hep ilk isimle hitap ediyorlar.Yani sadece o isim bir köşede öylece kalmıyor.Benim kızımın da iki ismi var doktorda kursta hep ilk ismini söylüyorlar biz evde arkadaşları ikinci ismini söylüyoruz.Ama ona iki ismini de öğrettik hep o yüzden yadırgamıyor.

Bence yapman gereken, bir doktor randevusu daha alip, siki sikiya unutmadan, rahim boyum kac mm, plesantam ya da bebegim ya da esi asagida mi fln die sormak. Bilemedigim icin bi yorum da yapamicam canim.
Aldım zaten hemen dediğin gibi yapçam
Detaylıda bişey demişlermiydi bunla ilgili peki canım
Detaylıyı ankara eyüp ekicide yaptırdım. Herşey iyi dedi. Alışverişe başlayabilirsiniz dedi.
Yani bilemedim bende. Bakalım yarın randevu aldığım doktor ne diyecek. Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin Kucağımızı boş bırakmasın

Amin canım aminn başka bi doktorada gitmek iyi fikir

Canım pek bilgüm yok ama bence normal gibi zaten bu gram ikiye katlicak moralini bozma inşaallah bi sorun yoktur
Teşekkür ederim canım. Umarım sorunsuz doğar bebislerimiz
Ne bileyim zaten iştahsızlık pek yemiyorum. Meyveyle aram yok hiç arada mandalın yiyordum iki uç günde bir tane mesela. O da sırf bebek içindi. Portakal kilo yapıyor yazmış arkadaşlar İKİ gündür portakal yemeye çalışıyorum falan. Umarım dediğin gibi okur kuzum. Hele sağlıkla kucağımıza alsaydık da rahata erseydik hepimiz.
Ya acaba suyu asagida derken seviye olarak mi dedi. Hani azalmış anlamında. Çünkü bebek ve plesenta amnion denilen siviyla bir kesenin içinde hepsi bir arada. Asagidaysa kese asagidadir komple. Aksi halde bebek ve plesenta yukarıda kalır su altta olması icin. Bir de ne dedi plesenta konumu icin. Benim sol antriorda mesela

Ben de bu doktorları anlamıyorum makineden bakıp farklı nasıl yorum yapılabiliyor.Suyu aşağıda ne demek su plesantanın içinde bebeği tam sarmıyor mu aşağı mı toplanıyormuş.İlk defa duydum.Herşeyi açık açık söyleseler.Bende de aynı şikayetler var perşembe randevum var bakalım benim doktor ne diyecek.Ne olur çok kafana takıp üzülme erken doğum tehlikesi olsaydı mutlaka söylerdi ki doktorlar en küçük ihtimali bile söylerler.Sen yine bol bol dinlen çok yorma kendini bir dahaki randevuda sorun kalmaz belki.

Evet dikkat ediyirum ve yemiyorum yoksa kafaya takarim.. bir ekmek bizde iki gun yetiyor ya doktora gittik geldik aparatif annemler makarna yaptilt ispanak vardi .. ben ispanaktan yedim mesela makarnada azicik aldim ekmek niyetine Benimde canim bir tek kivratma cekiyor.. serbetsiz ama mukemmel iyiki tutabiliyorum ben hala eski kilomdayim bugun olculdum 69.6 kiloyum.. zaten hamile kaldigimda o kilodaydim... ya simdiden sonra tavuk et yicem bol bol eskisiden daha cok acikiyorum.. et tavuk beni tok tutuyor.. yaninda corba ariyom ekmek tam bugday bi dilim yiyom yemiyom.. mandalina portakal muz favorim oldu kefirli portakal yuyim istahim gidio tok oluncada tatli aramiyom

Amin canım aminn başka bi doktorada gitmek iyi fikir
Evet aynen
öyle değil sıvı/suyu aşağıda toplanmış dedi bende anlamadım. Azalmış olarak değil. Kafam allak bullak oldu Bakalım yarın ne dicek Dr
ben yarın yazarım benim öteki dr ne diyecekse. Bu bana Gezme yat dinlen. Progestan iğne ve fitil verdi. Anlamadım ki.

Canim bi sey sorcam ;
Seker cikarsa gebelikte, bebegin iri dogmasi ve normal dogumun zorlasmasi haricinde sikinti olur mu ?
Yani bebrgin seker hastasi olmasi ihtimali de var mi ki ?
Arkadasimin bebege seker gecmisti dogumdan sonra kan da seker yuksekti. Ama nasıl bir yol izlendi ne yapildi bilmiyorum

Yaa kizucum suya dikkat ettim birde icmiyordum oncesinde valla bu kadar her gun bir bardak sut ac karna yemegi sonra ara ogun niyetine... bir bardak kefir.. aksam mutlaka portakal mandalina ve 4 tane ceviz... yemegide ona gore az yiyomki midemde yer kalsin ben biraz meyveciyimde suyum duzelmiss masallah sana dedi doktorum igneye gerek kalmadi ayyy benn ne kadar rahatladim hafifledim... bide ben salak gibi gece wc ye cikmiyim diye su aksamdan sonra icmiyordum... simdi aklima geldikce iciyorum.. yani cok sukurr yeterli ya yeter fazlasini istemiyorum saglikli olsunlar yeter... cok saolasun kuzum sordugun icin kendimi yalniz hissetmemek kadar guzel bisi yok bende sizi birakmammm

Moralini bozma. Beslenmene bir düzen getir. Centikten bahsedildi ki? Kan akisi nasilmis? Birde beslenmen nasil sık sık gerekirse az ye. Muz, portakal suyu tuket. Yumurta,peynir, süt ve yogurt mutlaka hergun ye ama istisnasiz her gun

İlk hamileliğimde bir sıkıntım olmamasına rağmen doktorum daha önce düşük ve dış gebelik yaşadığım için koruma amaçlı dokuz ay progestan verdi.Taşındığımız için doktorumu değiştirdim.Bunu söylediğimde ne gerek var o kadar progestanın etkisi çok değil dedi doktorum.Kanamam olduğunda progestan verdi yüzde otuz etkili dedi.Bence doktorların verebileceği başka ilaç yok progestan veriyorlar önlem amaçlı

Sadece kilosundan mi boyle yorum yapti acaba zaten tahmini soyledikleri icin genelde 100 grama kadr oynama olabiliyor kendi doktorun ne diyor kilo takibi icin heray duzenli artis varsa problem olmamasi lazim ,ins iyi cikar onuda mi ayni radyolog yapicak

Sağken koymaya karşıyım bende. Ama ölmüş biri olsa kendi ailemden yada esimin ailesinden sanirim ben kabul ederdim. Umarim anlaşabilirsiniz

Evet biz tasiyoruz biz bakiyoruz belki ama babasi onlarda. Sonucta iki isim kabul edip sana da seçme hakki vermiş. Yanlis anlama lutfen biraz katı dusunuyorsun bana gore. Biz iki cocugumuz da da ikimizde birer isim sectik. Suanki bebeğime ilk ismi eşim seçti ama yine de sorun etmedim cunku ne olursa olsun o da babası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…