- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Aldım zaten hemen dediğin gibi yapçam
Detaylıyı ankara eyüp ekicide yaptırdım. Herşey iyi dedi. Alışverişe başlayabilirsiniz dedi.
Yani bilemedim bende. Bakalım yarın randevu aldığım doktor ne diyecek. Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin Kucağımızı boş bırakmasın
Sendeki iyi cesaret görümcenin ismini koyacaktın demi kız halaya oğlan dayıya lafınızdan bile nefret ediyorum benzemesinler halalarınaSağken koymaya karşıyım bende. Ama ölmüş biri olsa kendi ailemden yada esimin ailesinden sanirim ben kabul ederdim. Umarim anlaşabilirsiniz
Oh masallah sana ❤ fit bi anne ol fistik ne mutluEvet dikkat ediyirum ve yemiyorum yoksa kafaya takarim.. bir ekmek bizde iki gun yetiyorya doktora gittik geldik aparatif annemler makarna yaptilt ispanak vardi .. ben ispanaktan yedim mesela makarnada azicik aldim ekmek niyetine Benimde canim bir tek kivratma cekiyor.. serbetsiz ama mukemmel iyiki tutabiliyorum ben hala eski kilomdayim bugun olculdum 69.6 kiloyum.. zaten hamile kaldigimda o kilodaydim... ya simdiden sonra tavuk et yicem bol bol eskisiden daha cok acikiyorum.. et tavuk beni tok tutuyor.. yaninda corba ariyom ekmek tam bugday bi dilim yiyom yemiyom.. mandalina portakal muz favorim oldu kefirli portakal yuyim istahim gidio tok oluncada tatli aramiyom
Ayy kuzucuga yazik olmus. Baya baya onemliymis bu konu, bu kadarini bilmiyordum.Arkadasimin bebege seker gecmisti dogumdan sonra kan da seker yuksekti. Ama nasıl bir yol izlendi ne yapildi bilmiyorum
Yaa kizucum suya dikkat ettim birde icmiyordum oncesinde valla bu kadar her gun bir bardak sut ac karna yemegi sonra ara ogun niyetine... bir bardak kefir.. aksam mutlaka portakal mandalina ve 4 tane ceviz... yemegide ona gore az yiyomki midemde yer kalsin ben biraz meyveciyimdesuyum duzelmiss masallah sana dedi doktorum igneye gerek kalmadi ayyy benn ne kadar rahatladim hafifledim... bide ben salak gibi gece wc ye cikmiyim diye su aksamdan sonra icmiyordum... simdi aklima geldikce iciyorum.. yani cok sukurr yeterli ya yeter fazlasini istemiyorum saglikli olsunlar yeter... cok saolasun kuzum sordugun icin kendimi yalniz hissetmemek kadar guzel bisi yok bende sizi birakmammm
Senin tommbik te soyle etli butlu ele gelen dolma biber olsun insallah.. guzelce tut op koksa basin bagrinizaaa insallahhhOh masallah sana ❤ fit bi anne ol fistik ne mutlu
Senin hareket asagida oldugu icin ayaklari asagida olabilir cnm benimkinin bildigin kafa asagida tam ayaklarda sagda c seklinde dr bisey demedi sadece basi asagida oldugu icin yuzunu goremedik o kadar :)Aşağıda olunca ne oluyormuş ki benimde hep hareketleri aşağıda. Dr ne diyor bu duruma
Gezmekten toparlanamadi onlarda yoruldu :) sabah kalktiginda bikac is yapti annem ustten ama ev almis basini gidiyordu toplanmazdi oyle 1 saate cnm yavas yavas yapicam artikAilen yanindan gitmeden, bi toplayiverseydi ortaligi soyle de, sana oturup dinlenmesi kalsaydi. ☹
Neyse, ins diyetine uyarsan, seker de sikinti da olmaz.
Iyi dinlenmeler
Parlaklık bende de var canım hatta yarın fetal eko çektircem. Başka bulgu yoksa önemli değilmiş hiçbir önemi yokmuş bilgin olsunselam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl ben fırsat bulup pek giremiyorum:)
şeker yüklemesini yaptırdık normal çıktı ama benim su oranım biraz fazlaymış buda biraz tehlikeli dedi artık tatlı yasak dediayrıntılı usg de kalpde parlama gördü ama emin olamadı perinotolojiye gittim eğer gebeliği sonlandırma gibi durumun varsa bir test vereyim yoksa ne olursa olsun istiyorum diyorsan hafif var ama çok mühim değil dedi..doğduğunda doktor kontrol edecekmiş hemen inşallah sorun yoktur.
Gorumcemin ismini ben istedim. Ama onun adi diye istemedim. Eşim Eslem istedi bende 4 isim sundum o da zeynebi sectiSendeki iyi cesaret görümcenin ismini koyacaktın demi kız halaya oğlan dayıya lafınızdan bile nefret ediyorum benzemesinler halalarına
Bildigim kadariyla insulinde kullanmisti. Bebek baya kglu dogdu sezeryan olmak zorunda kaldi hatta. Suan bile 4.5 aylik masallahi var. Kg disinda sorun olmasinda yurumeye baslayinca kg alimi yavasliyor zatenAyy kuzucuga yazik olmus. Baya baya onemliymis bu konu, bu kadarini bilmiyordum.
allaaaah amin amin amin amin ❤❤❤ hepimizin insSenin tommbik te soyle etli butlu ele gelen dolma biber olsun insallah.. guzelce tut op koksa basin bagrinizaaa insallahhh
Bizde bir iki girişimde bulunduk baktık olmuyor en iyisi sarılıp yatalım dedik. Son zamanlarda o da olmuyor pek ben rahat edemiyorumhamileliğimin başından beri eşimle kardeş kardeş yatıyozgeçenlerde sarılarak yatalım özledim dedim.sabah diyor heryere yastık koymuşun denedim ama ulaşamadım sana sarılmaya
Canım bazı bebekler zayıf oluyor iyi düşün sen canını sıkma. Hem son aylarda alıyor diyorlar. Kalp içinde inşallah birşey çıkmaz. Dualarım seninle.Kızlar biraz keyifsizim bu ara. Detaylı icin kontrole çağırmışlardı. İlk gittiğimde yanı 20+4 de bebeğim 318 gr çıkmıştı. Bir yorum yapmadı bu konuda. Bu gün 22+4 teyiz 451 gr olmuş. Gelişimi geriden geliyor haberin var mi dedi. Bana da öyle geliyor diyebildim sadece. Halbuki 500 gr geçmeliydi. Bir de kalbinde hafif bir açıklık gördüm rapora yazıyorum nasıl olsa fetal eko çektireceksin dedi. Ona da sıkıldım. Şimdi araligin 18 ini bekliyorum fetal eko için
Ayyy kuzummmm alintilama nasil yapiyorsa birinizzzz ogretin sayfalari doldurmaktan hoslanmiyorum ama bilmiyorum beceremedim de bende ustundede durmadim..Cok sevindim canim ,su tuketmek cok onemli tabiki normalde gerekenden fazlasini icmemiz lazim bnde az iciyorum simdi gibi gekiyor bu bulantilar yuzunden baya azaltmistim yoksa gunde 1.5rahat icerdim hamile degilken bile simdi yine dikkat etmeye baslicam yaa aksam su icmek banada cok zor geliyor sirf bu uynamk yuzundenoglum gec yatiyor bu ara o yuzden iyi oluyor iyi degil ama cokta tutuyorum mesela uykumdaen azindan simdilik bikac aya tuvaletten cikamaz olurum yine tabiki kocaman aile olduk canim
Diger mrsaji alintilamadim artik cok uzun yazdimmzaten simdiye kadar hic kilo almadin mi nasil yani
Ne mutlu sanaBizde bir iki girişimde bulunduk baktık olmuyor en iyisi sarılıp yatalım dedik. Son zamanlarda o da olmuyor pek ben rahat edemiyorumEşim psikolojik olarak hiç yanaşmıyor zaten neymiş çocuk orda tekmelerken o işi düşünemiyorum elimi koyuyorum vuruyor diyor Benimde işime geliyor tabi libidom yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?