2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Baska bi doktor gormek bencede mantikli canim detaylida suyuna durumuna bakiyorlar zaten suphe gormus olsa bi alttan muayneyle emin olurdu sanki ,cumartesi bende gittim cok asagida vuruyo hep canim aciyo vurdukça diye acilde baya detaylı baktilar 28hafta oncesi riskli oldugu icin herseyi yapmamiz lazim dedi benim bildigim rahim filmi cekti ardindan vajinal ultrasonla bakti onunla bile bebegin tum hareketleri takip edebildi brnide o dusundurdu normalde ilk aylarda gorulebilen bi mesafe sonucta sonrada normal usg bakti ,doktorun nerde bilmiyorumda ozelde daha detayli bakarlar mi acaba

Sağken koymaya karşıyım bende. Ama ölmüş biri olsa kendi ailemden yada esimin ailesinden sanirim ben kabul ederdim. Umarim anlaşabilirsiniz
Sendeki iyi cesaret görümcenin ismini koyacaktın demi kız halaya oğlan dayıya lafınızdan bile nefret ediyorum benzemesinler halalarına

Oh masallah sana ❤ fit bi anne ol fistik ne mutlu

Cok sevindim canim ,su tuketmek cok onemli tabiki normalde gerekenden fazlasini icmemiz lazim bnde az iciyorum simdi gibi gekiyor bu bulantilar yuzunden baya azaltmistim yoksa gunde 1.5rahat icerdim hamile degilken bile simdi yine dikkat etmeye baslicam yaa aksam su icmek banada cok zor geliyor sirf bu uynamk yuzunden oglum gec yatiyor bu ara o yuzden iyi oluyor iyi degil ama cokta tutuyorum mesela uykumdaen azindan simdilik bikac aya tuvaletten cikamaz olurum yine tabiki kocaman aile olduk canim
Diger mrsaji alintilamadim artik cok uzun yazdimmzaten simdiye kadar hic kilo almadin mi nasil yani

Kizlar doktordan sonra işe geldim yazamadim bi türlü. Benim oglan yuzunu gostermemek icin once eliyle kapatti, sonra hem iki el hem de ayagi koydu, aksam ablasi foto isteyecek, hic umrunda degil paşanın

Seker yuklememi yaptirdim, sonuclar gelince telefon acacaklar. Bi sonraki kontrolum 7 ocakta. Doktora alttan igne batmasi gibi agrim oluyor dedim cok normal dedi. Kasilmalardan bahsettim, nstye aldi bisey yok dedi, eger saatte 2 kez olursa hastaneye acile git yoksa onemli degil dedi. Magnezyuma en gec 36. Haftaya kadar devam edebilirsin hem de kramp girmez rahat edersin dedi. Serviks uzunlugu, suyu vs hepsi iyiymis. 730 gr olmuş bebe. Boyu da 30 cm civari dedi. Sirt agrilarimdan bahsettim, comelir gibi yapip esnetmeye calis, baska yapacak bisey yok diyor. Haftaya seker sonuclarim gelince dogum icin hastaneyle gorusup kaydımı yaptıracağım, epiduralle normal dogum istiyorum bi aksilik olmazsa.
Haberler böyle kizlar.

Aşağıda olunca ne oluyormuş ki benimde hep hareketleri aşağıda. Dr ne diyor bu duruma
Senin hareket asagida oldugu icin ayaklari asagida olabilir cnm benimkinin bildigin kafa asagida tam ayaklarda sagda c seklinde dr bisey demedi sadece basi asagida oldugu icin yuzunu goremedik o kadar :)

Ailen yanindan gitmeden, bi toplayiverseydi ortaligi soyle de, sana oturup dinlenmesi kalsaydi. ☹
Neyse, ins diyetine uyarsan, seker de sikinti da olmaz.
Iyi dinlenmeler
Gezmekten toparlanamadi onlarda yoruldu :) sabah kalktiginda bikac is yapti annem ustten ama ev almis basini gidiyordu toplanmazdi oyle 1 saate cnm yavas yavas yapicam artik

selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl ben fırsat bulup pek giremiyorum:)
şeker yüklemesini yaptırdık normal çıktı ama benim su oranım biraz fazlaymış buda biraz tehlikeli dedi artık tatlı yasak dediayrıntılı usg de kalpde parlama gördü ama emin olamadı perinotolojiye gittim eğer gebeliği sonlandırma gibi durumun varsa bir test vereyim yoksa ne olursa olsun istiyorum diyorsan hafif var ama çok mühim değil dedi..doğduğunda doktor kontrol edecekmiş hemen inşallah sorun yoktur.

Parlaklık bende de var canım hatta yarın fetal eko çektircem. Başka bulgu yoksa önemli değilmiş hiçbir önemi yokmuş bilgin olsun

Sendeki iyi cesaret görümcenin ismini koyacaktın demi kız halaya oğlan dayıya lafınızdan bile nefret ediyorum benzemesinler halalarına
Gorumcemin ismini ben istedim. Ama onun adi diye istemedim. Eşim Eslem istedi bende 4 isim sundum o da zeynebi secti

Ayy kuzucuga yazik olmus. Baya baya onemliymis bu konu, bu kadarini bilmiyordum.
Bildigim kadariyla insulinde kullanmisti. Bebek baya kglu dogdu sezeryan olmak zorunda kaldi hatta. Suan bile 4.5 aylik masallahi var. Kg disinda sorun olmasinda yurumeye baslayinca kg alimi yavasliyor zaten

hamileliğimin başından beri eşimle kardeş kardeş yatıyoz geçenlerde sarılarak yatalım özledim dedim.sabah diyor heryere yastık koymuşun denedim ama ulaşamadım sana sarılmaya
Bizde bir iki girişimde bulunduk baktık olmuyor en iyisi sarılıp yatalım dedik. Son zamanlarda o da olmuyor pek ben rahat edemiyorum Eşim psikolojik olarak hiç yanaşmıyor zaten neymiş çocuk orda tekmelerken o işi düşünemiyorum elimi koyuyorum vuruyor diyor Benimde işime geliyor tabi libidom yerlerde

Canım bazı bebekler zayıf oluyor iyi düşün sen canını sıkma. Hem son aylarda alıyor diyorlar. Kalp içinde inşallah birşey çıkmaz. Dualarım seninle.

Ayyy kuzummmm alintilama nasil yapiyorsa birinizzzz ogretin sayfalari doldurmaktan hoslanmiyorum ama bilmiyorum beceremedim de bende ustundede durmadim..
Ben 69.9 hamile kaldim mayis ayinda... ama benim normalde kilom 62-64 arasindaydi ... bebisimiz olsun diye devamli vitaminler takviye ilaclar(prowomen) ne bilim neler soyliim yunurtaliklar gelissin diye kalitesi artsin diye.. onlarda beni sisirdi 70 e dayandim mi... yumurtalar toplandi mart ayinda benden sonra biraz dondurduk kendime gelmek istedim bide islerim cok yogundu derkene iki ay bekledim vucudum dinlensin diye cok agrim oluyordu kendim cok hantallasmistim..
Neyse mayista transfer oldum.. ben yuruyuslerede bir taraftan basladim yaz zamani havalar guzel su bu zayiflamaya baslamistimda... haziran gecti temmuz ayinda ben birde kusma bulantidan zayifladim iyice.. simdi anca eski kiloma geldim gelmedim.. ha simdi iki bebek var tabi bide ustune cok sukur... bogazimida tutabiliyorum tatli karbonhidrat aliminaa cook dikkat ediyorum.. meyvedede seker var diye dikkatli yiyom... ya herseyin basi duzenli dikkatli beslenmek Bakalim kac kg daha alicam... ya cocuklarimin beslenmesi benim kan degerlerimin duzgun olmasi onemli olan... doktor sukadar kilo alicaksin diye bise demedi ama cunku sorunlu hamilelik yasadim kanamalar yasadim igneler vuruldum perisan durumdaydim.. ama kilodan nefret ediyor.. sezeryan ameliyati cok daha rahat gecmesi icin kilo almami istemiyor.. 12 kg a kadar alabilirsin demisti bakalim benim icin onemli olan cocuklarimi 3,5kiloya kadar cikarabilmek... insallah tezden gelmezlerse

Ne mutlu sana benim su an libidom tavan, ama tamamen yasak. O kadar ozledim ki esimi yani üfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…