2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım zor bir durum inşallah eşini ikna edebilirsin. Şu anne baba ismini niye verirler çocuğa anlamam ya. Zaten herkes evladına kendi istediği ismi koymuş.

Benim iki gündür akintim cok fena artti. Napsam bilmiyorum acile gitsemmi bebegi bende asagida hissediyorum bu da cok huzursuz hissediyor beni. Sanki hareketlerde de azalma var daha oncede yazmistim
Alla Alla git kuzum acile o zaman hem icini rahatlat hem neden kaynakli oldugunu ogren... simdi bende de var akintim bugun dr a soyledim.. sizintimi var dedim bilmiyorum.. acaba dedim suyum mu geliyor kacak sizdiriyorum sanki dedim.. ic camasirim sirilsiklam oluyor dedim.. bazende su degil sadece sarimsi yani... e doktor bebekler seninsikistiriyor dedi.. bi hafta once tahlillerim vardi.. uzerinde cok durmadi mesela.. ayy bende kuzucum isin asli dedim rahatladim.. doktor bisey istemedi dahada rahatladim sabahtan beri yollardayim... cocuklarin kiyafetlerini yikalayip utuluyorum bir taraftan hurclara koyuyorum battaniyeleri kaldi... bide unutmusum mobilya gozlerine diktigim kapitoneler kaldi yikamam lazim.. kurutmalik agzina kadar dolu.. evin camasirlarini yikadik bir taraftan yemekler yapildi.. tabi anniskom ve babamda yardimci Allaha cok sukur.. ahh ahh isler bitmiyorr... ne minnoslarimin isi bitiyor ne evin isi ... Allah mutlulugumuzu daim etsinn arkadaslarrr bir tekkk Huzurrr ve mutlulukkk

Ne mutlu sana benim su an libidom tavan, ama tamamen yasak. O kadar ozledim ki esimi yani üfff
Hahahahha benimde piklerde... yahuuu normalde boyle biri degildim diyecem tamam boyleydim
Ama simdii daha bi pikk.. yahu ne hallere dustuk diyom icimden esim cocuklara bisey olur diye basini karnima koyarken ne bilim elini koyarken en basitinde hic agirligini bile vermiyor amann bisey olur diye kocam dokun diyom.. bisi olmazzz bundan... sabahtan aksama kadar kostururken ben bu kadar dusunmuyon beni de ekliyom

Parlaklık bende de var canım hatta yarın fetal eko çektircem. Başka bulgu yoksa önemli değilmiş hiçbir önemi yokmuş bilgin olsun
Gecen gun sordum
Doktoruma bak unuttum sana demeyi cuma gunku ozel kontrolumde.. doktor bey detaylida cok fazla kinusamadik bu cocuklarin kalpleri sulari bobregi bagirsaklari kullanabiliyormu doluluk varmi? İste damarlari ana arter venler ne durumda diye bu sefer sordum... tek tek cevaplama zorunda kaldi utandim vallaha da ama napim icimde kalacagina.. merak etmeyin ben herbiseyine bakkyorum dedim.. kalpte parlaklik artik aranan kriter degil.. dogumdan sonra genelde boyle bir sikinti kalmiyor yada yasina kadar duzeliyor dedi.. suankik onlara takilmamak lazim dedi

Benim iki gündür akintim cok fena artti. Napsam bilmiyorum acile gitsemmi bebegi bende asagida hissediyorum bu da cok huzursuz hissediyor beni. Sanki hareketlerde de azalma var daha oncede yazmistim
Bende aşagıda hissediyorum sanki bi kac gündür, gobek deligi hizasında da hissediyorum ama özellkle yan yattgımda kasıgıma kasıgıma vuruyor yada büyüdügü icinmi bilmiyorum önceden nasıldı nekadr yukardaydı onuda unuttum.. kontrole nezaman gitmiştin en son ozaman nasıldı?

Moralini bozma. Beslenmene bir düzen getir. Centikten bahsedildi ki? Kan akisi nasilmis? Birde beslenmen nasil sık sık gerekirse az ye. Muz, portakal suyu tuket. Yumurta,peynir, süt ve yogurt mutlaka hergun ye ama istisnasiz her gun
Canım çektikten bahsetmedi. Suyuyla ilgili biraz şüpheli konuştu ama rapora normal yazmış. Suyu az gibi ama bu göreceli bir kavram dedi sadece. Sınıra yakınmış ya da sınırdaymış tam hatırlamıyorum
Kendi doktoruma da fuma gitmiştim yakın bir rakam söyledi ama gelişimi hakkında yorum yapmadı. Yok o başka hastanede yapılacak. Çocuk kardiyolojiden randevu aldık
Canım bazı bebekler zayıf oluyor iyi düşün sen canını sıkma. Hem son aylarda alıyor diyorlar. Kalp içinde inşallah birşey çıkmaz. Dualarım seninle.
hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Moral oldunuz

Canım alıntılanmak istediğin mesajın altinda alıntı + yazıyor ona bas alıntıya eklenecek. Kaç mesaj istiyorsan tek tek o tuşa basacaksın. Sonrasında ise cevap yazma alanındaki alıntıları ekle tuşuna basacaksın hepsi biralara görünecek. Bu kadar basit

Kızlar bebişlerin eşyalarını yıkayan oldu mu aranızda? Yıkadıysanız neyle yıkadınız?

Ne mutlu sana benim su an libidom tavan, ama tamamen yasak. O kadar ozledim ki esimi yani üfff
Valla kiLar ilk 3 ay bizim iliski yasaktı ben de kendimi geri cekmisyim hep. 14 haftadan sonra serbest dedik ama haftada birden fazla yapamadık korkudan. Nenolsiysa 12 gün ayrı kalınca oldu. Benim libido da tavan. Bıraksan günde 3 kez olacak da kendimi tutmaya çalışıyorum

Gecmis olsun esine canim.
Dinlenmeye bak. Şeker icin dr ne dedi hic belirtisi varmiydi bende yaptirmasammi demeye baslamistim ama simdi seni gorunce fikrim degisti. Birde bebeğin kgsu ortalamaya gore fazla miydi hep nasildi
Hicbir belirtim yoktu cnm beklemiyordum acikcasi bi ara yaptirmamayi bile dusunmustu.aslinda hep haftasiyla uyumlu gidiyordu ama kilosu haftasina gore birazcik onde cikti ki bende damarda drencte vardi.

Amin cnm tutabilecegim kadar tutucam kendimi iste ama hic beklemiyordum acikcasi.ev isinide artik 1 haftaya yaydim yoksa bitirmeye calissam cildiririm

Benim cikti cnm bugun bende dikkat edicem

Akıntı bende de arttı. Bebeği de aşağıda hissediyorum diyordum. Bugün gittim moralim çöktü geldim.
Gerçi ne dedi neden dedi anlamadım ki. Suyun aşağıda rahmin kapalı rahim uzunluğun kötü değil. Yat kalkma kabız olma öksürme progestan iğne fitil dedi gönderdi. Bence de git için rahat eder en azından. Ama kendi dr una git.

Benim kasığıma otururken pırttt pırttt şeklinde vurıyor gibi. Ama uzanırken tekme şeklinde sizinde öyle mi kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…