- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.378
- 158
- 32
Canım zor bir durum inşallah eşini ikna edebilirsin. Şu anne baba ismini niye verirler çocuğa anlamam ya. Zaten herkes evladına kendi istediği ismi koymuş.kızlar merhaba sizlere birşey sormak istiyorum,biz isim konusunda hala karar veremedik ve eşim ısrarla rahmetli babasının ismini vermek istiyor,adı Yüksel..bende kimliğinde yazabilir ama yanına bir isim daha olsun ama ilk ismiyle sesleniriz diyorum ,benim istediğim Efe..ama ismi sadece kimlikte yazmamalıymış efe yüksel diye seslenilmeliymiş,anlaşamıyoruz bir türlü.ben onu kırmamak için kimlikte yazsın dedim ama çocuğuma sadece efe diye seslenmek istiyorum ,herkes kendi adıyla yaşasın ayrıca içime sinmediği için sinirlerim tepeme geliyor
Hadi yaaa ne güzelNe mutlu sanabenim su an libidom tavan, ama tamamen yasak. O kadar ozledim ki esimi yani üfff
Alla Alla git kuzum acile o zaman hem icini rahatlat hem neden kaynakli oldugunu ogren... simdi bende de var akintim bugun dr a soyledim.. sizintimi var dedim bilmiyorum.. acaba dedim suyum mu geliyor kacakBenim iki gündür akintim cok fena artti. Napsam bilmiyorum acile gitsemmi bebegi bende asagida hissediyorum bu da cok huzursuz hissediyor beni. Sanki hareketlerde de azalma var daha oncede yazmistim
Onlari hep hesapladim zatenHadi yaaa ne güzelNeyse artık az kaldı kız sabret diycemd sonrada lohusalık giriyor bi 40 günde öyle idare etçeen
Hahahahha benimde piklerde... yahuuu normalde boyle biri degildim diyecem tamam boyleydimNe mutlu sanabenim su an libidom tavan, ama tamamen yasak. O kadar ozledim ki esimi yani üfff
Ayyy kahkahala icindeyimmmmmmmmOnlari hep hesapladim zaten
Gecen gun sordumParlaklık bende de var canım hatta yarın fetal eko çektircem. Başka bulgu yoksa önemli değilmiş hiçbir önemi yokmuş bilgin olsun
Al benden de o kadar tam nirvanaya ulaşmışken yasak geldiHadi yaaa ne güzelNeyse artık az kaldı kız sabret diycemd sonrada lohusalık giriyor bi 40 günde öyle idare etçeen
Bende aşagıda hissediyorum sanki bi kac gündür, gobek deligi hizasında da hissediyorum ama özellkle yan yattgımda kasıgıma kasıgıma vuruyor yada büyüdügü icinmi bilmiyorumBenim iki gündür akintim cok fena artti. Napsam bilmiyorum acile gitsemmi bebegi bende asagida hissediyorum bu da cok huzursuz hissediyor beni. Sanki hareketlerde de azalma var daha oncede yazmistim
Canım çektikten bahsetmedi. Suyuyla ilgili biraz şüpheli konuştu ama rapora normal yazmış. Suyu az gibi ama bu göreceli bir kavram dedi sadece. Sınıra yakınmış ya da sınırdaymış tam hatırlamıyorumMoralini bozma. Beslenmene bir düzen getir. Centikten bahsedildi ki? Kan akisi nasilmis? Birde beslenmen nasil sık sık gerekirse az ye. Muz, portakal suyu tuket. Yumurta,peynir, süt ve yogurt mutlaka hergun ye ama istisnasiz her gun
Kendi doktoruma da fuma gitmiştim yakın bir rakam söyledi ama gelişimi hakkında yorum yapmadı. Yok o başka hastanede yapılacak. Çocuk kardiyolojiden randevu aldıkSadece kilosundan mi boyle yorum yapti acaba zaten tahmini soyledikleri icin genelde 100 grama kadr oynama olabiliyor kendi doktorun ne diyor kilo takibi icin heray duzenli artis varsa problem olmamasi lazim ,ins iyi cikar onuda mi ayni radyolog yapicak
hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Moral oldunuzCanım bazı bebekler zayıf oluyor iyi düşün sen canını sıkma. Hem son aylarda alıyor diyorlar. Kalp içinde inşallah birşey çıkmaz. Dualarım seninle.
Canım alıntılanmak istediğin mesajın altinda alıntı + yazıyor ona bas alıntıya eklenecek. Kaç mesaj istiyorsan tek tek o tuşa basacaksın. Sonrasında ise cevap yazma alanındaki alıntıları ekle tuşuna basacaksın hepsi biralara görünecek. Bu kadar basitAyyy kuzummmm alintilama nasil yapiyorsa birinizzzz ogretin sayfalari doldurmaktan hoslanmiyorum ama bilmiyorum beceremedim de bende ustundede durmadim..
Ben 69.9 hamile kaldim mayis ayinda... ama benim normalde kilom 62-64 arasindaydi ... bebisimiz olsun diye devamli vitaminler takviye ilaclar(prowomen) ne bilim neler soyliim yunurtaliklar gelissin diye kalitesi artsin diye.. onlarda beni sisirdi 70 e dayandim mi... yumurtalar toplandi mart ayinda benden sonra biraz dondurduk kendime gelmek istedim bide islerim cok yogundu derkene iki ay bekledim vucudum dinlensin diye cok agrim oluyordu kendim cok hantallasmistim..
Neyse mayista transfer oldum.. ben yuruyuslerede bir taraftan basladim yaz zamani havalar guzel su bu zayiflamaya baslamistimda... haziran gecti temmuz ayinda ben birde kusma bulantidan zayifladim iyice.. simdi anca eski kiloma geldim gelmedim.. ha simdi iki bebek var tabi bide ustune cok sukur... bogazimida tutabiliyorum tatli karbonhidrat aliminaa cook dikkat ediyorum.. meyvedede seker var diye dikkatli yiyom... ya herseyin basi duzenli dikkatli beslenmekBakalim kac kg daha alicam... ya cocuklarimin beslenmesi benim kan degerlerimin duzgun olmasi onemli olan... doktor sukadar kilo alicaksin diye bise demedi ama cunku sorunlu hamilelik yasadim kanamalar yasadim igneler vuruldum perisan durumdaydim.. ama kilodan nefret ediyor.. sezeryan ameliyati cok daha rahat gecmesi icin kilo almami istemiyor.. 12 kg a kadar alabilirsin demisti bakalim benim icin onemli olan cocuklarimi 3,5kiloya kadar cikarabilmek... insallah tezden gelmezlerse
Bizde bir iki girişimde bulunduk baktık olmuyor en iyisi sarılıp yatalım dedik. Son zamanlarda o da olmuyor pek ben rahat edemiyorumEşim psikolojik olarak hiç yanaşmıyor zaten neymiş çocuk orda tekmelerken o işi düşünemiyorum elimi koyuyorum vuruyor diyor Benimde işime geliyor tabi libidom yerlerde
Valla kiLar ilk 3 ay bizim iliski yasaktı ben de kendimi geri cekmisyim hep. 14 haftadan sonra serbest dedik ama haftada birden fazla yapamadık korkudan. Nenolsiysa 12 gün ayrı kalınca oldu. Benim libido da tavan. Bıraksan günde 3 kez olacak da kendimi tutmaya çalışıyorumNe mutlu sanabenim su an libidom tavan, ama tamamen yasak. O kadar ozledim ki esimi yani üfff
Hicbir belirtim yoktu cnm beklemiyordum acikcasi bi ara yaptirmamayi bile dusunmustu.aslinda hep haftasiyla uyumlu gidiyordu ama kilosu haftasina gore birazcik onde cikti ki bende damarda drencte vardi.Gecmis olsun esine canim.
Dinlenmeye bak. Şeker icin dr ne dedi hic belirtisi varmiydi bende yaptirmasammi demeye baslamistim ama simdi seni gorunce fikrim degisti. Birde bebeğin kgsu ortalamaya gore fazla miydi hep nasildi
Amin cnm tutabilecegim kadar tutucam kendimi iste ama hic beklemiyordum acikcasi.ev isinide artik 1 haftaya yaydim yoksa bitirmeye calissam cildiririmBebiş büyümüş maşallah yaaşeker içnde geçmiş olsun canım. diyete başlarsın kşke ailen gelince yorulmak yerine dinlenebilmiş olsaydın kayınvaldem gelince banada aynısı oluyo guya yardım etmek icin gelıyo ama ben cok ayakta kalıp yoruluyorum kimse yokken dha rahatım valla karışan eden yok Allah muhtac etmesin
Benim cikti cnm bugun bende dikkat edicemBugun 75 lik seker yukleme yaptirdim kizlar
Kan sonucu cikmadi ama ictikten 30 dk sonra yapilan idrarda glikoz cikti muhtemelen seker cikar dedi doktorum bisim ailede yok beslenmemde hic seker icermez ama ikizlerde sık goruluyormus danitim diyet yapicam artik
Uni baby nin deterjanini almistim ama sonradan ogrendim cok iyi olmadigini cnmKızlar bebişlerin eşyalarını yıkayan oldu mu aranızda? Yıkadıysanız neyle yıkadınız?
Parlaklık bende de var canım hatta yarın fetal eko çektircem. Başka bulgu yoksa önemli değilmiş hiçbir önemi yokmuş bilgin olsun
[/QUOTE sağol canım teşekkür ederim inşAllah bişey yoktur sıkma canını kul yapısı makine yanılma payları çok
Akıntı bende de arttı. Bebeği de aşağıda hissediyorum diyordum. Bugün gittim moralim çöktü geldim.Benim iki gündür akintim cok fena artti. Napsam bilmiyorum acile gitsemmi bebegi bende asagida hissediyorum bu da cok huzursuz hissediyor beni. Sanki hareketlerde de azalma var daha oncede yazmistim
Benim kasığıma otururken pırttt pırttt şeklinde vurıyor gibi. Ama uzanırken tekme şeklinde sizinde öyle mi kızlar yaBende aşagıda hissediyorum sanki bi kac gündür, gobek deligi hizasında da hissediyorum ama özellkle yan yattgımda kasıgıma kasıgıma vuruyor yada büyüdügü icinmi bilmiyorumönceden nasıldı nekadr yukardaydı onuda unuttum.. kontrole nezaman gitmiştin en son ozaman nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?