Kontrole gideli 10 gun oldu. O zaman boyle bir durum yoktu. Sadece akintima gozle bakti dr normal dedi. Keske vajinal kultur isteseydimBende aşagıda hissediyorum sanki bi kac gündür, gobek deligi hizasında da hissediyorum ama özellkle yan yattgımda kasıgıma kasıgıma vuruyor yada büyüdügü icinmi bilmiyorumönceden nasıldı nekadr yukardaydı onuda unuttum.. kontrole nezaman gitmiştin en son ozaman nasıldı?
Sadece kasıgınamı yukarlarda hiç oynamıyor mu canımBenim kasığıma otururken pırttt pırttt şeklinde vurıyor gibi. Ama uzanırken tekme şeklinde sizinde öyle mi kızlar ya
Enfeksıyondanmı süphelenıyorsunKontrole gideli 10 gun oldu. O zaman boyle bir durum yoktu. Sadece akintima gozle bakti dr normal dedi. Keske vajinal kultur isteseydim
Dikkat etmedim bi odaklanıyım canımBenim kasığıma otururken pırttt pırttt şeklinde vurıyor gibi. Ama uzanırken tekme şeklinde sizinde öyle mi kızlar ya
tamam kuzumm insallah olur bak deniyomCanım alıntılanmak istediğin mesajın altinda alıntı + yazıyor ona bas alıntıya eklenecek. Kaç mesaj istiyorsan tek tek o tuşa basacaksın. Sonrasında ise cevap yazma alanındaki alıntıları ekle tuşuna basacaksın hepsi biralara görünecek. Bu kadar basit
Kızlar bebişlerin eşyalarını yıkayan oldu mu aranızda? Yıkadıysanız neyle yıkadınız? Hacisakir granul makine icin bide yumusun hassas ciktler icin.. once yumos dokmedim hani camasirlari yumusacik zaten ama baktim hicte yumusamadi kazik gibi oldu yumos seyler... azicik yumos doktum kokusu az olsun diye.. normalde camasirlarimin sonuna dogru yumos koyuyordum bebe kiyafetimde onceden kapagin ceyregi kadar doktum.. cok bile oldu.. ben oneririm yumusatici koyarmisin bilmem ama deteryan hacisakirin guzel
cook gecmis olsunHicbir belirtim yoktu cnm beklemiyordum acikcasi bi ara yaptirmamayi bile dusunmustu.aslinda hep haftasiyla uyumlu gidiyordu ama kilosu haftasina gore birazcik onde cikti ki bende damarda drencte vardi.
Ya bende bugunden beri ayaktaydim hastanee oraya buraya gittim, evdeyken de keza bebekleri hissetmiyom ama otrdugumda ama ozellikle uzandigimda cocuk erkek olan sanki davul caliyir mubarek uyanan kizida uyandiriyorBenim kasığıma otururken pırttt pırttt şeklinde vurıyor gibi. Ama uzanırken tekme şeklinde sizinde öyle mi kızlar ya
Yapabildim bibkac hatayla arkadasi mesajindan devam etmisim ama oldu saol canimCanım alıntılanmak istediğin mesajın altinda alıntı + yazıyor ona bas alıntıya eklenecek. Kaç mesaj istiyorsan tek tek o tuşa basacaksın. Sonrasında ise cevap yazma alanındaki alıntıları ekle tuşuna basacaksın hepsi biralara görünecek. Bu kadar basit
Canım sen daha öncelerde çıt çıt ses duyuyorum demiştin. Bugun bende ses duyuyorum kırtkırt bişiler oluyor. Eklemlerinden mi çıkıyor noluyor döndükçe hızlı hareket ettikçe çıkıyor. Senin devam ediyor mu ses.Benim iki gündür akintim cok fena artti. Napsam bilmiyorum acile gitsemmi bebegi bende asagida hissediyorum bu da cok huzursuz hissediyor beni. Sanki hareketlerde de azalma var daha oncede yazmistim
Yukarda da hissettiğim oluyor ama başı yukarda olduğu için genelde aşağıda. Senin nasılSadece kasıgınamı yukarlarda hiç oynamıyor mu canım
Bugunkü doktor neler dediiiii seker yüklemesi yaptımıtamam kuzumm insallah olur bak deniyom
cook gecmis olsun
Ya bende bugunden beri ayaktaydim hastanee oraya buraya gittim, evdeyken de keza bebekleri hissetmiyom ama otrdugumda ama ozellikle uzandigimda cocuk erkek olan sanki davul caliyir mubarek uyanan kizida uyandiriyoryinede kizimda cok bir kipirdanma yok.. ama erkek fenaa... seyimde fokurdamalar oluyor sanki.. doktor uzancaksin diyor banada.. ama rahim kaslari cok iyi dedi kapali... ven diyom karninda toplanmalar oluyor.. doktor rahim cikisina bakiyor kaslar gayet kalin ve kapali... o zaman magnezyum alicaksin dedi iste... iki doktorda magnezyum deyince icim daha rahat etti bugun yarin baslicam...
Başı aşağda benim oyuzden asagda agırlık hissediyorum gibi geliyo sankiYukarda da hissettiğim oluyor ama başı yukarda olduğu için genelde aşağıda. Senin nasıl
Acikladim ama seker yuklemesine gerek yok dedi ama benim icin soyledi ilk doktorumda zaten yapilmasina gerek yok dedi aclik toklukumh olcturdum cunku sabah ac karnina 72 cikti.. hemen arkasindan zaten gozlerim dondu... disarda hemen iki tost bir ayran ve uzerine cikolata yedimki ne olacaksa olsun diye bir saat gecti tokluk olcturmeye gittim.. 112 cikti.. e artik baska neleri goze aldi bilemiyorum amaBugunkü doktor neler dediiiii seker yüklemesi yaptımı
Ayyy kuzummmm alintilama nasil yapiyorsa birinizzzz ogretin sayfalari doldurmaktan hoslanmiyorum ama bilmiyorum beceremedim de bende ustundede durmadim..
Ben 69.9 hamile kaldim mayis ayinda... ama benim normalde kilom 62-64 arasindaydi ... bebisimiz olsun diye devamli vitaminler takviye ilaclar(prowomen) ne bilim neler soyliim yunurtaliklar gelissin diye kalitesi artsin diye.. onlarda beni sisirdi 70 e dayandim mi... yumurtalar toplandi mart ayinda benden sonra biraz dondurduk kendime gelmek istedim bide islerim cok yogundu derkene iki ay bekledim vucudum dinlensin diye cok agrim oluyordu kendim cok hantallasmistim..
Neyse mayista transfer oldum.. ben yuruyuslerede bir taraftan basladim yaz zamani havalar guzel su bu zayiflamaya baslamistimda... haziran gecti temmuz ayinda ben birde kusma bulantidan zayifladim iyice.. simdi anca eski kiloma geldim gelmedim.. ha simdi iki bebek var tabi bide ustune cok sukur... bogazimida tutabiliyorum tatli karbonhidrat aliminaa cook dikkat ediyorum.. meyvedede seker var diye dikkatli yiyom... ya herseyin basi duzenli dikkatli beslenmekBakalim kac kg daha alicam... ya cocuklarimin beslenmesi benim kan degerlerimin duzgun olmasi onemli olan... doktor sukadar kilo alicaksin diye bise demedi ama cunku sorunlu hamilelik yasadim kanamalar yasadim igneler vuruldum perisan durumdaydim.. ama kilodan nefret ediyor.. sezeryan ameliyati cok daha rahat gecmesi icin kilo almami istemiyor.. 12 kg a kadar alabilirsin demisti bakalim benim icin onemli olan cocuklarimi 3,5kiloya kadar cikarabilmek... insallah tezden gelmezlerse
Canm meraba..bende 22+0 da detaylıya girdim 445 gramdı..doktorum gayet normal demiştiKızlar biraz keyifsizim bu ara. Detaylı icin kontrole çağırmışlardı. İlk gittiğimde yanı 20+4 de bebeğim 318 gr çıkmıştı. Bir yorum yapmadı bu konuda. Bu gün 22+4 teyiz 451 gr olmuş. Gelişimi geriden geliyor haberin var mi dedi. Bana da öyle geliyor diyebildim sadece. Halbuki 500 gr geçmeliydi. Bir de kalbinde hafif bir açıklık gördüm rapora yazıyorum nasıl olsa fetal eko çektireceksin dedi. Ona da sıkıldım. Şimdi araligin 18 ini bekliyorum fetal eko için
İnan içime su serptin. Kendimi suçlayıp duruyorum sabahtan beri.Canm meraba..bende 22+0 da detaylıya girdim 445 gramdı..doktorum gayet normal demişti
Bende senin öyle tedirgin mesajını görünce şaşırdım canm..sıkma hiç canını doktorun çok abartmış 50_100 gram geride olsunlar yeterki sağlıklı olsunlar. ..ama bendice öyle bişey yok..yani benim doktorum hiç bir sorun görmediİnan içime su serptin. Kendimi suçlayıp duruyorum sabahtan beri.
Bende medilife beylikduzune gidiyorum
Acikladim ama seker yuklemesine gerek yok dedi ama benim icin soyledi ilk doktorumda zaten yapilmasina gerek yok dedi aclik toklukumh olcturdum cunku sabah ac karnina 72 cikti.. hemen arkasindan zaten gozlerim dondu... disarda hemen iki tost bir ayran ve uzerine cikolata yedimki ne olacaksa olsun diye bir saat gecti tokluk olcturmeye gittim.. 112 cikti.. e artik baska neleri goze aldi bilemiyorum amaBugunkü doktor neler dediiiii seker yüklemesi yaptımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?