2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kontrole gideli 10 gun oldu. O zaman boyle bir durum yoktu. Sadece akintima gozle bakti dr normal dedi. Keske vajinal kultur isteseydim

[/QUOTE]
tamam kuzumm insallah olur bak deniyom
Hicbir belirtim yoktu cnm beklemiyordum acikcasi bi ara yaptirmamayi bile dusunmustu.aslinda hep haftasiyla uyumlu gidiyordu ama kilosu haftasina gore birazcik onde cikti ki bende damarda drencte vardi.
cook gecmis olsun
Benim kasığıma otururken pırttt pırttt şeklinde vurıyor gibi. Ama uzanırken tekme şeklinde sizinde öyle mi kızlar ya
Ya bende bugunden beri ayaktaydim hastanee oraya buraya gittim, evdeyken de keza bebekleri hissetmiyom ama otrdugumda ama ozellikle uzandigimda cocuk erkek olan sanki davul caliyir mubarek uyanan kizida uyandiriyor yinede kizimda cok bir kipirdanma yok.. ama erkek fenaa... seyimde fokurdamalar oluyor sanki.. doktor uzancaksin diyor banada.. ama rahim kaslari cok iyi dedi kapali... ven diyom karninda toplanmalar oluyor.. doktor rahim cikisina bakiyor kaslar gayet kalin ve kapali... o zaman magnezyum alicaksin dedi iste... iki doktorda magnezyum deyince icim daha rahat etti bugun yarin baslicam...

Yapabildim bibkac hatayla arkadasi mesajindan devam etmisim ama oldu saol canim Teknolojiyle yakinligim uni zamani ve bekarken deli gibiydi... lakinn o isleri kocama biraktim ne iyi diyom bakio bu diyo oyle alioz Herbiseyden koptugumu farkettim..

cook gecmis olsun

Ya bende bugunden beri ayaktaydim hastanee oraya buraya gittim, evdeyken de keza bebekleri hissetmiyom ama otrdugumda ama ozellikle uzandigimda cocuk erkek olan sanki davul caliyir mubarek uyanan kizida uyandiriyor yinede kizimda cok bir kipirdanma yok.. ama erkek fenaa... seyimde fokurdamalar oluyor sanki.. doktor uzancaksin diyor banada.. ama rahim kaslari cok iyi dedi kapali... ven diyom karninda toplanmalar oluyor.. doktor rahim cikisina bakiyor kaslar gayet kalin ve kapali... o zaman magnezyum alicaksin dedi iste... iki doktorda magnezyum deyince icim daha rahat etti bugun yarin baslicam...
[/QUOTE]

Bugunkü doktor neler dediiiii seker yüklemesi yaptımı

Benim iki gündür akintim cok fena artti. Napsam bilmiyorum acile gitsemmi bebegi bende asagida hissediyorum bu da cok huzursuz hissediyor beni. Sanki hareketlerde de azalma var daha oncede yazmistim
Canım sen daha öncelerde çıt çıt ses duyuyorum demiştin. Bugun bende ses duyuyorum kırtkırt bişiler oluyor. Eklemlerinden mi çıkıyor noluyor döndükçe hızlı hareket ettikçe çıkıyor. Senin devam ediyor mu ses.

cook gecmis olsun

[/QUOTE]
Magnezyum iyi geliyor gerçekten bende ihmal edince anladım magnezyum kullanırken daha iyi hissediyordum kendimi bugün başladım tekrar ilaç içmeyi hiç sevmiyorum malesef

[/QUOTE]
Acikladim ama seker yuklemesine gerek yok dedi ama benim icin soyledi ilk doktorumda zaten yapilmasina gerek yok dedi aclik toklukumh olcturdum cunku sabah ac karnina 72 cikti.. hemen arkasindan zaten gozlerim dondu... disarda hemen iki tost bir ayran ve uzerine cikolata yedimki ne olacaksa olsun diye bir saat gecti tokluk olcturmeye gittim.. 112 cikti.. e artik baska neleri goze aldi bilemiyorum ama
-gunde 4-5 kez ozellikle uzandigimda cocuklar toplaniyor bir yere geliyor dedim
-akintim var dedim.. bazen sarimsi sumuk gibi (cok afedersiniz) bazen su gibi sanki sizinti var... ( doktor bey agirliktanda olabilir cocuklarin konumundan idrar kesenize baskidan olabilir ekstra bir daha idrar kulturu istemedi bir hafta once yaptirmistim cunki....
-bir hafta once amniyon sivin eksik demisti kan ilacina baslatabiliriz ve seker testi yapariz dedi.. ama bol bol su iceceksin tuzdan uzak dur demisti (zaten tuzlu bisi yemiyorum yinede odem var karnim nokta nokta oluyor ben ona yoruyorum neyse...) bugun amniyon sivin duzelmis demekki vucudun susuz kaliyor kan sukandiriciya gerek yok dedi.. magnezyum kullanalim dedi... seker testinie bana onermedi
(Belki tup bebek biraz riskli bebekleri o gayrete sokmayalim diye cunku bando takimi gibi zil gibi oluyorlar bide vajinamdan cikcak gibi biri basiyla fena zorluyor digeri ayaklariyla teoiniyor simdiden.. artik neyi goz onune aldi bilemiyorum.. karar sizin...

Yukarda da hissettiğim oluyor ama başı yukarda olduğu için genelde aşağıda. Senin nasıl
Başı aşağda benim oyuzden asagda agırlık hissediyorum gibi geliyo sanki yani en son öyleydi belkide pozisyon değişti.. iki hafta önce falan gobek hizasında cıkıntı olurdu biyerlerini dayardı elime gelirdi resmen bu ara o yok gobek bolgesinde arkasinimi döndü napti bilmiyorum pozisyonda etkılıyodur vuruşları

Acikladim ama seker yuklemesine gerek yok dedi ama benim icin soyledi ilk doktorumda zaten yapilmasina gerek yok dedi aclik toklukumh olcturdum cunku sabah ac karnina 72 cikti.. hemen arkasindan zaten gozlerim dondu... disarda hemen iki tost bir ayran ve uzerine cikolata yedimki ne olacaksa olsun diye bir saat gecti tokluk olcturmeye gittim.. 112 cikti.. e artik baska neleri goze aldi bilemiyorum ama
-akintim var dedim.. bazen sarimsi sumuk gibi (cok afedersiniz) bazen su gibi sanki sizinti var... ( doktor bey agirliktanda olabilir cocuklarin konumundan idrar kesenize baskidan olabilir ekstra bir daha idrar kulturu istemedi bir hafta once yaptirmistim cunki....
-bir hafta once amniyon sivin eksik demisti kan ilacina baslatabiliriz ve seker testi yapariz dedi.. ama bol bol su iceceksin tuzdan uzak dur demisti (zaten tuzlu bisi yemiyorum yinede odem var karnim nokta nokta oluyor ben ona yoruyorum neyse...) bugun amniyon sivin duzelmis demekki vucudun susuz kaliyor kan sukandiriciya gerek yok dedi.. magnezyum kullanalim dedi... seker testinie bana onermedi
(Belki tup bebek biraz riskli bebekleri o gayrete sokmayalim diye cunku bando takimi gibi zil gibi oluyorlar bide vajinamdan cikcak gibi biri basiyla fena zorluyor digeri ayaklariyla teoiniyor simdiden.. artik neyi goz onune aldi bilemiyorum.. karar sizin...
[/QUOTE]

Canım görmemişim ben onceleri cok okuyamadım bugün cok sevindim suyun normake dönmesine su icmek gercekten önemli bende kendimi biraz daha zorlasam iyi olacak.. bası asagda olan bebek baskı yapıyor dımı anlıyorum o hissi.. bebekler iyi olsunlarda aclık ve tokluk sekerin gercekten guzel cıkmş maşallah benim açlık 85 cıktı tokluk baktırmadım henüz inş bu hafta doktra gidebilirim eşim müsait olurda benim doktorumda bana seker yuklemesini gerek görmemişti bakalım

Anladim canim bende aldin diye hatirliyodum ama bu bulanti kusmalrin oldugu zmaan benimde fenalastigim aralar galiba orayi kaçırmışım hamilelik kilona yeni geldin yani bende bu ayki kontole kadar daha almazsam iyi olucak boylece gelcek ay 1kilo alirsam 7.ayimda hamileleige basladim kiloda olcam buda benim icin cok iyi sonradan birden alsamda hizli veremiyorum cocukla agir agir dolasmakta istemiyorum insana yuk oluyor ister istemz kan degerlerim dusuk ama kan ilaci beni mahvediyordoktorla konusana kadar icmiycem karnima agrilar giriyor resmen.. bebisler iyi olsunda yeterki kilo alimlari cok iyi nasilsa bu mesaji cevaplamadan ustten yazmak istedigin kisininkinide alip tekrr yaziyosun canim ama bazen kasiyo tum mesjlar siliniyor

Canm meraba..bende 22+0 da detaylıya girdim 445 gramdı..doktorum gayet normal demişti

İnan içime su serptin. Kendimi suçlayıp duruyorum sabahtan beri.
Bende senin öyle tedirgin mesajını görünce şaşırdım canm..sıkma hiç canını doktorun çok abartmış 50_100 gram geride olsunlar yeterki sağlıklı olsunlar. ..ama bendice öyle bişey yok..yani benim doktorum hiç bir sorun görmedi

[/QUOTE]
Canım ya hayırlısıyla sağlıcakla vaktinde bir doğursak inşallah baksana her geçen gün başka şeyler çıkıyor. Ne zormuş ya hiç böyle düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…