2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
hayır canım hiç abartı olmaz..anca sığar zaten bide daha düzenli durur..şimdi martta olacağı için doğum havlar serin olur yanına hırka çorap kalın bişeyler alman gerekebilir..çocuk için kalın battaniye anca yani

Hic bilmiyorum ki cnm

leo cok hos bir isim bencede... ama bizim turk isimlerine pek benzemiyor gibi de :) gerci yeni koyulan isimlerin cogu benzemiyor :))
Turkiyede de baya leo duymaya basladim, hatta nisanda doğuracak bi arkadasim da dusunuyor. Tabi dediğim gibi cocuk burda buyuyecek ve zorlanmayacagi bi isim olmasi tercihimiz. Yoksa cok daha fazla alternatifimiz olurdu..

Kızlarcım hepinize merhaba
Valla birkaç gündür hiç giremedim ama dünden beri ben yokken yazdıklarınızı okuyorum maşallah yüz sayfayı geçmiş oku oku bitmedi benim de bugün kontrolüm vardı. Şükür bebişte bir şey yok, 886 gram olmuş miniğim doktorun tartısına göre 300 gram almışım, aferin sana dedi. Almıyorum kilo, sizce bu iyi bir şey mi dedim çok iyi dedi, rahatladım şeker yüklemesi de yaptırdım 1. Saat açlık 133 çıktı. Ama açken ve 2. Saatte bakılmadı anlamadım ama şükür şekerim yokmuş Zaten olsa çok üzülürdüm, hamilelikte o kadar çok şeyden kıstım ki bir de diyet yapmak çok ağır gelirdi Allah dağına göre kar veriyor işte d vitaminim yerlerde süründüğü için monovit damlasını komple kafama dikip içmem gerektiğini söyledi. Şaka yaptığını düşündüm ama ciddiymiş. Zaten önceden de şu d vitamini damlalarının pek etkili olmadığını duymuştum gebelikten önce d vitamini takviyesi kullanıyordum Solgar’dan yine ona devam edeceğim

Yani benden haberler bu kadar hepinizi, bebeciklerinizi kocaman öpüyorum

Muthis haberlerle donmussun iste ne guzel
Muhtesem donus
Senin ve tosbiginin iyi olmasina cok sevindim canim☺
Hosgeldin ❤

Ben de kızımda dr.Brown biberonundan kullanmıştım.Çocuğa gaz yapmıyormuş galiba öyle tavsiye etmişlerdi.Kızım mamayla büyümesine rağmen gaz sancısı yaşamadık hiç.Şimdi yine emmez de erken biberona başlarsak önce bunu denicem.

Merhaba benim de d vitamini yerlerde.Sprey şeklinde kullandım ayrı multivatimin alıyorum ayrı.Güneşe de çıkıyorum ama bir türlü yükselmiyor.D vitamini yüksek besinler de yiyorum.Perşembe randevum var bakalım.

benim sag kaburgamin ustunde gogsumun tam altina gelen yer cok agriyor... bazen surekli oluyor bazen ara ara oluyor.. tek bir nokta bazen elimi dokununca bile aklim cikiyor.. doktoruma da danismadim... varmi bunu yasayan? ne agrisi oldugunu bilen?
abimin esi oglusumun ayagi olabilir dedi oraya kadar uzatiyorlarmi bu minnos ayaklari

Selam herkese,
Ne çok yazmışsınız, okuyamadım.
Bir haftadır kuru öksürük var. Bazen öyle geliyor ki boğulur gibi oluyorum. Konuşamıyorum. Alerjik öksürük muhtemelen. İlaç kullanamam diye
ıhlamur içine zencefil ve limon dilimi atıp içiyordum birkaç gecedir. Bir de bal, limon, karabiber ve zencefil karışımı yiyordum. Druma sorayım dedim, zararı var mıdır diye. Bitki çayları içebilirsin ama mutlaka bir göğüs hastalıkları uzmanı görsün, verdiği ilaçları da at, bakalım, kuru öksürük bazen doğumu tetikler demiş. Aldı yine beni bir stresCumaya randevu aldım, gidecem de niye hep olumsuz şeyler yaşıyorum diye de sinir oluyorum. Psikolojik herhalde, kasıklarımda ağrı var bugün. Bir de yürüyüşüm iyice paytaklaştı. Büyük oğlumda 28 haftalık erken doğum stresi yaşamıştık, haftam 28r yaklaştıkça da istemsiz geriliyorum. Biliyorum her gebelik eşsizdir ama engel olamıyorum. Umarım sizde haberler hep güzeldir kızlar
Sağ salim alalım kucağımıza bebeklerimizi

Canım benim lütfen pozitif düşün inşallah sağ salim alıcaksın kucağına inan buna

Canım benim lütfen pozitif düşün inşallah sağ salim alıcaksın kucağına inan buna

Ayagida olabilir poposuda canim benim cok canim yaniyodu sanki nefes alamz gibi oluyordum arada girince bu agri meger kendini oraya dayiyormus kaburgalarin arasina geliyor popo demisti doktor ilk hamileligimde usgde göstermişti bol bol uzan bebek sikismasin diye demisti o zmanda ,bi sor istersen belki kontrole cagirir

Bana abarti gibi geliyor zaten bende bir cekcekli var sulaleme yetecek kadar buyuk kulplu valizim vardi kizimdan yine ona koyarim diyorum. Ama bu sefer kendime hirka, yelekte koyarim baya kalabalik olcak canta

Gecmis olsun canim, oksurugu ihmal etme. Hamilelikte kullanılan ilaclar var, hatta benim astim atagi icin yanımda tasidigim kortizonlu spreye bile izin vermisti kadin dogumcum. Hamilelik basindan beri henuz ihtiyacim olmadi cok sukur ama mecbur kalirsam da kullanirim. Sonucta bazi durumlarda kar zarar hesabi yapmak gerekiyor.

Gunumuz ayni senle. Bende asiri stresliyim. Erken doğum korkumda cok fazla. Kızimda da ayni bu haftalarda akinti icin dra gittiğimde bir ebe teste bakip suyun siziyor dedi. Hayatimda öyle şok yasamadim. Simdi yine cok akintim olunca dayanamadim dra gittim. Ama biraz psikolojik galiba. Anlayamadim bugun akintim yok, bebegin hareketlerinde eskisi gibi. Galiba ben kuruyorum yine :'(

Onceki oykunden dolayi endiselenmen normal canim. Halinden anlarim.
Allah korktugumuza ugratmasin, kendine ve bebege iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…