Bende insulin direnc8 var. Annem seker hastasi yaptırmam lazimSadece tokluk şekerine baktırsan ben öyle yaptım 10 tl ye baktırdım muayene için gittiğim hastane de
Cok sevindim canimKızlar bugün fetal ekomuz vardı çok şükür temiz çıktı
Birde özelden aldığım randevum vardı. Plesenta privia varmış bende. Kendimi çok yormamam dinlenmem gerekiyormuş. Normal hayatıma devam edebilirmişim ama çok ayakta kalma felan dedi dr.um. Şimdilik herşeyin iyi olduğunu söyledi çok şükür
Dün gece stresten hiç uyumamıştım şükürler olsun ki güzel haberler oldu bugün bana
Ben almayı düşünüyorum. Ama daha beşik almadım bir onları halledeyim inşallah alırımKızlar reflü yatağı alsam mı almasam mı karar veremedim. Siz almayı düşünüyor musunuz?
Ne zamandir yoksun nerelerdesin. Ben bu mesajinida simdi aratinca gordum. Cok gecmis olsun.Kızlar merhaba. Yine uzun zamandır yoktum ama başıma sürekli birşeyler geliyoröncelikle farklı görüşlerden sonra bebek kız dedi doktorumuz ve bende artık kabullendim. Ayrıntılı ultrasonda amniyon sıvısı yüksek çıktı. Doktor gebelik şekerinden şüphelendi. Bu hafta yaptıracağım mecbur.
Dişim kırıldı, aslında anestezi alınabilecek dönemdeymişiz 27. Haftaya kadar fakat diş doktorum kanal tedavisi önerdi. Açıkcası iyi şeyler duymadığım için korktum ve kendimi hazır hissetmedim. Çürüğün üzerini dolgu ile kapattı. Doğum sonrası bakılacak çaresine
veeee son bomba kızım ve ben bitlendikhayatımda ilk kez başıma geliyor. Kızım 2.5 yaşında. Kreşe falan gitmiyor. Nereden buldu bizi bilemiyorum. Yht ve uçak ile seyahat etmiştik ekim sonunda. Ya oradan, yada öğretmen olduğum için okuldan bulaşmış olabileceğini tahmin ediyorum. Küçük sınıflar sürekli gelip sarılmak istiyorlar. Sonuç olarak her şampuanı kullanamıyoruz. Allah başa vermesin 2 günde bir hamilelerin kullanabileceği şampuan ile yıkanarak çok şükür kurtuldum.
Benim de d vitaminim dusuk notmalde de dusuktir zaten doktor en son vitaminleri yeniledi bu ctesi gidicem bakalim ne durumda değerlerimMerhaba benim de d vitamini yerlerde.Sprey şeklinde kullandım ayrı multivatimin alıyorum ayrı.Güneşe de çıkıyorum ama bir türlü yükselmiyor.D vitamini yüksek besinler de yiyorum.Perşembe randevum var bakalım.
Sukur canim. Guzel haberlerle donmene sevindim.Kızlar bugün fetal ekomuz vardı çok şükür temiz çıktı
Birde özelden aldığım randevum vardı. Plesenta privia varmış bende. Kendimi çok yormamam dinlenmem gerekiyormuş. Normal hayatıma devam edebilirmişim ama çok ayakta kalma felan dedi dr.um. Şimdilik herşeyin iyi olduğunu söyledi çok şükür
Dün gece stresten hiç uyumamıştım şükürler olsun ki güzel haberler oldu bugün bana
Bu konuyu bende cok arastirdim ikiz olunca biberon kullanacagim kesin anti kolik olan mantikli geldi ama baktim joker mağazasında yok eger olsaydi kapaklari birbirine uyuyormu onu kontrol edicektim anti kolik olan cam degil o takildi kafamaKizlar minik bi sorum olcak. Cogunuz alisveris yaptiniz ama ben baslamadim malum.
Philips avent anti colic biberon ve ayni marka anti colic yenidogan biberon seti die ayirmis. Yenidogan ve tek biberonun gorunusu de farkli. Trendyoldan baktim..sizce hangisini almali ki ?
Bi de philips avent anti colic biberon ve philips avent natural biberon varcesit cesit olunca kafam karisti da, yardimci olursaniz iyi olcak.
İnsallah canım.20+3 te benim de 316 grdı. Ama bana da düşük ağırlıkta falan denememişti doktor. İnşallah sorunsuz olur her şey
Amin canım. Haklısın valla iyice hassaslaştık hormonlardan biraz daha dikkatli konuşsalar KESK’eAma bence uslup cok incitici zaten en basindan bir sorun olsa dahi boyle mi anlatilir. Caninin sikilmasinda o kadar haklisin ki ama ben inaniyorum ki tamamen uslupla alakali baska bir doktora gorunsen? Bence en en tecrubelimiz sensin kendinide en guzel kendin telkin edebilorsin. 18inde bakacagiz ki guzel haberlerle buradasin.
Teşekkür ederim canım. Sağ Salim kucağımıza aksak bir an önce rahatlayacağız.hiç sıkma canını bebeklerin coğunda var o dediğin... doğuma kadar kapanıyor kapanmasa bile doğumdan sonra kapanıyor. ayrıca cocuğa da problem yaratacak birşey değil... 22. haftada 451 bana normal geldi uygulamalardan baktığım kadarıyla ama doktorun bilir tabi en doğrusunu ama o son dönemlerde çok değişiyormuş canım. yani hızlı gelişen bi bebek son iki ayda yavaşlayabilir ya da tam tersi yavaş gelişen son aylarda hızlanabilir. endişe etme hiç üzme bebişi
Canım 50 ml ye kadar sağlık ocakları yapıyor İzmir’de. Bence orada da yapıyorlardır. Kabul ederse doktorun yaptır randevuyu beklemeYa benim drum coktan yaptir dedi. Ama devlette yaptircam. Randevu yok
Ben sol tarafımda var aynı ağrı. Kaburga batması gibi oluyor. Beni hamilelikte tek zorlayan durum bu. Diğer hamileliğimde de olmuştu. Çok oturursam yorulursam eğilirsem oluyor. Üzerine de yatamıyorum ara ara dinlenince azalıyorbenim sag kaburgamin ustunde gogsumun tam altina gelen yer cok agriyor... bazen surekli oluyor bazen ara ara oluyor.. tek bir nokta bazen elimi dokununca bile aklim cikiyor.. doktoruma da danismadim... varmi bunu yasayan? ne agrisi oldugunu bilen?
abimin esi oglusumun ayagi olabilir dedi oraya kadar uzatiyorlarmi bu minnos ayaklari
Kabin boylarda ufak oluyir aslinda gecenlerde hastanedeydim dogum yapmis bir kadin cikiyodu pusette bebek biri bebegi tasiyodu kabin boy tekerlekli bavul bide anne bebek cantasi tasiyolardi annenin elindede balonBana abarti gibi geliyorzaten bende bir cekcekli var sulaleme yetecek kadar buyuk kulplu valizim vardi kizimdan yine ona koyarim diyorum. Ama bu sefer kendime hirka, yelekte koyarim baya kalabalik olcak canta
Ben 18 aralikta vurulcam insaallah.Kızlar tetanoz aşısının 2.sini vuruldunuz mu?ben bugün vuruldum inşş çok ağrımaz
Ben kızımda erkenden hazirladim cantayi. Hatta arabaya attik canta hep bizle gezdiBen bu hafta çantamı falan hazırlicam vallahi. 26 haftalığım ama içimde korku var. Arkadaşımın suyu gelmiş bugün 31 de doğuma almışlar
Evet ya. Cumartesi kizimi kontrole goturduj saga bakıyorum küçük bebek sola bakiyorum yine bebek, esime diyorum meger kucuk bebek ozlemisimKabin boylarda ufak oluyir aslinda gecenlerde hastanedeydim dogum yapmis bir kadin cikiyodu pusette bebek biri bebegi tasiyodu kabin boy tekerlekli bavul bide anne bebek cantasi tasiyolardi annenin elindede balonHic abarti durmuyodu sonucta ihtiyac yani onlar. Cok tatlis insaallah bizlerde yasicaz o guzel ani hastaneden cikisi evimize ilk girisimizi bebisimzle saglikla kavusalimda hayirlisiyla❤
Bende de alerjiden dolayı ard arda 10-15 kere hapşırıyorum çocuk ne oluyor içerde kim bilir.Bir de bende annemde ve kardeşimde bazı yiyecekler bağırsaklarımızı bozuyor.Öyle bir ağrıyla hem de doğum sancısı gibi.Hamileyken hele daha da sıklaşır.İlk hamileliğimde çok korkmuştum doğumu tetikler diye.Doktorum alakası yok bağırsak sistemi ile rahim sistemi ayrı demişti.Hiç bir sorun yaşamamıştım.Çok ince düşünüp herşeyi kafanıza takmayın .Canım bende de kuru öksürük var bugün dr a sordum önemli değil bebeğe zararı yok dedi. Anlamadım ben şimdi
Canım 20.Haftamda gitmiştim bir sıkıntı yoktu benim, bir gün karın ağrısıyla acile gittim orada ebe doktorumla irtibata geçti, Pazartesi için kontrole çağırmıştı, ben gittim elimi kolumu sallayarak, kontrolden sonra da yemeğe gidelim dedim eşime bir girdim doktorun odasına 1cm açıklık başlamış dedi acil serklaj ameliyatına aldı beni, ne olduğunu şaşırdık inan.Serklaj 12-14. Haftalarda yapılmıyor mu? Ben öyle biliyordum. Sizin 23 te mi yapıldı? Peki neden yapıldı? Rahim boyunuz mu kısa
Sol kaburda ağrısı karıncalanması bende de varBen sol tarafımda var aynı ağrı. Kaburga batması gibi oluyor. Beni hamilelikte tek zorlayan durum bu. Diğer hamileliğimde de olmuştu. Çok oturursam yorulursam eğilirsem oluyor. Üzerine de yatamıyorum ara ara dinlenince azalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?