2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bana abarti gibi geliyor zaten bende bir cekcekli var sulaleme yetecek kadar buyuk kulplu valizim vardi kizimdan yine ona koyarim diyorum. Ama bu sefer kendime hirka, yelekte koyarim baya kalabalik olcak canta
Ben süt sağma makinesini de koyayım diyorum evde hazır varken hastane de para vermenin anlamı yok diye düşündüm şaka maka sona yaklaşıyoruz

Ben süt sağma makinesini de koyayım diyorum evde hazır varken hastane de para vermenin anlamı yok diye düşündüm şaka maka sona yaklaşıyoruz
Hastane de hastane tipi sagma makinaları oluyormus. Kiraliyorlar mi hic bilmiyorum. Ben kizimda tip merkezinde dogurmustum hic oyle bişey denmedi. Gecende tanidiklar bahsedince cok sasirdim

Turkiyede de baya leo duymaya basladim, hatta nisanda doğuracak bi arkadasim da dusunuyor. Tabi dediğim gibi cocuk burda buyuyecek ve zorlanmayacagi bi isim olmasi tercihimiz. Yoksa cok daha fazla alternatifimiz olurdu..
Biz de Leo cok dusunmustuk ama yakin iki tanidigmiz Leo koydu. Bence cok guzel bir ism ve Turkiye'de de cok normallesmeye basladi

Biz de Leo cok dusunmustuk ama yakin iki tanidigmiz Leo koydu. Bence cok guzel bir ism ve Turkiye'de de cok normallesmeye basladi
Evde baby leo diye tepinen bi abla varken biz daha da zorlamaya korktuk zaten sansimiza etrafımızda cok yok, zaten baska bisey de koysak ablasi leo diyecekti onu anladik.

Sirada hayirlisiyla doğurup kavuşmak var

Yaa ben tam 28 hafta bittigi gune randevu bulabildim. Seker yuklemesi icin geç derler mi

Genelde 23-28 hafta araları diyorlar canım ama bi sor isterse doktoruna belki daha erken yönlendirir.çünkü doktorun yaptıgı bişey yok sen aç kalıp kan verip bekliyosun

Benim geçen pazar günü idrar tahlilimde 10-12 lökosit çıkmıştı, 3 hafta önce serklaj ameliyatı olduğum için enfeksiyon biraz riskli oluyor bizim için o yüzden doktorum istedi
Serklaj 12-14. Haftalarda yapılmıyor mu? Ben öyle biliyordum. Sizin 23 te mi yapıldı? Peki neden yapıldı? Rahim boyunuz mu kısa

Canım bende de kuru öksürük var bugün dr a sordum önemli değil bebeğe zararı yok dedi. Anlamadım ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…