Acil sifalar canim, insallah her sey yolundadırKizlar yarin buyuk kızım anestezili emar çekilecek bizim için dua eder misiniz kolay atlatalim ve sonucumuzda temiz çıksın inşallah
Ben süt sağma makinesini de koyayım diyorum evde hazır varken hastane de para vermenin anlamı yok diye düşündüm şaka maka sona yaklaşıyoruzBana abarti gibi geliyorzaten bende bir cekcekli var sulaleme yetecek kadar buyuk kulplu valizim vardi kizimdan yine ona koyarim diyorum. Ama bu sefer kendime hirka, yelekte koyarim baya kalabalik olcak canta
Hastane de hastane tipi sagma makinaları oluyormus. Kiraliyorlar mi hic bilmiyorum. Ben kizimda tip merkezinde dogurmustum hic oyle bişey denmedi. Gecende tanidiklar bahsedince cok sasirdimBen süt sağma makinesini de koyayım diyorum evde hazır varken hastane de para vermenin anlamı yok diye düşündüm şaka maka sona yaklaşıyoruz
Biz de oglumuza Mavi ismi koymayi dusunuyoruz :)Merhaba kızlar, kızımızın adını Mavi koyacağız ama yanına bir isim daha ekleyelim dedik. Sizce Mavi isminin yanına hangi isim yakışır?
Biz de Leo cok dusunmustuk ama yakin iki tanidigmiz Leo koydu. Bence cok guzel bir ism ve Turkiye'de de cok normallesmeye basladiTurkiyede de baya leo duymaya basladim, hatta nisanda doğuracak bi arkadasim da dusunuyor. Tabi dediğim gibi cocuk burda buyuyecek ve zorlanmayacagi bi isim olmasi tercihimiz. Yoksa cok daha fazla alternatifimiz olurdu..
Evde baby leo diye tepinen bi abla varken biz daha da zorlamaya korktuk zatenBiz de Leo cok dusunmustuk ama yakin iki tanidigmiz Leo koydu. Bence cok guzel bir ism ve Turkiye'de de cok normallesmeye basladi
Hadi gecmis olsun, darisi basima.Kızlarrr çok şükür bende şeker testinden başarıyla geçtimsırada ne var Allahımmm sağlıkla gelsinlerrr
Hadi bakalim sukurKızlarrr çok şükür bende şeker testinden başarıyla geçtimsırada ne var Allahımmm sağlıkla gelsinlerrr
Sirada hayirlisiyla doğurup kavuşmak varKızlarrr çok şükür bende şeker testinden başarıyla geçtimsırada ne var Allahımmm sağlıkla gelsinlerrr
Ayy lütfen kalsınlar zamanında gelsinlerrrHadi gecmis olsun, darisi basima.
Sirada 34.haftaya kadar bebeleri icerde tutmasi var
Nette 24-28 arasi diyo canim. Sen nasil istersenSirada hayirlisiyla doğurup kavuşmak var
Yaa ben tam 28 hafta bittigi gune randevu bulabildim. Seker yuklemesi icin geç derler mi
Sirada hayirlisiyla doğurup kavuşmak var
Yaa ben tam 28 hafta bittigi gune randevu bulabildim. Seker yuklemesi icin geç derler mi
aaaa süpermiş :) bizde bir isim daha koyalım dedik başına. Hangisini isterse kullanır. Rüya Mavi olsun dedik en son.Biz de oglumuza Mavi ismi koymayi dusunuyoruz :)
Hepsi kendi bildigi zamanda gelecek, bana ilkinde 28 itibariyle hastane cantasi hazirlatip panik halde bekletti doktorum, 39+2de acil sezeryana alinmasam daha da gelecegi yoktu. Takiliyorum yani 34 diyeAyy lütfen kalsınlar zamanında gelsinlerrr
Sadece tokluk şekerine baktırsan ben öyle yaptım 10 tl ye baktırdım muayene için gittiğim hastane deSirada hayirlisiyla doğurup kavuşmak var
Serklaj 12-14. Haftalarda yapılmıyor mu? Ben öyle biliyordum. Sizin 23 te mi yapıldı? Peki neden yapıldı? Rahim boyunuz mu kısaBenim geçen pazar günü idrar tahlilimde 10-12 lökosit çıkmıştı, 3 hafta önce serklaj ameliyatı olduğum için enfeksiyon biraz riskli oluyor bizim için o yüzden doktorum istedi
Ben bim den aldım fiyatı uygun diye. Ama arkadaşlarım çok iyi yaptığımı söyledi. Demekki işe yarıyor diye düşündüm ben deKızlar reflü yatağı alsam mı almasam mı karar veremedim. Siz almayı düşünüyor musunuz?
Canım bende de kuru öksürük var bugün dr a sordum önemli değil bebeğe zararı yok dedi. Anlamadım ben şimdiSelam herkese,
Ne çok yazmışsınız, okuyamadım.
Bir haftadır kuru öksürük var. Bazen öyle geliyor ki boğulur gibi oluyorum. Konuşamıyorum. Alerjik öksürük muhtemelen. İlaç kullanamam diye
ıhlamur içine zencefil ve limon dilimi atıp içiyordum birkaç gecedir. Bir de bal, limon, karabiber ve zencefil karışımı yiyordum. Druma sorayım dedim, zararı var mıdır diye. Bitki çayları içebilirsin ama mutlaka bir göğüs hastalıkları uzmanı görsün, verdiği ilaçları da at, bakalım, kuru öksürük bazen doğumu tetikler demiş. Aldı yine beni bir stresCumaya randevu aldım, gidecem de niye hep olumsuz şeyler yaşıyorum diye de sinir oluyorum. Psikolojik herhalde, kasıklarımda ağrı var bugün. Bir de yürüyüşüm iyice paytaklaştı. Büyük oğlumda 28 haftalık erken doğum stresi yaşamıştık, haftam 28r yaklaştıkça da istemsiz geriliyorum. Biliyorum her gebelik eşsizdir ama engel olamıyorum. Umarım sizde haberler hep güzeldir kızlar
Sağ salim alalım kucağımıza bebeklerimizi
Ya benim drum coktan yaptir dedi. Ama devlette yaptircam. Randevu yokGenelde 23-28 hafta araları diyorlar canım ama bi sor isterse doktoruna belki daha erken yönlendirir.çünkü doktorun yaptıgı bişey yok sen aç kalıp kan verip bekliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?