2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
En iyisi canim sen cogu seyi zaten yemiyodun hatırladığım ins cok zor olmaz senin icin, aslinda hepimizin yapmasi gereken bnde yemiycem diyorum ama sonra yiyip yiyip pişman oluyorum anca
Ben yerim yine ama dozunda yerim cnm eskisine gore yari yariya azaltirim.zaten dedigin gibi yediklerim sınırli

Bebis icin sevindim cnm massallah :) umarim en yakin zamanada atlatirsiniz.

leo cok hos bir isim bencede... ama bizim turk isimlerine pek benzemiyor gibi de :) gerci yeni koyulan isimlerin cogu benzemiyor :))

Ben de ilk birkaç damlayı değil de sonrasını doldurdum kaba canım, umarım doğru verebilmişimdir

Kızlar reflü yatağı alsam mı almasam mı karar veremedim. Siz almayı düşünüyor musunuz?
Ben kullancam inşallah, ilkinde de kullandım yanı hep onda yatırdım gece gündüz, beşigin icine de onu koyuyodum ortamıza aldıgmda da onda yatıyodu sadece sonraları aşagı kaydırmaya başladı kendini bi bakıyodum ayak ucuna kadar kaymış bi kere battaniyenin altına girmişti yüzü ona cok dkkat edin

Ya insallah canim cok fena tatli tatli kasiniyor sivilce ve kirmizi nokta heryerinde olusunca... korktum catliyorsada napimm ama o kadar dikkat edip alerjimi olduk...bilemedim..
Hamilelik döneminde alerjiler tetiklenebiliyor. Kızımda olmuştu. Normalde alerji yapmayan gıda ve ilaçlar yapmıştı. Bebe yağı yapmıştı. Aktardan aldığım doğal yağlar yapmıştı. Mustela sürebiliyordum. Bir ara da karnımda isilik çıkmıştı. Gerçi yaza denk gelmişti. Yani hamilelikte vücudun tepkisi değişebiliyor.

Bebis icin sevindim cnm massallah :) umarim en yakin zamanada atlatirsiniz.
Allah razi olsun canim tesekkur ederim.

Kızlar reflü yatağı alsam mı almasam mı karar veremedim. Siz almayı düşünüyor musunuz?

Evet canim aldim ben. Almak gerekiyor ilk aylar icin, yan yatis destekleriylede saga sola kolay yatirabiliyorsun hemde beslendikten sonra kusarsa duz yatakta direk genzine kacar, onlem amacli almak gerek. Reflude olmayabilir ama illaki kusuyorlar.

Ben iki bebisimede aldim.. yorumlari gayet tatmin edici geldi... yorgun olunca pilim bitince cok ses duymuyorum bebelerdede onlar rahat yatsin kusmugu geri kacmasin diyerekten ve gaz problemi olursada daha iyi olabilir diyerekten.. bide analari olarak ben gazli bir anneyim ne yesem dokunuyor.. bebeler de gazli olursa onlem almis olurum.. yanlarindada destek yastiklari var ayak altindada...bide bebisken tv izlemek istersem onla birlikte yanimiza aliriz diye dusundum.. ne kadar yararli gorecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…