- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Ilk idrar zor tabi, tutmak zorundasin hastaneye gidene kadarBanada hep sadece orta idrar istiyolar normal tahlilde bile doktorum orta idrar ver diyobide sabah ilk idrarını ver dedi de o biraz zor oluyo
Ben yerim yine ama dozunda yerim cnm eskisine gore yari yariya azaltirim.zaten dedigin gibi yediklerim sınırliEn iyisi canim sen cogu seyi zaten yemiyodun hatırladığım ins cok zor olmaz senin icin, aslinda hepimizin yapmasi gereken bnde yemiycem diyorum ama sonra yiyip yiyip pişman oluyorum anca
Bebis icin sevindim cnm massallah :) umarim en yakin zamanada atlatirsiniz.Ay kizlar bugun masallahiniz varmis hepsini okuyup alintilayamadim. Bugun benimde kontrolum vardi hemde seker yuklemem yapildi. 50 gr lik yukleme yapildi aclik 76 cikti 1 saat sonra olani bilmiyorum cunku 3 te gittim. 5 te hastaneden cikmistim tam kan sayimida yapildi. Yarin bakacagim0 sonuclara artik icecek o kadar saat ac kalmama ragmen hic yan etki yapmadi. Bebis 850 gr olmus gelisimi gayet iyi pipisi hala duruyor dedikizim cok hasta onuda kbb ye goturdum %100 geniz eti var dedi. Ve rontgen cekilecek enfeksiyon gectikten sonra. Dilerim kotu birseyle karsilasmaz ve bugunleri atlatiriz duaniza ihtiyacimiz var hic uyumuyoruz 2 gecedir. Nobetlesiyoruz esimle burun tamamen tikali nefes alamadigi her an uyandiriyoruz.
Evet cnm memnunumMemnunmusunuz
Bi tanidiktan kaldi bana cnm kalmasaydida almayi dusunurdum acikcasiKızlar reflü yatağı alsam mı almasam mı karar veremedim. Siz almayı düşünüyor musunuz?
Benim geçen pazar günü idrar tahlilimde 10-12 lökosit çıkmıştı, 3 hafta önce serklaj ameliyatı olduğum için enfeksiyon biraz riskli oluyor bizim için o yüzden doktorum istedimerhaba canım idrar kültürü neden verdin
leo cok hos bir isim bencede... ama bizim turk isimlerine pek benzemiyor gibi de :) gerci yeni koyulan isimlerin cogu benzemiyor :))Atlas cok guzel isim, biz de dusunduk ama bi kac kisi okulda dalga gecerler diyince vazgectik. Almanyadayiz, burda kolay soylenen bi isim olmasi onemli, hala trde olsaydık %90 atlas koyardık.
Bizim oglan ablasinin isteğiyle Leo olacak, en azindan dogru duzgun telafuz edebiliyor. Çocuk kendi adina bile Bilgu dediği icin, biraz dertliyiz isim meselesindekizim burda dogmus olsaydi muhtemelen ona da farkli bi isim dusunurduk, artik bilge bilge diye duzeltmekten dilimizde tüy bitti
Ben de ilk birkaç damlayı değil de sonrasını doldurdum kaba canım, umarım doğru verebilmişimdirAslinda enfeksiyon hastaliklari bolumunde verirsen kulturu diyorlar ki;
Idrar kabini hicbir yere degdirme,
Once ilk cisini yap biraz,
Sonra onden arkaya guzelce temizligini yap,
Ve kendi verdikleri islak mendil gibi bi mendille de yine onden arkaya sil,
Idrar akis hizinin arttigi, idrarinin orta kismini ve sonunu da, verilen kaba yapip, hemen bi yere degdirmeden agzini kapat.
Eger dogru sekilde yapamazsan da, kontamine oldu diyorlar ve testi tekrarlamak zorunda kalip, 3 gun daha sonuc icin bekliyorsun.
Bende alcam canim. Yorumlar baya guzeldi.Kızlar reflü yatağı alsam mı almasam mı karar veremedim. Siz almayı düşünüyor musunuz?
Evet cnm memnunum
Piyasaya gore normal evet o hastanede dusunuyorumDogumuda orda ve o hastanede mı dusunuyorsunuz acaba dogum fıyatları nasıl cok yuksekmı
Piyasaya gore normal evet o hastanede dusunuyorum
Ben kullancam inşallah, ilkinde de kullandım yanı hep onda yatırdım gece gündüz, beşigin icine de onu koyuyodum ortamıza aldıgmda da onda yatıyodu sadece sonraları aşagı kaydırmaya başladı kendini bi bakıyodum ayak ucuna kadar kaymış bi kere battaniyenin altına girmişti yüzü ona cok dkkat edinKızlar reflü yatağı alsam mı almasam mı karar veremedim. Siz almayı düşünüyor musunuz?
Hamilelik döneminde alerjiler tetiklenebiliyor. Kızımda olmuştu. Normalde alerji yapmayan gıda ve ilaçlar yapmıştı. Bebe yağı yapmıştı. Aktardan aldığım doğal yağlar yapmıştı. Mustela sürebiliyordum. Bir ara da karnımda isilik çıkmıştı. Gerçi yaza denk gelmişti. Yani hamilelikte vücudun tepkisi değişebiliyor.Ya insallah canim cok fena tatli tatli kasiniyor sivilce ve kirmizi nokta heryerinde olusunca... korktum catliyorsada napimm ama o kadar dikkat edip alerjimi olduk...bilemedim..
Allah razi olsun canim tesekkur ederim.Bebis icin sevindim cnm massallah :) umarim en yakin zamanada atlatirsiniz.
Kızlar reflü yatağı alsam mı almasam mı karar veremedim. Siz almayı düşünüyor musunuz?
Ben iki bebisimede aldim.. yorumlari gayet tatmin edici geldi... yorgun olunca pilim bitince cok ses duymuyorum bebelerdede onlar rahat yatsin kusmugu geri kacmasin diyerekten ve gaz problemi olursada daha iyi olabilir diyerekten.. bide analari olarak ben gazli bir anneyimKızlar reflü yatağı alsam mı almasam mı karar veremedim. Siz almayı düşünüyor musunuz?
ben aldım herkes çok önerdiKızlar reflü yatağı alsam mı almasam mı karar veremedim. Siz almayı düşünüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?