2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok dogru soyluyosun alerjik yapida biriyim zaten... guneslensem kizaririm.. hassasim zaten.. insallah yavrularim analarina degil babalarina cekerler

Ben yerim yine ama dozunda yerim cnm eskisine gore yari yariya azaltirim.zaten dedigin gibi yediklerim sınırli

Sen yemiyosun zaten normal canim az az dengelersin acaba annenler varken cok stres yaptin mi stresli donemler tada strese bagli sekerde cikabiliyor ya öyle olmasin ? Bnde oglum yesin diye biseyler yapiyorum bu kezde kendi canim cekiyor korkuyorum tartıya bakmaya

Kızlar reflü yatağı alsam mı almasam mı karar veremedim. Siz almayı düşünüyor musunuz?
bende bir tanıdıktan aldım canım.. aldığım kişinin bebeği kolikti oyüzden almışlardı ama onlara fayda sağlamamış.. doğduktan sonra bebeğinin durumuna göre hareket edebilirsin bence..gaz sancısı vs çok olmazsa çokta gerekli olmuyormuş

Sağol canım alırsam ayağının altında yastık olanlardan alıcam da gerçi onlarda da durmayabiliyormuş.

Kızlar reflü yatağı alsam mı almasam mı karar veremedim. Siz almayı düşünüyor musunuz?
ben aldım canım hafta sonu.yan dönmesin diye kenarlarında yan mideri aşağı kaymasın diyede ayak ucuna minder var akşam unutmazsam çekeyim ve kiraz çekirdeği torba ve bölmesi var

Anladım canım benim çevremde alacağım kimse yok kuzenlerimin bebekleri falan varda teklif etmiyorlar bende istemiyorum. Benim bebek kesin gazlı olur o yüzden alayım ben en iyisi.

ben aldım canım hafta sonu.yan dönmesin diye kenarlarında yan mideri aşağı kaymasın diyede ayak ucuna minder var akşam unutmazsam çekeyim ve kiraz çekirdeği torba ve bölmesi var

Bahsettiğin şu heralde canım? Şimdi gördüm de indirime girmiş. Bende alıcam artık.

tartı benim kabusum oldu artık

evet canım bu ebebek fiyatınada bak istersen ben haftasonu mağazadan 82tl ye aldım

Kesinlikle bak bunu bilmiyodum ama normalde ananas alerjim yok hamıleyken yedıgimde agız kenarim kızardı yandi alerji yapti

Aklıma takılan bi şeyi sizlere sormak istiyorum hastane için hazırladığınız valiz normal elde taşımalı mı yoksa kabin boy çek çekli valiz mi sert kapaklı çek çekli valiz bana mantıklı geliyor her şeyi güzelce yerleştiririm diyorum ama abartı mı olur tatile gider gibi

Ayy yok ne tatili nasil kolayina gidiyorsa ole ayarla. Bende her iki tipte de var. Elden tasimalilari gotururum muhtemelen. Cunku gelince makinede yikarim die, sonucta hastane ortami die. Kabin boylar da rahat silinebilir ama ben illa yikamak isterim die elden tasimali alcam.

ben kabin boy çekçekli valizime koyucam.çekerek girilmiyor zaten elde taşıyorlar gördüğüm kadarıyla gerçi benim eşim kesin çeker. bi tarafına benim bi tarafına bebeğimin eşyalarını koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…