- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Cok dogru soyluyosun alerjik yapida biriyim zaten... guneslensem kizaririm.. hassasim zaten.. insallah yavrularim analarina degil babalarina cekerlerHamilelik döneminde alerjiler tetiklenebiliyor. Kızımda olmuştu. Normalde alerji yapmayan gıda ve ilaçlar yapmıştı. Bebe yağı yapmıştı. Aktardan aldığım doğal yağlar yapmıştı. Mustela sürebiliyordum. Bir ara da karnımda isilik çıkmıştı. Gerçi yaza denk gelmişti. Yani hamilelikte vücudun tepkisi değişebiliyor.
geçmiş olsun canımBenim geçen pazar günü idrar tahlilimde 10-12 lökosit çıkmıştı, 3 hafta önce serklaj ameliyatı olduğum için enfeksiyon biraz riskli oluyor bizim için o yüzden doktorum istedi
Ben yerim yine ama dozunda yerim cnm eskisine gore yari yariya azaltirim.zaten dedigin gibi yediklerim sınırli
bende bir tanıdıktan aldım canım.. aldığım kişinin bebeği kolikti oyüzden almışlardı ama onlara fayda sağlamamış.. doğduktan sonra bebeğinin durumuna göre hareket edebilirsin bence..gaz sancısı vs çok olmazsa çokta gerekli olmuyormuşKızlar reflü yatağı alsam mı almasam mı karar veremedim. Siz almayı düşünüyor musunuz?
Sağol canım alırsam ayağının altında yastık olanlardan alıcam da gerçi onlarda da durmayabiliyormuş.Ben kullancam inşallah, ilkinde de kullandım yanı hep onda yatırdım gece gündüz, beşigin icine de onu koyuyodum ortamıza aldıgmda da onda yatıyodu sadece sonraları aşagı kaydırmaya başladı kendini bi bakıyodum ayak ucuna kadar kaymış bi kere battaniyenin altına girmişti yüzü ona cok dkkat edin
ben aldım canım hafta sonu.yan dönmesin diye kenarlarında yan mideri aşağı kaymasın diyede ayak ucuna minder var akşam unutmazsam çekeyim ve kiraz çekirdeği torba ve bölmesi varKızlar reflü yatağı alsam mı almasam mı karar veremedim. Siz almayı düşünüyor musunuz?
Anladım canım benim çevremde alacağım kimse yok kuzenlerimin bebekleri falan varda teklif etmiyorlar bende istemiyorum. Benim bebek kesin gazlı olur o yüzden alayım ben en iyisi.bende bir tanıdıktan aldım canım.. aldığım kişinin bebeği kolikti oyüzden almışlardı ama onlara fayda sağlamamış.. doğduktan sonra bebeğinin durumuna göre hareket edebilirsin bence..gaz sancısı vs çok olmazsa çokta gerekli olmuyormuş
ben aldım canım hafta sonu.yan dönmesin diye kenarlarında yan mideri aşağı kaymasın diyede ayak ucuna minder var akşam unutmazsam çekeyim ve kiraz çekirdeği torba ve bölmesi var
tartı benim kabusum oldu artıkSen yemiyosun zaten normal canim az az dengelersin acaba annenler varken cok stres yaptin mi stresli donemler tada strese bagli sekerde cikabiliyor ya öyle olmasin ? Bnde oglum yesin diye biseyler yapiyorum bu kezde kendi canim cekiyor korkuyorum tartıya bakmaya
evet canım bu ebebek fiyatınada bak istersen ben haftasonu mağazadan 82tl ye aldımBahsettiğin şu heralde canım? Şimdi gördüm de indirime girmiş. Bende alıcam artık.
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Yan Yatma Yastığı | Babymall
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Yan Yatma Yastığı | Babymall Gaz sancısını gidermek için kiraz çekirdekli torba. Bebek reflüsü için yatak baş kısım yüksekliği Yüz üstü yatış için süngerde nefes boşluğu Yan yatış desteği Kiraz çekirdeği gaz sancısı için 100 doğal ve ideal bir malzemedir. Kiraz...www.babymall.com.tr
Orda da fiyat aynı canım o zaman ben bir mağazasına gidip bakiyim yine o fiyatlara düşer heralde.evet canım bu ebebek fiyatınada bak istersen ben haftasonu mağazadan 82tl ye aldım
Ben aldgim zamanlar onlar yoktu bak o iyi fikirmiş kuzumSağol canım alırsam ayağının altında yastık olanlardan alıcam da gerçi onlarda da durmayabiliyormuş.
Kesinlikle bak bunu bilmiyodum ama normalde ananas alerjim yok hamıleyken yedıgimde agız kenarim kızardı yandi alerji yaptiHamilelik döneminde alerjiler tetiklenebiliyor. Kızımda olmuştu. Normalde alerji yapmayan gıda ve ilaçlar yapmıştı. Bebe yağı yapmıştı. Aktardan aldığım doğal yağlar yapmıştı. Mustela sürebiliyordum. Bir ara da karnımda isilik çıkmıştı. Gerçi yaza denk gelmişti. Yani hamilelikte vücudun tepkisi değişebiliyor.
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
Ayy yok ne tatiliAklıma takılan bi şeyi sizlere sormak istiyorum hastane için hazırladığınız valiz normal elde taşımalı mı yoksa kabin boy çek çekli valiz mi sert kapaklı çek çekli valiz bana mantıklı geliyor her şeyi güzelce yerleştiririm diyorum ama abartı mı olur tatile gider gibi
ben kabin boy çekçekli valizime koyucam.çekerek girilmiyor zaten elde taşıyorlar gördüğüm kadarıylaAklıma takılan bi şeyi sizlere sormak istiyorum hastane için hazırladığınız valiz normal elde taşımalı mı yoksa kabin boy çek çekli valiz mi sert kapaklı çek çekli valiz bana mantıklı geliyor her şeyi güzelce yerleştiririm diyorum ama abartı mı olur tatile gider gibi
Umarim cnm soylemislerdide unuttum acikcasi :)Cevap ıcın teşekkürler Ne kadar dogum ucretı ?bende orayı dusunuyorum evımede yakın geneldede memnun gıden ınsanlar ınsallah bızde sorunsuz şekilde dogum yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?