- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Bnde yasli degilim sadece 31Bu arada bende yaşlı değilim canımmSadece 33
Evet ilcuyorlar olcmesede kapalimi acikmi ona kesin bakiyorlar rahim agzi duvarlari incelmismi kalinmi... bir sikinti yokki bisey demiyor sanacanım rahim boyunu her kontrolde ölçüyor mu? bir de karından ultrasonda anlaşılabilen bişey mi bu? benim doktor hiç bahsetmiyor bundan
Ya ben gittim verdi arkadasimda tekil gebeluk muayeneye gitti bebekler asagida dinlenerek is yapmis onunda aklina girdimVermedi napimbida gittiğimde isterim yine. Bide özel muayenehane nasıl versin rapor onu da bilmiyorum. Rapor kullanan biri değilimdir bilgim de yok pek açıkçası ama 3 hafta sonra gel dedi gidince isticem
Cok guzel aciklamissin :) tesekkurler.Evettt oluyorbak sana sunu soylim ona doktorum yalanci kasilma dedi.. rahim kasiliyormus aslinda.. cocuk bendede toplaniyorlar bir araya geliyor iksii mi tekimi onu anlamiyorum ama gobegimin ucunde cevresinde bir noktada sertlesiyor.. onemli olan kac saniye ve ne kadar siklikta bir olmasi.. buna cok dikkat et Obenliymis.. 10 dakkada bir oluyorsa 5 saniye 10 saniye neyse onu say icinden.. elinle karnininin sertlesen kismini ov yumusak yumusak... sonra bak kac dakka sonra tekrar oluyor.. gunde 2-3 kez normal ama daha siklasirsa magnezyum diasporal banada dr verdi gunde 4-5 kez oluyor bendede... bazi gunler hic olmuyor.. ya bu ara sabah mesela bazen cok dinamik oluyor bazen ikiside olmuyor ama gun icinde hissetmek onemli az yada cok olabilir hissetmen onemli bence.. hissiyatini yitirdigin zaman suresine bak bence elinle karnini vur hafif hafif tepki vermeye basliyorlar cunki artik..
Benim sol bacagim oluyor cnm bazen kitleniyor bile.Ya kızlar dün doktoruma da söyledim ama benim yürürken göbeğimin sağ tarafından sanki kalınca bir damar bacağıma doğru çekiliyor. Baya da acıyor. Doktor önemli olmadığını, gebelik semptomlarından biri olduğunu söyledi. Anladığım kadarıyla çok magnezyum verme taraftarı da değil.
Oh oh ne guzel :)Aynen kiz olunca erkek olunca hep sari beyaz su yesilide secemiyosun yani gozun bazen pembelere bazen mavilere kayiyor herbiseyden iki ser tane derken... vallahi gozlere yerlestirince anlicam.. bendekilerle herhalde 4 cocuk bakilir 1 1.5 yasina kadarannemde memleketten hediyelerle gelince ablan abim derken bayagi biseyleri oldu yavrularimin
Eveeeet yine alıntılarla dolu bir şekilde geldim
Gaziosmanpaşa’ya yakından Kezban Narin Kıyak var, arkadaşlarım çok memnun. Benim doktorum da iyidirAma bence başka bir doktor fikri almak istiyorsan perinatolog dene ki değsin.
Canım benim güzel düşünelim güzel olsunBenim bir tanıdığım preklampsi geçirdi, doğumdan önce plesentası rahminden ayrıldı, iç kanama geçirdi ve rahmi alınmadı Ama araştırma hastanesi şart bence. Güzel bir takip gerekiyor bu durumlarda
Canım ben öğretmenim. Yarım gün çalışıyorum, 37.haftaya kadar durmak istiyorum. Ama o kadar zor geliyor ki... ayakta durmak, laf anlatmak, evden çıkmak.. duruma göre karar vereceğim sanırım. Tabi ki ücretli iznimi bebeğimle kullanmak isterim
Branşın nedir? Benim anasınıfı ve bazen şimdiden dayanamadığımı hissediyorumsabrım, takatim bitti neredeyse.
Bir arkadaş da söylemiş gerçi ama ben de söyleyeyim, renk ayırıcı mendiller iş görür bence
Bence de al gitsin rapor canım ya bak keyfine. İnan evde rahat rahat uzanmakla iş yerinde eğreti bir şekilde ayakları uzatmak arasında inanılmaz bir fark var.
Canımm ben bunu hem hastane çantası için hem de normal çantam için düşünüyorum ama emin olamadım. Gelince yorumlarını bekliyorum muhakkak
Tontis seni yerim o yanaklari :)gunaydinnnn,oglusum acikmis elini emiyor ,960 gr olduk masallah yavrusuma teyzeleri,butun yavruslarimiza masallah
Gunduz aktif hissedememen normal hareket halindeyiz.Benim 1 gunu 1 gunune tutmuyor zaten ama aksamlari daha cok hissediyorum.kızlar günaydın:) ben bebişimin hareketlerini genelde akşamları hissedebiliyorum ya... var mı gündüz de aktif hisseden? Gündüz çok çok nadir hissediyorum
Ben zaten akintisi cok olan biriyim.hamile olmadan oncede akimtim vardi hamile kaldim 2 kat artti bende gun icinde 3 4 kez ic camasiri degistiriyorum.Kizlar cok afedersiniz sizinde akintiniz cogaldigimi . 4-5 gundur cok fazla artik ic camasiri dayanmiyor ve yapis yapis diyebilirim bugun kontrolum var allahtan sorucam doktora . Rahim kisaligim var 25 mm . baskida cogaldi bikac gundur ve kasik bolgelerimde agri oluyor ara ara.
bugun nasılsın canım magnezyum içiyormuydun senYaa bu aksam vajinama bicak saplanmasi oldu. Ard arda birkac kez duzenli aralikla gibiydi sayamadim. Ama acı duydum baya. Birde yerde bacaklarimi uzatmis oturuyodum birden sol bacakla kalça birlesim yerine agri kramp gibi bisey oldu. Neler oluyo anlamadım
oyyy maşallah benim oğluş hiiiç poz vermiyor gizliyor kendini cumartesi günü gideceğiz bakalım inşallah güzel bir poz verir :))gunaydinnnn,oglusum acikmis elini emiyor ,960 gr olduk masallah yavrusuma teyzeleri,butun yavruslarimiza masallah
Yaa maşallah yerimgunaydinnnn,oglusum acikmis elini emiyor ,960 gr olduk masallah yavrusuma teyzeleri,butun yavruslarimiza masallah
Günaydın canım, ayakta falan duruyorsan hissetmiyorsundur. Bebişin gündüzleri uyuyor olabilir.kızlar günaydın:) ben bebişimin hareketlerini genelde akşamları hissedebiliyorum ya... var mı gündüz de aktif hisseden? Gündüz çok çok nadir hissediyorum
Ben bu konuda şanslıyım çok şükür inşallah böyle devam eder tabi. Benle birlikte uyuyor benle birlikte uyanıyorBenim de gündüz pek hareket yok akşam başlıyor sabaha kadar tepiniyor
Olcuyor evet karindan anlasiliyor. Benimde olcmuyodu detaylida kisalik cikinca smdi sık kontrole cagiriyor ve olcuyorcanım rahim boyunu her kontrolde ölçüyor mu? bir de karından ultrasonda anlaşılabilen bişey mi bu? benim doktor hiç bahsetmiyor bundan
Bende oyleyim ilk haftalar coktu azalmisti simdi yine artti ama kivamli olunca artik korktum sira bende smdi doktora giricem insaallah guzel gecerGunduz aktif hissedememen normal hareket halindeyiz.Benim 1 gunu 1 gunune tutmuyor zaten ama aksamlari daha cok hissediyorum.
Ben zaten akintisi cok olan biriyim.hamile olmadan oncede akimtim vardi hamile kaldim 2 kat artti bende gun icinde 3 4 kez ic camasiri degistiriyorum.
Günaydıın hanımlar. Sağlık ocağına gittim sabah idrar kan ve açlık şekeri için kan verdim. Kalp ritmini dinledik normaldi. Tansiyon kilo ölçtük. 11 kilo almışımebe nefes egzersizleri videolarını izlemeye başla her gün düzenli yürüyüş yap ve günde bir kaç kez çömelip kalk normal doğum için işine yarıcak dedi. Birde yatar pozisyondan kalkarken önce yan dön sonra kalk beline yük bindirme dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?