2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
canım rahim boyunu her kontrolde ölçüyor mu? bir de karından ultrasonda anlaşılabilen bişey mi bu? benim doktor hiç bahsetmiyor bundan
Evet ilcuyorlar olcmesede kapalimi acikmi ona kesin bakiyorlar rahim agzi duvarlari incelmismi kalinmi... bir sikinti yokki bisey demiyor sana

Vermedi napim bida gittiğimde isterim yine. Bide özel muayenehane nasıl versin rapor onu da bilmiyorum. Rapor kullanan biri değilimdir bilgim de yok pek açıkçası ama 3 hafta sonra gel dedi gidince isticem
Ya ben gittim verdi arkadasimda tekil gebeluk muayeneye gitti bebekler asagida dinlenerek is yapmis onunda aklina girdim delimisin sen is yerinde ne rahatligi... sohbete mi gidiyon kaldiki kac saat oturuyon.. on gun gecmedeb asagida agri hissediyim su bu dedi yururken artik eskisi gibi degilim hicbiseyi riske stmak istemuyirum dedi rapor alayim iste uzun sure oturamiyorum felan dedi doktorda artik verdi 37 e kadar alirsin sonrada mecburi cikiyiruz zaten izne

Cok guzel aciklamissin :) tesekkurler.

Benim sol bacagim oluyor cnm bazen kitleniyor bile.

Oh oh ne guzel :)

Canm anadolu yakasındayım hemde bi ucunda

kızlar günaydın:) ben bebişimin hareketlerini genelde akşamları hissedebiliyorum ya... var mı gündüz de aktif hisseden? Gündüz çok çok nadir hissediyorum
Gunduz aktif hissedememen normal hareket halindeyiz.Benim 1 gunu 1 gunune tutmuyor zaten ama aksamlari daha cok hissediyorum.
Ben zaten akintisi cok olan biriyim.hamile olmadan oncede akimtim vardi hamile kaldim 2 kat artti bende gun icinde 3 4 kez ic camasiri degistiriyorum.

Aclik safra icin kan verdik artik bu kacinci tüp kan bu hafta sayamadim ama 12. Gun biyunca 9 tup oldu.. on gun sonra cikiyormus sonucu.. nasil bi testse... idrardaki lokositte sikinti ya... cikiyi bu seferde idrar kulturu o da uc gun sinraya kaldi onun iki gunu... ve esimi attim dolmusa anca eve gelebildim.. hastanelere kimseyiii Allah dusurmesin... bizim cocuklar her korno sesinde irkiliyorlar kizlar gormeniz lazim... baba konusuyor hareket yok kornoya basiyor tak tuk vuruyorlar.. hepinizi optum

bugun nasılsın canım magnezyum içiyormuydun sen

kızlar günaydın:) ben bebişimin hareketlerini genelde akşamları hissedebiliyorum ya... var mı gündüz de aktif hisseden? Gündüz çok çok nadir hissediyorum
Günaydın canım, ayakta falan duruyorsan hissetmiyorsundur. Bebişin gündüzleri uyuyor olabilir.
Ben hissediyorum sabah uyandığımda o da benle birlikte uyanıyor. Sonra yolda falan hissetmiyorum ama işe gelince oturduğum zaman hissediyorum. Tabi uzanınca coşuyor oturunca o kadar oynamıyor bir kaç tekme atıyor sadece.

Benim de gündüz pek hareket yok akşam başlıyor sabaha kadar tepiniyor
Ben bu konuda şanslıyım çok şükür inşallah böyle devam eder tabi. Benle birlikte uyuyor benle birlikte uyanıyor Gece tuvalete kalktığımda oda uyanıyor hareketleniyor. Sonra ben uyku moduna geçince annesini rahatsız etmiyor o da uyuyor

Bende oyleyim ilk haftalar coktu azalmisti simdi yine artti ama kivamli olunca artik korktum sira bende smdi doktora giricem insaallah guzel gecer

Günaydıın hanımlar. Sağlık ocağına gittim sabah idrar kan ve açlık şekeri için kan verdim. Kalp ritmini dinledik normaldi. Tansiyon kilo ölçtük. 11 kilo almışım ebe nefes egzersizleri videolarını izlemeye başla her gün düzenli yürüyüş yap ve günde bir kaç kez çömelip kalk normal doğum için işine yarıcak dedi. Birde yatar pozisyondan kalkarken önce yan dön sonra kalk beline yük bindirme dedi.

Günaydın canım. Bende 11 kiloya doğru yol almışımdır heralde 2 gündür çıkmıyorum tartıya korkumdan
Nefes egzersizlerine başladım ben. Özellikle akşam çok yersem yatamıyorum nefesim sıkışıyor resmen. Kalkıp oturuyorum nefesimi düzene sokuyorum.
Spor işi beni zorlayan yaa Napcaz bilmiyorum pilates topu aldım ona hoplar zıplarım artık bacak kaldır indir hareketleri yapınca kemiklerim yerinden oynuyor resmen benim

birde altta hamilelik takvimimde Zaman zaman, rahminizin büyümesi ve bağların gerilmesinden dolayı pelvik (kasık) ağrıları görülür. Dinlenmek bu gibi durumda size yardımcı olacaktır. yazıyor arada sancı kramp giriyor diyen arkadaşlarım bu yüzden olabilir sizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…