ya bravo sana ben hiç bir şey yapmıyorum hık desem doğcak gibi çok aşağıda zaten.Günaydın canım. Bende 11 kiloya doğru yol almışımdır heralde 2 gündür çıkmıyorum tartıya korkumdan
Nefes egzersizlerine başladım ben. Özellikle akşam çok yersem yatamıyorum nefesim sıkışıyor resmen. Kalkıp oturuyorum nefesimi düzene sokuyorum.
Spor işi beni zorlayan yaaNapcaz bilmiyorum pilates topu aldım ona hoplar zıplarım artık bacak kaldır indir hareketleri yapınca kemiklerim yerinden oynuyor resmen benim
Kız yok ne yapması keşke yapabilsem. 1 gün ya sadece 1 gün hamile egzersizleri izleyip yaptım 4 gündür popomun üstüne oturamıyorum, yatakta sağa sola dönerken can çekişiyorum kemiğim batıyor daha bugün hafifledi ağrısı hahahahya bravo sana ben hiç bir şey yapmıyorum hık desem doğcak gibi çok aşağıda zaten.32den sonra çömelmeye başlarım valla şimdi bir videolara bakarım.zaten işten gel evi topla yemek derken takatim kalmıyor.
Canım sen de mi gittin bugün kontrolegunaydinnnn,oglusum acikmis elini emiyor ,960 gr olduk masallah yavrusuma teyzeleri,butun yavruslarimiza masallah
Göğüs ucum normal benim annem rahat emzirirsin diyor bakalım. He ben günde 1 tane hurma yemeye başladım bu arada. Sizde başlayın bence. Hem süt yapıyormuş hemde açılmayı kolaylaştırıyormuş öyle diyooolar.aa unuttum birde göğüs ucun yoksa duşta ılık suda göğüs ucunu çek Ama sakın masaj yapma süt gelmesi doğumu başlatır dedi. Sadece öne doğru çekip bırakcakmışız
Çömelip kalkmak için erken değil mi yaa ☺ Ya da aslında vakit te hızlıca geçiyor biz farketmeden.. Ama yürüyüş gerçekten çok iyi oluyor ama artık ta havalar baya soğudu. Yine de yapabildiğimiz kadar çok yorulmadan hafif yürüyüşler yapsak iyi olurGünaydıın hanımlar. Sağlık ocağına gittim sabah idrar kan ve açlık şekeri için kan verdim. Kalp ritmini dinledik normaldi. Tansiyon kilo ölçtük. 11 kilo almışımebe nefes egzersizleri videolarını izlemeye başla her gün düzenli yürüyüş yap ve günde bir kaç kez çömelip kalk normal doğum için işine yarıcak dedi. Birde yatar pozisyondan kalkarken önce yan dön sonra kalk beline yük bindirme dedi.
Oyyy maşallah yaa minnoşaaaMelaba teyzeler 24.h. 625 gr. Şşşşt sakin diyor sanırım oğluş
Sağol teyzesi evet isirsak yanakları ayakları kollarıOyyy maşallah yaa minnoşaaakavuşsak artık yavrucuklarımıza.
Ben hic kullanmadim canim, arada coraplar makinenin lastigine kacabiliyor ama cok nadiren. Onun disinda bisey olmuyor.Bebeklerin camasirlari icin yikama filesi almak gereklimi sizcede kucuk oluyorlarya nereden almayi dusunuyosunuz saglam bisey olmali alinirsada
Yaaa maşallah maşallah maşallahMelaba teyzeler 24.h. 625 gr. Şşşşt sakin diyor sanırım oğluş
Ah öyle iyi anlıyormkı senii.. evdeyim bütün bütün tek yaptigim yemek bulaşk toplama, eşe hizmet cocuga hizmet bunlar bile yoruyoHic öyle agir yuruyus vs yaptigimda yok. Sadece kizimla ugrasmak yetiyor. Bu bebegimde kiz olsun diye dua ettim cok sukur alışveriş derdim olmadi. Alinacak birkac parca seyi de internetten aldim
Bende diyorum bu coraplarin eşi nerdeBen hic kullanmadim canim, arada coraplar makinenin lastigine kacabiliyor ama cok nadiren. Onun disinda bisey olmuyor.
Kizlar 37 ye kadar rapor kullanamiyoruz cogul gebelikte 30 tekil gebelikte 32.haftaya kadar rapor yillik izin kullaniyoruz 30-32 den sonra ya çalışabilir raporu alinip çalışılacak yada doğum iznine ayrilacaz calisirim dersek 37 ye kadar calisip 37 de zorunlu ayrilabiliriz oncesi sonrasi cogul gebelikte toplam 18 tekilde 16 hafta benim bildigim kadariyla böyleYa ben gittim verdi arkadasimda tekil gebeluk muayeneye gitti bebekler asagida dinlenerek is yapmis onunda aklina girdimdelimisin sen is yerinde ne rahatligi... sohbete mi gidiyon kaldiki kac saat oturuyon.. on gun gecmedeb asagida agri hissediyim su bu dedi yururken artik eskisi gibi degilim hicbiseyi riske stmak istemuyirum dedi rapor alayim iste uzun sure oturamiyorum felan dedi doktorda artik verdi 37 e kadar alirsin sonrada mecburi cikiyiruz zaten izne
Canm anadolu yakasındayımhemde bi ucunda
Bence de iste canım, ben açılmam olana kadar hiç dikkat etmedim kendime, öğretmenim ayakta dersler anlattım sürekli arka arkaya belki 5 teneffüs oturmadım eve geldim yemekti bulaşıktı yine çok dinlenmedim, belki dikkat etseydim böyle birşey de olmayabilir di, tabi her şeyden önemlisi nasip ama aklıma da gelmiyor değil dikkat etseydim olmaz mıydı acaba böyle bişey?Bir sonraki randevumda istiyeceğim canım ya
bizimki de vermedi dr hadi git bi yuru de bi hastadan sonra bakalim yuz fotosu alalim dedi yuruyunce döndüoyyy maşallah benim oğluş hiiiç poz vermiyor gizliyor kendini cumartesi günü gideceğiz bakalım inşallah güzel bir poz verir :))
Oyy masaallah sana ❤gunaydinnnn,oglusum acikmis elini emiyor ,960 gr olduk masallah yavrusuma teyzeleri,butun yavruslarimiza masallah
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendineCanım benim 20.haftamda hiçbir sıkıntım yoktu, 3 hafta sonra bir Cumartesi günü karnım ağrıdı çok sertti doktoru aradım tahlil ver sonucu benimle paylaş dedi, tahlili mi verdim, ebe doktoru aradı pazartesi kesin gelsin demiş enfeksiyon var biraz demiş ama lökosit 3-4tü. Pazartesi okuldan çıktık güle oynaya gittim hatta sonrasında eşimle yemek yiyelim dedik, ben odaya bir giriş sonrada amelşyat denilince şok oldum. Rahim ağzı yetmezliğim yoktu, ama ne tetiklediğini bilemedik ya da bana söylemedi doktor, kansızlık da olabilir enfeksiyon da dedi. Usg de rahim ağzı açık olunca çatala aldı 1 parmağım girdi dedi hemen ameliyat, 4 de girdim hastaneye 7de ameliyatım bitmişti bütün işlemler dahil, ben çok ağladım beklemediğim anda olunca, Rabbim kimseye hiç böyle şeyler yaşatmasın inşallah. Ama ameliyat kolay geçti sadece spinal olduğu için belim ağrıdı, heyet raporu çıkardı doktor toplamda 60 günlük, sadece tuvalet ve yemek için kalkıyorum onun dışında hep yatıyorum canım
Masaallah ya rabbinin mucizeleri bunlarMelaba teyzeler 24.h. 625 gr. Şşşşt sakin diyor sanırım oğluş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?