2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ya bravo sana ben hiç bir şey yapmıyorum hık desem doğcak gibi çok aşağıda zaten. 32den sonra çömelmeye başlarım valla şimdi bir videolara bakarım.zaten işten gel evi topla yemek derken takatim kalmıyor.

aa unuttum birde göğüs ucun yoksa duşta ılık suda göğüs ucunu çek Ama sakın masaj yapma süt gelmesi doğumu başlatır dedi. Sadece öne doğru çekip bırakcakmışız

Kız yok ne yapması keşke yapabilsem. 1 gün ya sadece 1 gün hamile egzersizleri izleyip yaptım 4 gündür popomun üstüne oturamıyorum, yatakta sağa sola dönerken can çekişiyorum kemiğim batıyor daha bugün hafifledi ağrısı hahahah
Ama nefes egzersizleri önemliymiş ona başla zaten oturduğun yerden nefes alıp veriyon tam tembel işi benim işim

gunaydinnnn,oglusum acikmis elini emiyor ,960 gr olduk masallah yavrusuma teyzeleri,butun yavruslarimiza masallah
Canım sen de mi gittin bugün kontrole Maşallah size annesi ne tatlı pozlar vermiş minik yaramaz Ben de bugün oğluşumu görmeye gideceğim inşallah ama benim öğleden sonra. İnşallah herşey iyidir çok meraklı heyecanlıyım

aa unuttum birde göğüs ucun yoksa duşta ılık suda göğüs ucunu çek Ama sakın masaj yapma süt gelmesi doğumu başlatır dedi. Sadece öne doğru çekip bırakcakmışız
Göğüs ucum normal benim annem rahat emzirirsin diyor bakalım. He ben günde 1 tane hurma yemeye başladım bu arada. Sizde başlayın bence. Hem süt yapıyormuş hemde açılmayı kolaylaştırıyormuş öyle diyooolar.

Akıntınız oluyor mu enfeksiyon akıntısı olmadığına Eminim ama akıntı oluyor bende bazen çok bazen az geliyor sanki arada aktığını bile hissediyorum

Çömelip kalkmak için erken değil mi yaa ☺ Ya da aslında vakit te hızlıca geçiyor biz farketmeden.. Ama yürüyüş gerçekten çok iyi oluyor ama artık ta havalar baya soğudu. Yine de yapabildiğimiz kadar çok yorulmadan hafif yürüyüşler yapsak iyi olur

Hic öyle agir yuruyus vs yaptigimda yok. Sadece kizimla ugrasmak yetiyor. Bu bebegimde kiz olsun diye dua ettim cok sukur alışveriş derdim olmadi. Alinacak birkac parca seyi de internetten aldim
Ah öyle iyi anlıyormkı senii.. evdeyim bütün bütün tek yaptigim yemek bulaşk toplama, eşe hizmet cocuga hizmet bunlar bile yoruyo temizlk yapmıyorum yapsam ne olacak kımbılır

Kizlar 37 ye kadar rapor kullanamiyoruz cogul gebelikte 30 tekil gebelikte 32.haftaya kadar rapor yillik izin kullaniyoruz 30-32 den sonra ya çalışabilir raporu alinip çalışılacak yada doğum iznine ayrilacaz calisirim dersek 37 ye kadar calisip 37 de zorunlu ayrilabiliriz oncesi sonrasi cogul gebelikte toplam 18 tekilde 16 hafta benim bildigim kadariyla böyle

Bir sonraki randevumda istiyeceğim canım ya
Bence de iste canım, ben açılmam olana kadar hiç dikkat etmedim kendime, öğretmenim ayakta dersler anlattım sürekli arka arkaya belki 5 teneffüs oturmadım eve geldim yemekti bulaşıktı yine çok dinlenmedim, belki dikkat etseydim böyle birşey de olmayabilir di, tabi her şeyden önemlisi nasip ama aklıma da gelmiyor değil dikkat etseydim olmaz mıydı acaba böyle bişey?

oyyy maşallah benim oğluş hiiiç poz vermiyor gizliyor kendini cumartesi günü gideceğiz bakalım inşallah güzel bir poz verir :))
bizimki de vermedi dr hadi git bi yuru de bi hastadan sonra bakalim yuz fotosu alalim dedi yuruyunce döndü

Bizde geldikk teyzoslar ❤805 gram 32 cm olmusuz maşaallah 26+0 haftalik gunumuzden kucuk cikiyoruz ama olsun iyi olalimda . esniyordu anca kizim uykusunu alamamis

Eklentiler

• Screenshot_20191205-114359.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20191205-114317.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 30
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…