2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yakınmışız bende çekmeköydeyim çakmak Erdem hastanesine gidiyorum
Ben daha önce Ümraniyede oturuyordum.Doktorum çok iyi bir doktordu başka hastaneye de gidiyordu.Yakın diye ilk çocuğumu Çakmak Erdem hastanesinde doğurdum.Tabi 2011 yılında.Hastaneden hiç memnun kalmadım.Hemşireler hiç ilgilenmedi serum bağlanan kolum dirseğe kadar mosmor olmuş hiçbir hemşire farketmemiş.Doktorum farketti çok kızdı kangren olcak lohusa kadın diye.Tabi yıllar geçti şimdi nasıl bilemem .Doğum için iyi bir araştır bence.

Heeee anlasilmistirr... 30. Haftaya girdigimde dogum iznini baslatirim bir farki yok yani... 32. Haftamda rapor bitiyor.. o zaman hangi gun bitiyorsa doktorumla goruseyim o zamana calisamaz raporu versin ... herhalde kendi istegimle yazamiyorum calisamaz raporunu?

Ben de tulum çok kullanamadım.Beğenerek alıyorduö cicili bicili ama bezini çıkar bak yapmış mı diye düğmeleri çöz falan çok uğraştırıyordu.Yoksa duruşu güzeldi de kullanışlı değildi pek.

Herkes farkli diyor anam yaa... benim arkadasim tulum cok rahat diyor.. herkes bir baska soyluyor o zaman da sikinti ama artik deneme yanima her tulum kullanisli degil citcitlarinin yeri onemli su attiklarim kullanisli bnce bezine kolayca bakabilirsin altini acarak iki bacagindan citcit var rahatlikla ac kapa... tek bacak birde yandan olanlar sikintili....

Eklentiler

• 85428A25-CF9D-48B8-8095-2D4C8423C1F3.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 3268E4E9-7A18-41AF-B648-90BB4D91544B.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 28
Valla canım iyi diyorsun da kızımda hastaneden sonra eve geldiğimde 4 kilo fazlam vardı emmedi zilli veremedim ya 4 kiloyu ben.Millet 20 30 kilo verdi ben veremedim stresten bir de üstüne aldımTutmam lazım çenemi de bakalım.

Tabi herkese farklı gelebilir.Özellikle yandan olanlar sıkıntılı.Düğme çöz bağla beni çok sıkıyordu bir de hareketliydi durmuyordu kızım bağlayana kadar sıkıntı basıyordu beni.Ben sabırsız olduğum için herhalde ben sevemedim tulumu

4kilo diyorsun yavru kuş o yazdigim arkadasin cook kilo almis daha hamileyken.. strese sokmadan yemeye dikkat edin demek istedim bende... yoksa 28 haftaligim ve baslangic kiloma gore bir kilo aldim.. ama cok catlicam... karnim her bolgeden yanlarim her bolgeden sizliyor

Istanbuldayken cocuk doktorumuz aldirmisti bize, genelde kisin kisa bi donem kullaniyoruz ama rahat ediyor cocuk.

Aile hekimi bana her ay gel tahlil yapıcaz dedi.Söyledi diye gidiyorum.Tiroid çıktı bende her ay bakılması lazımmış ona göre ilaç veriyorlar.Yoksa kan de vitamini hep düşük zaten.O kadar vitamine bana mısın demedi.Doktorum da bıktı midemi ağrıtıyor diye alabilirsen al dedi

Ne güzel birşey almamışsın.Ben kızımda toplam da 12 kilo aldım.8’i doğumda gitti.Ama hiç çatlamadım dikkat etmediğim halde.Şimdi daha fazla alacam kesin çatlarım diye düşünüyorum.Şu an 77yim 25 haftada,kızıma doğuma 78 le gittim.Şimdiden son ayımda gibiyim.

Siz coktan konustunuz sanirim ben yemi okuyorum ama bebektede ayni sistem gecerli canim hastanede minicik pamugu elinle hagif kivirip ustune serum fizyolojik dokerek temizlemeyi ogrettiler ,eve gelen ebemde aynu dedigin gibi yapıyor bebegi yan ceviriyorsun elinle hafif basini sabitleyip biraz sikiyorsun serumdan sonra diger tarafa cevirip ayni sekilde yapiyosun bunu 2.gundenitibaren hergun yaptik cok kucuk olduklari icin minicik pislik bile tikiyordu burnunu ama asla aspiratore izin vermediler burun içini tahris edebilir sislik olur diye

Ama bizde genetik annemde oyle 7. Aydan sonra biz bi aliyoruz bildigim icin dikkat ettim protein agirlikli beslendim ama benim avantajim tatliyi sevmemem.. simdilerde ihtiyac duyuyuyorum normal gunluk hayatta hic sevmem.. cikolata bile olmazsa aramam..zaten bu surecten sonra kilolari alicam.. bebelere gitsin kiloya da raziyim ya.. senin gamilelikte 8 kilo cok iyi gitmis... masallah bayag gitmis ya..

Ya sizliyor mu karnin?? Sisince ??

Kızım 3350 gr doğdu plesanta falan 8 kilo iyi gitti.Ne güzel tatlı sevmiyorsun ben hep çok sevdimAnnem 35 kilo almış hamileyken bir tane çatlağı yok.Anneannemde de yoktu.Bizde de genetik herhalde.Ben de buna güveniyorum çatlak konusunda.

A Altibirlik61 senin kaşıntın ne alemde? Geçmiştir inşallah ☺
Uyuzummm ben uyuzz kasintim bu aksam yine baslamis durumda an itibariyle... ya bu catlama agrisi bendeki ve sizi ve kasinti ucu bir arada... kizim yaygin yatiyor... oglum dik onda sikinti yok ama bu kiz benim tum guzelligimi alip goturecek anami agladi.. bugunde hem kasiniyor hemd fena sizliyor... icten karnimin icinin yirtildigini anliyorum... hissediyorum... kalcalarim keza... kizlar seyinizin ustune bacak araniza felan da krem surun slip kiloy giyersiniz ya dikislerin hemen oralara... oralarda catlayip cirkin gozukmesin bu saatten sonra gerdirecekte halim yok.. e bari duzgun cikalim hayirlisiyla diye dusunuyorum sahsi fikrim Zaten 9 aydir iliski yasagim var.. ciktiktan sinra lohusa felan.. insallah toparlanirimda kocisime guzel gorunurum bu aksamki ruh halim boyle kabul buyrun.. ben en iyisi susayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…