2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyyyy masallahhh ne kadar hayran kaldim... bilemezsin...

Hee yok yok sana sordum aslinda sende gerginlik basladimi yada karninda sizi acilmadan dolayi ... karnin belin bacagin kalcan vs sonra baktim senin haftan daha azmis 24. Haftada oyle cokda belirti olmaz☺☺

Aa anladim.canim olmaz mi daha demin esime bacaklarimin arkasını gosterdim bak bakiyim kizarmis mi diye benimkarnimda sık sik sertlesmeleeim oluyor simdilik ilk hamilelige gore kilom baya az ama yinede catlamam insallah eski esneklik payimi kullaniyim diyorum karnimin kenarlari kasiniyor yine zaten catkiycak yerler once minik minik kirmizi damar gibi kizariyor sonrda gittikçe genişliyor iste

Ay ama şimdi bir arkadaş da çalışabilir raporunu almazsan devam ediyor demiş. Benim de kafam karıştı çalıştığın yere sor istersen bi. Benim bildiğim böyleydi ama sen zaten raporlu oluyorsun, çalışabilir iznini daha geç alacaksın. Ay kuzum şimdi yanlış bilgi vermiş gibi olmayayım vebal altında kalmayayım

Kızlar arada kasığı ağrıyan var mı? Hani nöyle çok gaz ağrın olur da çok hafif sancı sızı gibi? Cvp verin kızlarrr

Sen ver bilgiyi siki ti yok her turku sormak zirundayim zaten Kendini sikintida hissetmeyesin bitanem

Yaaa hamisligimiz boyle bakalim lohusalik bizi nasil bekliyor:)))

Benim sadece göbeğim tatlı tatlı kaşınıyor.Bir de göğüslerimin arası cayır cayır yanıyo.Çatlayacak yer değil ama en çok o rahatsızlık veriyor.Göğüslerimde de yanma var ara ara.Doktora bugün tutulmuş gibi belim kasıklarım bazen zor yürüyorum dedim normalmiş.Beş dakikadan fazla ağrın olursa ara beni dedi.Kadın doğum alanında erkek doktorları daha başarılı buluyorum bazen de bizim yaşadıklarımızı yaşamadıkları için acaba kadın doktorlar sıkıntılarımı daha iyi mi anlar diye düşünüyorum böyle durumlarda.Eşim şu kadar kaldı sabret diye diye moral veriyor napsın bıktı o da.Sayılı gün çabuk geçer sabredicez Allah daha başka sıkıntılar vermesin de buna da şükür

Aminnn aminnn haklisin valla bazen bende dusunuyom kadinlar daha mi iyi ama .. yok bana anlayissiz denk gelir.. erkek az konusuyor ama alaninda iyi napalim... catliyorum doktor bey diyom gerildim.. e normal diyor e adama gore dogurucaksin catlagimi dusunuyorsun diyor o da hakli kocamda mankenmi olacaksin bu saatten sonra diyor o da hakli... ama bizde hakliyiz biz tasiyoz sikintisi bizde... biz aynaya bakicaz.. kocalarda bize bakacak aman nese diyorum en sonunda

Yaaa hamisligimiz boyle bakalim lohusalik bizi nasil bekliyor:)))

O konulara hiicc girmeyelim simdiden derim canim ama sunu soyliyim dogumdan ciktigimda giderkenden kat kat fazla catlagim oldu yakin bi eczaci tanidigimiza krem sordugumda dogumun zor mu oldu demisti ne kadar etkiledi dogru mu tesaduf mu bilmiyorum

Kendini hiiiç suçlama. Her şey olacağına varır. Ne yazık ki böyle olacağı varmış, Rabbim beterinden
Amin canım sağolasın, orası öyle tabiki belki her şerde bir vardır çünkü benim okulum çok kalabalıktı ve öğrencilerimiz çok arsız. Bu olay olmadan bir hafta önce merdivenlerden çıkarken bana bir çocuk çarptı mesala çok korkmuştum belki devam etseydim böyle bir şeyle karşılaşabilirdim bir kez daha

Ulkesine gore degisiyor canim, yurtdisinda bakilmiyor diye bisey yok aslinda. Burda benim gibi baska ulkelerde bi cok arkadas var onlar da söyleyecektir. Onceki hamileligime gore tek fark turkiyedeki kadar sik ultrasona girmiyorum ama her kontrolde mutlaka alttan ultrasonla rahim boyuna acikliga suyuna plasentaya vs bakiliyor. Bebege karindan ultrasonla 3 kez bakilmasini sigorta oduyor, onlarda da detayli bakiliyor. 3ten fazla kez bebegi gormek istediğinde de cebinden odeyerek cuzi bi miktara bakiyorlar. Turkiyede muayeneye ödediğim paralari dusununce o da lafi olacak tutarlar değil cunku rutin kontrollerin hepsi ücretsiz.

Bende 2014 te kızımı orda Doğum yaptım sıkıntı yaşamadım yine aynı doktora gidiyorum doktorumdan memnunum hastane ile ilgili kötü yorumlar var fakat ben memnunum inşallah bu Doğumda da sıkıntı yaşamam

Allaha sukur maddi sikintimiz yok da gereksiz seyleri, gereksiz sayida almaktan yana da degilim. Nasil olur, yetistirebilir miyim kiyafet isini die, bilemedigimden kafamdan ayarlamaya calisiyorum acikcasi.
Bence cok sayida alacaksan yarisini bi buyuk beden al, ayakli tulumlar cok cabuk kuculuyor, büyüğü gene giydirirsin ama kucukler oyle kaliveriyor.

Sag kasik oluyor tek tarafli o da 1 2 saate geciyor
Dr ne dedi kasık ağrına benim de akşam başladı böyle bacağıma vuruyor gibi korktum açıkçası. Anlamdım da. Ayaklarımı üşüttüğümdeki gibi bi ağrı. Yada çok çişini tutarsın da bir ağrı olurya onun gibi. Ama hamile olunca herşeyden korkar oldum. Bilgisi olan varsa yazaın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…