- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ayyyyy masallahhhKızım 3350 gr doğdu plesanta falan 8 kilo iyi gitti.Ne güzel tatlı sevmiyorsun ben hep çok sevdimAnnem 35 kilo almış hamileyken bir tane çatlağı yok.Anneannemde de yoktu.Bizde de genetik herhalde.Ben de buna güveniyorum çatlak konusunda.
Hee yok yok sana sordum aslinda sende gerginlik basladimi yada karninda sizi acilmadan dolayi ... karnin belin bacagin kalcan vs sonra baktim senin haftan daha azmis 24. Haftada oyle cokda belirti olmaz☺☺
Heeee anlasilmistirr... 30. Haftaya girdigimde dogum iznini baslatirim bir farki yok yani... 32. Haftamda rapor bitiyor.. o zaman hangi gun bitiyorsa doktorumla goruseyim o zamana calisamaz raporu versin ... herhalde kendi istegimle yazamiyorum calisamaz raporunu?
Sen ver bilgiyi siki ti yok her turku sormak zirundayim zatenAy ama şimdi bir arkadaş da çalışabilir raporunu almazsan devam ediyor demiş. Benim de kafam karıştıçalıştığın yere sor istersen bi. Benim bildiğim böyleydi ama sen zaten raporlu oluyorsun, çalışabilir iznini daha geç alacaksın. Ay kuzum şimdi yanlış bilgi vermiş gibi olmayayım vebal altında kalmayayım
Yok bende kasik agri sanci sizi.. vajinamda agri oluyordu suanda bebekler pozisyon degistireli cok sukur agri yokKızlar arada kasığı ağrıyan var mı? Hani nöyle çok gaz ağrın olur da çok hafif sancı sızı gibi? Cvp verin kızlarrr
Yaaa hamisligimiz boyle bakalim lohusalik bizi nasil bekliyor:)))Aa anladim.canim olmaz mi daha demin esime bacaklarimin arkasını gosterdim bak bakiyim kizarmis mi diyebenimkarnimda sık sik sertlesmeleeim oluyor simdilik ilk hamilelige gore kilom baya az ama yinede catlamam insallah eski esneklik payimi kullaniyim diyorum karnimin kenarlari kasiniyor yine zaten catkiycak yerler once minik minik kirmizi damar gibi kizariyor sonrda gittikçe genişliyor iste
Benim sadece göbeğim tatlı tatlı kaşınıyor.Bir de göğüslerimin arası cayır cayır yanıyo.Çatlayacak yer değil ama en çok o rahatsızlık veriyor.Göğüslerimde de yanma var ara ara.Doktora bugün tutulmuş gibi belim kasıklarım bazen zor yürüyorum dedim normalmiş.Beş dakikadan fazla ağrın olursa ara beni dedi.Kadın doğum alanında erkek doktorları daha başarılı buluyorum bazen de bizim yaşadıklarımızı yaşamadıkları için acaba kadın doktorlar sıkıntılarımı daha iyi mi anlar diye düşünüyorum böyle durumlarda.Eşim şu kadar kaldı sabret diye diye moral veriyor napsın bıktı o da.Sayılı gün çabuk geçer sabredicez Allah daha başka sıkıntılar vermesin de buna da şükürUyuzummm ben uyuzzkasintim bu aksam yine baslamis durumda an itibariyle... ya bu catlama agrisi bendeki ve sizi ve kasinti ucu bir arada... kizim yaygin yatiyor... oglum dik onda sikinti yok ama bu kiz benim tum guzelligimi alip goturecek anami agladi.. bugunde hem kasiniyor hemd fena sizliyor... icten karnimin icinin yirtildigini anliyorum... hissediyorum... kalcalarim keza... kizlar seyinizin ustune bacak araniza felan da krem surun slip kiloy giyersiniz ya dikislerin hemen oralara... oralarda catlayip cirkin gozukmesin bu saatten sonra gerdirecekte halim yok.. e bari duzgun cikalim hayirlisiyla diye dusunuyorum sahsi fikrim☺☺ Zaten 9 aydir iliski yasagim var.. ciktiktan sinra lohusa felan.. insallah toparlanirimda kocisime guzel gorunurum bu aksamki ruh halim boyle kabul buyrun.. ben en iyisi susayim
Sag kasik oluyor tek tarafli o da 1 2 saate geciyorKızlar arada kasığı ağrıyan var mı? Hani nöyle çok gaz ağrın olur da çok hafif sancı sızı gibi? Cvp verin kızlarrr
Aminnn aminnn haklisin valla bazen bende dusunuyom kadinlar daha mi iyi ama .. yok bana anlayissiz denk gelir.. erkek az konusuyor ama alaninda iyi napalim... catliyorum doktor bey diyom gerildim.. e normal diyorBenim sadece göbeğim tatlı tatlı kaşınıyor.Bir de göğüslerimin arası cayır cayır yanıyo.Çatlayacak yer değil ama en çok o rahatsızlık veriyor.Göğüslerimde de yanma var ara ara.Doktora bugün tutulmuş gibi belim kasıklarım bazen zor yürüyorum dedim normalmiş.Beş dakikadan fazla ağrın olursa ara beni dedi.Kadın doğum alanında erkek doktorları daha başarılı buluyorum bazen de bizim yaşadıklarımızı yaşamadıkları için acaba kadın doktorlar sıkıntılarımı daha iyi mi anlar diye düşünüyorum böyle durumlarda.Eşim şu kadar kaldı sabret diye diye moral veriyor napsın bıktı o da.Sayılı gün çabuk geçer sabredicez Allah daha başka sıkıntılar vermesin de buna da şükür
Niye kusuyosun neye sukrediyosunŞükur bugunde kustuk :) midem bomboşkarnimin yanlarida kaşıniyor saat basi krem suruyorum yoksa yirticam
Yaaa hamisligimiz boyle bakalim lohusalik bizi nasil bekliyor:)))
Amin canım sağolasın, orası öyle tabiki belki her şerde bir vardır çünkü benim okulum çok kalabalıktı ve öğrencilerimiz çok arsız. Bu olay olmadan bir hafta önce merdivenlerden çıkarken bana bir çocuk çarptı mesala çok korkmuştum belki devam etseydim böyle bir şeyle karşılaşabilirdim bir kez dahaKendini hiiiç suçlama. Her şey olacağına varır. Ne yazık ki böyle olacağı varmış, Rabbim beterinden
Anladım kuzum, inşallah senin lehine bir çözüm bulunabilir30. Haftadan sonra biz calisabilir raporu alip ya ise baslicaz yada devletin verdigi gebelik izni dvreye girecek .. tekil gebelikte 32. Haftada raporu alabiliyor
Ulkesine gore degisiyor canim, yurtdisinda bakilmiyor diye bisey yok aslinda. Burda benim gibi baska ulkelerde bi cok arkadas var onlar da söyleyecektir. Onceki hamileligime gore tek fark turkiyedeki kadar sik ultrasona girmiyorum ama her kontrolde mutlaka alttan ultrasonla rahim boyuna acikliga suyuna plasentaya vs bakiliyor. Bebege karindan ultrasonla 3 kez bakilmasini sigorta oduyor, onlarda da detayli bakiliyor. 3ten fazla kez bebegi gormek istediğinde de cebinden odeyerek cuzi bi miktara bakiyorlar. Turkiyede muayeneye ödediğim paralari dusununce o da lafi olacak tutarlar değil cunku rutin kontrollerin hepsi ücretsiz.Çok sevindim kapanmasına canım ya. Şöyle bakıyorum da herkesin bir derdi var forumda. Valla eskilerde de kimbilir neler vardı da kadınların haberi bile yoktu kesin ☺
Yurtdışında da bakmıyorlarmış ya şaşırıyorum. Bakılmayınca nasıl olacak ya takipler
Bende 2014 te kızımı orda Doğum yaptım sıkıntı yaşamadım yine aynı doktora gidiyorum doktorumdan memnunum hastane ile ilgili kötü yorumlar var fakat ben memnunum inşallah bu Doğumda da sıkıntı yaşamamBen daha önce Ümraniyede oturuyordum.Doktorum çok iyi bir doktordu başka hastaneye de gidiyordu.Yakın diye ilk çocuğumu Çakmak Erdem hastanesinde doğurdum.Tabi 2011 yılında.Hastaneden hiç memnun kalmadım.Hemşireler hiç ilgilenmedi serum bağlanan kolum dirseğe kadar mosmor olmuş hiçbir hemşire farketmemiş.Doktorum farketti çok kızdı kangren olcak lohusa kadın diye.Tabi yıllar geçti şimdi nasıl bilemem .Doğum için iyi bir araştır bence.
Bence cok sayida alacaksan yarisini bi buyuk beden al, ayakli tulumlar cok cabuk kuculuyor, büyüğü gene giydirirsin ama kucukler oyle kaliveriyor.Allaha sukur maddi sikintimiz yok da gereksiz seyleri, gereksiz sayida almaktan yana da degilim. Nasil olur, yetistirebilir miyim kiyafet isini die, bilemedigimden kafamdan ayarlamaya calisiyorum acikcasi.
Dr ne dedi kasık ağrına benim de akşam başladı böyle bacağıma vuruyor gibi korktum açıkçası. Anlamdım da. Ayaklarımı üşüttüğümdeki gibi bi ağrı. Yada çok çişini tutarsın da bir ağrı olurya onun gibi. Ama hamile olunca herşeyden korkar oldum. Bilgisi olan varsa yazaınSag kasik oluyor tek tarafli o da 1 2 saate geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?