2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Belirtileriniz ne durumda? Benim mesela bulantım kusmam baş dönmesi falan yok. Sadece göğüs ağrısı ve idrara sık çıkma var ama bu belirtiler bazen artıp bazen azalıyor. Sizde de öyle mi???
hoşgeldin cnm☺
benimde kusmam yok bulantı iki defa falan oldu.onun dışında baş dönmesi yaşıyorum ve bende senin gibi çok sık lavaboya gidiyorum.
keseyi kalp atışını falan duydun mu ne durumdasin☺

Hanımlar ankarada zekai tahir e giden var mı?? Ya da özelde önerebileceğiniz bi doktor?? Ankara da

hoşgeldin cnm☺
benimde kusmam yok bulantı iki defa falan oldu.onun dışında baş dönmesi yaşıyorum ve bende senin gibi çok sık lavaboya gidiyorum.
keseyi kalp atışını falan duydun mu ne durumdasin☺

Hoşbulduk keseyi dün gördük ama çok küçüktü bir de kenarında küçük bir kanama alanı gördü doktor. Dikkat et dedi. Haftaya cuma tekrar kontrolüm var. Senin ne durumda?

6+4 ama benim randevu carsambaymiiiissss :'(
Kuzum üzülme hiç, gittiğinde hem bebeğini hem de kalbini attığını görürsün inşallahBen geçen pazar acile gitmiştim leke gelmişti doktor 6+1 demişti kalbinin attığını gördü, ben de gittiğimde tam 7+3 olcam

Hoşbulduk keseyi dün gördük ama çok küçüktü bir de kenarında küçük bir kanama alanı gördü doktor. Dikkat et dedi. Haftaya cuma tekrar kontrolüm var. Senin ne durumda?
geçen çarşamba günü gördük bizde çok küçüktü üstten gördü ama çok küçük olduğu için kayboldu sonra alttan bakildi göründü şükür. perşembe gününe cagirdi bakalım meleğim görünecek mi?☺
ben sık sık dinleniyorum çok korkuyorum. Düşük olmaması için çok dua ediyorum. Rabbime emanet yavrum.

Evet Bi kaç kişiden duydum bunu ve ben de onun benim kesem olduğunu düşünüyorum artık.. Bariz karnımda belliydi yani kese ben çok net geriden gördüm

Eklentiler

• IMG_20190719_133312.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 66
Kizlar kasik agriniz var mi? 3-4 gundur kasik agrisi da yok hic belirtim kalmadi aglicam ya normal mi bu

Kizlar kasik agriniz var mi? 3-4 gundur kasik agrisi da yok hic belirtim kalmadi aglicam ya normal mi bu
benim dün kasık ağrım coktu çok korktum.ama bugün sıkıntı yok şükür.
Bende ağrım olunca modum düşüyo.
Üzülme canım birsey yoktur inşallah ☺

Kızlar affedersiniz ama rahminizde ağrı oluyor mu? Benim bugün var sanki ara ara giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…