- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Kahretsin boyle vurdum duymaz doktorlari!! Ya -enfeksiyon,Kizlar kimdi aramizda hatirlayamadim, ama az once okudugum bi seyi paylasmak istedim. Onlem olsun hem hepimiz icin. Baska bi grupta, sikinti olmus. Ins bizden biri bole bi durum yasamaz.
Kendine guveneceksin canim iste. Agrin varsa vardir. Enfeksiyonun varsa vardir. Ilac bitince tekrarlarsin, kalmamissa kalmamistir. Gozumuzu acmak zorundayiz.Ay insan bi doktorada güvenemez ki şimdi
Ben biliyom kafan karisik oldugunu ya zamaninda alirsin senin bebek tosbik olacak valla sanki boyle poposunu mincircaksiniz ayaklari bogum bogum olacak gibi geliyo banada.. bence 0-3 ay al 8-10 tane 3-6 aylik 2-3 tane al gerisine bakarsin fazla alma ihtiyace binayrn daha cok yada az alirsin bebegin ihtiyacina gore anlarsin zaten 3 aylik gibi sen baslarsib gezdirmeye gezmeye disarlarda bakarsin hemdeAnlasildi senin niyetin bana parlak bi huni taktirmak
Nedense 0-3 ay ve 6-9 aylik almak geldi de, konuya o kadar yabanciyim ki, 3-6 ayligi dusunmedim bile
Yaz gelecegi icin de haklisin.tombul bacaklari acmak gerekecek, isilik olmasin die
Ben azcik daha saglam kafayla dusunup de yeniden karar alayim bari. Hakikaten cok karisti kafam
Sonuna kadar haklisin canim. Ama 34 hafta olmasina sevindim ben akraban adina. Tek sikintisi muhtemelen kilosunun azicik dusuk olmasi. Yasamsal bi sorun yasayacgini sanmam. Allah vermesin de zaten kimseye de.Kahretsin boyle vurdum duymaz doktorlari!! Ya -enfeksiyon,
- kanama,
-kasilma,
- sertlesme,
- suyun gelmesi,
Doktorun bizi muayene etme sebebidir.. onlem alinmasi gerekir. Bu kadar basit yani ama artik nasil anlamissa... kimsenin basina gelmesin yaa nicee sikintilarla getiriyoz bebegimizicok uzuldum o arkadasa.. simdi babamlarda bana soylememis ama ben kuzenlerle gruptab ogrendim.. kuzenim istirahat etmesi gerekiyormus bugun gun boyu biseylerle ugrasmis ayakta kalmis ve yormus kendini.. suyu gelmis ve dogum gerceklesmis (34. Hf) cok uzuldum... annemlerde ne devamli kizim sen uzan kizim sen kalkma diyorlar... sonra anladim..
Bendemi uygulasam bu taktigi ne :)Hasret kaldik yahu yuzune gozune tosbiginyuz gorumlugu mu istiyor ne
Esime bi citlatiym bakiym. Bana istedigim parfumu alirsan, gosterebilirmis yuzunu die
Ben de 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum eğer Allah izin verir de sağlığım el verirse bu dönemi bitirip 2. Dönemden 3 hafta daha çalışmam gerekecek bakalim zaman nasıl gösterecek kendimi kötü hissedersem hemen ayrılcam öğrencilerim de 2. Sınıfta Allah tan yormuyolar çok şükürBende son güne kadar çalışayım diyorum 37 de mecburen ayrılıyoruz zaten de 34 ve 35 haftalarım sömestr A geliyor çalışabilir raporu aldıktan sonra o haftalar tatilimden düşmez diye tahmin ediyorum mantiken. Yine de idareme danışayım teşekkür ederim
nde
Arkadaşlarım ünibaby i önerdi onu aldım kuzum onla yıkadımCanim bende yikayacagim ama deterjan konusunda bir turlu karar veremedim muhendisoglunun sayfasinada baktim ama hicbirsey anlamadimSen hangi deterjani kullandin
Denemeden bilemeyizBendemi uygulasam bu taktigi ne :)
Ya ben suanda ictiklerimi soylim..Sen neler iciyorsun☺
Aynen kuzum ya dinleniyorum cok sukurSonuna kadar haklisin canim. Ama 34 hafta olmasina sevindim ben akraban adina. Tek sikintisi muhtemelen kilosunun azicik dusuk olmasi. Yasamsal bi sorun yasayacgini sanmam. Allah vermesin de zaten kimseye de.
Dinlen iste sende ne guzel firsatin var. Bitirdin de nerdeyse hazirliklarini. Gun saymasi kaldi. ❤❤❤
Kizlar hastaneden cikmam aksam 6yi buldu masallah nekadar yogunmuş acil kadin dogum hem alttan hem ustten muane yapildi 40 dkkada nstye alindim kanamam takip edildi sonuç bebek iyi plesanta suyu kesesi masallah iyi nst sonucuda iyi cikti kanamada durdu lekelenmiyorum cok şukur insallah hic olmaz bidaha kanama devam ederse artarsa tekrar gelmem soylendi
DooDooDoo benim şu az kan akışı ile ilgli kafa karışıklığım icin doktor buldum bitane canım perinatolog degıl ama babamın tanıdıgı, tavsiye üzerine gidecegim bakalım ne diyecek 26. Haftada gitmeyi planlıyorum inşallah düzelmiş olur
Ne sacmaymis yani bu sizin milli egitimin ayarisimdi okudum.. yani sen calisabilir raporu alican herhangi bir sikinti olamayacak..
32. Hafta-33. Hafta calistin karne tatili girdi
34-35 ( karne tatili)
36-37. Haftalarda calisip ayriliyorsun mecburi olarak ve kanun diyorki o aradaki iki haftayida düşecezz.. dogum izni haftanda tatil yapmissin... eeee calistirrrr o zaman? Yok tatil.. nobetci olarak okulda gozukturemiyirmu? Yok mu boyle bisi? Ay nasil gicik oldum simdi
Sen yine de beslenmene dikkat et. Takdir Allahtan. Benim kizim zayifti ama emme refleksi cok kuvvetliydi, dogdugunda daha ayaklarini basabiliyordu, boynunuda tutabiliyodu bi sure.Simdi nasil kizinm evet tup bebek ama gec dollenme falan degil zaten tup bebekte gec dollenme olmuyor tutunmasi belki gec olir ama oda iyiydi ilk gunler gunundu cikiyodu. Detaylidada sknti cikmadi
Bence sen bi arastir yine... aglanmayacak gibi degil yavrumu bir saat daha fazla gormek icin yirtinirim benCanım benim de oldu 2 defa. Biri yoğundu biraz, diğeri sadece bir damla. Bende de sebep bulunamadı. Devam da etmedi. Yani bilmiyorum. Tahmin yürütüyorlar ama net bir şey diyemiyorlar.
İnşallah düzelmiştir canım benim, dualarım seninle içini ferah tut
Ay saçmalığın daniskası. Sinirim bozuldu, ağladımgerçi bugün pek çok şeye ağladım bunu da aradan çıkardım para lazım bebeye napayım
Bende uyku zaten hic yok kizimdan dolayiNasılsın benim idrarla sıkıntım başladı çok sıkışıyorum ağırlık hissediyorum WC ye gittiğimde 1 damla yapıyorum uyku kalitem düştü
Nst ye kimi doktorlar 32. Haftadan sonra basliyorlar canim.. dudak kurumasi catlamasi.. sabahlari burnum tikali dolu.. afedersiniz temizlemek icin sumkururkende kesin kan geliyorBende uyku zaten hic yok kizimdan dolayibende sıkışma basladi. Bir anda agri seklinde geliyo.
Benim agrilarim cok fazla. Bide burnum acayip tikali afedersin kanli sumuk geliyor. Dudaklarım catladi.
Yemek yerken ve sonrasinda nabzim hizlaniyor bakiyorum 110 civari oluyo doktora gidince sorcam. Acaba nst ye ne zaman bağlanmaya baslicaz
Canim internette baktim fiyat bulamadim fiyat ne acabaBende onu kullaniyorum omega imom kahve kutu
Saglikli olsunlarda zayiflik cok muhim degil bende hep zayif bi cocukmusum simdi nasilim gormeSen yine de beslenmene dikkat et. Takdir Allahtan. Benim kizim zayifti ama emme refleksi cok kuvvetliydi, dogdugunda daha ayaklarini basabiliyordu, boynunuda tutabiliyodu bi sure.
Sutum olmadigi icin mamayla besledik ilk 3 aydan sonra tamamen mamaya döndü ve kg alimi artti. Ama 6 ayliktan sonra hastaliklari basladi ve kg alimi dususe gecti. Suanda da istahsiz. Uzun ince bir cocuk. 29 aylik 11.5 kg 90 cm
Tiroid sorunum normalde yok. Masallah annemde ne ararsan var ama. Seker, tansiyon, tiroid, astimNst ye kimi doktorlar 32. Haftadan sonra basliyorlar canim.. dudak kurumasi catlamasi.. sabahlari burnum tikali dolu.. afedersiniz temizlemek icin sumkururkende kesin kan geliyornabizini doktora mutlaka de .. ödem var mi sende? Guatr, troid ailede evveliyatta felan varmidir? Yani nabiz tansiyon bu haftalardan sonra onemli kuzucuk
Ben ikinci kutuma basladim iste 65 tl odedimCanim internette baktim fiyat bulamadim fiyat ne acaba
Bende bende. Ama normal sinirda dogmusum 3.5 civari.Saglikli olsunlarda zayiflik cok muhim degil bende hep zayif bi cocukmusum simdi nasilim gorme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?