- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Omega bende alıyorum canım ocean mummy multivitaminimin içinde var, Regenesis i de duymuştumİlacının adı ne canım? Ben de vitamin var regenesis diye omega 3 takviyesi var içinde, bol bol ceviz tüketmeye çalışıyorum bir de
Sen nasil istersen tabi de. Kilosu iyi saglikli dogum yapan arkadaslarimdan imom omega 3 u duydugum icin onu aldim ki doktorum da onu onerdi. Yazmistim buraya da daha once, prospektusunde dusuk dogum agirlikli bebek riskini engeller yaziyordu canim.İlacının adı ne canım? Ben de vitamin var regenesis diye omega 3 takviyesi var içinde, bol bol ceviz tüketmeye çalışıyorum bir de
Çok şükürr, cok geçmiş olsun herşeyin normal olmasına sevindimKizlar hastaneden cikmam aksam 6yi buldu masallah nekadar yogunmuş acil kadin dogum hem alttan hem ustten muane yapildi 40 dkkada nstye alindim kanamam takip edildi sonuç bebek iyi plesanta suyu kesesi masallah iyi nst sonucuda iyi cikti kanamada durdu lekelenmiyorum cok şukur insallah hic olmaz bidaha kanama devam ederse artarsa tekrar gelmem soylendi
Hadi ya ilk kez duyuyorumm.. ocean mummy hakkında bişey duydunmuSen nasil istersen tabi de. Kilosu iyi saglikli dogum yapan arkadaslarimdan imom omega 3 u duydugum icin onu aldim ki doktorum da onu onerdi. Yazmistim buraya da daha once, prospektusunde dusuk dogum agirlikli bebek riskini engeller yaziyordu canim.
Olmadı doktoruma sorayım kuzum, o daha etkiliyse onu kullanayımSen nasil istersen tabi de. Kilosu iyi saglikli dogum yapan arkadaslarimdan imom omega 3 u duydugum icin onu aldim ki doktorum da onu onerdi. Yazmistim buraya da daha once, prospektusunde dusuk dogum agirlikli bebek riskini engeller yaziyordu canim.
Calisabilir raporunu 5 hafta icin alinmiyorki 8 hafta icin aliniyor. Tekil gebelikte 8 haftadir dogum oncesi izni.. 37 den sonrasi zorunlu cikiyor o ayri.. ne diyor dogum izni 8 hafta dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi... arkadas 37 de dogurursa dogum oncesi olan 37-40 haftada olan kisimda diger tarafa aktarilsin diye..Okuldaydım tam anlayamamıştım. Çalışabilir raporu 5 hafta için alınıyor ya mesela 32. Hafta aldı, bir hafta çalıştı, 33 ve 34. Haftalar sömestra denk geldi. Doğal olarak evde kaldı. 35 ve 36. Haftalar tekrar okula geldi. 2 haftayı evde, 3 haftayı okulda geçirdiği için sadece 3 haftayı aktarabiliyor.
Ne sacmaymis yani bu sizin milli egitimin ayariEşim şu an müdür yardımcısı olan yengesiyle konuşuyor. Sömestr tatili malesef aktarılmıyor. Okul idaresi değil de milli eğitim ayarlıyormuş. Aktaranlar için ise milli eğitimin gözünden kaçmıştır dedi.
Bende onu kullaniyorum omega imom kahve kutuOlmadı doktoruma sorayım kuzum, o daha etkiliyse onu kullanayım
Yok duymadimHadi ya ilk kez duyuyorumm.. ocean mummy hakkında bişey duydunmu
Ben tatli yemeden krizim gecmiyor cnm oyle ki yemeyince bulamti yapiyorİki gündür canım tatlı istedikçe komposto içiyorum ama şekersiz.Tatlı meyvelerden yapılma.Meyvenin tadıyla sadece ek şeker yok.O bayağı bastırdı tatlı isteğimi.Doktorum önermişti sıvı tüketemiyırum deyince şekersiz komposto iç abartmadan demişti.
Bebegin sagligi iyi ya cok sukur gerisine cok takilma.. her hafta baska bisi cikiyor.. bel agrisi sirt agrisi, kaburgalar fena agriyor.. nefes alamama durumu oluyor.. ne bilim seyini tekmelemekten neye ugradigini sasiriyosunBebek kız canımmmama rahmim biraz değişikmiş nedemekse birde suyum falan fazlaya bebek iri ondan belki ilk gebelik çatıyı açmak içindir nebileyim
Kuzum sen simdi kac tulum kac takim alican?? Herkes soyledi.. simdi ben senin fikrini merak ediyorumYok duymadim
Ocean mummu de duydum oda guzelmişOmega bende alıyorum canım ocean mummy multivitaminimin içinde var, Regenesis i de duymuştumşifa olsun inşallah hepimize☺
Alaaaammm yerim seniKuzum sen simdi kac tulum kac takim alican?? Herkes soyledi.. simdi ben senin fikrini merak ediyorum
Hahahaha ama catladim kac gundur yaziyoruzAlaaaammm yerim senineler dusunmus yahuuuu
2 tane 10lu hastane cikisi
2-3 tane 5li takim
8-10 kadar tulum 0-3 ay
8-10 kadar 6-9 ay aliym dedim.
Nasil sence
Sen neler iciyorsunOcean mummu de duydum oda guzelmiş
Kizlar kimdi aramizda hatirlayamadim, ama az once okudugum bi seyi paylasmak istedim. Onlem olsun hem hepimiz icin. Baska bi grupta, sikinti olmus. Ins bizden biri bole bi durum yasamaz.
Anlasildi senin niyetin bana parlak bi huni taktirmakHahahaha ama catladim kac gundur yaziyoruzbence gayet mantikli ama dur kafani karistirayim ya beben bi anda buyurse 0-3 ay kucuk gelecek amma 6-9 ay da buyuk gelecek 3-6 ay almayi dusunuyor musun?
Ben sana bir fikir vereyim 6-9 ayliklarin tulumlarini ayakli alma cocuga buyuk gelirse icinde kaybolur kucukmeye baslarsada ayakli olanlr zorlar bebisimi.. ayaksiz olsun sal gitsin ustune istersen ayakli pantolon giydir istersen corap giydir.. zati 6-9 ay sende sicaga geliyor yani mevsimide dusun
Nasil fikirler iyice delirdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?