2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İlacının adı ne canım? Ben de vitamin var regenesis diye omega 3 takviyesi var içinde, bol bol ceviz tüketmeye çalışıyorum bir de
Sen nasil istersen tabi de. Kilosu iyi saglikli dogum yapan arkadaslarimdan imom omega 3 u duydugum icin onu aldim ki doktorum da onu onerdi. Yazmistim buraya da daha once, prospektusunde dusuk dogum agirlikli bebek riskini engeller yaziyordu canim.

Çok şükürr, cok geçmiş olsun herşeyin normal olmasına sevindim bebişler uslu uslu dursunlar

Sen nasil istersen tabi de. Kilosu iyi saglikli dogum yapan arkadaslarimdan imom omega 3 u duydugum icin onu aldim ki doktorum da onu onerdi. Yazmistim buraya da daha once, prospektusunde dusuk dogum agirlikli bebek riskini engeller yaziyordu canim.
Hadi ya ilk kez duyuyorumm.. ocean mummy hakkında bişey duydunmu

Olmadı doktoruma sorayım kuzum, o daha etkiliyse onu kullanayım

Calisabilir raporunu 5 hafta icin alinmiyorki 8 hafta icin aliniyor. Tekil gebelikte 8 haftadir dogum oncesi izni.. 37 den sonrasi zorunlu cikiyor o ayri.. ne diyor dogum izni 8 hafta dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi... arkadas 37 de dogurursa dogum oncesi olan 37-40 haftada olan kisimda diger tarafa aktarilsin diye..
kaldiki somestr tatili kimsenin sucu degilki zaten cakisabilir raporunu onceden aliyor.. otomatik olarak aktif olarak calisiyor zaten.. somestr icin olan iki haftada vicdani olarak calisiyor olarak gorundugunden aktarilmasi lazim. Ogretmeb Arkadaslar insallah 40 inida gorur ama olduda 37 de dogurdu ne olcak komple tum haftalar dogum sonrasina aktarilacak.. benim yorumumdur. Zaten bi kac arkadas bakicaklar.. neyse daha uzatmak istemiyorum dedigim gibi okudugum mevzuattan cikardigim yorumdur..

Ne sacmaymis yani bu sizin milli egitimin ayari simdi okudum.. yani sen calisabilir raporu alican herhangi bir sikinti olamayacak..
32. Hafta-33. Hafta calistin karne tatili girdi
34-35 ( karne tatili)
36-37. Haftalarda calisip ayriliyorsun mecburi olarak ve kanun diyorki o aradaki iki haftayida düşecezz.. dogum izni haftanda tatil yapmissin... eeee calistirrrr o zaman? Yok tatil.. nobetci olarak okulda gozukturemiyirmu? Yok mu boyle bisi? Ay nasil gicik oldum simdi

Ben tatli yemeden krizim gecmiyor cnm oyle ki yemeyince bulamti yapiyor

Bebek kız canımmm ama rahmim biraz değişikmiş nedemeksebirde suyum falan fazlaya bebek iri ondan belki ilk gebelik çatıyı açmak içindirnebileyim
Bebegin sagligi iyi ya cok sukur gerisine cok takilma.. her hafta baska bisi cikiyor.. bel agrisi sirt agrisi, kaburgalar fena agriyor.. nefes alamama durumu oluyor.. ne bilim seyini tekmelemekten neye ugradigini sasiriyosun yani bebekte bizim icinde ilk tecrube birlikte ogreniyor olacaz.. gerci 2. Gebelikte olsa 3. Gebelikte olsa cocuklarin anneye yansittigi agridan tut durus seklinden tut kusmasindan asermesinden herbisey farkli olabiliyor:)

Alaaaammm yerim seni neler dusunmus yahuuuu
2 tane 10lu hastane cikisi
2-3 tane 5li takim
8-10 kadar tulum 0-3 ay
8-10 kadar 6-9 ay aliym dedim.
Nasil sence
Hahahaha ama catladim kac gundur yaziyoruz bence gayet mantikli ama dur kafani karistirayim ya beben bi anda buyurse 0-3 ay kucuk gelecek amma 6-9 ay da buyuk gelecek 3-6 ay almayi dusunuyor musun?
Ben sana bir fikir vereyim 6-9 ayliklarin tulumlarini ayakli alma cocuga buyuk gelirse icinde kaybolur kucukmeye baslarsada ayakli olanlr zorlar bebisimi.. ayaksiz olsun sal gitsin ustune istersen ayakli pantolon giydir istersen corap giydir.. zati 6-9 ay sende sicaga geliyor yani mevsimide dusun
Nasil fikirler iyice delirdin mi

Anlasildi senin niyetin bana parlak bi huni taktirmak
Nedense 0-3 ay ve 6-9 aylik almak geldi de, konuya o kadar yabanciyim ki, 3-6 ayligi dusunmedim bile
Yaz gelecegi icin de haklisin. tombul bacaklari acmak gerekecek, isilik olmasin die
Ben azcik daha saglam kafayla dusunup de yeniden karar alayim bari. Hakikaten cok karisti kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…