- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Çok geçmiş olsun, peki neden olmuş? Bir şey söylediler mi?Kizlar hastaneden cikmam aksam 6yi buldu masallah nekadar yogunmuş acil kadin dogum hem alttan hem ustten muane yapildi 40 dkkada nstye alindim kanamam takip edildi sonuç bebek iyi plesanta suyu kesesi masallah iyi nst sonucuda iyi cikti kanamada durdu lekelenmiyorum cok şukur insallah hic olmaz bidaha kanama devam ederse artarsa tekrar gelmem soylendi
Canım civilden aldım ben tam hatırlamıyorum ama 250 civarı bişeydi. Hemde yan korumalıklar da var işinde.Kızlar merhaba nasılsınız herkes iyidir inşallah birşey soracağım 70 e 130 beşik aldık siz yorgan alıyormusunuz içine yoksa battaniye falanmı nekadar pahalı setleri 500 diyorlar
Birde tam vajina tepesinde üst kısımda sancı var baskı gibi kemikte sanki yaşadınızmı böle birşey
Çok sevindim canım ya. Geçmiş olsun tekrarKizlar hastaneden cikmam aksam 6yi buldu masallah nekadar yogunmuş acil kadin dogum hem alttan hem ustten muane yapildi 40 dkkada nstye alindim kanamam takip edildi sonuç bebek iyi plesanta suyu kesesi masallah iyi nst sonucuda iyi cikti kanamada durdu lekelenmiyorum cok şukur insallah hic olmaz bidaha kanama devam ederse artarsa tekrar gelmem soylendi
Gecmıs olsun canımKizlar hastaneden cikmam aksam 6yi buldu masallah nekadar yogunmuş acil kadin dogum hem alttan hem ustten muane yapildi 40 dkkada nstye alindim kanamam takip edildi sonuç bebek iyi plesanta suyu kesesi masallah iyi nst sonucuda iyi cikti kanamada durdu lekelenmiyorum cok şukur insallah hic olmaz bidaha kanama devam ederse artarsa tekrar gelmem soylendi
Ya haftami dondugumde cok sukur gecti cunku bebekler daha yukari cikmislardi.. baskisi azaldi o yuzden biraz sabret ve doktoruna danisabilirsen danis bakalim kasilma, sertlesme gobekte ne bilim belden kasiga agri kramp varsa bu biliyosun onemli.. fiziksel anatomin belki dardir, ilk hamileligin belkide kemik acin genis degildir.. bebek erkektir ne bilim rahim icin alani dardir ve zorluyordur alttan altan.. ayy kizlar bir ara vajina kemik felan agriyor deyince o ne demek kemik felan agrisi ne diyordumBenim daha kontrole 2 hafta var ama kemik sanki ayrılacak
Geçmiş olsun, sebebinin ne olduğunu söyledilermi, benimde 3 haftadır lekelenme yaşıyorum. Bebek aşağıda yerleşmiş o yüzden olur bu kanamalar dendi yinede tedirginim açıkcasıKizlar hastaneden cikmam aksam 6yi buldu masallah nekadar yogunmuş acil kadin dogum hem alttan hem ustten muane yapildi 40 dkkada nstye alindim kanamam takip edildi sonuç bebek iyi plesanta suyu kesesi masallah iyi nst sonucuda iyi cikti kanamada durdu lekelenmiyorum cok şukur insallah hic olmaz bidaha kanama devam ederse artarsa tekrar gelmem soylendi
Okuldaydım tam anlayamamıştım. Çalışabilir raporu 5 hafta için alınıyor ya mesela 32. Hafta aldı, bir hafta çalıştı, 33 ve 34. Haftalar sömestra denk geldi. Doğal olarak evde kaldı. 35 ve 36. Haftalar tekrar okula geldi. 2 haftayı evde, 3 haftayı okulda geçirdiği için sadece 3 haftayı aktarabiliyor.ogretmenler somestr tatilinden once aktif calisabilirse bir gun ve yahut iki gun sonestr tatili tatilinden sayilmiyor mu?
Bebek kız canımmmYa haftami dondugumde cok sukur gecti cunku bebekler daha yukari cikmislardi.. baskisi azaldi o yuzden biraz sabret ve doktoruna danisabilirsen danis bakalim kasilma, sertlesme gobekte ne bilim belden kasiga agri kramp varsa bu biliyosun onemli.. fiziksel anatomin belki dardir, ilk hamileligin belkide kemik acin genis degildir.. bebek erkektir ne bilim rahim icin alani dardir ve zorluyordur alttan altan.. ayy kizlar bir ara vajina kemik felan agriyor deyince o ne demek kemik felan agrisi ne diyordumAllahtan agridi ama gecti cok fena sizliyordu bendede.. cok sukur sanada gecmis olsun cnm
Ayy yemin ederim seni meraktan kırk doğurdum burda napayım sizlerden benim için önemlisiniz vallahi dost olduk hepimizKizlar hastaneden cikmam aksam 6yi buldu masallah nekadar yogunmuş acil kadin dogum hem alttan hem ustten muane yapildi 40 dkkada nstye alindim kanamam takip edildi sonuç bebek iyi plesanta suyu kesesi masallah iyi nst sonucuda iyi cikti kanamada durdu lekelenmiyorum cok şukur insallah hic olmaz bidaha kanama devam ederse artarsa tekrar gelmem soylendi
İdareye danışınca burdan da yazar mısın?Bende son güne kadar çalışayım diyorum 37 de mecburen ayrılıyoruz zaten de 34 ve 35 haftalarım sömestr A geliyor çalışabilir raporu aldıktan sonra o haftalar tatilimden düşmez diye tahmin ediyorum mantiken. Yine de idareme danışayım teşekkür ederim
nde
Tabi kiiiİdareye danışınca burdan da yazar mısın?
Tabi şöyle bir durum da var. Kızım ilk ay iyi kilo aldı. 0-3 ayları sadece 1 ay giydi. Ben günde 15 defa değiştirdiğimi bilirim. Kızım alerjikti, alerjiden kusuyormuş. Yani tepkisi o sekildeymiş. 10 günlükken bugün bu çocuk 15 kere kustu, 7 kere de kaka yaptı diye doktor doktor dolaştırdığımı hatırlıyorum. Anlamıyordu doktorlar. Neyse yani tüm bebekler kusacak diye bir şey yok. Seninki belki kusmaz ve günde bir kere değiştirirsin. Bence şimdilik 0-3 aylıkların 10' geçmesin. Baktın yetmeyecek, takviyede bulunursun.Offftam da karar verdim derken. Saol canim fikir verdiign icin
Canim bende yikayacagim ama deterjan konusunda bir turlu karar veremedim muhendisoglunun sayfasinada baktim ama hicbirsey anlamadimŞuan benimde öyle. 2 gündür çamaşırlarını yıkadım ütüledim. Öyle bi abartmışım ki ütüle ütüle bitmiyo
Ben aktaramamıştım. Tam bi kafa karışıklığı.
Ben yaz tatiline gelen kısmı aktarmıştım
Bende cok yiyemıyorum canım balık 3 haftada bir falan anca, ette azcık yemeklerde varsa öle veya köfteKuzum bilmiyorum ama benim de b12 eksikti hamilelikten önce et balık yiyemiyorum beneti biraz biraz yemeye çalışıyorum ama balıktan bir yudum alınca ayıptır söylemesi midem bulanıyor
İlacının adı ne canım? Ben de vitamin var regenesis diye omega 3 takviyesi var içinde, bol bol ceviz tüketmeye çalışıyorum bir deBende cok yiyemıyorum canım balık 3 haftada bir falan anca, ette azcık yemeklerde varsa öle veya köfteköftedende tiksinmiştim yeni yeni başladım.. 2 ayı aşkın ilaç kullanıyorum hala b12 im 126
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?