2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya bende de aynı şey oluyo pıt pıt 10 sn aralıklarla oluyo ama aralık kısa olunca belki değildir diyorum

Yok canim heoimizin bebegi hemen hemen uzaninca yapiyor o edepsizligi Ayaktayken o hengamede pek sikismiyorlarda ... alaturka wcdeki oozisyonu alsan dahada kottu hale gecerler mesela dogumdan once o oozisyonda beklemeni soyluyorlar... neyse onu karistirmayayim.. doktorun iyi demis ama burda ben dahil bi cok kisi yattigi zaman ozellikle yemekten sonra aksam saatlerinde bu sertlesmeyi daha cok hissediyoruz.. Yalanci kasilmalar basladi zaten bu haftalarda bol bol sen yogurt, sut, kefir kalsiyum al... he bu arada kizlar ne kadar bolllll D vit alirsak gunesten ilactan neyse o kadar cok kalsiyumu vucut depoluyor... 🗣yani d vit onemli

Canim internette baktim fiyat bulamadim fiyat ne acaba
Ben ikinci kutuma basladim iste 65 tl odedim
Ben en son 55 e aldım. Bitti yenisini Alican hafta içi. O kadar olmuş mu ya. Kızlar bir de ben imom dışında bir şey kullanmıyordum. Ama d vitaminim 10 a düşmüş. Demir eksikliği de başlamış. Gözümün seyirmesinden anladım d vitamini yüzünden olduğunu. Pazartesi sonuçları alıp gidicem doktora versin ne verecekse

Günde 2 3 kez benimde oluyordu canım önemsemiyordum da sıklığı 15 dk da bire düştü

D vitamini ilk haftalarda benim de 10 du canim. Ama en az 20 olmasi lazimmis o degerin. Erken dogum sebebiymis d vitamini eksikligi, dr dedi. Ben desiferil d3 kulaniyorum her gun. 1 ay onceki olcumde de, aman aman yukselmemisti. Ihmal etme sende.

Günde 2 3 kez benimde oluyordu canım önemsemiyordum da sıklığı 15 dk da bire düştü
Alla Alla 15 dakkada bir oluyor bendede bugun yatiyom ya her saat oluyorum.. doktor 5 dakkada bire duserse ara dedi dogurmami bekliyorsunuz sanirim dedim bende iyi yaptin. Durumunda insallah korkulacak hicbisey yoktur ve yalanci kasilmadir sadece. Haber verirsin canim

Bugun ne yapiyorsunuz? Gununuzu anlatir misiniz? Guzel bisi yapan varsa en azindan bende mutlu olayim
Gec uyandik, kahvalti yaptik. Ben simdilik uzanmacalardayim.
Sonra nevresim degistirmece oynicaz.
Sonra bi cilginlik yapip, arabayla manava gidip, birkac sey alip eve doneriz

Bugun ne yapiyorsunuz? Gununuzu anlatir misiniz? Guzel bisi yapan varsa en azindan bende mutlu olayim
Ben anlatıyım kendi haline şükret sabah 7de evden çıktım 2 saat otobüsle işe geldim hala çalışıyorum 3te çıkıcam 2 saat geri eve gidicem yemek yok hiç 3 4 günlük yemek yapıcam evde malzeme de yok önce alışveriş yapmak gerekicek falan filan nasıl eğlenceli ama dimi

Gec uyandik, kahvalti yaptik. Ben simdilik uzanmacalardayim.
Sonra nevresim degistirmece oynicaz.
Sonra bi cilginlik yapip, arabayla manava gidip, birkac sey alip eve doneriz
Ayy oyunlar cilginliklarrrr bitmezz.. ben bu oyunu hic sevmiyorum yalniz hele nevresim gecirme oyunundan nefret eder oldum manav cilginligi fena aklimi kurcaladi

Kizlar sabah şeker yüklemesi yaptırdım şimdi sonuçlara baktım 50 lik yüklemede 70 140 arası normal benim 150 cıktı daha önceki gebeligimde de şeker çıkmıştı sizler de durum nasıl dr ne diycem acaba

Ayyy yerim seniii kiz temizlikk yapmali ne kadar oldu inan hatirlamiyirum... onu bile ozledim seviyorum beee temiz evi, miss gibi ellerin dert gormesin agir is yapmayasin yorulmayasin yinede dikkat et
Canım ilk hamileliğimde aynı duyguları yaşadım senle, hiç kaldırmadılar birde bahar ve yaz düşün allhım bir daha hamile kalırsam yatmayayım çalışayım diye çoo dua ettim çok şükür şimdilik, ama buda iyimi bilemiyorum resmen anam ağlıyor, iş ev çocuk gerçi severim koşturmayı ama, biraz zorluyor artık

Ayyy bu ne yaa vur dedim oldurdun sana helal olsun bu tempoda calisiyosun acsin is yemek alisveris seni bekliyor.. ay ne diceni sasirdim senin halin benden kotuymus neresinden tutup bise desem... yattigim yerde saclarimi tutup yolarsin valla.. hakllisinda

Allahım umut oldun şu an Ben de bir idareyle konuşayım. Zaten müdür yardımcım sendikamın temsilcisi, o beni bilgilendirir inşallah.

Canım çok da yüksek değil. Ya 100lük yeni bir yükleme yapar ya da diyet verir. Sen bol yürüyüş yap ama eğer durumun müsaitse, yürüyüş çok güzel dengeliyor şekeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…