Ya bende de aynı şey oluyo pıt pıt 10 sn aralıklarla oluyo ama aralık kısa olunca belki değildir diyorumCanlarım günaydın ❤ Benim fıstığı hıçkırık tutuyor galiba, bazen senkronize bir şekilde karnım kıpırdıyor, tekme olsa bu kadar senkronize olmaz diye düşünüyorum, yaşayan var mı bu durumu
Yok canim heoimizin bebegi hemen hemen uzaninca yapiyor o edepsizligiPerşembeden beri geceleri bebeğim çok sertleşiyor kontrolede 1 hafta var sabah dr a mesaj attım akşama kontrole çağırdı. Rahim boyum kısalmıyordur inşallah. Ve otururken sıkıntım olmuyor ayaklarımı uzatıp uzandığımda oluyor. Dinlenmemi sevmiyor sanırım sıpam
Canim internette baktim fiyat bulamadim fiyat ne acaba
Ben en son 55 e aldım. Bitti yenisini Alican hafta içi. O kadar olmuş mu ya. Kızlar bir de ben imom dışında bir şey kullanmıyordum. Ama d vitaminim 10 a düşmüş. Demir eksikliği de başlamış. Gözümün seyirmesinden anladım d vitamini yüzünden olduğunu. Pazartesi sonuçları alıp gidicem doktora versin ne verecekseBen ikinci kutuma basladim iste 65 tl odedim
Günde 2 3 kez benimde oluyordu canım önemsemiyordum da sıklığı 15 dk da bire düştüYok canim heoimizin bebegi hemen hemen uzaninca yapiyor o edepsizligiAyaktayken o hengamede pek sikismiyorlarda ... alaturka wcdeki oozisyonu alsan dahada kottu hale gecerler mesela dogumdan once o oozisyonda beklemeni soyluyorlar... neyse onu karistirmayayim.. doktorun iyi demis ama burda ben dahil bi cok kisi yattigi zaman ozellikle yemekten sonra aksam saatlerinde bu sertlesmeyi daha cok hissediyoruz.. Yalanci kasilmalar basladi zaten bu haftalarda bol bol sen yogurt, sut, kefir kalsiyum al... he bu arada kizlar ne kadar bolllll D vit alirsak gunesten ilactan neyse o kadar cok kalsiyumu vucut depoluyor... 🗣yani d vit onemli
D vitamini ilk haftalarda benim de 10 du canim. Ama en az 20 olmasi lazimmis o degerin. Erken dogum sebebiymis d vitamini eksikligi, dr dedi. Ben desiferil d3 kulaniyorum her gun. 1 ay onceki olcumde de, aman aman yukselmemisti. Ihmal etme sende.Ben en son 55 e aldım. Bitti yenisini Alican hafta içi. O kadar olmuş mu ya. Kızlar bir de ben imom dışında bir şey kullanmıyordum. Ama d vitaminim 10 a düşmüş. Demir eksikliği de başlamış. Gözümün seyirmesinden anladım d vitamini yüzünden olduğunu. Pazartesi sonuçları alıp gidicem doktora versin ne verecekse
Saatte 5-6 olursa haber ver dedi dr bana. Benim de gun icinde 4-5 oluyor zaten simdiden.. bence gorusmelisin doktorlaGünde 2 3 kez benimde oluyordu canım önemsemiyordum da sıklığı 15 dk da bire düştü
Alla Alla 15 dakkada bir oluyor bendede bugun yatiyom ya her saat oluyorum.. doktor 5 dakkada bire duserse ara dediGünde 2 3 kez benimde oluyordu canım önemsemiyordum da sıklığı 15 dk da bire düştü
Kiz bana doktor 5 dakkada bir olirsan haber ver dediSaatte 5-6 olursa haber ver dedi dr bana. Benim de gun icinde 4-5 oluyor zaten simdiden.. bence gorusmelisin doktorla
Temzlik yapıyorum çok eğlenceliBugun ne yapiyorsunuz? Gununuzu anlatir misiniz? Guzel bisi yapan varsa en azindan bende mutlu olayim☺
Elim karnımda duruyorum sürekli, psikopata bağladımYa bende de aynı şey oluyo pıt pıt 10 sn aralıklarla oluyo ama aralık kısa olunca belki değildir diyorum
Gec uyandik, kahvalti yaptik. Ben simdilik uzanmacalardayim.Bugun ne yapiyorsunuz? Gununuzu anlatir misiniz? Guzel bisi yapan varsa en azindan bende mutlu olayim☺
Ayyy yerim seniiiTemzlik yapıyorum çok eğlenceli
Benim doktorun dedigi saatte 4-5 sanci da, 10 dk da 1 e denk geliyor zatenKiz bana doktor 5 dakkada bir olirsan haber ver dedi
Ben anlatıyım kendi haline şükretBugun ne yapiyorsunuz? Gununuzu anlatir misiniz? Guzel bisi yapan varsa en azindan bende mutlu olayim☺
Ayy oyunlar cilginliklarrrr bitmezz.. ben bu oyunu hic sevmiyorum yalnizGec uyandik, kahvalti yaptik. Ben simdilik uzanmacalardayim.
Sonra nevresim degistirmece oynicaz.
Sonra bi cilginlik yapip, arabayla manava gidip, birkac sey alip eve doneriz
Canım ilk hamileliğimde aynı duyguları yaşadım senle, hiç kaldırmadılar birde bahar ve yaz düşünAyyy yerim seniiikiz temizlikk yapmali ne kadar oldu inan hatirlamiyirum... onu bile ozledim seviyorum beee temiz evi, miss gibi ellerin dert gormesin agir is yapmayasin yorulmayasin yinede dikkat et
Ayyy bu ne yaaBen anlatıyım kendi haline şükretsabah 7de evden çıktım 2 saat otobüsle işe geldim hala çalışıyorum 3te çıkıcam 2 saat geri eve gidicem yemek yok hiç 3 4 günlük yemek yapıcam evde malzeme de yok önce alışveriş yapmak gerekicek falan filan nasıl eğlenceli ama dimi
iyi günler arkadaşlar elimden geldiğince sayfayı takip etmeye çalışıyorum. Ama şimdiye kadar yazmadım. Dün doğum izni konusunu okuyunca yazayım dedim.
Bende öğretmenim ilk gebeliğimde 32 hafta Temmuz ayına denk geldi .
okul idaresine sordum ne yapayım zaten tatile denk geliyor doğum iznini sonraya aktaramazsın dediler, ilçe MEB sordum ile sormamız lazım dediler.
Bende en son üyesi olduğum sendikanın hukuk sekreterliğini aradım. Oradaki avukat arkadaş aktarma yapabilirsiniz dedi.
Neticede tatili biz belirlemiyoruz, o tarihlerde okul olsa çalışacaktım.
Size sorun çıkaracak okurlarsa hemen dava açalım dediler.
daha önce kazandığımız davalar emsal gösteririz dediler. Bende bunu hem idareye bende ilçeye anlattım. Neticede iznimi kullandım arkadaşlar
Bu biraz niyet meselesi aslında
O yüzden işin peşini bırakmayın derim
Kizlar sabah şeker yüklemesi yaptırdım şimdi sonuçlara baktım 50 lik yüklemede 70 140 arası normal benim 150 cıktı daha önceki gebeligimde de şeker çıkmıştı sizler de durum nasıl dr ne diycem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?