2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bnde soracağım cnm doktoruma sende ihmal etme

Canım çok haklısın.Ama erkeklerin birsz da içinde olması lazım.Benim eşim sağolsun doğduğundan beri herşeyiyle ilgilendi kuzımın hala da öyle.Bebekken o uyumadan uyumazdı sen işe gitcen bakarım derdim yok.Hasta olunca sabaha kadar bakardı sabah işe giderdi. Dışarı çıkarız hep o ilgilenir ben rahat rahat otururum.Şimdi bile kuaförüne götürür kızı benim işim olur kendi iş yerine götürür.Baba kız aralarındaki bağ şimdiden çok güçlü.Babam çok çalışırdı hiçbirşeyimizle ilgilenmezdi.Şampuanı biter bakarım almış.Pantolonu kalmaz bakarım almış.Ben çok şanslıyım bu konuda.Ama eşimin babası da öyle.Çok ilgilidir çocuklarıyla.

Benim de ikinci erkek geliyor canim, fetal dna yaptirmistik, telefonda erkek dedi baya sasirdik, sonraki ultrasonda da zoom yapti dr bak pipisi hala duruyor diye.. Ilkinde kiz olmasini cok istemistim oldu cok sukur, ikinci de ne olursa kabulum diyordum, sasirsam da yine de saglikli oldugunu bilmek yeter.
Ben tek çocuğum ama kucuk teyzem hep bana abla gibiydi, annemden once ona derdim herseyi. Kizimin ne ablasi ne de dertlesecek kiz kardesi olacak, teyze hala da yok, o nedenle insallah iyi arkadaşlari olur o eksikligi yasamaz diyorum.

Aynen canım bizim kardeşlerimiz var ama yeğenler de hep erkek kızım tek kaldı.İnşallah dediğin gibi kardeş gibi dostları olur kuzularımızın.

Günaydın kızlar, kar yağıyor çok mutluyum çok severim
Günaydınn canım hangi şehirdesin? Ayy İstanbula da yağsın istiyorum ama işe nasıl gitcez bilmiyorum. Memur hamilelere kar yağınca izin veriyorlarmış heralde. Bize yaparlar mı hiç bilmiyorum :/

Allaaaah bu kulaklarim daha neler duyacak acaba
Su an sana da cok derin bi saygim var icten ice. Insan kendini sinirden yer bitirir dusune dusune. Lohusalikta yasanan seyleri de malum unutamiyo insan umarim bu sefer mudahale edecek gucun olur canim.

Tşk ederim kızlar. Doğru yoldayım sanırım. Çok bunalırsam çağırırım birilerini ama eşimle bakmak en mantıklısı. İlk 10 gün ablamı alırım yanıma. Sonra da bir şekilde büyütürüz inşallah eşimle. Gerçi işe başlayacağım zaman napacam bilmiyorum o zaman annem yada kv eve gelir bakar. Zaten süt izni vs derken bir yılı deviririz inşallah

Sen de ben gibi ayrimcilik yapmadan, hem anne hem kv die anlatiyorsun hak yemeden

Aynı haftadayız sanırım 26+1im şuan da.
Sende aynı şeyleri yaşıyor musun canım?
Tabi tabi. Ben 18. Haftadan beri yasiyorum o sertlesmeleri. Hatta ilk basladigi zaman saatte 4 oldu gecenin bi yarisi, 5.inciyi bekledim de olmadi. Baya paniklemistim onceleri ama dedigim gibi ilk sertlesmeyi yasayinca say, aklinda tut ve ikincisi ucuncusu oluyor mu kontrol et. Ayaktaysan uzan dinlen canim. Su tosbikleri sag salim doguralim ins. ❤

Canım yaşadıkların hiç kolay değil. Hele o şekilde mesajları okuyunca insan ne yapsın. Neresinden tutsan sorun çıkaracak şeyler. Eşin cahilce davranmış düşüncesizliği olmuş belli. Arkadaş ortamında belki kendini ispatlamaya falan çalışmış. Ama çocuk işi şakaya gelir birşey değil bunun ciddiyetine varamamış. Eş evde çocuk baksın biz gezeriz tozarız. Bilmiyorum Allah kimseye kaldıramayacağı dert vermesin . Benim için çok ağır . Asla kaldıramam.Sen güçlü bir insansın belli.

Teşekkür ederim canım hayırlısıyla sağ salim doğururuz inşallah senin bebikto ne durum da kaç gram olmuş:))

Canimmm masaallah cok tatli benimde persembe gunu 805 gram cikti doktorum zayif falan demedi bence iyi kilosu seninkininde.
Benimki tombiş bebek seviyor sanırım banada iyi geldi kilosu. Daha ne kadar olsun. Zaten mide ameliyatı oldum büyüdükçe baskı artıyor. Bu 3. Sezeryanım olucak bir öncekinin üstünden 8 yıl geçmesine rağmen ameliyet yerim acı vermeye başladı bile. Mide ameliyatı olalıda daha bir buçuk yıl oldu. Karnım gerildikçe acılarda artıyor. Bende böyle avutuyorum heralde kendimi

Kizlar beni bel agrisi fena zorlamaya basladi, 3 ay nasil gececek cok korkuyorum. Kizimda hic agrim olmamıştı, dun gece belimin agrisina uykumdan uyandim geri yatamadim. Hep ayni yer agriyor, ayakta da dursam otursam da yatsam da ayni. Yarin sabah ilk is doktoruma ugramayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…