- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Kullan canım doğal yağlar hepsı işe varıyor amaç nem kazandırmak cilde.Ben daha önce kakao yağı ve bebeyagi kullanmıştım geçen oğlumun elleri yara olmuştu hindistancevizi yagi almistim acaba onu mu kullansam diyorum ilerleyen aylarda
bende devlete gitcem ama ic dis hemoroidim var sezeryan olmak istedigimi dicemevet 2. ama ben sezeryan oldugum icin subat sonu yada 1 mart olur sanirim :)
Aşerme değilde midem ara ara değişik oluyor. Bir gün iyi bir gün kötü. Yemek yemezsem çok kötü oluyorum bazen. İlk hamileliğimde hiç olamamıştı böyle şeyler. Belki sıcaklarında etkisi var bilemiyorum.kızlar bu haftalarda asermeleriniz oluyor mu?☺
O bende de var ama az az yiyorum çok çabuk acikiyorum.Bugun canım acayip haslanmis patates çekti ☺Benim aşerme değilde sürekli yeme istediği duyuyorum. ☺
Yazdığınızı okuyunca rahatladım kendimi çok iyi hissediyorum ben hiç hamile gibi değilim 6+5 olduk bugünHerhangi bi hamilelik belirtisi yasamayan arkadaslar nolur panik yapmayin. Aksine bulantisiz hamileliğin keyfini cikarin
Ben kizima hamileyken ne bulanti ne bas donmesi hic birsey yasamadim cok sukur. Simdi 3 yasinda sipa. Henuz bu hamileligimde de bir sikayetim yok, insallah sonuna kadar da boyle gider. Iceride bebelerin keyfi yerinde, kafaniza takip siz de keyfinizi kacirmayin
Bu arada ilk haftalardan catlak kremi, yagi kullanmaya baslamakta fayda var, ben ilk hamileligimde cok faydasini gordum. Dun de yag aldim basladim gobusu yaglamaya.
3-4 gundur kasık agrisi da yok bu da normal miHerhangi bi hamilelik belirtisi yasamayan arkadaslar nolur panik yapmayin. Aksine bulantisiz hamileliğin keyfini cikarin
Ben kizima hamileyken ne bulanti ne bas donmesi hic birsey yasamadim cok sukur. Simdi 3 yasinda sipa. Henuz bu hamileligimde de bir sikayetim yok, insallah sonuna kadar da boyle gider. Iceride bebelerin keyfi yerinde, kafaniza takip siz de keyfinizi kacirmayin
Bu arada ilk haftalardan catlak kremi, yagi kullanmaya baslamakta fayda var, ben ilk hamileligimde cok faydasini gordum. Dun de yag aldim basladim gobusu yaglamaya.
Bende erken yumurtluyorum canim..Sat 12 yada 13hazirandi.5 hafta 3günlük görünüyorum.Bu durumda benim de gebelik haftamda değişiklik oluyor mu:))) Hiç aklim ermiyor bu gebelik haftasi hesaplama konusunaCanım merhaba testleri devlet yapıyor. Devlet hastanesinde kadın Doğuma gebe kalmadan önce gittiğimde bakalım demişti yapmıştı.
Beta ile ultrason ile farklılık olmuyor diye biliyorum. Sadece yumurtlaman eğer geç olmuş ise ultrason ile bakıldığında gebelik arkadan geliyor gibi gözükebilir.
Ben geç yumurtladığım için 7 haftalık olması gerekirken 6 haftadan gidiyorum.
Bende erken yumurtluyorum canim..Sat 12 yada 13hazirandi.5 hafta 3günlük görünüyorum.Bu durumda benim de gebelik haftamda değişiklik oluyor mu:))) Hiç aklim ermiyor bu gebelik haftasi hesaplama konusuna
Arada oluyor canım ilk zamanlardaki gibi sık değilArtik olmuyor mu
yok zaten tahmini soylendi. Ama benim kizimda 40 haftayi bekledim kakasini yaptim acil sezeryan oldum. Yine de o kadar cokta beklemem 39da olsun isterimCanım benim ilkide sezeryandi 2.sezeryanda 39+3te tarih verildi sıkıntı olmadikca erken aldirma istersen
İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur canım, randevu çıkışı yazarsan savinirim, benimde ara ara kahve lekelenmeleri devam ediyorkizlar yine az bi kirmizi kanamam oldu malesef yarin gitcm dr a persembe gidecektim ama yarin gitcem
insallah kotu bisey yoktur kalbini ferah tut. Bende randevu buldum yarin sabah gidicem. Beklemekten dusunmekten sıkıldımkizlar yine az bi kirmizi kanamam oldu malesef yarin gitcm dr a persembe gidecektim ama yarin gitcem
artik surekli yasamaktan psikolojim bozuldu milletin ne guzel geciyor ben sevinemiyorum bile zehir oluyor hamilelik banaİnşallah sıkıntılı bir durum yoktur canım, randevu çıkışı yazarsan savinirim, benimde ara ara kahve lekelenmeleri devam ediyor
Illa agrili sancili gececek diye bir sey yok ki, doktor aksi birsey soylemedikce canini sıkmaya gerek yok.3-4 gundur kasık agrisi da yok bu da normal mi
aynen artik hayirlisi gecen de bu miktarda oldu kese buyumus ve duzgundu yarin bakicaz artik ama cok cnm sıkılıyor artik her hamileligin boyle olmasina sevinemiyorum bileinsallah kotu bisey yoktur kalbini ferah tut. Bende randevu buldum yarin sabah gidicem. Beklemekten dusunmekten sıkıldım
benimde bugün makattanmi rahimden mi anlayamadigim lekelenme oldu. Zaten kizimdan yasadigim icin diken ustundeyim. Agrim olsun hemen paranoyaklasiyorum. Seni cok iyi anliyorum. Birde stresli bir donemden geciyorum. Ananeme cuma günü stent takildi bu aksam agrim var deyince hastaneye kaldirdilar haber bekliyorum :/aynen artik hayirlisi gecen de bu miktarda oldu kese buyumus ve duzgundu yarin bakicaz artik ama cok cnm sıkılıyor artik her hamileligin boyle olmasina sevinemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?