2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben daha önce kakao yağı ve bebeyagi kullanmıştım geçen oğlumun elleri yara olmuştu hindistancevizi yagi almistim acaba onu mu kullansam diyorum ilerleyen aylarda
Kullan canım doğal yağlar hepsı işe varıyor amaç nem kazandırmak cilde.

Kızlar bugün biraz fazla güneşlenmişim d vit de alayım diye koruyucu sürmedim yüzüm hariç. Resmen her yerim yanıyor şu anda sudokrem sürdüm sonra acaba bebeğe zarar verir mi diye içime şüphe düştü

Yazdığınızı okuyunca rahatladım kendimi çok iyi hissediyorum ben hiç hamile gibi değilim 6+5 olduk bugün

3-4 gundur kasık agrisi da yok bu da normal mi

Bende erken yumurtluyorum canim..Sat 12 yada 13hazirandi.5 hafta 3günlük görünüyorum.Bu durumda benim de gebelik haftamda değişiklik oluyor mu:))) Hiç aklim ermiyor bu gebelik haftasi hesaplama konusuna

Bende erken yumurtluyorum canim..Sat 12 yada 13hazirandi.5 hafta 3günlük görünüyorum.Bu durumda benim de gebelik haftamda değişiklik oluyor mu:))) Hiç aklim ermiyor bu gebelik haftasi hesaplama konusuna

o zaman farklılık oluyor olabilir tıpkı geç yumurtlamada olduğu gibi. Gerçekten hesap işi bir tuhaf sanırım biraz daha ilerlediğinde daha net olacağız

kizlar yine az bi kirmizi kanamam oldu malesef yarin gitcm dr a persembe gidecektim ama yarin gitcem

kizlar yine az bi kirmizi kanamam oldu malesef yarin gitcm dr a persembe gidecektim ama yarin gitcem
İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur canım, randevu çıkışı yazarsan savinirim, benimde ara ara kahve lekelenmeleri devam ediyor

İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur canım, randevu çıkışı yazarsan savinirim, benimde ara ara kahve lekelenmeleri devam ediyor
artik surekli yasamaktan psikolojim bozuldu milletin ne guzel geciyor ben sevinemiyorum bile zehir oluyor hamilelik bana

Kizlar komsumla konuştum. Carsamba gunu dra gittiğinde 7+0 demis doktoru. Cuma baska dra gitmiş 6+6 demiş. Sat ını sordum 16 haziran dedi. Kafam karıştı bebegi gorup kalp atisini dinlemiş. Acaba uzerine mi gordu de anlamadiki. Ya da son adetinimi yanlış söyledi

insallah kotu bisey yoktur kalbini ferah tut. Bende randevu buldum yarin sabah gidicem. Beklemekten dusunmekten sıkıldım
aynen artik hayirlisi gecen de bu miktarda oldu kese buyumus ve duzgundu yarin bakicaz artik ama cok cnm sıkılıyor artik her hamileligin boyle olmasina sevinemiyorum bile

aynen artik hayirlisi gecen de bu miktarda oldu kese buyumus ve duzgundu yarin bakicaz artik ama cok cnm sıkılıyor artik her hamileligin boyle olmasina sevinemiyorum bile
benimde bugün makattanmi rahimden mi anlayamadigim lekelenme oldu. Zaten kizimdan yasadigim icin diken ustundeyim. Agrim olsun hemen paranoyaklasiyorum. Seni cok iyi anliyorum. Birde stresli bir donemden geciyorum. Ananeme cuma günü stent takildi bu aksam agrim var deyince hastaneye kaldirdilar haber bekliyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…