2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
artik surekli yasamaktan psikolojim bozuldu milletin ne guzel geciyor ben sevinemiyorum bile zehir oluyor hamilelik bana
Bende senden farklı değilim aslında, tam bitti bugün gelmedi diyorum ertesi gün yine aynı, bizim hamileliğimiz hep Bi korkuyla geçicek galiba.. Bi taraftanda tüm belirtileri yaşıyorum mide bulantısı kasık ağrısı ne ararsan var.

yanlış söylemiş olabilir benim sat 14 haziran daha yeni bugün 6. Haftaya girdik

aynen artik hayirlisi gecen de bu miktarda oldu kese buyumus ve duzgundu yarin bakicaz artik ama cok cnm sıkılıyor artik her hamileligin boyle olmasina sevinemiyorum bile
Hayırlısıyla birsey olmayacak canım benimde çok korkularım var ama oda Allahın emri. benımde 3 düşügüm var bu 4. gebelik

Canım cok üzüldüm ya ne denir ki bu durumda bilmym Allah sana evlatlarına saglık versn onları sana seni de onlara bagişlasn aglama demeyecem agla ki rahatla cok gecmis olsun Allah yardımcın olsun

Kizlar merhaba sizren dua ediyorum cok yogun kanamam oldu kipkirmizi acile geldim dusuk tehlikem varmis yatis verildi ilaclar verildi serum takildi agrilarm var lutfen bana dua edin

Kizlar merhaba sizren dua ediyorum cok yogun kanamam oldu kipkirmizi acile geldim dusuk tehlikem varmis yatis verildi ilaclar verildi serum takildi agrilarm var lutfen bana dua edin
Rabbım bebegini senden almaz insAllah canım hakkında hayırlısı olsun dilerim güzel saglıklı gecer gebelign dualarım senınle

Canim sen içini ferah tut Allahin izniyle hiç birşeycik olmaz inşallah

Allah korusun cnm birsey olmaz inşallah.
Bebeğin sana simsıkı tutunsun bırakmasın Aminn!

Merhaba arkadaşlar. 18 haziran sat tarihim. Dün beta hcg 106 çıktı. Düşük gibi geldi bu değer bana. Adet döngülerim pek düzenli değil bazen 28 bazen 32. Sizlerin sat günlerinizde ya da ilk öğrendiğinizde kaç çıktı değeriniz? Gebelik var ya da yok diyemeyiz gibi bir cevap verdiler sevinemedim bile.

onemli olan iki gune artmasi. Ben kizimda bat gunu 130larda degerle ogrendim iki gün sonra 246 idi. Katlayarak devam etti

Teşekkür ederim. Umarım katlar. Beklemek zor ama inşallah sonu güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…