2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Böyle damla şeklinde göğsümden sıvı geldi normalmi acaba ya internete normal diyor ama bilmiyorum
Gebelikte uzuntu kotu bi sey diyoruz ya hep. Iste bi seye cok dert etmistim 18. Haftamda, sabah uyandigimda, esim farketti. Senin gibi meme kisminda birer damla islaklik ve kasik agrim vardi. Korkarak doktora gittik. Sutmus ucu beyazdi zaten. Doktor siki sutyen kullan dedi, o zamndan beri siki sutyen 24 saat bedenimde kaliyor benim maalesef. Normal bi durummus, endiselenecegin bi durum yok. Ama akmamasini saglaman gerek, cunku sutunun erken gelmesi demek, dogumun erken baslamasina sebep oluyor. Kasik agrisi da ondanmis. Simdi akan bi sey yok, ancak ucu beyaz farkindayim. Ama sen istersen kendi doktoruna da danis canim. Ilac fln verilmiyor, netten de arastirdim.
Ben sizi uzmemek icin yazmamistim gruba. Dedigim gibi baya urkmustum. Ama simdi haftam ilerledigi icin, kuzucugumu doyurcam die normal diyorum, sutum var die seviniyorum bile

Rahatlattın beni allah razı olsun senden canım üstüne yattım ondan oldu sanırm hatta eşim farketti

Stresten kesinlikle uzak durmamız gerekiyor ama olmuyor ki. İşe gidiyorsun stres. Eve geliyorsun çamaşır ütü yemek stres. Hergün stres yapmayın dedikçe kozacak sinirlenecek birşeyler çıkıyor. Geçmiş olsun arkadaşım

Benimki oyle gundelik hayat stresi degildi acikcasi. Baska bi sey vardi. Icim cizladi bi an. Uyurken de hafif bi bası yaptim farketmeden sanirim, o sekilde oldu. Sizin de gelir yakinda zaten belki ama oynamayin sakin gelsin die. Bazilari aldiklari sut sagma makinelerini kullaniyor fln, sakin ha

Kac yasinda oglun? Alerjen olabilir ben kizima denemek istedim ama korkuma yapamiyorum

Bence de Amine Busra nun dediği gibi alerji felan yapmasın kesin veriliyor muymuş bebeklere

Birkac gun ekgida sayfasindada gormustum bu tarifi ek gidaya baslamis tum.bebeklere kullanilabilr diye tabi bal 1yas sonrasi ,bal ve cevize alerjisi yok yarimfincan icmeleri yeterli olur yaziyordu sayfada az denerim tepki vermezse iciririm . Bronsit ilerlemesinden korkuyorum ailecek bronsitliyoz

Ya kizlar sizede soriiim benim sikintilarim artmaya basladigini hissediyirum.. cok utanarak soyluyorum ama vajinamdan akip gelecekmis gibi patirtilar hareketler ittirmeler hissediyorum... yasayaniniz varmi arada?? Yada asagida hisseden bayanlar? Boyle seyler yasayaniniz varmi?? Bebekler zorlar seni asagidan demisti doktor ama .. afedersiniz korkumdan seyimi kasip sikiyorum cikcaklar diye korkuo.. sonra bebegime zarar mi verdim diye deli deli dusunuyorum.. var mi yasayaniniz?

Benim haftam senden geride ve tek tosbik var. Ancak zaman zaman, bebisin o anki konumuna bagladigim benzer bi durum oluyor, wc esnasinda ozellikle, kendimi kasarak hallediyorum isimi. Dikis de var zaten, ama bi sey olmasin die die

Bu şeker olayını tetikleyen başka şeylerde olmalı. Arkadaşım daha hamileliğin başında normal tahlillerde şekeri yüksek çıkıp diyete başladı. Çok zayıf ve sağlıklı beslenen biri. Tabi şimdi çok daha fazla dikkat ediyor. Ben tombik her şeyi yiyorum ekmek arası falan ne bulursam onu görünce utanıyorum. Sanki ben hamile değilim diyorum .bende şeker çıkmadı. Kilom fazlaydı zaten kilo da aldım

Rahim agzina basinc yapiyor tekme atiyormu bebeginiz? Yada yirtip cikcak gibi hissedeniniz var mi? Kendinizi kastiginiz korkuya kaoildiginiz okuyormu? Dogum yapan anneler Amine Busra tavsannesi calliope sizde son haftalarinizda yada yasadiniz mi?? Bir fikri olan varmi? Canim sikildi bayag.. dun yoktu gun asiri oluyor... tekrar etmeye basladi..

Canim benim ilk dogumda kizim kanala hic girememisti, tabi ki son haftalarda agirlik ve basinc artti ama oyle kendimi kasacak gibi bi durumum yoktu. Hatta son 2 hafta her gün pilates tounda zipladim ciksin diye, cikmadi.
Senin iki taneler, bence bu kadar basinc ve zorlanma o yuzden olsa gerek. Benim kizim zaten ufak bi bebekti 2950 dogdu, bi de tekil gebelik, seninkiyle kiyaslanacak bi durum degil.

Fotolara veya ikramlara bende varim cnm benim demek istedigim nevresim

2.5 aylikken yaptiricam cnm kismetse 40 imiz cikinca ramazan giriyor ramazan bitince yaptiricam

A Altibirlik61 hamile bel destek kemeri gibi bisey kullaniyor musun bu arada? İstersen doktoruna bi sonraki gidisinde danis, beline ve asagiya olan baskiyi azaltir rahatlatir biraz. Bende var ilk gebelikten kalma, daha baslamadim kullanmaya ama bugün ebem karnin buyumus kullansan iyi olur artik dedi.

Cok saol yazman biseyler bana guc verdi... bioemiyorum kontrolede cok var dertleseyim belki son haftalarinizda benim gibuydiniz diyecem ama sen plates topunda zipluyorum dedin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…