2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
2. Çocuğa hamile iken çıktı mı kolestaz??

Çok çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun Gerçekten öyle üzüntü çok etkiliyor. Ben de üzüntüden çok özlemim depreşti. Ama dua etmek beni ferahlatacak ☺

Allah razı olsun canım, çok teşekkür ederim. Senin babacığın da nurlar içinde uyusun Canımızı sıkmayalım. Bebişlerimiz de bize kıyamıyor çünkü. ☺

Ben de 25 mg ile başladım sonraki ay düştü ikinci ay yine çıkınca 50 mg verdi doktor.Dört aydır aynı değerim.

Ewet canım 40 çıkmadan bile düşünebilirim doktorumda öyle dedi

Şimdi hapşırdum ve kilotum ıslandı. Çok korktum
idrar mı kaçırdım suyum mu geldi? Devamı gelmedi kızlar size de oluyor mu ya lütfen bilgi verin

Kızlar göğsümden bi damla ıslaklık gördüm atlet ve tşörtümde normalmi acaba yaşadınızmı endişe ettim biranbe diye

idrar mı kaçırdım suyum mu geldi? Devamı gelmedi kızlar size de oluyor mu ya lütfen bilgi verin
Bende oksurukten oluyor canim, iki haftada bir usutuyorum, bu hafta yine oksuruk artti ve ara ara bi kac damla kaciyor. Cisim geldikce hemen yapmaya calisiyorum sık sık, yoksa gidiverecek

Kızlar dua edin bana yarın 100 lük şeker yüklemem var 50 likte 150 cıktı şekerim yarin insallah daha düşük cikar da diyete gerek kalmaz
Önceki gebeligimde 160 çıkmıştı 50 lik doktor sadece dikkat et demişti
Şimdi aynı doktor aynı miktarda kilo aldim ve daha düşük şekerim tatlı ekmek pilav makarnayla aram yok ona rağmen

Bende oksurukten oluyor canim, iki haftada bir usutuyorum, bu hafta yine oksuruk artti ve ara ara bi kac damla kaciyor. Cisim geldikce hemen yapmaya calisiyorum sık sık, yoksa gidiverecek
Saol cevabın için çok kortum ya. Zaten su gelse devamı gelirdi değil mi. Biraz çişim vardı açıkçası bida tutmıcam

Ben 2 hafta önce öksurukten surekli kaçırıyordum cnm doktora gittim rapor aldım bu halde ise gidemem sürekli altıma kaçırıyorum diye öksürük bitince gecti

İnşallah düşük çıkar arkadaşım benim şeker yükleme stresim haftaya olacak. İnşallah iyi olur her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…