Canım gebelik kolestazi en belirgin özellik ayak tabanı ve avuç içi kaşınması
Karnının kazınmasını ona yoramayiz.
Ben ilk kızımda kolestaz dan doğum yaptırımdım.
Gece avucum ayaklarım kasinirdi bacaklarım derken dr bu sikayet ile gidince yatış vermislerdi 36 da
Ne ozru canim benim
Normalde de duysan uzulurdun canim zaten. Simdi biraz daha fazla duygusaliz malum. Ama cok daldirma kendini de bu konuya. Babana bi dua oku, ne biliym bi hayir yap.
Kendimden biliyorum, uzuntu direkt kasilma yapiyor bende. Kendine de bebise de iyi bak olur mu
Çok çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun Gerçekten öyle üzüntü çok etkiliyor. Ben de üzüntüden çok özlemim depreşti. Ama dua etmek beni ferahlatacak ☺
Bu aralar benimde aklıma düşüyor rahmetli babam.. 30 aralıkta bir sene olacak kaybedeli. Unutmak mümkün değil zaten, tuhaf olman üzülmen çok doğal canım. Acını içine atma minnoşta üzülmesin. Dua et onun için bol bol. Mekanı cennet olsun
bende13 günümdeyim levotron 25 mg kullanıyorum. Şükür düşmüş ama t4 neden düzelmemiş ona şaşırdım. Birde bugun ki ultrasonda nodül falan diyince benim hamilelik hormonları hemen telaş ve gözyaşına dönüştü yarın bakalım öğrenicem neler olup bittiğini şükür bebeğimde bir şey yok herşeyi güzel kıpır kıpır
Erkek anneleri bebelerinizi sünnet ettirecek misiniz?Herkes daha bebekken yaptırıyor.Bir arkadaşımın oğlu sürekli idrar enfeksiyonu yaşıyordu 2 yaşında doktor sünnet önerdi.Doktorum bikaç haftalık olsun sorun olmaz dedi.Hem küçükken ağrı çok hissetmezlermiş bebekler.
Canin sikiliyor keske kontrolum olsa da bebeklerimi gorsem... belki bu sefer yuzlerini gorurum Belki cok buyuduler zamanda gecmiyor yahu... bugunumze sukr olsun... heyecanimdan kitap okuyamiyorum... konsantre olamiyorum nedense...
Bende oksurukten oluyor canim, iki haftada bir usutuyorum, bu hafta yine oksuruk artti ve ara ara bi kac damla kaciyor. Cisim geldikce hemen yapmaya calisiyorum sık sık, yoksa gidiverecek
Kızlar dua edin bana yarın 100 lük şeker yüklemem var 50 likte 150 cıktı şekerim yarin insallah daha düşük cikar da diyete gerek kalmaz
Önceki gebeligimde 160 çıkmıştı 50 lik doktor sadece dikkat et demişti
Şimdi aynı doktor aynı miktarda kilo aldim ve daha düşük şekerim tatlı ekmek pilav makarnayla aram yok ona rağmen
Bende oksurukten oluyor canim, iki haftada bir usutuyorum, bu hafta yine oksuruk artti ve ara ara bi kac damla kaciyor. Cisim geldikce hemen yapmaya calisiyorum sık sık, yoksa gidiverecek
Ben 2 hafta önce öksurukten surekli kaçırıyordum cnm doktora gittim rapor aldım bu halde ise gidemem sürekli altıma kaçırıyorum diye öksürük bitince gecti
Kızlar dua edin bana yarın 100 lük şeker yüklemem var 50 likte 150 cıktı şekerim yarin insallah daha düşük cikar da diyete gerek kalmaz
Önceki gebeligimde 160 çıkmıştı 50 lik doktor sadece dikkat et demişti
Şimdi aynı doktor aynı miktarda kilo aldim ve daha düşük şekerim tatlı ekmek pilav makarnayla aram yok ona rağmen