2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hehehe insallah ablasi ama ben kioirtiyi gectim saglan el cikarcak kafa goz girecek gibi hissediyorum.. sanki vajinana biri sopa sokar gibi hemde kalin acita acita icin agriyo... patirti gumburtu gibi.. bakalim Allah sonumuzu iyi getirsin insallah.. ama ne hikmetse idrar kesemde bir sikintim yok... orati tekmeleyen yok... acaba diyom beninkinin yerinuni degistirdi bebekler

Benim oyle oldu ama illaki oyle olycak diyede bisey yok ben ayakta calsiiyordum ozaman marketteydim ,usutmuste olabilirsin senin ustelik iki bebek var biri itmese digeri itiyordur ve dedigin gibi senin rahminin su anda tasidigi agirlik bizim belki son zamanlarimiza es deger kilcaldamarlarinda genisleyip agri yapiyor olabikir yer acildikca

Ne yasayacagini bilmek zaman zaman avantaj zaman zaman da dezavantaj canim. Sen nasil rahatsan o sekilde ayarla iste de sen neden magnezyumunu almiyorsun anlamadim. Biraz olsun rahatlatir. Zaman zaman iki kez aldigim oldu benim agrim olunca. Bi de senin dedigin gibi, senin tasidigin agirlik cogumuzun iki kati. Illaki agrin, sizin daha cok hissedilebilir. Ama caresi var dedigim gibi. Bnce mg kullanmalisin duzenli olarak.

Ben mg kullanmiyom ya.. napsam onu icsem azalirmiki.... bilemiyorum... kaslarim siki siki olsa da cikmasa ordan bebekler... cok sukr toplanmalarim duzensiz ve seyrek.. bugun yok gibiydi mesela ...
Dr yazdiysa kullan cnm bence benim de kasintilarim artmaya basladi dr a gidince soylicem alerji gibi duruyor her aksam uyuz gibi bi yerim kasiniyor.Az kalfi az daha disimizi sıkıcaz

Doktora soyledigimde toplanmalarim fazlaydi simdi yok gibi... bebekler erken gelirse magnezyumdan dolayi hissedemem felan su gelir yada kizim dogum kanalina girer onu normal digurmak zorunda kalirim derkeb digeride makat gelisi onu cikaramasam ne olur bilemedim... bide sezeryan mi olayim ya sertlesmeler yine doktoruma dedigim gibi artinca baslarim ne bilim istemedim kullanmak... kafama gore is yaoiyorum aslinda belkide evet oyle..
Ama kasilmalarimi hissedemeyipte baslarsa dogum diye korktugumdan isin asli

Cok ciddi etkisi olmasi icin mg, damardan verilmesi gerekmis merak etme canim. Icin rahat olsun.

Ayy uzulme hemencecik onda oyle cikmis.. oyl cikcak diye bisey yok... vajinal kesin sonuc bunu unutma... ustten bakildiginda 25mm yi dr goruyorsa yada altini bu sefer alttan bakmayada ihtiyac duyuyor nedenn??? Gercekten yanilma payim varmi diye
Benim 25 mm 6 haftadir hic alttan bakmadi degismiyoda hep 25 mm cikti elhamdulillah

İnşallah düşük çıkar arkadaşım benim şeker yükleme stresim haftaya olacak. İnşallah iyi olur her şey
Ben atlattım kızlar darısı başınıza.İlk yüklemede 130 çıktı benim .Çıkarsa da daha dikkat edeceksiniz.Çok üzmeyin kendinizi şekeri çıkıp ta rahat hamilelik geçiren çok arkadaşım var.Sadece dikkat etmişler yediklerine.

Kızlar göğsümden bi damla ıslaklık gördüm atlet ve tşörtümde normalmi acaba yaşadınızmı endişe ettim biranbe diye
Bende gecende gordum yagliyordum kendimi biraz kasimis da olabilirim .. raki gibi hafif acik sari cok az bi sivi geldi.. sen soykeyince aklima geldii.. daha gogsumun ucuna dokunmadim uyari felan almasin diye... konustuk ya yine gigus ucun kasinmaya basladi Allahim noluyor bana... keske eskisi gibi erkenden uykum gelse...

Benimki de aynı.Kasık bölgemde çok ağırlık varmış gibi geliyor.İdrar kesemi zorlayınca hele mahvoluyorum.Kızımda böyle olmamıştım hiç.Doktor bebek hareketli normal dedi.Ben bir taneyle böyleyim sen iki tane taşıyorsun.Normal yaşadıkların bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…