- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Hehehe insallah ablasiGeçen hafta burda yazıp duruyordum aşağıda tekme hisseden var mı diye benimde öyleydi. Dr a gittim bası var yat dinlen dedi. Sonra aşağıdaki o kıpırtı dediğin titreme tarzı hisler kayboldu. Artık pozisyon mu değişti bilmiyorum. Ama bugün yine aşağıda pıtır pıtır hareket ediyor. Dr kafası aşağıda dedi. Ayakları değilmiş. Yani yine aşağıda hareketleri hissediyorum. Pozisyonundan heralde canım. Ama kendini boşuna sıkma. Çünkü günü gelip çıkacaksa sen sıkmayla engelleyemezsin. İkiz olduğu için bşzden daha fazla bası hissetmen gayet normal. Takiplerin düzenli olduktan sonra Allahın izniyle vaktinde alırsın kucağına Eylül prenses ve Kuzey paşanı
Hahahahaha ayvayi yemem yakindir desene yok bana olan durumu paylasmaniz benim yararima kendime telkinde bulunmam daha guzel... belirsizlik acaba o mu bu mu diye olunca dusunuyorum... acilmam baslamis olabilir bilemiyorum ama git gide siklasmaya basladi seyim agriyo yani.. cok sukur gecti oranda patirtisi yoksa dayanilmaz sinir bozucu... cok saoll kuzum Allah razi olsun.. dert degil benim icin..
Belki 40 ı çıkınca yapılabilir.Acıyı en az hissettikleri zamanmış ilk iki ay.Hem sağlık açısından da iyi olur.
Ne yasayacagini bilmek zaman zaman avantaj zaman zaman da dezavantaj canim. Sen nasil rahatsan o sekilde ayarla iste de sen neden magnezyumunu almiyorsun anlamadim. Biraz olsun rahatlatir. Zaman zaman iki kez aldigim oldu benim agrim olunca. Bi de senin dedigin gibi, senin tasidigin agirlik cogumuzun iki kati. Illaki agrin, sizin daha cok hissedilebilir. Ama caresi var dedigim gibi. Bnce mg kullanmalisin duzenli olarak.Ya dr baksa deseki acilman var endiseli kaygili insan degilim olacaklari onceden bilmek hep isterim kendim elim ayagim dolassin istemedigimden... yaoilacak mudahalede serin kanliyimdir.. ama cocukmdogurma konusu muallaktanese korktum yalan yok .. ne bu diye boyle anneme diyom ben hic oyle bisi 39. Haftama kadar hicbi cocugumda yasamadim diyo:)) e bak yine basladi mesela... la ilahe illalah
Dogum videolari sezeryanlari hatim ettim neyle karsilascam illa gorcem bilecem.. goz ameliyati oldum tum videolari izledikten sonradis olacak komple herseyi izledim bende boyleyim..
Dr yazdiysa kullan cnm bence benim de kasintilarim artmaya basladi dr a gidince soylicem alerji gibi duruyor her aksam uyuz gibi bi yerim kasiniyor.Az kalfi az daha disimizi sıkıcazBen mg kullanmiyom ya.. napsam onu icsem azalirmiki.... bilemiyorum... kaslarim siki siki olsa da cikmasa ordan bebekler... cok sukr toplanmalarim duzensiz ve seyrek.. bugun yok gibiydi mesela ...
Biz kadın doğum doktoruna sorduk.O bizi cerraha yönlendirecek.Bir gün bile hastanede tutmuyorlar.Yeğenim oldu ne ağladı ne sıkıntısı oldu.iki haftalıktı olduğunda.Himmm... peki cerrahiden randevumu aliyoruz? Ne oluyor? Son durum nasil?
Doktora soyledigimde toplanmalarim fazlaydi simdi yok gibi... bebekler erken gelirse magnezyumdan dolayi hissedemem felan su gelir yada kizim dogum kanalina girer onu normal digurmak zorunda kalirim derkeb digeride makat gelisi onu cikaramasam ne olur bilemedim... bide sezeryan mi olayimNe yasayacagini bilmek zaman zaman avantaj zaman zaman da dezavantaj canim. Sen nasil rahatsan o sekilde ayarla iste de sen neden magnezyumunu almiyorsun anlamadim. Biraz olsun rahatlatir. Zaman zaman iki kez aldigim oldu benim agrim olunca. Bi de senin dedigin gibi, senin tasidigin agirlik cogumuzun iki kati. Illaki agrin, sizin daha cok hissedilebilir. Ama caresi var dedigim gibi. Bnce mg kullanmalisin duzenli olarak.
Cok ciddi etkisi olmasi icin mg, damardan verilmesi gerekmis merak etme canim. Icin rahat olsun.Doktora soyledigimde toplanmalarim fazlaydi simdi yok gibi... bebekler erken gelirse magnezyumdan dolayi hissedemem felan su gelir yada kizim dogum kanalina girer onu normal digurmak zorunda kalirim derkeb digeride makat gelisi onu cikaramasam ne olur bilemedim... bide sezeryan mi olayimya sertlesmeler yine doktoruma dedigim gibi artinca baslarim ne bilim istemedim kullanmak... kafama gore is yaoiyorum aslinda belkide evet oyle..
Ama kasilmalarimi hissedemeyipte baslarsa dogum diye korktugumdan isin asli
Geçen bana da göğsümün ucu ıslanmış gibi geldi.Soracaktım doktora unuttum.Erken değil mi daha?Kızlar göğsümden bi damla ıslaklık gördüm atlet ve tşörtümde normalmi acaba yaşadınızmı endişe ettim biranbe diye
Tamam kuzum valla saolCok ciddi etkisi olmasi icin mg, damardan verilmesi gerekmis merak etme canim. Icin rahat olsun.
Benim 25 mm 6 haftadir hic alttan bakmadi degismiyoda hep 25 mm cikti elhamdulillahAyy uzulme hemencecik onda oyle cikmis.. oyl cikcak diye bisey yok... vajinal kesin sonuc bunu unutma... ustten bakildiginda 25mm yi dr goruyorsa yada altini bu sefer alttan bakmayada ihtiyac duyuyor nedenn??? Gercekten yanilma payim varmi diye
Ben atlattım kızlar darısı başınıza.İlk yüklemede 130 çıktı benim .Çıkarsa da daha dikkat edeceksiniz.Çok üzmeyin kendinizi şekeri çıkıp ta rahat hamilelik geçiren çok arkadaşım var.Sadece dikkat etmişler yediklerine.İnşallah düşük çıkar arkadaşım benim şeker yükleme stresim haftaya olacak. İnşallah iyi olur her şey
Su geldimi, yumurta aki gibi yapiskan oluyor. Az geldiyse idrardir, suyun gelmis olsaydi daha fazla olurdu.Yani su olabilir mi diyorsun ama devamı gelmedi. Sende devamı gelmiş miydi nasıl oldu
Bende gecende gordum yagliyordum kendimi biraz kasimis da olabilirim .. raki gibi hafif acik sari cok az bi sivi geldi.. sen soykeyince aklima geldii.. daha gogsumun ucuna dokunmadim uyari felan almasin diye... konustuk ya yine gigus ucun kasinmaya basladiKızlar göğsümden bi damla ıslaklık gördüm atlet ve tşörtümde normalmi acaba yaşadınızmı endişe ettim biranbe diye
Benimki de aynı.Kasık bölgemde çok ağırlık varmış gibi geliyor.İdrar kesemi zorlayınca hele mahvoluyorum.Kızımda böyle olmamıştım hiç.Doktor bebek hareketli normal dedi.Ben bir taneyle böyleyim sen iki tane taşıyorsun.Normal yaşadıkların bence.Ya idrar kesemi konum olarak gecmis durumda iste..idrarim herzamanki basincindan akiyor azar azar sizdiriyorum anlamadan... yattigim yerden digrulmaya kalkinca... ayakta uzun sure kalirsam... bazi bazi oluyor yani.. ama tekme atinca idrar kesem keske vursada seyimden kafasi cikcak gibi hissetmesem daha iyiydi sanki ☺
Cok tatliyaaa nereden yaptirdin canmKizlarrr minnoslarimin kapi susu geldi
Diger teliginiz tacimiz oglusumun beresi kizimin sac bandi herbiseyimizde cokkk begendim sizinlede duygularimi oaylasmak istedim
Biz 3 aylıkken yaptırdıkEwt canım. Çok erkenden ypın dedi 40 çıkmadan
Yaşayan arkadaşlarım olmuştu canım ara ara süt gibi ıslaklıkKızlar göğsümden bi damla ıslaklık gördüm atlet ve tşörtümde normalmi acaba yaşadınızmı endişe ettim biranbe diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?