2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok saol yazman biseyler bana guc verdi... bioemiyorum kontrolede cok var dertleseyim belki son haftalarinizda benim gibuydiniz diyecem ama sen plates topunda zipluyorum dedin ya ☺
Neler neler yaptım ya, yurudum zipladim hurma yedim yok, cikmadi bi de beni 28.haftada doktor erken gelicek bu diye korkutmuştu, cantam hazir bekledim ben kac hafta

Canım bende de oluyordu geçen hafta. Bence bebeğin pozisyonuna göre oluyor . Bu hafta olmadı mesela. Ama sanki bacağı vajinamdan çıkacak gibi hissediyordum nasıl desem tekme atiyor yada kafası ile yapıyor bilmiyorum ama bence tekme. O tekme ile de aniden idrarim geliyordu saniyelik . Ama ahhhh diyordum ve korkuyordum çok aşağıda gibi geliyordu. Bu hafta olmadı henüz .

Canin sikiliyor keske kontrolum olsa da bebeklerimi gorsem... belki bu sefer yuzlerini gorurum ☺☺ Belki cok buyuduler zamanda gecmiyor yahu... bugunumze sukr olsun... heyecanimdan kitap okuyamiyorum... konsantre olamiyorum nedense...
Duzceyi begenmedin heralde sıkıldın vakit gecmek bilmedi gel seni osmaniyeye götureyim :)

Reactions: Eva

O bahsettigin agri bende hep vardi canim 30.haftada tamkanaldaydi cunku benim yaramaz hele son ay sanki tuvalete gidince temizlenirken kafasina dokunuyorum gibi hissederdim korkutmamak icin yazmamistim ama benim 3cmacilmam vardi o sonay oyle bekledim ,simdi dedigin hissi daha cok ordan tekmeliyor gibi hissediyorum bazen tam vajinamda kipirdiyor ultrasonla bakarken agzini acip kapatiyordu bak bunu yapiyor demisti doktor ama canim yaniyor o zaman anlamadim dogrusu sebebini

Ya kullanabilirim canim... ben aldim onuda ihtiyac duymuyordum.. sorarim saolasin.. yani bu seyime batma gibi bisey.. yada ne bilim parmak atiyo gibi... afedersin sanki iliskiye girerken islanmazsin ve canin yanar ya oyle bi his oluyo ... doktorum sorsa zaten bu kadar aciklayici konusamam yani.. belki dedim yasayaniniz vardir diye.. bu haftalarda degilde son haftalarijizda cunju bebim iki bebek 2600 olduk rahim 1 kilo civariymis.. 3600 kg tasiyor karin.. rahim kanalina ne kadar basinc bindi kisa zamanda artik oyle bisimi dusunmek lazim bilemedim... ama coook cook saol

Kızlar göğsümden bi damla ıslaklık gördüm atlet ve tşörtümde normalmi acaba yaşadınızmı endişe ettim biranbe diye
Kiz endise etme :) ilk suttur gogusler hazirlaniyor bazi anne adaylarinin erken gelirlen bazilarininda gec gelir.
Umarim cikmaz cnm bizide haberdar edersin

Hahahahaha ayvayi yemem yakindir desene yok bana olan durumu paylasmaniz benim yararima kendime telkinde bulunmam daha guzel... belirsizlik acaba o mu bu mu diye olunca dusunuyorum... acilmam baslamis olabilir bilemiyorum ama git gide siklasmaya basladi seyim agriyo yani.. cok sukur gecti oranda patirtisi yoksa dayanilmaz sinir bozucu... cok saoll kuzum Allah razi olsun.. dert degil benim icin..

Hah aldiysan bence bi dene, rahmin asagiya verdigi yuku ne kadar azaltirsan o kadar rahat edersin. Benim de bel agrim var, arada cati agrim da oluyor. Ebe fizyoterapi bandi yapistirdi bugun ama simdilik bi faydasi yok. 3 gun kalabilir bant dedi. Sonra bel kemerine gecicem ben de. Yoksa bu agrilarla gecmez 3 ay.

Kuzum sen korktun muuuu kiyamam sana ben. Endise etme beklicekler daha die sozlestik ya hadi sen bi omega 3 daha al unutmussun sozumuzu

Cikacak gibi degilde kasilma bir yerde toplanma yapiyor brnimkide hep dogurmasam iyi

Ya idrar kesemi konum olarak gecmis durumda iste..idrarim herzamanki basincindan akiyor azar azar sizdiriyorum anlamadan... yattigim yerden digrulmaya kalkinca... ayakta uzun sure kalirsam... bazi bazi oluyor yani.. ama tekme atinca idrar kesem keske vursada seyimden kafasi cikcak gibi hissetmesem daha iyiydi sanki

Geçen hafta burda yazıp duruyordum aşağıda tekme hisseden var mı diye benimde öyleydi. Dr a gittim bası var yat dinlen dedi. Sonra aşağıdaki o kıpırtı dediğin titreme tarzı hisler kayboldu. Artık pozisyon mu değişti bilmiyorum. Ama bugün yine aşağıda pıtır pıtır hareket ediyor. Dr kafası aşağıda dedi. Ayakları değilmiş. Yani yine aşağıda hareketleri hissediyorum. Pozisyonundan heralde canım. Ama kendini boşuna sıkma. Çünkü günü gelip çıkacaksa sen sıkmayla engelleyemezsin. İkiz olduğu için bşzden daha fazla bası hissetmen gayet normal. Takiplerin düzenli olduktan sonra Allahın izniyle vaktinde alırsın kucağına Eylül prenses ve Kuzey paşanı

Kuzum sen korktun muuuu kiyamam sana ben. Endise etme beklicekler daha die sozlestik ya hadi sen bi omega 3 daha al unutmussun sozumuzu
Ya dr baksa deseki acilman var endiseli kaygili insan degilim olacaklari onceden bilmek hep isterim kendim elim ayagim dolassin istemedigimden... yaoilacak mudahalede serin kanliyimdir.. ama cocukmdogurma konusu muallakta nese korktum yalan yok .. ne bu diye boyle anneme diyom ben hic oyle bisi 39. Haftama kadar hicbi cocugumda yasamadim diyo:)) e bak yine basladi mesela... la ilahe illalah
Dogum videolari sezeryanlari hatim ettim neyle karsilascam illa gorcem bilecem.. goz ameliyati oldum tum videolari izledikten sonra dis olacak komple herseyi izledim bende boyleyim..

Anam sende bebişler iki tane bilemedim normal olabilir en iyisi doktora yada hemsiresine sor rahat etmek için . İkizde farklı olabilir sonuçta alan küçük minişlerin

Ben mg kullanmiyom ya.. napsam onu icsem azalirmiki.... bilemiyorum... kaslarim siki siki olsa da cikmasa ordan bebekler... cok sukr toplanmalarim duzensiz ve seyrek.. bugun yok gibiydi mesela ...
Bana doktorum da ebe de 36.haftaya kadar kullan dedi kasilmalarim oldugu icin. 36da normal dogum icin bırakmak lazım dediler. Senin zaten iki bebe depolari iyice bosaltmistir, kullansan iyi gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…