Ay hadi insallah iyi gecer canim, benim de ilki 138 cikti, persembe ikinci yukleme yapılacak. Kazasiz belasiz atlatalim su seker isini insallahKızlar dua edin bana yarın 100 lük şeker yüklemem var 50 likte 150 cıktı şekerim yarin insallah daha düşük cikar da diyete gerek kalmaz
Önceki gebeligimde 160 çıkmıştı 50 lik doktor sadece dikkat et demişti
Şimdi aynı doktor aynı miktarda kilo aldim ve daha düşük şekerim tatlı ekmek pilav makarnayla aram yok ona rağmen
Anladım canım idrar olduğunu da anlamadım gerçi birden 5-6 damla geldi kilotumun o ağ kısmı ıslanmıştı. İdrardır heralde diye düşündüm ama çiş yapmış gibi hissetmedimBen 2 hafta önce öksurukten surekli kaçırıyordum cnm doktora gittim rapor aldım bu halde ise gidemem sürekli altıma kaçırıyorum diye öksürük bitince gecti
Evet yaptırmıştım. Bunda da yaptıracağım.Ya o durumda 28. Haftada igne vuruluyor bide digduktan sonra...
Su olsa onden hafif kanli yapiskan bi akinti da gelmesi lazım diye biliyorum, rahim agzini tikayan madde. Ama su gelmesi hakkinda tecrübem yok ilk bebe sezeryan benim.Saol cevabın için çok kortum ya. Zaten su gelse devamı gelirdi değil mi. Biraz çişim vardı açıkçası bida tutmıcam
Öksürük için iki tane cevizin içindeki o zarı kaynatıp içince baya hafifletiyor. Fazla atmıyorum ben hamileyiz diye ama hemen azaltıyor. Bugün yapmadım diye hemen geri başladı. İstersen sen de dene. İçine de bal katıp bir çay bardağı içiyorumSu olsa onden hafif kanli yapiskan bi akinti da gelmesi lazım diye biliyorum, rahim agzini tikayan madde. Ama su gelmesi hakkinda tecrübem yok ilk bebe sezeryan benim.
Cis kacirma tecrubem bu hafta itibariyle artti, gobek buyuyup de oksuruk artincaesim dalga geciyor benle..
Ben olabilir diye biliyorum canım ama benimde ilk bebeğim tecrübem yok ki. Ben de şimdi hapşırunca idrar kaçırma için arama yaptım olur yazmışlar rahatladım. Bırdan arkadaşlar deyince de iyice rahatladım. İnşallah seninkide normal bir şeydirBöyle damla şeklinde göğsümden sıvı geldi normalmi acaba ya internete normal diyor ama bilmiyorum
Seninkinin normal olduğunu bende okudum çokça canım ama endişe ettim kendim için inşallah normaldirBen olabilir diye biliyorum canım ama benimde ilk bebeğim tecrübem yok ki. Ben de şimdi hapşırunca idrar kaçırma için arama yaptım olur yazmışlar rahatladım. Bırdan arkadaşlar deyince de iyice rahatladım. İnşallah seninkide normal bir şeydir
Himmm... peki cerrahiden randevumu aliyoruz? Ne oluyor? Son durum nasil?
Benim suyum geldiginde nişan gelmemistiSu olsa onden hafif kanli yapiskan bi akinti da gelmesi lazım diye biliyorum, rahim agzini tikayan madde. Ama su gelmesi hakkinda tecrübem yok ilk bebe sezeryan benim.
Cis kacirma tecrubem bu hafta itibariyle artti, gobek buyuyup de oksuruk artincaesim dalga geciyor benle..
Herşeyden korkuyoruz Normal olduğunu bilirken bile korkuyoruz. Allahım bi sağsalim zamanında kucağımıza alalım bebeklerimizi. Arkadaşlarımdan doğum olmadan memeden sıvı geldiğini duymuştum ama hangi haftalarda hatırlamıyorum. İnternette normal diyorsa normaldir. Yarın dr una sorarsın yine deSeninkinin normal olduğunu bende okudum çokça canım ama endişe ettim kendim için inşallah normaldir
Yani su olabilir mi diyorsun ama devamı gelmedi. Sende devamı gelmiş miydi nasıl olduBenim suyum geldiginde nişan gelmemisti
Öksürük için iki tane cevizin içindeki o zarı kaynatıp içince baya hafifletiyor. Fazla atmıyorum ben hamileyiz diye ama hemen azaltıyor. Bugün yapmadım diye hemen geri başladı. İstersen sen de dene. İçine de bal katıp bir çay bardağı içiyorum
Benim daha karmaşik suni sanci aldigim gun 3 cm aciklik varken geldi. Hemde wcde. İdrarimi yaptim gelmeye basladi. Durduruyorum, kendimi serbest birakinca yine geliyor. Normalde olsa idrar devam ediyor sanabilirdim. Epey fazla geldi ve kızım kaka yaptigi icin peceteye silince renkli olunca anladim.Yani su olabilir mi diyorsun ama devamı gelmedi. Sende devamı gelmiş miydi nasıl oldu
Tadı yok sadece açık kahve rengi sıcak su içiyorsun gibi. Balı tat versin diye koyuyorum. Sade versen sıcak su diye içerBununtadi nasil oluyor acaba bebeklerede icirebildigini okudum oglumun öksürüğü vardi bugun ateste olunca doktora ciktik bronsit başlangici ve anjin dedi cevizde aldim yapiyim diye yarin icircem balsız cok mu yogun tadi
Kac yasinda oglun? Alerjen olabilir ben kizima denemek istedim ama korkuma yapamiyorumBununtadi nasil oluyor acaba bebeklerede icirebildigini okudum oglumun öksürüğü vardi bugun ateste olunca doktora ciktik bronsit başlangici ve anjin dedi cevizde aldim yapiyim diye yarin icircem balsız cok mu yogun tadi
Tamam canım saol. Çişim gelmişti ayağa kalktım o esnada hapşurmamla 7-8 damla gibi su geldi. Kilotumun o kısmı ıslandı. Sonra bida gelmedi. Ama ben panik tabikiBenim daha karmaşik suni sanci aldigim gun 3 cm aciklik varken geldi. Hemde wcde. İdrarimi yaptim gelmeye basladi. Durduruyorum, kendimi serbest birakinca yine geliyor. Normalde olsa idrar devam ediyor sanabilirdim. Epey fazla geldi ve kızım kaka yaptigi icin peceteye silince renkli olunca anladim.
Simdi senin durumunu okumadim. Ama illa kanama yada nişan olmaz yani. Kendini takip et. Bende bazen idrar kaciriyorum. Kac kez supheye dustugum oldu. Hergunde doktora gidemeyiz ki, bebegin hareketlerini takip ediyorum
Bence deBununtadi nasil oluyor acaba bebeklerede icirebildigini okudum oglumun öksürüğü vardi bugun ateste olunca doktora ciktik bronsit başlangici ve anjin dedi cevizde aldim yapiyim diye yarin icircem balsız cok mu yogun tadi
Bende hapsururken oldu cok sıkışıktım. Az da degildi yani birde tam annemleri kapida geciriyordumTamam canım saol. Çişim gelmişti ayağa kalktım o esnada hapşurmamla 7-8 damla gibi su geldi. Kilotumun o kısmı ıslandı. Sonra bida gelmedi. Ama ben panik tabiki
Nette hapşırınca ve öksürünce idrar kaçırma olur demiş. Burdaki arkadaşlar da oluyormuş. Bebek de hareketli şu an. İnşallah idrardır. Aynen sürekli de de a gidemeyiz ki. Açıklaman için tşk ederim
Yaşayan varmıydı yaa aklım kaldı şuanBöyle damla şeklinde göğsümden sıvı geldi normalmi acaba ya internete normal diyor ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?