doktorlar genelde kese yada bebek kalp atisi gormeden hamileligi kabul etmiyolar. İnşallah guzel haberler alirsiniz sizde. 9 ay hep beklemekle geciyo malesefTeşekkür ederim. Umarım katlar. Beklemek zor ama inşallah sonu güzel olur.
Ya herkes benmki göstermemsti diyo arkadasım da ole ddi ama canım Özel deki aletler daha iyi gösteriyoms ondan olabilir sen devlete mi gidiyosn cok sükür kesem göründüEvet yani minnagin 6.4
Evet canim minnakin 6.4 mm sadecebenimki 7.6 mm iken karindan göstermemişti kendini
Kac yasında kızın birine birak demeyecem kmseye güvenme bile uyandır canım yanına al cocugun benceDoktora gidicem ama kizimi napcam onu bilemiyorum. Bide sabahin körü cocuk uyuyor daha :/
kayinvalidem calisiyor. Normalde babam gelicekti kizimin yanına ama aksam ananem rahatsizlandi gece hastanelerdi. Şimdi cocugu goturmek mesele degilde ben muayene olurken durmazki. Onu dusunuyorum o anda napcam diye. 2 yasindaKac yasında kızın birine birak demeyecem kmseye güvenme bile uyandır canım yanına al cocugun bence
Ya daha minikmiş Allah bagişlasn bilemedm ki ya özele gidiyosn bu sorun olmuyo ama devletse gittign doktorlar bile azarlıyor bazenkayinvalidem calisiyor. Normalde babam gelicekti kizimin yanına ama aksam ananem rahatsizlandi gece hastanelerdi. Şimdi cocugu goturmek mesele degilde ben muayene olurken durmazki. Onu dusunuyorum o anda napcam diye. 2 yasinda
devlete gitcem ayri oda da muayene oluyor oraya çocuğu sokamamki. Şans işte bugun eşim işe başladıYa daha minikmiş Allah bagişlasn bilemedm ki ya özele gidiyosn bu sorun olmuyo ama devletse gittign doktorlar bile azarlıyor bazen
O yuzden dedm özelde girdiriyolardevlete gitcem ayri oda da muayene oluyor oraya çocuğu sokamamki. Şans işte bugun eşim işe başladı
hâla napcagimi bilmiyorum uyuyorda dahaO yuzden dedm özelde girdiriyolar
Yeni gordum canim cok gecmis olsunKizlar merhaba sizren dua ediyorum cok yogun kanamam oldu kipkirmizi acile geldim dusuk tehlikem varmis yatis verildi ilaclar verildi serum takildi agrilarm var lutfen bana dua edin
bende 2 ay once babami ani bi sekilde kalp krizinden kaybettim zaten uzuntuluydum beklenmedik sekilde hamile kaldim daha bsyleri sindiremeden bi de bu sikintilarim var derken şükür yine tabi ne diyeyimbenimde bugün makattanmi rahimden mi anlayamadigim lekelenme oldu. Zaten kizimdan yasadigim icin diken ustundeyim. Agrim olsun hemen paranoyaklasiyorum. Seni cok iyi anliyorum. Birde stresli bir donemden geciyorum. Ananeme cuma günü stent takildi bu aksam agrim var deyince hastaneye kaldirdilar haber bekliyorum :/
evet hep bi sonraki randevuya bebege bsy olacakmis hissi Allah yardimcimiz olsunBende senden farklı değilim aslında, tam bitti bugün gelmedi diyorum ertesi gün yine aynı, bizim hamileliğimiz hep Bi korkuyla geçicek galiba.. Bi taraftanda tüm belirtileri yaşıyorum mide bulantısı kasık ağrısı ne ararsan var.
Hayırlısıyla birsey olmayacak canım benimde çok korkularım var ama oda Allahın emri. benımde 3 düşügüm var bu 4. gebelik
[/QUOTEbenim bi kizim var cok sukur Allah im sana da yasatsin ins cnm bi an once sagliklica kolay dogumla kucagina al ins bebegini
cnm gecmis olsun dun gece 11 de benim de kanamam oldu ama yogun degildi simdi hafif agrim var sızı gibi sira bekliyorum bklm hayirlisi ,korkmayalim stres olmayalim gecenki kanamam da bsy olmamisti kese falan normaldi buyumustu simdi nasil bilmiyorum bklm hayirlisi cnm hakkimizda bsy olmatacak ins Allah in izni ileKizlar merhaba sizren dua ediyorum cok yogun kanamam oldu kipkirmizi acile geldim dusuk tehlikem varmis yatis verildi ilaclar verildi serum takildi agrilarm var lutfen bana dua edin
Allah bebeğini sana bağışlasın canımKizlar merhaba sizren dua ediyorum cok yogun kanamam oldu kipkirmizi acile geldim dusuk tehlikem varmis yatis verildi ilaclar verildi serum takildi agrilarm var lutfen bana dua edin
Birşey olmaz canm , moralini iyi tut. Progestan iğne hap ile tedaviye başlarlar , geçer rahat ol. Rabbim yardımcın olsun.Kizlar merhaba sizren dua ediyorum cok yogun kanamam oldu kipkirmizi acile geldim dusuk tehlikem varmis yatis verildi ilaclar verildi serum takildi agrilarm var lutfen bana dua edin
basin sağolsun allah sabır versinbende 2 ay once babami ani bi sekilde kalp krizinden kaybettim zaten uzuntuluydum beklenmedik sekilde hamile kaldim daha bsyleri sindiremeden bi de bu sikintilarim var derken şükür yine tabi ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?