2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kac yasında kızın birine birak demeyecem kmseye güvenme bile uyandır canım yanına al cocugun bence
kayinvalidem calisiyor. Normalde babam gelicekti kizimin yanına ama aksam ananem rahatsizlandi gece hastanelerdi. Şimdi cocugu goturmek mesele degilde ben muayene olurken durmazki. Onu dusunuyorum o anda napcam diye. 2 yasinda

kayinvalidem calisiyor. Normalde babam gelicekti kizimin yanına ama aksam ananem rahatsizlandi gece hastanelerdi. Şimdi cocugu goturmek mesele degilde ben muayene olurken durmazki. Onu dusunuyorum o anda napcam diye. 2 yasinda
Ya daha minikmiş Allah bagişlasn bilemedm ki ya özele gidiyosn bu sorun olmuyo ama devletse gittign doktorlar bile azarlıyor bazen

bende 2 ay once babami ani bi sekilde kalp krizinden kaybettim zaten uzuntuluydum beklenmedik sekilde hamile kaldim daha bsyleri sindiremeden bi de bu sikintilarim var derken şükür yine tabi ne diyeyim

evet hep bi sonraki randevuya bebege bsy olacakmis hissi Allah yardimcimiz olsun

Reactions: Eva
Kizlar merhaba sizren dua ediyorum cok yogun kanamam oldu kipkirmizi acile geldim dusuk tehlikem varmis yatis verildi ilaclar verildi serum takildi agrilarm var lutfen bana dua edin
cnm gecmis olsun dun gece 11 de benim de kanamam oldu ama yogun degildi simdi hafif agrim var sızı gibi sira bekliyorum bklm hayirlisi ,korkmayalim stres olmayalim gecenki kanamam da bsy olmamisti kese falan normaldi buyumustu simdi nasil bilmiyorum bklm hayirlisi cnm hakkimizda bsy olmatacak ins Allah in izni ile

Kizlar merhaba sizren dua ediyorum cok yogun kanamam oldu kipkirmizi acile geldim dusuk tehlikem varmis yatis verildi ilaclar verildi serum takildi agrilarm var lutfen bana dua edin
Birşey olmaz canm , moralini iyi tut. Progestan iğne hap ile tedaviye başlarlar , geçer rahat ol. Rabbim yardımcın olsun.

Kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun inşallah hersey yolunda gider

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…