2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Merhaba canm , Hayırlı olsun. Benim Beta 56,56 çıkmıştı. Daha ilk defa tahlil yaptırdığında bu kanıya varan insanlar dışardan tıp mı bitirmiş acaba ? Nefret ediyorum bu boş boğazlardan , her yerde varlar. Bana da boş boş konuşup canımı sıkıp durmuşlardı.
Bak canm , önemli olan senin betanın 100-200 çııkması değil. 2 günde bir 2 katına çıkması. tahlini yaptırdıktan 2 gün sonra yeniden tahlil yaptır. Geç döllenme vs olabilir.. 2 gün sonra yaptırıdığın tahlilde sonu. 180 ve üstü çıkarsa problem yoktur allahın izniyle.

içini rahat tut hiç bir şey olmamıştır, göbekte hissedilen şey nabızdır . senin onun kalp atışını hissetmen mümkün değil, o rahimin içinde ve rahim duvarların oldukça kalınlaşmış halde ayrıca rahimin içinde de kendine ait koruma kesesi var . bebeğin hareketlerini ya da her hangi bir şeyini hissedebilmen için bebeğin rahim duvarına ve göbeğe etki edecek şekilde hareket etmesi gerekir . bu da bu boyutlardayken mümkün değil. yani belli bir büyüklükte olmalı ki hareketlerini hissedebilin. yaklaşık 1 cm olan bir bebeğin kalbi ne kadar olabilir ki hissedeceksiniz.... kafanızı safsata ile doldurmayın. gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle bir sıkıntı yoktur inşallah.

Hayırlısıyla birsey olmayacak canım benimde çok korkularım var ama oda Allahın emri. benımde 3 düşügüm var bu 4. gebelik
Herkeste aynı durum 2 gün önce doktordayım kalp atışı net duyulmadı hiç bir belirtim yok hamile değilim gibi 10 gün sonra çağırmıştı tekrar geldim iyi değilim zaman geçse sağlıklıca Doğum yapsak

Reactions: Eva
ben dr a geldim arkadaslar dunku kanama sonrasi ins bsy yoktur bebek olusmustur kalbini de kendisini de duyar gorurum bi kac ark ib da kanamasi olmus galiba herkese gecmis olsun ins hemen atlatiriz saglikli sekilde
birsey olmamıştır cnm sen gönlünü veravera tut❤

Bende hep iyi düşünmek istiyorum bu defa olacak Rabbimine izniyle diyorum, ona sığınıyorum. gitsede yapacak birşey yok oda Allahin takdiri. Bol bol dua edelim inşallah bebeklerimize kavusucaz☺

Kizlar nasil geciyor hamilelikler ben nasipse 31 temmuz da kalp sesini dhyacagim rabbm herkese nasip etsin midem de degisik bir bulanti herseyden tiksinme var siz de durumlar nasil anlatin bakalim tavsiyeleriniz olur mu acep nasilll gecicek bu gunler

kızlar merhaba:) ben tüp bebek ikinci denememde dün 156 yı gördüm beta:) çokkkk mutlu ve heyecanlıyım transferimin 10. günüydü testi yaptırdğımda, sat 24 haziran :)) yarın tekrar kan tahlili yaptırıcam 10 gün sonra da ultrason dedi ama ultrason için biraz geç mi çağırdı yaa sizin hemen sonucu alınca baktılar mı ultrasonla

bir de benim tüp bebek olduğu için durumu bilen herkes haliyle sonucu da soruyor söylüyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba endişeye kapıldım, ailelere söyledik ve en yakın arkadaşlarıma söyledim kan sonucumu

ailenden ve yakın arkadaşlarından ne olur ki sonuçta iyi günde de kötü günde de onlar yanımızda

Daha belli değil deseydin cnm söylemek istemeseydin.
hayırlı olsun cnm bu arada☺

Benimde tüp bebek. 9.gün öğrenmiştim. 2 defa bakılmıştı betaya artıyor mu die. Ultrasyon randevusunu 3 hafta sonraya vermişlerdi. Ben dayanamayıp 10 gün sonra gitmiştim.

Ya herkes benmki göstermemsti diyo arkadasım da ole ddi ama canım Özel deki aletler daha iyi gösteriyoms ondan olabilir sen devlete mi gidiyosn cok sükür kesem göründü
Ben keseyi devlette goremedim karindan vajjnal bakti 9 10 gün sonra özele gittim kalp atisina kadar duydum doktor da dedi benim makinem devlete göre kaliteli yoksa 6 haftalikken karindan duyulmaz dedi farkediyor yani özeldeysen gözükür elbette sen boşver herkesi kesen gözükmus canım bi 10 gune kalbini de duyarsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…