- 17 Temmuz 2019
- 42
- 46
- 3
Merhaba arkadaşlar. 18 haziran sat tarihim. Dün beta hcg 106 çıktı. Düşük gibi geldi bu değer bana. Adet döngülerim pek düzenli değil bazen 28 bazen 32. Sizlerin sat günlerinizde ya da ilk öğrendiğinizde kaç çıktı değeriniz? Gebelik var ya da yok diyemeyiz gibi bir cevap verdiler sevinemedim bile.
Böyle diyorlar çünkü daha yolun başındayız dış gebelik boş gebelikte olabilir diye,endişe etmeyin ilerleyen haftalarda katlar değeriniz kese görünür
Merhaba canm , Hayırlı olsun. Benim Beta 56,56 çıkmıştı. Daha ilk defa tahlil yaptırdığında bu kanıya varan insanlar dışardan tıp mı bitirmiş acaba ? Nefret ediyorum bu boş boğazlardan , her yerde varlar. Bana da boş boş konuşup canımı sıkıp durmuşlardı.Merhaba arkadaşlar. 18 haziran sat tarihim. Dün beta hcg 106 çıktı. Düşük gibi geldi bu değer bana. Adet döngülerim pek düzenli değil bazen 28 bazen 32. Sizlerin sat günlerinizde ya da ilk öğrendiğinizde kaç çıktı değeriniz? Gebelik var ya da yok diyemeyiz gibi bir cevap verdiler sevinemedim bile.
Canım haber bekliyoruzzBende hastanedeyim hayirli haberlerle donelim insallah
içini rahat tut hiç bir şey olmamıştır, göbekte hissedilen şey nabızdır . senin onun kalp atışını hissetmen mümkün değil, o rahimin içinde ve rahim duvarların oldukça kalınlaşmış halde ayrıca rahimin içinde de kendine ait koruma kesesi var . bebeğin hareketlerini ya da her hangi bir şeyini hissedebilmen için bebeğin rahim duvarına ve göbeğe etki edecek şekilde hareket etmesi gerekir . bu da bu boyutlardayken mümkün değil. yani belli bir büyüklükte olmalı ki hareketlerini hissedebilin. yaklaşık 1 cm olan bir bebeğin kalbi ne kadar olabilir ki hissedeceksiniz.... kafanızı safsata ile doldurmayın. gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle bir sıkıntı yoktur inşallah.Yaa bu sabah uzandgımda farkettim göbek deliğimin hemen hemen sağ alt tarafnda sanki kalp atıyo gibi kalkıp iniyo.bu iyi bişey değilmi.çarşamba kese ve içindeki yolc kesesini gördüm ve kalp atışı için randevum 29 unda.sanki artık hiç bişey hissetmiyorumbirşey olmamştr değilmi
Herkeste aynı durum 2 gün önce doktordayım kalp atışı net duyulmadı hiç bir belirtim yok hamile değilim gibi 10 gün sonra çağırmıştı tekrar geldim iyi değilim zaman geçse sağlıklıca Doğum yapsakHayırlısıyla birsey olmayacak canım benimde çok korkularım var ama oda Allahın emri. benımde 3 düşügüm var bu 4. gebelik
birsey olmamıştır cnm sen gönlünü veravera tut❤ben dr a geldim arkadaslar dunku kanama sonrasi ins bsy yoktur bebek olusmustur kalbini de kendisini de duyar gorurum bi kac ark ib da kanamasi olmus galiba herkese gecmis olsun ins hemen atlatiriz saglikli sekilde
Bende hep iyi düşünmek istiyorum bu defa olacak Rabbimine izniyle diyorum, ona sığınıyorum. gitsede yapacak birşey yok oda Allahin takdiri. Bol bol dua edelim inşallah bebeklerimize kavusucaz☺Herkeste aynı durum 2 gün önce doktordayım kalp atışı net duyulmadı hiç bir belirtim yok hamile değilim gibi 10 gün sonra çağırmıştı tekrar geldim iyi değilim zaman geçse sağlıklıca Doğum yapsak
ailenden ve yakın arkadaşlarından ne olur ki sonuçta iyi günde de kötü günde de onlar yanımızdabir de benim tüp bebek olduğu için durumu bilen herkes haliyle sonucu da soruyor söylüyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba endişeye kapıldım, ailelere söyledik ve en yakın arkadaşlarıma söyledim kan sonucumu
Daha belli değil deseydin cnm söylemek istemeseydin.bir de benim tüp bebek olduğu için durumu bilen herkes haliyle sonucu da soruyor söylüyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba endişeye kapıldım, ailelere söyledik ve en yakın arkadaşlarıma söyledim kan sonucumu
Benimde tüp bebek. 9.gün öğrenmiştim. 2 defa bakılmıştı betaya artıyor mu die. Ultrasyon randevusunu 3 hafta sonraya vermişlerdi. Ben dayanamayıp 10 gün sonra gitmiştim.bir de benim tüp bebek olduğu için durumu bilen herkes haliyle sonucu da soruyor söylüyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba endişeye kapıldım, ailelere söyledik ve en yakın arkadaşlarıma söyledim kan sonucumu
Mrb. Bendede pco var ve bende 1 ay yasmin ictim biraktim hamile kaldim. Kotu dusunmeyelim guzel olsun insallah
Naptn canım yazamadım o anhâla napcagimi bilmiyorum uyuyorda daha
Ben keseyi devlette goremedim karindan vajjnal bakti 9 10 gün sonra özele gittim kalp atisina kadar duydum doktor da dedi benim makinem devlete göre kaliteli yoksa 6 haftalikken karindan duyulmaz dedi farkediyor yani özeldeysen gözükür elbette sen boşver herkesi kesen gözükmus canım bi 10 gune kalbini de duyarsin inşallahYa herkes benmki göstermemsti diyo arkadasım da ole ddi ama canım Özel deki aletler daha iyi gösteriyoms ondan olabilir sen devlete mi gidiyosn cok sükür kesem göründü
Korkma canım. Benim kırmızıdan sonra hala kahverengi devam ediyor.kizlar yine az bi kirmizi kanamam oldu malesef yarin gitcm dr a persembe gidecektim ama yarin gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?