- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Ikinci kez verdin mi kan o kişiden kişiye değişiyor canim canini sikma sen icini ferah tut 2 gunde bir kan ver katlanirsa sorun cikmaz inşallahMerhaba arkadaşlar. 18 haziran sat tarihim. Dün beta hcg 106 çıktı. Düşük gibi geldi bu değer bana. Adet döngülerim pek düzenli değil bazen 28 bazen 32. Sizlerin sat günlerinizde ya da ilk öğrendiğinizde kaç çıktı değeriniz? Gebelik var ya da yok diyemeyiz gibi bir cevap verdiler sevinemedim bile.
Kahve lekeler ben yürüyünce oluyor, sizde de öyle mi?İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur canım, randevu çıkışı yazarsan savinirim, benimde ara ara kahve lekelenmeleri devam ediyor
Aynn canım Özel daha kaliteli keske herkesn durumu müsait olsa da devlete gitmeseler agustos un 3 ü kalp atısını duycm insAllahBen keseyi devlette goremedim karindan vajjnal bakti 9 10 gün sonra özele gittim kalp atisina kadar duydum doktor da dedi benim makinem devlete göre kaliteli yoksa 6 haftalikken karindan duyulmaz dedi farkediyor yani özeldeysen gözükür elbette sen boşver herkesi kesen gözükmus canım bi 10 gune kalbini de duyarsin inşallah
Katiliyorum canim cok dogru. Ben de 5+2de gordum karindan ultrasonla keseyi. Simdi 9 gün sonra kalp sesini duymaya gidicem ama vakit gecmiyor sankiBen keseyi devlette goremedim karindan vajjnal bakti 9 10 gün sonra özele gittim kalp atisina kadar duydum doktor da dedi benim makinem devlete göre kaliteli yoksa 6 haftalikken karindan duyulmaz dedi farkediyor yani özeldeysen gözükür elbette sen boşver herkesi kesen gözükmus canım bi 10 gune kalbini de duyarsin inşallah
Canımm geçmiş olsunKizlar merhaba sizren dua ediyorum cok yogun kanamam oldu kipkirmizi acile geldim dusuk tehlikem varmis yatis verildi ilaclar verildi serum takildi agrilarm var lutfen bana dua edin
Aynen bende öyle yarına randevum var inş keseyle birlikte kalp atışlarını duyarımBen daha keseyide görmeye gitmedim kalp atışıyla beraber goreyim istedim
Aynn canım gecmiyo zaman insAllah sorunsuz geciyodur gebeligimizKatiliyorum canim cok dogru. Ben de 5+2de gordum karindan ultrasonla keseyi. Simdi 9 gün sonra kalp sesini duymaya gidicem ama vakit gecmiyor sanki
evet bendede yürüyünce geliyor,eski kan olduğu için dışarı atması daha iyi zaten,yeterki kırmızı olmasınKahve lekeler ben yürüyünce oluyor, sizde de öyle mi?
Gözun aydin canim darisi basimizakizlar ben bebisin kalbini duydum kendini de gordum cok sukur dr ilaci mg ini yukseltti raporluyum su an az da olsa icime su serpildi
Anliyorum seni canım ben her güne bişey koyuyordum gün geçsin diye bugün şunu yapim falan diyeKatiliyorum canim cok dogru. Ben de 5+2de gordum karindan ultrasonla keseyi. Simdi 9 gün sonra kalp sesini duymaya gidicem ama vakit gecmiyor sanki
Keseni ne zamn görmüştün canimAynn canım Özel daha kaliteli keske herkesn durumu müsait olsa da devlete gitmeseler agustos un 3 ü kalp atısını duycm insAllah
Gözünaydın canım, bende geçen hafta kalp atışıyla kendisini görmüştüm,peki lekeler hakkında bişey dedimikizlar ben bebisin kalbini duydum kendini de gordum cok sukur dr ilaci mg ini yukseltti raporluyum su an az da olsa icime su serpildi
Rahim kasılmıştır canm merak etme hiçbirşey olmaz , sadece bundan sonra yatarken hapşurma cenin pozisyonnund hapşurman hamileyken daha sağlıklı. Aynısınnı bende yaşadım çok canm yanmıştı çokta korkmuştum.Kızlar yardımcı olun lütfen . bu sabah yatakta uzanırken birden bire hapşurdum ve inanılmaz bir şekilde her iki kasigimda da şiddetli bir ağrı saplandı. Sanki tüplerim patladı gibi bir his. Bi 10 saniye kadar sürdü. Bir sıkıntı olmamıştır degil ki ? Çok endişe ettim..
gozumuz aydin bende zor olsa da dinledim :)kizlar ben bebisin kalbini duydum kendini de gordum cok sukur dr ilaci mg ini yukseltti raporluyum su an az da olsa icime su serpildi
Hayırlı olsun canim yüreğini ferah tutkizlar ben bebisin kalbini duydum kendini de gordum cok sukur dr ilaci mg ini yukseltti raporluyum su an az da olsa icime su serpildi
Insallah canimm senin randevun ne zaman?Aynn canım gecmiyo zaman insAllah sorunsuz geciyodur gebeligimiz
ne zaman 10 gun ust uste ne kirmizi ne kahve leke gelmezse dusuk tehditin o zaman bitmistir diyebiliriz dedi dinlen dedi progestana devam dedi 100 mg dan 200 e cikardi 7+2 idi sat a gore simdi ultrasona gore 6+6 cikti rahmini dogum tarihi 10 mart dediGözünaydın canım, bende geçen hafta kalp atışıyla kendisini görmüştüm,peki lekeler hakkında bişey dedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?