2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ikinci kez verdin mi kan o kişiden kişiye değişiyor canim canini sikma sen icini ferah tut 2 gunde bir kan ver katlanirsa sorun cikmaz inşallah

Aynn canım Özel daha kaliteli keske herkesn durumu müsait olsa da devlete gitmeseler agustos un 3 ü kalp atısını duycm insAllah

Katiliyorum canim cok dogru. Ben de 5+2de gordum karindan ultrasonla keseyi. Simdi 9 gün sonra kalp sesini duymaya gidicem ama vakit gecmiyor sanki

Reactions: Eva
Kizlar merhaba sizren dua ediyorum cok yogun kanamam oldu kipkirmizi acile geldim dusuk tehlikem varmis yatis verildi ilaclar verildi serum takildi agrilarm var lutfen bana dua edin
Canımm geçmiş olsun inşallah ilaçlar fayda edecek, sen içini ferah tut, bebeğine inan

Reactions: Eva
Kızlar yardımcı olun lütfen . bu sabah yatakta uzanırken birden bire hapşurdum ve inanılmaz bir şekilde her iki kasigimda da şiddetli bir ağrı saplandı. Sanki tüplerim patladı gibi bir his. Bi 10 saniye kadar sürdü. Bir sıkıntı olmamıştır degil ki ? Çok endişe ettim..

Katiliyorum canim cok dogru. Ben de 5+2de gordum karindan ultrasonla keseyi. Simdi 9 gün sonra kalp sesini duymaya gidicem ama vakit gecmiyor sanki
Anliyorum seni canım ben her güne bişey koyuyordum gün geçsin diye bugün şunu yapim falan diye

kizlar ben bebisin kalbini duydum kendini de gordum cok sukur dr ilaci mg ini yukseltti raporluyum su an az da olsa icime su serpildi
Gözünaydın canım, bende geçen hafta kalp atışıyla kendisini görmüştüm,peki lekeler hakkında bişey dedimi

Rahim kasılmıştır canm merak etme hiçbirşey olmaz , sadece bundan sonra yatarken hapşurma cenin pozisyonnund hapşurman hamileyken daha sağlıklı. Aynısınnı bende yaşadım çok canm yanmıştı çokta korkmuştum.

Sabahtan beri aglamaktan gozlerim şişti. Devletteki gerizekali doktor kalp atisi yok diyerek kan tahlili istedim 2 gunde bir bhcg bakcakmis! Gerizekali bebek olusmus, kese var. Karindan bakti. Lekelenmem oldu makattan mi vajinadan mi anlamadim dedim. Gozle asagidan bakti esimi aradim ozel hastaneye gidecegimi soyledim. Param yoktu mahalleye geldim kayınpederimden para aldim. Tekrar ozel hastaneye gittim. Sanki zaman gecmek bilmedi. Doktora hic bisey soylemedim normal muayeneymiş gibi. Kendisi direkt vajinal hazirlan dedi, kalp atiyor deyince aglamaya basladim. Sabahki doktor kalp atmiyor, kucuk dedi dedim. Kadinda şok oldu. Agladigimi gorunce kalbini dinletti gayet hizli bir sekilde atiyordu bebegimin kalbi.
Doktor oluyorlar ama insan olamıyorlar

kizlar ben bebisin kalbini duydum kendini de gordum cok sukur dr ilaci mg ini yukseltti raporluyum su an az da olsa icime su serpildi
Hayırlı olsun canim yüreğini ferah tut Benim kuzenimin tüp bebek olmasina rağmen hemen hemen 9 ay boyunca kanamasi oldu canim şimdi çok şükür 2 aylik kızı sağ saglim alacaksin kucağına merak etme sende

Gözünaydın canım, bende geçen hafta kalp atışıyla kendisini görmüştüm,peki lekeler hakkında bişey dedimi
ne zaman 10 gun ust uste ne kirmizi ne kahve leke gelmezse dusuk tehditin o zaman bitmistir diyebiliriz dedi dinlen dedi progestana devam dedi 100 mg dan 200 e cikardi 7+2 idi sat a gore simdi ultrasona gore 6+6 cikti rahmini dogum tarihi 10 mart dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…