2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizimki güneşi gördü mü kısa kollu giymeye çalışır yaz kış bir iki izin verdim kışın donunca sözümü dinlemeye başladı.Bazen yaşayarak öğrenmesi daha çok işe yarıyor.Bir ara tütü etek çılgınlığı vardı her yere tüllü eteklerle gitmeye çalışıyordu.Çeşit çeşit uzun çoraplar tokalar.Şu an 8 yaşında eskisi kadar olmasa da yine inatlaşıyoruz.

Kızlar 100 lük şeker yükleme sonucum böyle çıktı dr diyet yap istersen bizim hastanedeki diyetisyene gelebilirsin dedi hastane de çok pahalı kararsiz kaldum acikcasi bana da 1 tanesi yüksek oldugu icin çok yüksek.degilmis gibi geliyor 2. Oğlum da da çıkmıştı diyetisyene gitmeden evde kendim dikkat ettim napsam acaba yorumlariniz neler

Eklentiler

• Screenshot_20191211-170551_Chrome.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20191211-170551_Chrome.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 41
Yok canım sadece baskı şikayetim vardı doktor gerek duymadı bol su iç dedi ilaçlar çok fazla yan etki yapıyor bende
Karar senin canim. Cok gecmis olsun. Ancak bol suyla gecegini sandigim bi sayi degil 38 lokosit. Yani, benim vucudumda en azindan boyle. Ins senin suyla gecer. Ben bol su ictigimden az cok biliyorum.
Ama yerinde olsam ikinci doktora muhakkak gosterirdim acikcasi.

Benimkiyle cok benzer sonuclarin canim. Seker yuklemesinin onceki gununde, tatliyi abartmistim ben.
Bu testten birkac gun sonra, yemekten 1 saat sonra tokluk kan sekeri olcturdum ben. 113 cikti. Ki normaldi. Diyetisyene fln gitmedim. Cok abartmadan devam edecem ins. Zaten diyetisyenin onerecegi seyleri yiyoruz az cok hamile oldugumuz icin, ben gerek duymadim.

Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama kuzenim tulumun içine giydiriyor benim uzun kollu beya kısa kollu zıbınları.
Tamam canim tesekkur ederim. Yandan citcitlilarindan bulursam, onlardan aliym de, giydirmesi kolay olsun bari. Kafasindan gecirmekle ugrasmam hem tosbigimin kafasi acimaz

Bizde öğretmeni kışın bale kıyafeti yerine tayt ya da geniş ve kısa etek giydirebilirsiniz dedi. O da malesef kendi deyimiyle sısızlı eteğine taktı. Bizde takıntı da başladı. Umarım sizde tek kıyafete takma olayı başlamaz.

Kız çocuklarının doğasında var sanırım bu gibi durumlar.

Doktorla görüştüm kuzum ilaca gerek duymadı bol su iç dedi
Anladım kuzum, benim lökosit hiç o kadar yükselmedi bu zamana kadar tahlillerde ama ben antibiyotik kullandım ameliyattan sonra, doktorun bi bildiği vardır öyleyse canım bol bol su iç ve genital temizliğinden sonra iyice kurula kuzum, bir de tuvaletini sakın sıkma bana öyle demişti doktor

Aynen benim de yukselmedi o kadar ama baya antibiyotik basladim yani. Onca su icmeme ragmen. Neyse karar hayaksii nin.

Sıkmak ne mümkün minnoş bi tekme atıyo birden geliyor direk gidiyorum

Kizlar avent gogus kalkanimi gumus kapakmi alinmali sizce
Ben avent kalkan aldım canım. Gümüşe iyi diyende görüdm kötü diyende. Yalnız gümüşü önceden kullanmaya başlarsan işe yarıyormuş. Bana biraz pahalı geldiğinden almadım ama yara geçmezse felan mecbur eşimi gönderir aldırırım. Burdaki Tecrübeli arkadaşlar daha yardımcı olur sana

Aynen benim de yukselmedi o kadar ama baya antibiyotik basladim yani. Onca su icmeme ragmen. Neyse karar hayaksii nin.
Ben artık sürahilerle aşk yaşıyorum o kadar içiyorum bugün de karnım çok ağrıyor, muhtemelen kabızlıktan, inşallah yine enfeksiyon başlamamıştır

Ev isi yetiyor bana cnm :) esim bazen cikalim yuruyus yapalim diyorda ev yoruyor valla beni 2 kisiyiz ama ertesi gun sanki hic temizlenmemis gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…