- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Hadiya belinde sirtinda agri varmi peki . Allah yardimcimiz olsun valla1 aydır benim öylekaburgam eti mi kesiyor gibi. Gece bir uyanıyorum karnım kesilmiş gibi acıyor. Oturmak hiç iyi gelmiyor
Bizimki güneşi gördü mü kısa kollu giymeye çalışır yaz kış bir iki izin verdim kışın donunca sözümü dinlemeye başladı.Bazen yaşayarak öğrenmesi daha çok işe yarıyor.Bir ara tütü etek çılgınlığı vardı her yere tüllü eteklerle gitmeye çalışıyordu.Çeşit çeşit uzun çoraplar tokalar.Şu an 8 yaşında eskisi kadar olmasa da yine inatlaşıyoruz.Kızım eylülde 4ü bitirdi. Geçen yaz ilk defa elbise takıntısı başladı. Gece bile pijamalarının üstünde elbise veya etek giydi. Okulda bir nebze daha az yapıyor. Tuvalette tek başına etekle uğraşamazsın falan deyip ikna edebiliyoruz ama hafta sonu bale kursu var, onda da her hafta yıldızlı eteğini giymek istiyor. Kızım bu yazlık, kışlık kazakların altında düdük gibi duruyor, bak kadife eteklerin var desek de her hafta başa dönüyoruz. Biz de yaşıyoruz yani.
Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama kuzenim tulumun içine giydiriyor benim uzun kollu beya kısa kollu zıbınları.Canim bunlar takimlarin, tulumlarin icine giydirilir demiLostinparadise ?
Yok cnm 1 i 10 lu olur sadece3 tane 10 lu set mi goturcen canım?
Karar senin canim. Cok gecmis olsun. Ancak bol suyla gecegini sandigim bi sayi degil 38 lokosit. Yani, benim vucudumda en azindan boyle. Ins senin suyla gecer. Ben bol su ictigimden az cok biliyorum.Yok canım sadece baskı şikayetim vardı doktor gerek duymadı bol su iç dedi ilaçlar çok fazla yan etki yapıyor bende
Benimkiyle cok benzer sonuclarin canim. Seker yuklemesinin onceki gununde, tatliyi abartmistim ben.Kızlar 100 lük şeker yükleme sonucum böyle çıktı dr diyet yap istersen bizim hastanedeki diyetisyene gelebilirsin dedi hastane de çok pahalı kararsiz kaldum acikcasi bana da 1 tanesi yüksek oldugu icin çok yüksek.degilmis gibi geliyor 2. Oğlum da da çıkmıştı diyetisyene gitmeden evde kendim dikkat ettim napsam acaba yorumlariniz neler
Tamam canim tesekkur ederim. Yandan citcitlilarindan bulursam, onlardan aliym de, giydirmesi kolay olsun bari. Kafasindan gecirmekle ugrasmam hem tosbigimin kafasi acimazTecrübeli anneler daha iyi bilir ama kuzenim tulumun içine giydiriyor benim uzun kollu beya kısa kollu zıbınları.
Bizde öğretmeni kışın bale kıyafeti yerine tayt ya da geniş ve kısa etek giydirebilirsiniz dedi. O da malesef kendi deyimiyle sısızlı eteğine taktı. Bizde takıntı da başladı. Umarım sizde tek kıyafete takma olayı başlamaz.Kreste diger cocuklar bizden once gelmis oluyor, evden cikisimiz o kadar olayli ve uzun sürüyor ki acaba bi tek bizimki mi bu kadar takintili diye düşünmeye baslamistik. Desene hepsi ayni.. 7de kaldiriyoruz 8 çeyrekten once cikamiyoruz, sanirim 6da kaldirmamiz gerekecek böyle giderse.
Bale icin kurs yerinde giydirmek cozum olabilir bu arada, bizimki cuma ogleden sonralari gidiyor, elbiselerini kursta giydiriyoruz, incecik bale elbisesi, disarda giyilecek gibi degil. Sadece orda giyebilecegini bildigi icin de kurstan sonra yine normal kiyafetlerini giyip oyle cikiyor.
Kız çocuklarının doğasında var sanırım bu gibi durumlar.Bizimki güneşi gördü mü kısa kollu giymeye çalışır yaz kış bir iki izin verdim kışın donunca sözümü dinlemeye başladı.Bazen yaşayarak öğrenmesi daha çok işe yarıyor.Bir ara tütü etek çılgınlığı vardı her yere tüllü eteklerle gitmeye çalışıyordu.Çeşit çeşit uzun çoraplar tokalar.Şu an 8 yaşında eskisi kadar olmasa da yine inatlaşıyoruz.
Anladım kuzum, benim lökosit hiç o kadar yükselmedi bu zamana kadar tahlillerde ama ben antibiyotik kullandım ameliyattan sonra, doktorun bi bildiği vardır öyleyse canım bol bol su iç ve genital temizliğinden sonra iyice kurula kuzum, bir de tuvaletini sakın sıkma bana öyle demişti doktorDoktorla görüştüm kuzum ilaca gerek duymadı bol su iç dedi
Aynen benim de yukselmedi o kadar ama baya antibiyotik basladim yani. Onca su icmeme ragmen. Neyse kararAnladım kuzum, benim lökosit hiç o kadar yükselmedi bu zamana kadar tahlillerde ama ben antibiyotik kullandım ameliyattan sonra, doktorun bi bildiği vardır öyleyse canım bol bol su iç ve genital temizliğinden sonra iyice kurula kuzum, bir de tuvaletini sakın sıkma bana öyle demişti doktor
Sıkmak ne mümkün minnoş bi tekme atıyo birden geliyor direk gidiyorumAnladım kuzum, benim lökosit hiç o kadar yükselmedi bu zamana kadar tahlillerde ama ben antibiyotik kullandım ameliyattan sonra, doktorun bi bildiği vardır öyleyse canım bol bol su iç ve genital temizliğinden sonra iyice kurula kuzum, bir de tuvaletini sakın sıkma bana öyle demişti doktor
Tekrar sorarım canım yarın doktoraAynen benim de yukselmedi o kadar ama baya antibiyotik basladim yani. Onca su icmeme ragmen. Neyse kararhayaksii nin.
Ben avent kalkan aldım canım. Gümüşe iyi diyende görüdm kötü diyende. Yalnız gümüşü önceden kullanmaya başlarsan işe yarıyormuş. Bana biraz pahalı geldiğinden almadım ama yara geçmezse felan mecbur eşimi gönderir aldırırım. Burdaki Tecrübeli arkadaşlar daha yardımcı olur sanaKizlar avent gogus kalkanimi gumus kapakmi alinmali sizce
Ben artık sürahilerle aşk yaşıyorum o kadar içiyorum bugün de karnım çok ağrıyor, muhtemelen kabızlıktan, inşallah yine enfeksiyon başlamamıştırAynen benim de yukselmedi o kadar ama baya antibiyotik basladim yani. Onca su icmeme ragmen. Neyse kararhayaksii nin.
Yerim ben onun minnoş tekmeleriniSıkmak ne mümkün minnoş bi tekme atıyo birden geliyor direk gidiyorum
Saol canim benim agrilarim oluyor ama yolunda canim bunada sukurA Altibirlik61 canım geçmiş olsun çok okuyamadım ama herşey yolunda galiba sevindim,
Ev isi yetiyor bana cnm :) esim bazen cikalim yuruyus yapalim diyorda ev yoruyor valla beni 2 kisiyiz ama ertesi gun sanki hic temizlenmemis gibi oluyor.Nefes kesilme durumunu ben baya bi yaşıyorumHasatzamani senin de dediğin gibi konuşamıyorum yürürken resmen. İki kat merdiven çıkayım soluk soluğa kalıyorum . Sanırım hareketsizlikten . Tüm gün otur evden işe işten eve böyle olur tabi. Havalar iyi de değilki çıkıp yürüyüş yapayım. Üşütücem diye korkuyorum
Paran varsa gumus daha iyi diyorlar :)Kizlar avent gogus kalkanimi gumus kapakmi alinmali sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?