2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
canım benim tek olmasına rağmen ben hep aşağıda hissediyorum hareketlerini hiç yukarıyı oynatmıyor.. hiç canını sıkma normaldir

çok geçmiş olsun canım..inşallah hamileliğini sağlıkla atlatırsın.. çok dikkat et.

Park yatağım var oğlumdn onu kullanacam, daha sonrada montesörü yatak yapacak eşim, büyük oğlumada o yapmıştı, ben park yatağı 6 ay kadar kullandım sonra odasına gitti, şimdi bir tane ana kucağı alacağım, odalarda yanımda dursun diye

Bu yas grubuna ilk ergenlik diyorlar ya genelde hepsi ayni oluyor
Elbise ve kostumlerini sakladigim icin artik o krize pek girmiyoruz
Kafada da 26373837 tane renkli kaynak var tam ergenler bu zamanlar

Kalbinin guzelligini severim, minnoslarinla seni cok opuyorum ❤

Hey masallah bol bol altin alacam kararliyim diyorsun
O sekilde duymustum yani, kimin adini koyarsan, iyi bi altin takar die
Ayy nerde Canim ya bizimkilrrde o isik var ama diger tarafta yok oyle bir isik Kultur farkimiz var o yuzden bilemiyorum Altin falan biz iki kiz kardesiz oglumuz yok diye babamin Adi olsun diye cok istedim diger taraf alinmasin diyede piyangodan diger dedemizin adi geldi

Biz park yatağı 3 yıl kullandık hali kalmadı attık.Eşim de monteseri yatak alalım diyor da odasına ayaklanınca ben farketmeden kalkıp evin içinde dolaşırsa diye korkuyorum.Ama düşme tehlikesi de olmaz bu tür yataklarda.Büyüyen beşik daha mantıklı geliyor bana da bakıcam artık.

benim bi arkadasimin kizi bi sabah tutturmus bi ayaginda spor ayakkabi digerinde terlik giyicem
diye babasida oyle giydirip cikarmis sokaga... onunlami kavga edicem diyordu

Coraplarda oyle bir ayagina farkli digerine farkli giyiniyor. Coraplar oyle olunca ayakkabilarda muhakkak biri baska biri baska giyiliyor ona bir cozum bulamadim bende

Annem de yandan düğmeli al diyor daha rahat diye

Canim ben 1 tane 10 lu yaptirdim. 5li almayacagim hic. 2 tane tulum ve onlara 2 ser tane ic zibin 1 tanede penye battaniye alacagim.

Çok takılmıyorum zaten doktorda normal genetik olabilir sonradan düzelebilir yapısal o dedi ama işte kusursuz olsun her şey isteriz ya en ufak şeyde aaa niye diyoruz
Kizimin kafasi arkada cikintili gibiydi biraz, yatarken en cok orasi yataga geldiği icin o bolge keltos oldu ilk zamanlar, saclari da hizli uzamiyor, baya bi sure arkada keli gorunuyordu yani evet hepimiz herseyi 4 4luk olsun istiyoruz ama onemli olan saglikli olmasi, onun disindaki seyler zaten zamanla duzeliyor.

Kizlar bebisler kaburganiza batiyomu benim iki gunde sanki bianda buyudude batiyor gibi
Batmadan daha cok nefesimi kitliyor.Hem konusup hem is yapamiyorum.hatta konusurken bile tikaniyorum.cnm.
Suslerimiz geldi teyzeleri
Massallah :) gule gule dagit cnm
Tesekkurler ikiside dedelerinin ismi
Ben dikkat etmedim ne koydunuz ismi
Coraplarda oyle bir ayagina farkli digerine farkli giyiniyor. Coraplar oyle olunca ayakkabilarda muhakkak biri baska biri baska giyiliyor ona bir cozum bulamadim bende
1 2 senedir coraplarda moda artik cnm ergenlerde goruyorum ben :)

Batmadan daha cok nefesimi kitliyor.Hem konusup hem is yapamiyorum.hatta konusurken bile tikaniyorum.cnm.

Massallah :) gule gule dagit cnm

Ben dikkat etmedim ne koydunuz ismi

1 2 senedir coraplarda moda artik cnm ergenlerde goruyorum ben :)

3 4 yasada diyorlar ya ilk ergenlik diye bende diyorum tam ergen benimkide kafayi bir gorsen mavi mor pembe gelin teli diyorlar ya ondan bir dolu kaynak var

Hasatzamani B Beto2012 M melek._19 Sagolun kizlar cevaplar icin. Birde suan asiri bir bel sirt agrisi veazda karin agrisi tuttu. O batmalarin disinda anlamadim ama rahatsiz ediyor baya. Zaten rahme baskim oluyo erken dogum riskinden dolayi neolsa korkuyorm boyle . Hic boyle bi agri olmamisti biseyde yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…