- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
canım benim tek olmasına rağmen ben hep aşağıda hissediyorum hareketlerini hiç yukarıyı oynatmıyor.. hiç canını sıkma normaldirYa kizlar sizede soriiim benim sikintilarim artmaya basladigini hissediyirum.. cok utanarak soyluyorum ama vajinamdan akip gelecekmis gibi patirtilar hareketler ittirmeler hissediyorum... yasayaniniz varmi arada?? Yada asagida hisseden bayanlar? Boyle seyler yasayaniniz varmi?? Bebekler zorlar seni asagidan demisti doktor ama .. afedersiniz korkumdan seyimi kasip sikiyorum cikcaklar diye korkuo.. sonra bebegime zarar mi verdim diye deli deli dusunuyorum.. var mi yasayaniniz?
çok geçmiş olsun canım..inşallah hamileliğini sağlıkla atlatırsın.. çok dikkat et.Kizlar geriden okuyorum ama benimde 12 haftadan beri carpintim var nabzim ensemde boğazımda atiyor iki kere kardiyolojiye gittim eko yapildi holter takildi doktor kullandığın ilaclar ve ikiz olmasi sebep oluyor dedi hareket halinde degil yatarken de oluyor bu arada holterdede 14.haftada 55 ile 145 arasi çıktı ilerleyen zamanlarda daha da artti kardiyolog sonunda ilac basladi sabah akşam beloc içiyorum ilac kullanmazsan kronik hale gelir dogumdan sonra da devam eder dedi bende korktum bife kalp hastasi olmak istemiyorum ritim bozuklugu falan kalici hale dönebilirmis iciyorum mecburen
TesekkurlerMutlulukla dagitin suslerinizi
Bebegin isimlerinden biri, dedelerden birinin adi sanki
hadi yaa Allah kolaylık versin canım..senin baya uzun sürmüş benimde 22.haftada bitti. dünya varmış dedim.Gel bir de bana sorbulamti ve kusmalarim bitmedi benim ondan cnm
Hey masallahTesekkurlerikiside dedelerinin ismi
ben daha yukarda oralarda hiç hissedemedim hep kasıklarımda hissediyorum. kaburga batması bende de var ama mideden kaynaklı sanırım. siz ne zamandır yukarda hissediyorsunuz bebeğiBatiriyo batirmazmi cok acitiyo benim oglan
Yok canım çok az almıştım, eskidi ya, kullanılmayacak durumdaydılar, ilkinde hep düşük tehlikesi erken doğum derken jiçbirşeye bakamadım, alamadımda hep ihitiyacı kadar olduKüçükleri birine mi verdin canm
Park yatağım var oğlumdn onu kullanacam, daha sonrada montesörü yatak yapacak eşim, büyük oğlumada o yapmıştı, ben park yatağı 6 ay kadar kullandım sonra odasına gitti, şimdi bir tane ana kucağı alacağım, odalarda yanımda dursun diyeBen de öyle kızımdan kalan birkaç şey var.Yeni gelen oğlan zaten iyi ki kıyafet falan ayırmamışım.Yatak,beşik karar veremedim bu sefer.Yanıma park yatak mı alayım anne yanı mı karar veremedim.Kızımda park yatak kullandık memnundum da ama yatağına alışamadı sonra.Hala yalnız yatamıyor.Kıyafet alınır birşeyler de mobilya konusunda kararsızım.Eşim de başka düşünüyor ama sonra sen karar ver diyor.
Bu yas grubuna ilk ergenlik diyorlar ya genelde hepsi ayni oluyor2 derecede incecik elbiseyle çıkacağına pijamayla cikmasini tercih edebilirim
Yazlıkları dolabin en ust rafina sakladim, simdi onu kesfetti sandalye cekip tirmaniyor. Off off.. Bakcakmis hepsine. Bi de sabahin körü , cekiyor sandalyesini dolabin onune, oturup dakikalarca bos bos elbiselerine bakiyor. Ne giysem diye.
Kizlar dun aksam cok destek oldunuz hepinize cok tesekkur ederim.. agrilar icinde yorgunluktan uyuyakalmisim.. hepiniz ayri destek olduniz.. iyiki varsiniz..!!!
@Tavsannesi
calliope
Demirrrrr
@nazyamm
R Renklirenkli
@Krmzibasliklikiz
Hasatzamani
@mineyup27
@aijoo
@selozy
S seryu
@Lostinparadise
@MMihrimah
D destina3
M Mucizem26619
B Beto2012
E Ekyzdn03
@yabanci hayat
@Lalala1771
Tek tek tesekkur etmek istedim..Dun gercekten artik yoruldugumu hissettim bebek cikacak gibi,tekme degil kipirtilar,bastirmalar,zorlanmalar gibi.. artik gun asiri olmaya baslayinca icimdeki huzursuzlugu oaylasmakzorunda hissettim ozellijle tecrubeli ve son haftalarindaykeb yasayanlar varmiydi diyerekten...
olmasi gerekenleri soylediniz ne olabilecegi konisunda endiseye kapilmamami dusundunuz.. beni korkutur diye soylememezlik yapmayin, herseyden once hekim oldugum icin yani en fazla dogururum diye bakiyorum olaya zaten mevzu o ☺
ama ben tecrubesizligimi sizin tecrubelerinizle olgunlastiriyorum.. hepinizi opuyorummmm muck muck☺☺
Hersey istedigimiz bekledigimiz gibi gerceklesemeyebilir, hazirlikli olmayi ogrenmem lazim benimde... gercekten iki bebek tasimak zorr.. Allah yardimcimiz olsun
Ayy nerde Canim yaHey masallahbol bol altin alacam kararliyim diyorsun
O sekilde duymustum yani, kimin adini koyarsan, iyi bi altin takar die
Biz park yatağı 3 yıl kullandık hali kalmadı attık.Eşim de monteseri yatak alalım diyor da odasına ayaklanınca ben farketmeden kalkıp evin içinde dolaşırsa diye korkuyorum.Ama düşme tehlikesi de olmaz bu tür yataklarda.Büyüyen beşik daha mantıklı geliyor bana da bakıcam artık.Park yatağım var oğlumdn onu kullanacam, daha sonrada montesörü yatak yapacak eşim, büyük oğlumada o yapmıştı, ben park yatağı 6 ay kadar kullandım sonra odasına gitti, şimdi bir tane ana kucağı alacağım, odalarda yanımda dursun diye
benim bi arkadasimin kizi bi sabah tutturmus bi ayaginda spor ayakkabi digerinde terlik giyicem
diye babasida oyle giydirip cikarmis sokaga... onunlami kavga edicem diyordu
Annem de yandan düğmeli al diyor daha rahat diyecanım ben zıbınları hm den kravaze uzun kol aldım kafadan geçiremem belki diye.ben ankarada oturuyorum ve burası kışın çok soğuk oluyor ev sıcak ama yinede uzun kollu aldım.bide bebekler bizim vücudumuzda 36 dereceye alıştıklarından ilk zamanlar onlara sağuk gelebiliyormuş.3-6 aylıklarıda yarım kol aldım
Arkadaşlar hastane çıkışı setlerinden kaç tane goturceksiniz hastaneye? Ben bi tane 10 lu set yaptırdım bebegime 2 tanede 5 li set alsam yetermi ? Bide içlerine doğunca atlet zıbında giydiriomuyuz onlardan da hastaneye goturmek lazımmı?
Kizimin kafasi arkada cikintili gibiydi biraz, yatarken en cok orasi yataga geldiği icin o bolge keltos oldu ilk zamanlar, saclari da hizli uzamiyor, baya bi sure arkada keli gorunuyorduÇok takılmıyorum zaten doktorda normal genetik olabilir sonradan düzelebilir yapısal o dedi ama işte kusursuz olsun her şey isteriz ya en ufak şeyde aaa niye diyoruz
Batmadan daha cok nefesimi kitliyor.Hem konusup hem is yapamiyorum.hatta konusurken bile tikaniyorum.cnm.Kizlar bebisler kaburganiza batiyomu benim iki gunde sanki bianda buyudude batiyor gibi
Massallah :) gule gule dagit cnmSuslerimiz geldi teyzeleri
Ben dikkat etmedim ne koydunuz ismiTesekkurlerikiside dedelerinin ismi
1 2 senedir coraplarda moda artik cnm ergenlerde goruyorum ben :)Coraplarda oyle bir ayagina farkli digerine farkli giyiniyor. Coraplar oyle olunca ayakkabilarda muhakkak biri baska biri baska giyiliyor ona bir cozum bulamadim bende
Batmadan daha cok nefesimi kitliyor.Hem konusup hem is yapamiyorum.hatta konusurken bile tikaniyorum.cnm.
Massallah :) gule gule dagit cnm
Ben dikkat etmedim ne koydunuz ismi
1 2 senedir coraplarda moda artik cnm ergenlerde goruyorum ben :)
Annem de yandan düğmeli al diyor daha rahat diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?